Mitől félsz a legjobban? Hogy próbálsz tenni ellene?

woormie

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel nagyon sokat utazom autóval, nagyon félek egy komoly balesettől, sajnos már láttam párat... :( Tenni nem sokat lehet ellene, hiszen és hiába vigyázok, ha a másik nem...
 

VManna

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a széltől félek a legjobban, hogy betöri az erkélyajtót-ablakot. Próbálok elbújni a lakás másik végébe.
 

tamasj

Új tag
Amitől félek

Én attól félek, hogy most teljesen eladósodom. Ezt úgy próbálom kompenzálni, hogy Gyors kölcsön-t veszek fel. Ez az egy megoldás maradt a mai világban. Mást nem lehet tenni mint hitel-t felvenni. A válságból más kiút nincs egy magán személy számára mint ez.
 

montaser

Állandó Tag
Állandó Tag
Mint akit egyszer megharapot a kutya!-En egyszer rossz szurit kaptam,azota meg a tablettaktol is panikolok.Mivel otthol kaptam a szurit, nem volt keznel ellenoltas igy a sogornom /aki orvos szaladt az otthonaig, /ami hal Istennek nem messze volt/.Kesobb kaptam egy infot miszerint nagy szerencsem volt, mert volt olyan aki azonnal belehalt ebbe a szuriba. En viszont kb:5 percig kuzdottem, meg megerkezett az ellenanyag. Kepzeljetek el csaszar utan, hogy minel kevesebb szurit kapjak meg a fajdalomcsillapitot is hanyagoltam,az apolonok levoltak hulve, hogy birom a fajdalmat csillapitas nelkul. Mostmar ott tartok, hogy a orvosi kartonjaimra is felvan tuntetve, mint panik betegseg.
 

Bárdos L

Állandó Tag
Állandó Tag
Attól félek, hogy a vallásos szemlélet militarizmusa tönkreteszi a világot. Ez ellen meg szkeptikus és kritikus gondolkodásra való neveléssel teszek.
 

Kayleen

Állandó Tag
Állandó Tag
Én attól félek,hogy mások gyengének látnak és emiatt kinevetnek.(Ez sajnos egy rossz élményre vezethető vissza.)Főleg a fájdalmamat rejtem el mások elől.Ez ellen ugy teszek hogy a saját gyengeségeimen én magam is mulatok.
 

vanilia

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy tömeg, zárt helyiség. Főleg, ha a kettő együtt van :(
Próbálok mély lélegzetet venni ilyenkor, s addig jó, míg nem kezd nagyon hevesen verni a szívem.
Tudom, hogy ez pszichés, de nem tudom, hogy lehet ettől megszabadulni.
 

estrella20azul

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy újból korházba kerülök ha sokat idegeskedek... pedig nincs túl sok amit tehetek ennek elkerülése érdekében, hiszen mindenütt stressz okok vannak körülöttünk...
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

Ridita

Állandó Tag
Állandó Tag
Félek

Én attól félek, hogy megbotlom és leesek a lépcsőn. Már többször is volt olyan balesetem, hogy lelépve egy lépcsőről kibicsaklott a lábam és elestem. Szerencsére nem a lépcső tetején, hanem az alján történt. Ezért inkább lifttel járok, habár sokan mondják, hogy a lépcsőzés egészségesebb, de biztos, hogy nem nekem.
 

Meriamm

Állandó Tag
Állandó Tag
Félek a haláltól.
Félek este az utcán, hogy valaki bántani fog.
Félek hogy egyszer beragadok valahová.(erre már volt példa)
 

bkata

Állandó Tag
Állandó Tag
mitől félek

A lebénulástól, attól, hogy mások segítségére szorulok a legalapvetőbb fizikai tevékenységekhez.
A lebénultan, magatehetetlenül fekvő test még ha párosul szellemi leépüléssel is, na az aztán nem emberi élet.
 

hedera72

Állandó Tag
Állandó Tag
Attól félek a legjobban, hogy fiatalon meghalok, és a gyerekeimet nem tudom felnevelni. Vagy netalán elveszteném valamelyik szerettemet, azt nem tudom, hogy bírnám ki. :12:
Vagy attól is, hogy vagy én, vagy valaki a családból erőszak áldozata lesz!
Szóval a legfontosabb az egészség!!!
 

nikííí01

Állandó Tag
Állandó Tag
hát igazából... elég sok horrofilmet nézek... és amikor olyan helyzetben vagyok, akkor mindig eszembejut a filmből 1-1rész és akkor félek... főleg kint sötétben:S mit teszek...?! kerülöm az ilyen helyzeteket. meg néha hónapokig nem nézek ilyen filmeket. =DD
 

Saccciii

Állandó Tag
Állandó Tag
Én halálosan félek a bogaraktól, rovaroktól. Meg sok minden mástól is, de az annyira nem rémisztő, de a horrorfilmekről én már lemondtam. :D
 

mahasjah

Állandó Tag
Állandó Tag
Mitől félsz a legjobban?

Én az ellenségeimtől félek a legjobban. Az átok és rontástol.
Ezzel tönkretették az életemet, kapcsolataimat. Sok imádkozással védekezek ellenük. Mindenkinek szép napot kivánok.
mahasjah
 

afodorne

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon félek a pókoktól, ezért igyekszem őket kitessékelni a lakásunkból. Igyekszem testi sérülések nélkül csinálni (mármint a pók testi sérülései nélkül)!
 

smiley85

Állandó Tag
Állandó Tag
Én félek a betegségtől, magasság iszonyom van, mozgólépcsőre képtelen vagyok ráálni 5 éve, erőszaktól is nagyon félek ezért kerülöm az éjszakai magányos sétákat.
 
Oldal tetejére