Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

csidat

Állandó Tag
Állandó Tag
:p Sütőtök krémleves, Rántott gombafejek tartármártással és párolt vadrizssel, Almáslepény vanília fagylalttal
 

gizi39

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap közvetlenül a termelőtől vettünk házi csirkét (van, aki olyat még életébne nem látott: izmos, sárga a bőre, nem sápadt, lottyadt, vizes a húsa, hanem szép piros, egészséges).

Az aprólékból telik két adag levesre, ezért a felét mélyhűtőbe teszem. A mellét és a két comját rántom. Tejfölös burgonyapüré, vecsési vegyes savanyúság.
Jó étvágyat! :)
 

gizi39

Állandó Tag
Állandó Tag
November 11-én vettem egy gyönyörű két kilós libát. Kívül-belül fűszereztem, hasába egy almát, be a jénaiba, köré alma szeleteket és egy egész hagymát karikában. Alá öntöttem fél deci vizet. Rá a jénai tetejét, lassú tűzön puhára sütöttem. Mikor kész lett, levettem a tetejét, meglocsolgattam a saját levével, priosra sütöttem. Párolt lilakáposzta és burgonyapüré volt a körítés. :)
No meg újbor Villányból. ;)
 

Lajhy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ma én zöldborsó levest főztem káposztás tésztával és holnapra pedig virslis lecsót tarhonyával :)
 

kékvér

Állandó Tag
Állandó Tag
Én csak most tévedtem erre az oldalra!!És máris nagyom éhes lettem!Ti hogy vagytok ezzel!?A hozzá szólások nagyon jók!Éhes lettem-megyek enni!!!
 

bobuske

Új tag
Kedves Fórumozók !!! Egészen új vagyok itt...

Dödölle: Vas és Zala megyében készítik leginkább. Tejföllel, vagy tejfölös ubisalival is nagyon finom. A vaddisznóhúst mi vadász barátainktól kaptuk. Egyébként én sem tudom, hol lehet beszerezni. :(

Elnézést,ha nem vagyok képben. Nem tudom, Te Magyarországon vagy Canadában élsz. Én Budapesten élek és 20 évig vadászatokat szerveztem, ezért tudok címet ajánlani. No és nagyon sok receptet tudok közreadni, hiszen több újságban publikálok recepteket. Kérdezzetek.. szívesen válaszolok.
Egyébként ma erdélyi kapros lucskos káposztát készítettem / mert egészséges és nagyon finom / Böbüske - egyébként Böbe mama
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére