Ki tud nagyobbat hazudni?

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
A múltkor én a csalagutat zártam le a békazabálók és az ánglusok között. Nem volt nagy ügy, csak bedugtam a végébe a jobb lábam nagy újját ( érthetőbben a nagylábamújját ) :)
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
A budapesti 4-es metro egy nagy kamu. Ezzel álcázzák az igazit, melyet Debrecen és a Horotbágy között építettek, s már üzemeltetnek is. Ugyanis egybe fog épülni Debrecen és a Hortobágy. Már a föld alatt megvannak a létesítmények és a föld alatti város is. Most megyünk a felszínre is. Új fővárosa épül Magyarországnak. Ez azért van, mert mi fogjuk Brüsszelt leváltani, mint EU-központ. Minden út a cívisvárosba vezet.

roma%20madartavlatbol20070803.jpg


Hortobágy madártávlatból
 

Yagi

Állandó Tag
Állandó Tag
most elmondok egy titkot!
Én igazából egy földönkívüli vagyok! Az egész családomba csak az üküküküküküküküküküküküküküküküküükküküküküküükükküküküküküküküknagybácsikám volt valami emberféle, de azt is kitagadtuk! Csak azért jöttem a földre, hogy meghódítsam és még egy bolygóval több legyen majd az unokáknak! Már túlléptem a 100-at, de mégsem voltam soha metron. A testvérem (nyugodjon békében) egy aszteroidamezőbe tévedt és ott lelte halálát! A híd alatt lakom és beszélni sem tudok! Három zöld csáp lóg ki belőlem és ez szerintem szuper!
Rólam írták a Harry Potter! Jó, mi? Van egy lovam, de nem tudok lovagolni úgyhogy megettem! Nagyon finom volt! A kutyám és a macskám is így végezte!
Olvasni sem tudok csak írni. Ebben csak az a nehéz, hogy ha valamit írok és elfelejtem akkor nem tudom elolvasni!
Az egyetlen élő állatom egy disznó. Még nagyon girnyó ezért nem akarom még megenni. MÉG!
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Van akihez hozzávágtak néhány záp tikmonyt és ettől a szerencséje felugrott az ecetfára. Futólag ismerek egy ilyen humanoidot és a spanyolviasz feltalálójának tartja magát.
Elfelejti, hogy a viasz odaragasztotta Don Quijotét a szélmalom vitorlájához..és elröpült a kerek erdő szelleméhez az öröklétbe..
Egyébként a nyers tikmony pálinkában feloldva kitűnő ital. Érthetetlen, hogy mégis van aki furcsány mekenc módon fél a záp tikmonytól.
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
A Hortobágy nemhiába női név, ez a nagy Budúr-Báj anyjának neve. Ő az, aki a Hortobágyon lévő akármiből a debreceni struccevő közösség húsellátását biztosítja. Persze a földalatti struccfarmjáról.
Állítólag a debreceniek szeretik a strucchúst, és a strucc farhátat is, bár sokan mérgezést kaptak már a loholómadár húsától. Valamiféle cicis vagy cívis társaság pedig a futómadár guánóját gyűjti, jön a tél..
A jövőhéten Debrecenben onagerhúst lehet kapni, de csak korlátozott mennyiségben, mert újabb állatok tenyésztése nem lehetséges a városban elfogyott az onagertartó cívisek pénze..
 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Debrecen.....Debrecen...... nem is emlékszem hirtelen merre is van, sajnos mindig nagy kupi van a kertem végében....:rolleyes:
 

gabi bácsi

Állandó Tag
Állandó Tag
hej ha ismertetek volna fiatal koromban!a foci ördöge voltam. a szögletet beadtam ,befutottam,befejeltem! a harmadik után mindíg lecseréltek ,pedig még hátra volt 87 perc.ha az a fránya köröm letörésem nem lett volna....máig vágnám a témát.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Debrecent Ukrajnában találod meg, mert múlhéten előrehozták a határokat a Hortobágyi kilenlukú hídig, és még elvettek 3 lukat is!
Egy tankot is otthagytak figyelmeztetésként! :555:
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Tulajdonképpen Deb-Cen egy ókori név..itt közel 6000 évvel ezelőtt alapította valaki a települést. Az ország legrégebbi városa, Szombathely mellett.van.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt ám nem akármit eszünk. Szürkemarha húsát, mangalica-kolbászt és szalonnát. Struccnyaklevest és hortobágyi törpelóhúst. Ez mind-mind egészséges táplálék, nem génkezelt és nincs E-betűje. Azért a pulykamell sem megvetendő, no meg a debreceni páros kolbász!

csemege_debreceni_vagott.jpg


mangalica csemege debreceni

Jó étvágyat!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Azt hiszem a hétvégi előadásomhot amit debrecenben tartok hozok egy kis mustárt!
Megcsordult a nyál a számban!

szeretettel:

István, a zabagép! :mrgreen:
 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Aki hoz magával főtt debrecenit mustárral szombaton a torontói kávézómba az ablak mellé kap helyet !! :mrgreen:
 

bogaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenki ismeri a környéken, egy bazi nagy tó partján van, befér néhány száz ember. A tónak sem tudom már a nevét, mert mindet nem tartom számon. Lehet, hogy azt is rólam nevezték el..... :)
 
Oldal tetejére