Kedvenc filmem

cirmogi

Állandó Tag
Állandó Tag
MA hajnalban megnéztük a Pókember 3-at.
Mi nem nagyon járunk moziba, mert akkor az ember a havi fizujának a felét ott hagyná. Amint lehet otthon megnézzük.
 
K

kisa

Vendég
Umberto Eco: A rózsa neve dvdén
nagysokára tudtam újra megnézni nem kell a nagyon akcíó film ez rejtéjekkel teli afőszereplő neve fémjelzi a filmet Sir Sean Connery :rolleyes:
 

jimmy_b

Állandó Tag
Állandó Tag
Nemrég sikerült megszereznünk DVD-n a Parfümöt és a Babelt. Mind a kettő rendkívüli film, nekem azonban a Parfüm jobban tetszett a Babelnél.
 

arabella

Állandó Tag
Állandó Tag
:)

Sziasztok!

Nemrég láttam DVDn a Budapest Retro 1-2 dokumentumfilmeket. Valami fergeteges. Mivel nem éltem akkor (de imádom a 60-as évek Budapestjét) teljesen elbüvölve néztem a Filmhiradó kockáit. Nem tudok betelni vele most sem :)
 

gagyimen

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok!
az új larry clark-filmet (Wassup Rockers) ajánlom azoknak, akiket érdekel, mlyen problémákkal küszködnek a mai fiatalok. kicsit durva, de nem annyira, mint a Kids vagy a Ken Park.
 

Bridzsit

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz ez már nem mostani filmnek számít, de most volt időm rá megnézni a Híd Terabithia földjére című filmet. Sajnos így utólag lehet nem kellett volna megnézni. Inkább Narnia koppintásának mondanám, és még az sem vigasztal, hogy magyar rendezte..
 

ColemanV

Állandó Tag
Állandó Tag
Most láttam a Boldogság nyomában c. filmet - szigorúan angolul ajánlom mindenkinek aki érti - és azt kell mondjam, hogy kellemeset csalódtam, mind a filmben mind Will Smith szinészi képességeiben :)
(azért voltak már elképzeléseim hogy nem csak a laza srácot alakíthatja jól - ami mellesleg szerintem alapvetően jól illik hozzá - az Ali c. film alapján)
a következő filmjét is várom már, azt hiszem Im Legend a címe.
 

Sziszi22

Állandó Tag
Állandó Tag
mozi

Utoljára a gyerekekkel voltam, a Vigyázz, kész, rajt! című pingvines rajzfilmet néztük meg. Felnőtt fejjel is jó volt!;)
 

szuperhaver

Állandó Tag
Állandó Tag
King Kong (2005), Jack Black ebben is jól nyomja és elég látványos volt-kicsit Jurassic Parkos.Nem értjük,hogy a T-rexek hogy nem harapták le a karját a jó öreg Kongnak,hihetetlen:)
 
Oldal tetejére