Kutyák-macskák

Konria

Állandó Tag
Állandó Tag
a kutyák néha megtépik a cicákat.de példáeul az én macsklám az felpofozta a szomszéd kutyát:D
Nekem két cicám és két kutyám is van, de érdekes a kapcsolatuk :) hol mind a négyen összebújva alszanak vagy játszanak egymással, hol jól megkergetik a kutyák a macskákat :D Mintha csak "házasok" lennének :p
 

bojzli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekünk eleinte egy skót juhászunk volt és 7-8 macskánk mellette. Ő nagyon jámbor, a cicusok sokszor rajta aludtak. Aztán hozzánk került egy keverék testvérpár (mármint kutyusok) és azóta szegények kicsit korlátozva vannak:) Nem bántják őket, csak megkergetik:)
 

Tman

Állandó Tag
Állandó Tag
Macsek

Nekünk egy ezüstös árnyalatú cirmos bundájú félhosszú szőrű macskánk van. Nagyon játékos.
Aki esetleg nem próbálta volna még saját kedvencével, annak javaslom, hogy lézer pointerrel való játékot. Az összes macska akivel kipróbáltam megőrült érte, sőt még a kutyák is nem egyszer odavannak érte.
 

Amarysa

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy gyönyörű 3 éves németjuhászom van, a nyáron lett 7 kölyke, olyan édesek voltak, nagyon rossz volt tőlük megválni...de az nyugtat, hogy jó gazdákhoz kerültek, és szeretni fogják őket.
 

bogacsi

Állandó Tag
Állandó Tag
most olvasom,hogy már volt olyan háziállat amelyik elkapta a H1N1-es vírust:S....megmondom őszintén őket jobban sajnálom:(
 

zizibaba23

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Nekem egy Westie-m van,egy igazi kiscsajszi,nagyon okos és rafinált,a másodpercek töredéke alatt kitud játszani,és ha nem tetszik neki valami akkor "rendet" rak nekem a lakásba!!!!!
 

zizibaba23

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk volt egy kis görényünk,de sajnos meghalt,egy állatkereskedésben vettem a páromnak karira,és annak ellenére,hogy beoltattuk,késöbb derült ki,hogy nagyon beteg volt.Imádta a kutyánkat,együtt aludtak,és együtt játszottak egésznap.Bézs színű volt és Amál volt a neve.:D
Ja,és tévhit,hogy büdös,mert ez imádott fürdeni!!!
 

Dendera

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem egy 16 éves kutyusom van, aki hihetetlenül sok boldogságot csempészett az életünkbe. Nagyon fiatalon kaptam, és szinte együtt "öregedtünk" meg! Megtanított arra hogy figyeljek másokra, és hogy felelősséggel tartozom mind iránta,mind mások iránt.
 
Oldal tetejére