Ma van Apák napja

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 18.

Melitta - 2017 Június 18, 18:58
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ma van apák napja, melyet először az Egyesült Államokban ünnepeltek meg. Azóta egyre több helyen ünneplik az apákat június harmadik vasárnapján. A fővárosban is számos programot szerveztek az ünnep köré.

  Apának lenni jó, a legszebb, ami egy férfi életében történhet – erre hívja fel a figyelmet a Fiatal Családosok Klubja. A szervezet Budapest leghosszabb fedett pályás gokart pályáján tartotta az ünnepet, hogy igazán felejthetetlen élményt szerezzen az apukáknak és gyermekeiknek.

  Az édesapák a család alappillérei, akik biztonságot nyújtanak egy életen át. Ma, június 3-án megtehetjük,hogy megköszönjük nekik mindezt és megemlékezünk róluk. A Fiatal Családosok Klubja hagyományt kíván teremteni az ünnepből.

  Magyarországon több mint hetvenezer édesapa van, aki egyedül neveli gyermekét.

  Boldog apaknapjat kivanunk mindne apukanak!

  apalnapja.jpg
   
  Beka Holt kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 18.

  1. gumelig
   gumelig
   "Magyarországon több mint hetvenezer édesapa van, aki egyedül neveli gyermekét."

   Le a kalappal előttük. Azonnal iszom egyet az egészségükre.:)
   Burgundii, piroska13, pitti és 1 másik tag kedveli ezt.
  2. pitti
   pitti
   Ugyvan!
   Beka Holt kedveli ezt.
  3. Burgundii
   Burgundii
   Felelőtlenség vállalás napja is egyben. Felelős ember nem klónozza magamagát mikor tudja milyen alap betegségekben van amik örökletesek......
  4. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Több ÉDESAPA bizony kiérdemli nemcsak az ÉDES jelzőt, de az igazi APA megnevezést is. Vannak, akik özvegyen, több gyermeket nevelnek, vannak, akik beteg feleség mellett, helyt állnak, vannak, akik a feleség helyett veszik igénybe a gyest, mert a feleségük többet keres, és valóban mindent, de mindent megtesznek a gyerekük érdekében, méghozzá szeretettel. Köszönet ezért.

Megosztás