Kedvenc filmem

Shylababy

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok: Egy gésa emlékiratai! Szívszorító történet a szerelemről és egy rejtett, titokzatos kultúráról. Magával ragadó az egész film!
 

saba3

Állandó Tag
Állandó Tag
ajánlom a világ végéig c. filmet Wim Wenders-től, még most másodszorra is belenyomott a székbe az atmoszférája a filmnek.
 

Dolohov

Állandó Tag
Állandó Tag
A P. S. I love you filmet a barátnőm mutatta meg nekem, először azt hittem, hogy nagyon nyálas lesz, de kellemesen csalódtam benne, sőt.

Megható, megkapó történet. Mindenkinek ajánlom.
 

.ST.

Állandó Tag
Állandó Tag
saba3, és melyik változatot láttad? a 2 és fél órásat vagy a 280 perceset? Én utóbbit, mert Wim Wenders-ről írom a szakdolgozatomat, és még a hosszabb verzió is tetszett, habár sok jelenetet kivágtam volna belőle...
 

excess75

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ötödik elem
(The Fifth Element)


MV5BMTkzOTkwNTI4N15BMl5BanBnXkFtZTYwMDIzNzI5._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg
 

.ST.

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel filmet tanulok az egyetemen, így nagy filmrajongó vagyok, és nem tudok kiválasztani csak egyet. Ez olyan, mintha a szüleim közül kéne választani, hogy melyiket szeretem jobban.
De ahelyett, hogy felsorolnék 50 filmet, leírom azt, ami utoljára legnagyobb hatással volt rám. Hm... talán a The Help (A segítség) volt az, amit még Oscarra is jelöltek, de persze nem ő kapta. Najó, még egy talán belefér, ez pedig a Before Sunrise (Mielőtt feljön a nap) volt.
 
Oldal tetejére