Mikrocsip a sertésinfluenza oltásban

Hamunatra

Állandó Tag
Állandó Tag
Cuki a cocika!:D

Mindig kitalálnak valamit az összeesküvés-hívők. Eddig csak a kukorica-pelyhekben volt nyomkövető, meg adatrögzítő chip, most már viszont direktbe oltják.
 

Cathcart

Új tag
Az x-aktákból már többször kiderült, hogy a himlőoltással kapja meg az ember a nyomkövetőjét, így a h1n1 vakcinába tiszta pazarlás lenne belecsempészni, ezért nincs is benne. xD
 

Nitibogár

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem az egész egészségügy lassan csak egy üzlet... Persze, tudom, hogy vannak nagyon elkötelezett és hozzáértő orvosok, de őket beárnyékolják a "feljebb valók"

(persze ez csak az én véleményem, remélem rosszul látom)
 

kadiii

Állandó Tag
Állandó Tag
ehehh, nem értem miért kell mostanában mindent felfújni, de viccnek nem rossz :D plussz filmet is lehetne belőle csinálni, csak ki játssza a főszerepet?:rolleyes:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg! Hol tudnám elolvasni az eredeti cikket? nem találtam meg...

Itt van, a vitaindító hozzászóláshoz csatolva:

pdf.gif
mikrocsip-a-sertesinfluenza-oltasban.pdf‎
 

redlion

Kitiltott (BANned)
Szerintem a védőoltás manapság színtiszta üzlet, és nem az immunrendszer megerősítéséről szól.
"Más fajta oltóanyagot kapnak a H1N1 influenza ellen a német politikusok és katonák, mint a német lakosság többsége. Az átlagemberek számára elérhető vakcinának a szakértők szerint több kockázatos mellékhatása lehet. A különbség miatt botrány tört ki Németországban.

A biztonságosabbnak mondott, Celvapan nevű oltóanyaggal a kormány minisztereit, a parlamenti képviselőket, a szövetségi hatóságok alkalmazottait, valamint a Bundeswehr (a német hadsereg) katonáit oltják majd be. Ebből a belügyminisztérium 200 ezer dózist rendelt, míg a másik, Pandemrix nevű vakcinából az egészségügyi minisztérium vett 50 millió adagot.
A belügynek rendelt oltóanyag nem tartalmazza azt az adalékanyagot, amely szakértők szerint elsősorban felelős a kockázatos mellékhatásokért, és a lakosság számára biztosított vakcinában benne van. A német sajtó emiatt "első-, illetve másodosztályú" oltóanyagról beszélt, a belügy azonban tagadta, hogy ilyen jellegű megkülönböztetés lenne.
A belügyminisztérium szóvivője visszautasította a vádat, hogy a kormányzat, illetve a szövetségi hatóságok képviselőit különleges bánásmódban részesítenék. "Nem létezik első, illetve másodosztályú szérum" - hangoztatták, de azt elismerték, hogy a Baxter cég által gyártott Celvapanból valóban 200 ezer adagot rendeltek.
A minisztérium szerint azért rendeltek kétféle oltást, mert a Baxter cégnek leadott rendelés még néhány hónappal korábban történt, akkor viszont még nem volt ismert, hogy a mellékhatások tekintetében a két szérum - a Celvapan és a Pandemrix - között jelentős különbségek vannak. A Baxter céggel kötött szerződést be kell tartani - hangoztatta a minisztériumi szóvivő.
A nyilatkozatra felháborodottan reagáltak a különböző orvosi szervezetek és egészségügyi szakértők: azt nemcsak kínosnak és ügyetlennek, hanem egyszerűen hazugnak minősítették. A bonni egyetem közegészségügyi és higiéniai intézetének igazgatója, Martin Exner professzor nyilatkozatában "visszataszító jelzésről" beszélt, és rámutatott: épp a politikusoknak kellene példát mutatniuk, és saját magukat is azzal az oltóanyaggal kellene beoltatniuk, amelyet a lakosságnak ajánlottak.
A Deutschlandfunk rádióállomás a botrány kirobbanása után közölte: a felháborodás miatt Angela Merkel német kancellár úgy döntött, hogy háziorvosával a lakosságnak szánt Pandemrix vakcinával oltatja be magát. A Pandemrix-oltóanyag kiszállítása a tartományok számára hétfőn kezdődött meg.
A lakosság tömeges oltása az eredeti tervek szerint október 26-án kezdődik. A kételyek azonban egyre nagyobbak, miután kiderült: az Európai Bizottság által engedélyezett vakcina olyan, a szer hatását fokozni hivatott adalékanyagot tartalmaz, amely a szakértők szerint mellékhatásokat okoz. A hatóságok ezek után úgy döntöttek, hogy a terhes nőknek és a gyermekeknek egyelőre nem ajánlják az oltást."
Csatolás megtekintése 350350
 

miklosnz

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi ez a hisztéria?...

Én Új-Zélandon élek. Ez volt a második ország, ahol megjelent a sertésinfluenza, miután egy iskolai csoport visszaérkezett Mexikóból. Ez még pont az előtt volt, hogy Mexikó a hírekbe került volna. Még mindössze 4 központ volt a világon, ahol egyáltalán ki tudták mutatni a vírust. A legközelebbi Ausztráliában, úgyhogy több mnt egy hétig nem történt semmi intézkedés. Aztán kiderült, hogy a húszból három gyerek és egy tanár hordozta a vírust.

Nulladik lépésként az eü. hatóságok mindenkit megkerestek, aki az adott repgépen volt és azokat is igyekeztek megtalálni, akik azokon a gépeken voltak, melyekkel a Mexikóból jött utasok továbbutaztak Új-Zéland különböző városaiba. Aki közülük megbetegedett, azt elkülönítették. (Nem vot senki ilyen.)

Első lépésként mindenkit, aki bármilyen influenzás tünettel orvoshoz fordult, elkülönítettek, közvetlen környezetével együtt. (Otthon kellett maradniuk.)
Itt épp influenza időszak volt amúgy is, úgyhogy egyre többen voltak ilyenek. Ezért azán két hét után bevezették a második lépést, melyben már nem a járvány megakadályozására törekedtek, hanem a gyógyításra.
Közben persze propagandát kezdtek azzal, hogy mindenki, aki betegnek érzi magát, maradjon otthon. Ezen kívül kampányt indítottak a helyes kézmosás fontosságáról. (Ezt egy magyar MSZP-s képviselő is megtette szórólapokon, de hülyének nézték, mint Szemmelweysz Ignácot a bécsi orvosok, amikor annak idején hasonló ötlettel állt elő.) Szóval, itt mindenhol kiírták, hogy moss kezet. Sőt, nyilvános helyeken, recepciók pultjain például víz nélküli kéz fertőtlenítők jelentek meg. Csak a tenyeredbe kell punpálni belőle, fertőtlenít és jó szagú.
És az is kiderült közben, hogy a Tamiflú remekül gyógyítja ezt a fajta influenzát is. Ezért a legnagyobb járvány idején, recept nélkül lehetett Tamiflút kapni. (Így aki influenzásnak érezte magát, nem kellett, hogy orvoshoz menjen, ahol várakozás közben még húsz embert megfertőzhet.) Ne felejtsük el, hogy ekkor még nem volt oltóanyag.

Azóta már tavaszodik, az influenza egyre kevésbé divat. Ha jól tudom, négyen haltak meg idén influenzában. Ez ugyan pontosan néggyel több az elfogadhatónál, de mindenesetre nem százak.

Ennyi. Mindenki mosson kezet!
:..:
M
 

Szenye

Állandó Tag
Állandó Tag
Itthon még csak most megyünk "bele" a járványos időszakba, de állítólag 2-3 nap alatt lefolyik és nemigen különbözik a megszokott influenzától. A gond akkor lesz állítólag, ha mutálódik, vagy jobban alkalmazkodik az emberi szervezethez, akkor ezt az oltóanyagot is ki lehet dobni az ablakon mikrochippel együtt :)
 

ritus002

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem oltatóm be magam.Amugy meg ha annyira veszélyes lenne az infulenza akkor nem pénzért adnák a vakcinákat hanem ingyen.
 

redlion

Kitiltott (BANned)
H1n1

Egyszerűen az H1N1 ellen
Ez az anyag olyan tanácsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek az influenza elkerülésében.
Annak is érdemes lehet ezeket alkalmaznia, aki beoltatta magát (valamelyik) influenzavírus elleni vakcinával, mivel egyrészt a védőoltás nem jelent száz százalékos védelmet az adott vírustörzs ellen sem, másrészt a módszer egyéb, hasonló módon terjedő kórokozók ellen is hatásos lehet.
Csatolás megtekintése 358907
 

bgn

Új tag
chip-chip-csóka

Ha én lennék a Világ ura, én a chipet a kötelező védőoltásokba tenném, vagy az ivóvízbe, vagy a levegőbe, vagy az elmegyógyintézetbe, vagy.........................
 
Oldal tetejére