Ki tud nagyobbat hazudni?

infsoft

Állandó Tag
Kapcsoljatok át a parlamenti közvevítésre. Most szavazzák és vitatják meg, miért is kell elvenni a korkedvezményes nyugdíjakat...
Többet nem is tennék hozzá a topic címéhez.
 

juditsziszi

Állandó Tag
Sziasztok én speciál nem szeretek hazudni csak ha nagyon muszály utána aztán egy jó darabig lelkibeteg vagyok hogy miért is tettem:))))
 

KicsiTigris

Állandó Tag
3 évet lehúztam a francia idegenlégióban, én voltam az "esprit de corps" (csapatszellem) mérföldköve. Leszerelésem alkalmával megkaptam a Francia Köztársaság Nemzeti Érdemrendjét, amire rendkívül büszke vagyok. Jelenleg szájkaratés nagykövetként járom a világot, hogy az általam elsajátított 27 nyelven szórjam az igét az elit katonai egységek szellemiségéről. Jelmondatom: Az Erő velem van, csak még használni nem tudom:D
 

Mioma

Állandó Tag
A kertem végében, három négyzetméteren megalakítottam saját királyságomat. Címerem a földgöröngy korona alatt, fizetni kauri kagylóval lehet ;)
 

Tirolka

Állandó Tag
sebesség növelés

Saját Trabantomat úgy felspéciztem különböző szerkentyűkkel,
hogy a következő Forma 1-es versenyen indulok.
 

Tirolka

Állandó Tag
Tanulmányi átlag

Az 500 fős évfolyamunkon, mióta bevezettem a kötelező
reggeli tornát, egy fő sem bukott meg a matematikai
szigorlatokon.
 

Dönci53

Állandó Tag
Ollózott hazugságok

Arra gondoltam, hogy mindenkinek lehetnek olyan időszakai, amikor jól esne egy kis hazudozás, nagyotmondás. Íme egy hely a kávézóban, ami arra szolgál, hogy jó nagyokat lehessen hazudni, lódítani, füllenteni, nem igazat mondani... stb. Néhány neves elődünk: Háry János, Báró Münchausen és Mátyás király. Persze, az harmadikat azért hazudtam, mert 3 a magyar igazság!
Vannak ilyen mondások sok pl.: ,,aki hazudik az lop is.."! Na ez meg már eleve a legnagyobb hazugság! Bizonyíték nélküli becsületsértés!
Kezdetnek ennyi, akinek kedve van hazudozni ide jöjjön! Várjuk szeretettel!
Megyek, mert olyan szél fúj, hogy elvisz a gép elől és a villám már az ujjamba is belecsapott, 3x is! :..:

Az embereknek többségének fogalma sincs mit jelent ez a két szó.

Általában azt gondolják, hogy ez a két dolog ellentéte egymásnak. De ez nem így van szerintem.

Az igazság ellentéte a valótlanság (azaz nem igaz), és nem pedig a hazugság. Így gondolkozva a hazugság ellentéte nem az igazság, hanem az őszinteség!

Ezek szerint akkor hazudsz, amikor direkt szándékosan mást mondasz, mint amit igaznak hiszel.

Például a rendőrség körözi egy barátodat, akinek van egy kisebb és egy nagyobb lakása. Nálad is érdeklődnek iránta, és megkérdezik melyikben lakik mostanában. Te azt hiszed, hogy a kisebbikbe, és ezért a nagyobbat mondod a rendőröknek (így akarod védeni a barátodat, hogy direkt valótlant mondasz).

Ebben az esetben akkor is hazudtál, ha kiderül hogy a barátod tényleg a nagyobb lakásában lakik.

A hazugság tehát nem más mint szándékos valótlanság.

Dönci53
 

gabernyák

Állandó Tag
Lassan 200 oldal "melengető" hazugság (?) : )
Hajnali negyed 3. Benyomok egy kávét és elolvasom az összes oldalt. Jobb , mint ilyenkor aludni : ))! Hajrá! vagy Jócakát!
 
Oldal tetejére