Kedvenc filmem

ryaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Viszont ami még érdekes volt az Báthory Erzsébetről szólt a film címe: a grófnő eléggé durva de tanulságos volt
 

bollabarbika

Állandó Tag
Állandó Tag
Twilight saga, Vámpírnaplók, Penge trilógia, True Blood és még sorolhatnám!!!!!!!!!!! Minden ami a vámpírokkal kapcsolatban áll az jöhet orrba szájba nekem:)
 

bubu.nemeth

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a baj, hogy rengeteg film van és eléggé felhígult a kínálat és nehéz kiválasztani az igazán jó filmeket. Mindent megnézni szinte lehetetlen. Régen voltak (főiskolán) jó filmklubok és ha sikerült kifogni egy egy hasonló érdeklődésű és hasonló értékeket kedvelő filmklubost az sokat segített.
Ma már szinte mindenki otthon nézi magányba. Nálunk megszűnt a mozi.
Sajnos.
 

jolanda1213

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem nagy meglepetés volt nemrég a Stigmata című film. Nem néztem meg, mert attól féltem, hogy ez is olyan gagyin van megcsinálva mint a többi ilyen témájú film, de kellemeset csalódtam! Igaz hogy már több mint 10 éves a film, de jó, elgondolkodtató :)
 

Szatmári Anett

Állandó Tag
Állandó Tag
Edward Nortontól a "25th Hour"-t lassan negyvenedszer... pironkodo

Szuper az a film!!! (Az utolsó éjjel)
Mint minden olyan film amiben Edward Norton szerepel. Pl: Amerikai história X, Harcosok klubja, A mágus, Az olasz meló, A zsaruk becsülete, csak hogy néhány ismertebbet említsek, de a többi filmje is remek! Sosem csalódtam még benne :p

Üdv: Anett
 

Xavier23

Állandó Tag
Állandó Tag
Az utolsó olyan film, ami megragadt az emlékezetemben a Witness to the Mob. Valami elképesztő részletességgel adják elő a sztorit benne. Aki kedveli az ilyen típusú filmeket, az ne hagyja ki!
 

kidd

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyértelműen a kedvenc filmem a Vissza a jövőbe trilólia!!! Aki kicsit ismer tudja, nagy fanatikus vagyok!
 

Mejlong

Új tag
Helló!

Nekem is rengeteg kedvenc filmem van. De talán ha egyet kéne kiemelni belőle az a Sade márki játékai (Quills) lenne. Teccik maga a történet ami bemutatja a márki utolsó életét, az elmegyógyintézetbe.
Ajánlom mindenkinek. A szereposztása sem utolsó.
 
Oldal tetejére