Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap, vendégeimmel akartunk akárhová meni enni, de aszondták ha van spagettim ne menjünk sehová.
Volt.

a1.jpg

Ma ricotta sajtal és spenottal töltött tortellinit (készen vettem) spárgával (főztem) volt a kaja.
G.Matolcsi szavaival élve :D kicsit unorthodox összeálitás. Ízlett:)

a2.jpg

Dében a tóparton.

a4.jpg
 
Utoljára módosítva:

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Gumelig ,
már azt hittem elajándékoztad azt szip étkészeleted a jányoknak .:)
Amugy meg igazad van ám , hiszen egyhelyre megy :rohog:
Te meg kishugám adj egy pusszancsot a kisdoboznak helyettem :hurra::hurra: na mert olyan nincsen :( Amugy jól néz kia piskotarolládod , végy egy kisebb olyan salátás tálat , vágd a rolládot vékony szeletekre párnázd kivele . Készitsél egy Bajor krémet , tudod olyan csipöre valót , öntsedd kivele és hagyjad kihülni . Na ha nagyon cicomázni akarod akkor megfelezed és egy csoki krémet is készitesz melléje . Izlésedre van most hagyva melyikkel kezded el , beletöltöd az elsö adagott , hagyod megdermedni , majd ráöntöd a következöt . Biztosan nyerö lessz majd . ha piszokul sok az idöd akkor ezt több csikban is megtudod csinálni , mondjuk váló ok is lehet mivel közben párodnak még a személyije is lejár amire vele elkészülsz :rohog::rohog::rohog::rohog:. de van ám egypár ily jó ötletem ha szükséged van reá csak szóljál
 
Utoljára módosítva:

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Gyulabá!
Az nem a "Sarlott-torta"?Nem tudom,hogy kell leírni helyesen de most nincs időm Guglizni,mert megyek az üvegházba pikérozni, dugványozni(levendulát),palántákat,kaja meg a tegnapi+előtti maradékok.
Kisdoboz most toporzékol mert elfogyott a piskóta.Rendkívül puha volt:dr_104:Sziasztok, majd estére jövök!
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Varázsdoboz ,
jajj hát persze hogy Sztrapacska , csak igy külföldiésül jobban hangzik . Magától érthetöen igen ez a "Saroltának" a tortája :rohog:azt hiszem mindennap ezt kén csinálnod ha Kisdoboz megkostolná. Nagy huncut vagy ám ezzel a "pikérozással"":D:hurra::hurra:, de nem térek ki reája tovább mert még a fejemre huzodd a vájdlingot a végén .
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
na megvolt a vacsora , tökkrém leves , jól van na volt benne tejszinhab ! meg egy csomó sajt is . Még Gumelig is megirigyelhetné annyi még olyan is tudjátok amelyiktöl a Vasutisin bobánál elkanyarodott Zalaegerszeg felé mert pont azt ette az állomásfönök:rohog:. Ilyen sajt nincs is !! ehhez fegyverviselési engedély szükségeltetik :D. Majd a holnapi ebédröl külön jellentést teszek , én házon kivül étkezem :hurra::hurra:
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Esti közkívánatra: Lapcsánka! Fokhagymás tejföllel sajttal.:dr_24:<-- Kisdoboz
Szervusz Kishugám ,
most ez az amire én gondolok vagy más ? Nálunk szokták a tócsni is igy nevezni . Mert modjuk a panirozásnál megmaradt és öszekevert kisütött tojás - prézlit is annak ismerem .
Itt toklandiában meg almapürével eszik , mit eszik zabálják /mint otthon a Lángost/
 

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem,hogy ezt hívják tócsninak is, de mifelénk :lapcsánka.Már meg sem lepődöm,ha másképp nevezik nevén a gyereket.Pár éve a Balatonnál érdeklődtem egy kajás pavilonnál a kínálat között hol találok lapcsánkát? Teljesen hülyének néztek és mély megvetéssel méregettek az eladók...
Rettentően érdekelne ez az almás változat!!!
Gyulabá,légyszi írd meg hogyan készül és milyen "ízjellegű"almából (-val)készítik?:dr_24:
 

varázsdoboz

Állandó Tag
Állandó Tag
Analéma,Szia!
Mondd, hogy volt benne egy kis faggyú is! Istenem de jó lehetett neked! Imádooom!
Azzal a mézes itókával vannak fenntartásaim...Mi is kaptunk ilyet,de nem merem felbontani,mert ha car akkor mit csinálok vele? Ha Te ittál belőle milyennek találtad?
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Analema ,
a desszert a tiéd a pörkölt meg a miénk :rohog::hurra:. Figyelj csak Kishugom , ha car akkor kenedeted vele fájos lábadat , meg akár mit is esetleg rossz szomszédodnak adod oda inni . Alma de az édesebb fajtából ugy ca. 2 kg 2 evökanál cikor , 1 kávéskanál vanilia cukor , 0,2 l viz , csipet fahéj . Az almát meghámozod , magházát kivágot és apróra szeleteled és felteszed fözni majd pürrézed . Na ennyi lenne , ha télire elteszed mert a szoméd a jó fajta Jim Beam-ért telerakja udvarod nyári almával akkor mindjárt üvegbe is tölthetted nem kell várjál hogy kihülljön :rohog:. A lapcsánka meg pont ugykészül mint a tiéd csak hagyma nélkül ;).
tudod mikor kenegetem , kit érdekel más nyomora ? van még 20 klotyó nálunk :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére