Kutyák-macskák

Bandukolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Az én kutyáim imádják a szomszéd cicáját és ő is oda van a kutyáimért ,de persze akkor a legbátrabb amikor egy ajto választja el őket.állandóan oda fekszik az ajtóba és dorombol .Persze amikor kint találkozunk akkor megpróbálja a távolságot tartani de ilyenkor a kutyáim fölényben vannak és bekeritik hogy nyalhasák öt .
 

Bandukolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Az első kutyámat Brendát érettségire kaptam 8 hetesen most 12 éves. Mellette van három kölyke akik már 10évesek lesznek és a két unokaja akik5 évesek,ők alkotják a család négylábu tagjait.Nem múlt el nap hogy ne tanultunk volna egymástól .Szerintem onnan ismerszik meg az ember ,hogy hogyan viselkedik a körülötte élő állatokkal .
 

zitike78

Állandó Tag
Állandó Tag
Buddha

Sziasztok. ő az én kutyusom és imádni való.Volt már több fajta kutyusom,de a berni pásztor a legjobb természetű mind közül.nagyon szeretjük
 

Manci17

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekünk van egy kutyánk, Rmaboak hívom, a cicát akit én hoztam haz őt Ödönnek de nem hallgat rá, csak mászik felfelé a lábamon, a kutyus meg nyalakodik össze-vissza! Szép társaság!:)

RAMBOnak hívják:) elnézést:)

Volt egy macskám régen őt úgy szerettem kár hogy már 10 éve ennek de nem felejtem!:)
 

szylvy4

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy yorkshire terrier kutyám ,egy zsemleszínü középméretű keverék kutyus , két házmacsek , egy perzsacica ,360 l-es akvárium sügerekkel .Mindegyik külön egyéniség de jól megvannak egymással.
 

trojacska

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk a kedvencek Kormi- a macskafiú, és Muki a kutyalány. Tegnap este ők is kaptak ajándékot- pocakba való finom falatokat, csak pont a másiké ízlett nekik :)
 

Annamari55

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem egy cica még egy madárral is összebarátkozik, bár kicsit nehezebben mint a kutyával, azzal talán jobban, és többször, de persze csak ha háziállatokról van szó!
picture.php
 

darton82

Állandó Tag
Állandó Tag
Aranyosak így együtt :).
Én is nagyon szeretem az állatokat, de sajnos panelban lakok, ide meg kutyát-macskát nem hoznák, szerintem ez nem nekik való, nekik mozgástérkel ahol szabadon kiszaladgálhatják magukat
 

Bandi50

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! A kutyám mindig véresre harapdálja a lábát. Máskülönben szelíd, mint egy bárány. Tudja valaki esetleg, hogy mit lehetne tenni ez ellen? Az állatorvos a tölcsért ajánlotta, de az kegyetlen dolog.
 

Hugica1318

Állandó Tag
Állandó Tag
Szisztok
Nekem van egy keverék kutyám és két nagyon kővér cicukám.
Figyelmeztetés: ha tálakoztok velük vigyázat, mindegyik halálra nyalja az embereket
 

hzsoci

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem boxerem van. Én is szerettem volna egy cicát, de sajnos a kutyim nagyon dühös a cicákra. Kicsi korában kellett volna mellé venni! Most már nem tudom összeszoktatni őket! Nincs meg rá, a kellő nagyságú hely. Pedig nagyon oda vagyok egy brit cicáért!
 

LAClow

Új tag
a kép beillesztés gombbal próbáld meg. előtte egy ingyenes képmegosztó oldalra töltsd fel a képedet és csak annak a linkjét kell belemásolni az előbb említett gomb megnyomása után előugró ablakba.

BUÉK! :)
u.i.: szerintem rossz helyre ment a post. bocsánat!
 

silband

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldog, békés és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok minden állat tartó és szerető embreknek!:D

Csak egy kérdés? Van e valakinek ötlette arra, hogy szilveszteri durrogtatás ellen mivel lehetne a házi kedvenceinket megvédeni?
 

Törzsfőnök

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy kutymorgóm a Tizedes, északi kutya. Volt már egy két húzása. Sokszor nem eszi meg a száraz kaját, csak lapít, figyel. Aztán jönnek a verebek és azokat eszi meg. Száraz kenyérrel meg hangyákat szokott fogni. Fene a gusztusát...Viszont mindig kiszagolja a jó, meg a gazembert. Mindig rábízhatom magam. Boldog új évet mindenkinek.
 
Oldal tetejére