Kanadai munkalehetőség

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Minel jobban tudtok angolul, annal jobb. Ezen mindig lehet fejleszteni.
Quebecben franciaval kivalthato.
 

Papp Rita

Új tag
Parom jol beszel angolul,sot a francia is megy,foleg a szakmajahoz tartozo kifejezesek, nekem kevesbe, de persze szeretnek fejleszteni rajta. Tudnal e segiteni nekunk valamiben?Koszonom h rankirtal
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Vagyunk sokan akik kint elnek, de munkat nem tudunk adni .
Nem egy konnyu kerdes ma sehol a munka, momentan egy ceget se ismerunk akik lathatanba felvesznek embereket.
Rita miben kene segitenunk? Mire gondoltal?
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom, hogy nagyon rossz erzes, hogy "senki nem segit", de en legfeljebb konkret kerdesekre tudok valaszolni, gondolom a tobbiek is ezen a forumon.
Meg tudom irni mennyibe kerul a tojas, vagy elugrom egy-egy konkret montreali cimre megnezni, letezik-e valoban a ceg amelyik munkat ajanl, vagy milyen kornyeken van a lakas, amit epp ki akarsz berelni...

A bevandorlasi szabalyok szigoruak, a munkavallalasi engedely sok ido, veszodseg es kockazat a cegeknek.
Ezen nem tudunk segiteni.

Aki megirja a sajat korulmenyeit (nyelvtudas, vegzettseg, munkatapasztalat, ...), es hogy hol tart, mivel akadt el, annak azert van eselye, hogy pont ideteved egy fahazkeszito Albertabol, es megmondja a tutit.
Nekem jobb ralatasom van a delafrikai szakmambeliek elhelyezkedesi kilatasaira, mint a sarki kisbolt felveteli kovetelmenyeire.
 

Papp Rita

Új tag
Vagyunk sokan akik kint elnek, de munkat nem tudunk adni .
Nem egy konnyu kerdes ma sehol a munka, momentan egy ceget se ismerunk akik lathatanba felvesznek embereket.
Rita miben kene segitenunk? Mire gondoltal?
Szia. Igazabol mi meg nagyon sehol sem tartunk a kijutas szintjen, csak nagyon szeretnenk menni.Es vegigolvastuk az eljarasokat es ugye ami a legfontosabb kellenne egy vallalkozo v ceg v barki aki kuld befogado levelet,vagy egy kapcsolat ahol el lehet indulni, mert mi mindent megtennenk innen hogy kijuthassunk.Tudom, hogy nem egyszeru ilyenbe segiteni, de proba szerencse....hat probalkozunk:D
 

Papp Rita

Új tag
En elegge informatikus vagyok, masmilyen munkalehetosegekkel ritkan talalkozom, de kivanom a legjobbakat!
Koszi szepen.Remelem idovel osszejon.Amugy van informatikus vegzetsegem is,de nagyon alapfoku, kozepiskolaba azt vegeztem. Mindenkepp koszonom hogy valaszoltal, es ha majd hallassz valahol valamit ez ugyben irjal ram.Koszonom.Es minden jot neked:D
 

subabojtar

Új tag
Én is mennék családommal, ha lehetne. Én 8 hónapot házvezetőnőként dolgoztam Amerikában, most is megtenném, de már nem akarom a családomat itthon hagyni, ezért velük mennék, vagy ha a férjem munkát kaphatna eleinte ő egyedül is kimenne. Férjemnek a "Központifűtés és vizvezeték szerelésben" 6-7 év gyakorlata van, a "Légtechnika szerelésben" 3 év gyakorlata, és a "Spinklerezést" is 2-3 évig gyakorolta. Bármilyen betanított, illetve segédmunkát is elvállalna, káros szenvedélye nincs, szolid csendes, dolgos ember. Ha valaki tud valamit szóljon. Köszönöm előre is. Szép napot Ágnes
 
K

kitti90

Vendég
Sziasztok! Az elmúlt pár hónapban többször nézegettem, olvasgattam az oldalt. Tudom, hogy most a világon szinte mindenhol nehéz munkát találni, nekem jelenleg van állásom itt, Magyarországon, de a körülmények miatt elgondolkoztam rajta, hogy milyen is lehetne kint élni. Egyenlőre csak érdeklődés szintjén tartok. Mert ugye hát, sehol sem fenékig tejfel az élet... Fiatal vagyok, 24 éves, most vendéglátásban dolgozom, emellett gyógyszerkiadó szakasszisztensnek tanulok, amivel két hónap múlva végzek. Nekem csupán annyi kérdésem/kérésem lenne, hogy ha valaki, aki kint él, és lenne rá ideje, egy pár alkalommal e-mailben bemutatná-e nekem, hogy milyen kint az élet, hogy zajlanak a mindennapok, ki hogy jutott ki...stb. Nem várok semmi konkrétumot, csupán érdekelne a dolog. Köszönöm a válaszokat előre is. Kitti
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Kitti!
Az egeszsegugy, amennyire hallom, nehez eset: akreditaltatni kell a vegzettseget, esetenkent kulonbozeti vizsgakat tenni, kiegeszito kurzusokat felvenni.

Ilyen "hogy telnek a mindennapok" blog tuti van egy rakas, ahol kovetheted itt lako grafomanok/exhibizionistak eletet :)
Angolul tudsz? Vagy franciaul?
 
K

kitti90

Vendég
Angolul beszélek, de rá akarok erősíteni, mivel jelenlegi munkám miatt nem használom, nem éppen naprakész a tudásom. Nyelvvizsga mennyire fontos? Értem ezt úgy, hogy számít a papír róla, vagy inkább tudj folyékonyan beszélni? Mert gondolkodom ilyesmiben is. Meg mondjuk minden átképzés előtt nyitott vagyok, kérdés, hogy mit várnak el, meg hol, stb... No persze, ez a jövő titka.
Segítség /ismerős, rokon/ nélkül mennyi az esély a kijutásra? Már ha csak a magyar viszonylatokat nézem, hogy a legtöbb munkahelyre protekcióval kerülhet be az ember... Gondolom némi tőke sem árt, hogy el lehessen kezdeni ott az életet.
A blogoknak meg utána fogok nézni. :)
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Szerintem eleg a nyelvtudas, en utoljara az erettsegi mguszasara csinaltam nyelvvizsgat, es legkozelebb a PR statuszhoz fogok remelhetoleg :)
Van olyan vizum, amihez kell meghivolevel, de nekem nem olyan van, ugyhogy semmit sem tudok roluk.
Gondolom olyan munkakorok is vannak, ahol szamit az ismeretseg, de ezeket sem ismerem.
Igen, penz kell rogton a repulojegyre, aztan az elso fizetesig is ki kell huzni valamibol, plusz a kezdeti kiadasok (lakasberlet-kaucio, butorok, biztositas, esetleg kocsi,,,) Ezekben tenyleg tudhat segiteni egy itteni ismeros, ha van egy szabad szobaja vagy kanapeja.
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ez mar volt, vagy valami hasonlo blog ami gyujti a vilag wcpucolo-allashirdeteseit.
Ettol meg akar hasznos is lehetne, ha az EUn kivuli hirdeteseknel szerepelne, inteznek-e vizumot, work permit-et.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Álláslehetőség Ottawában: Full-time projekt menedzsert keres egy katolikus népkonyha
by Christopher Adam
A St. Joe's Supper Table nevű népkonyha egy full-time menedzsert keres. A népkonyha naponta 130-150 adag ételt szolgál fel vendégeinknek. T0bb mint 50 önkéntes segíti a szervezet működését. Ez a szolgáltatás a St. Joseph's Parish római katolikus egyházközség keretein belül működik. Egyházközségünk egy befogadó, toleráns és progresszív közösség.




St. Joseph's Parish

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 151 Laurier Avenue East, Ottawa, ON K1N 6N8, Canada.

Jogviszony időtartama: határozatlan idejű jogviszony.

Havi bruttó kereset: $3,500 és $4,200 között. ($42,500 - $50,000 évente)

Pályázati feltételek:

  • Főiskolai, vagy alapfokú egyetemi végzettség
  • Minimum 5 évnyi szakmai tapasztalat a non-profit szektorban
  • Felsőszintű angol nyelvtudás
  • Felhasználói szintű MS Office alkalmazások és WordPress ismerete
Elvárt kompetenciák:

  • Önálló, felelősségteljes, precíz munkavégzés
  • Hatékony problémamegoldó és kommunikációs képesség
  • Pasztorális, érzékeny és szociálisan igazságos hozzáállás valamennyi vendég felé
A pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 4.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Elektrónikus úton Christopher Adam, egyházközségi igazgató részére:[email protected]
  • Angol nyelvű cover letter, angol nyelvű CV és két szakmai referens elérhetősége szükséges a pályázat benyújtásához
  • Permanent resident státusz Kanadában, vagy kanadai állampolgárság
A részletes angol nyelvű job posting itt olvasható!
 
Sziasztok! Szükségem lenne egy kis információra!26 eves vagyok es Vancouver Island-re szeretnek menni, azon belül Victoria városába. Megismertem egy idevalosi lányt, es ki szeretnék költözni hozza. Dolgoznom is kellene, hogy fent tudjam magam tartani. Angolul jol beszélek, éltem 2 evet az Egyesült Királyságban, ott is dolgoztam folyamatosan, Kanadában is ez a terv, igazabol először akármilyen munka megteszi szo szerint teljesen mindegy.es nem évekre akarok kimenni hanem csak hónapokra, max 1-2 év. Végzettségem tekintve logisztikus vagyok es irodán dolgoztam Magyarországon.Hogy tudnék kijutni? Létezik olyan cég aki tegyük fel szállodába közvetít ki takaritokat? Tok mindegy milyen munkakör igazabol, csak ki tudjak jutni valahogy. Milyen esélyeim vannak es egyáltalán hogy kezdjek neki? Mennyi időbe telne hozzavetolegesen mire minden engedélyt megkapok? Köszönöm a válaszokat!
 
Oldal tetejére