Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vassgabi85

Állandó Tag
Állandó Tag
Tepsibe bedobáltam csirkecombot, krumplit, répát, fokhagymát, hagymát és befűszereztem . Lefóliázni, be a sütőbe, kb. fél óra múlva fólia le, pirulásig sütni. Isteni finom és gyors.:)
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
:dr_38: tehát főzés nem igazán van. Hétfőn este a fiúk csaptak egy nagy sütést, ott volt boldog és boldogtalan - a közelükbe sem mentem, hozzájárulásom a zöldségek mosásával véget is ért.
A meleg miatt napok óta gyümölcsökön élek, este bedobtam a mikróba a töltikét és annyi, de most már az is elfogyott. Tehát este valószinűleg lesz egy görög saláta
 
Utoljára módosítva:

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnapelőtt a fiúk rántott húst akartak, rendeltem nekik. Itt 35 fok volt árnyékban, nem volt az az isten, hogy én főzzek. Tegnap gyümölcsmártás volt pirított darával, sült csirkemellel, majd' belehatam az elkészítésébe, de megérte, egy csepp vagy morzsa sem maradt. Ma fasírtot sütöttem petrezselymes újkrumplival, ez is már a saját krumplink, mint a tegnapi mártásban a gyümölcs. És éppen az előbb fogyaszottam el egy jeges kávét vagy hogy is nevezzem, talán helyesebb a némi kávéval nyakonöntött vaníliafagyi kifejezés. :D
 

Christierna123

Állandó Tag
Állandó Tag
Továbbra is:dr_38:. A mai menű cseresznye volt, még maradt félkilónyi a kettőből mert most áttértem a fagyira, később Godzi75 sugallatára jön majd egy café frapé is.
Tizpontos kérdés: ti hová ássátok el magatokat a foci vb idejére?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére