Perli a kórházat a férfi, mert rózsaszín bugyiban ébredt műtét után

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
shutterstock_170608943.jpg

Idöközben megtaláltam az eredeti cikket, ott ez a bugyi láthato. Egy rejtéjt azonban tartogat még a cikk, nincs megadva, hogy miként került a korházba a beteg?
-
Lassan leesik a tantusz, nem akarok disznolkodni de kérdezzetek meg röntgen-asszisztenseket, halálra nevethetitek magatokat. Hány embert szállitanak be évente a korházba mert egy répa beszorult a fenekükbe. Söt megbizhato körökböl is halottam, hogy akár egy Coca Cola-üveget is eltudnak nyelni a popojukkal.
-
Lehet, hogy a 32 éves pátiens egy mentöaktio keretében került a mütöasztalra és most tisztára akarja mosni magát. :)
-
Na én lezárom a témát miután több olyan internetoldalra találtam ahol ápolok és orvook arrol számolnak be "mimindent halásztam már ki mások fenekéböl" és röntgen-felvételekkel igazolják. :(
-
Ha egy tréfa volt akkor egy ilyen patiens lehetett az álldozat, különben nem tudom elképzelni.
 
Utoljára módosítva:

Ajuda67

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is rákerestem, sok helyen megjelent a hír, egyik helyen csipkésnek írják, másik helyen tangának.
A tisztára mosással csak az a baj, hogy ki előtt akarja egy perrel tisztára mosni magát? Ha valami, aaaaaz már nyilvános. Ébredéskor max a kórházi személyzet tudott volna a stikliről, így meg már mi is. :D
Őt nem beszállították sürgősségileg, abban ami épp rajta volt, hanem előre megbeszélt vizsgálatra érkezett.
Ez inkább valóban egy ízetlen munkatársi tréfa. Ami tényleg túlment a határon.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy utolagos ellenörzö vizsgálat volt, miután a répát kiszedték belölle. Nem tudom. :)
-
Az biztos, hogy az ember méltosága még akkor is sérthetetlen ha tárgyakat hord a fenekében.
 

Ridita

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet, hogy a homoszexualitása vagy vélt homoszexualitása miatt történt vele ez az eset. Magyarországon többször volt olyan eset, hogy nagyon durván viccelődtek a munkatársak. Előfordult például, hogy munkások lehúzták egy társuk nadrágját, bedugtak a végbelébe egy pumpát és beindították. Egyszerű melósok voltak, sajnos nem értettek a biológiához és a fizikához, úgyhogy ők lepődtek meg a legjobban, amikor a szerencsétlen áldozat borzalmas kínok között belehalt a viccbe. Lehet, hogy az eset egy hosszabb munkahelyi bullying/zaklatás egyik állomása volt. Teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy az áldozat emberi méltóságát sértette ami vele történt. Altatás alatt az ember teljesen ki van szolgáltatva az ápoló személyzetnek, joggal várhatja el, hogy tisztelettel, megfelelően bánjanak vele. Azt, hogy emiatt rémálmai nehezen hiszem el, de ha egyébként is gyenge idegállapotban volt, ez súlyosbíthatta az állapotát. Nem mindenkinek egyforma az önbecsülése és a tűrőképessége. Szerintem a bírósági per során kiderülhet, hogy személy szerint kik a felelősek a történtekért és ha annyit elérnek, hogy bocsánatot kérjenek és a jövőben ne dolgozzanak ilyen munkakörben, az megnyugtató lezárása lenne az ügynek.
 

B.Péter

Állandó Tag
Állandó Tag
Előfordult például, hogy munkások lehúzták egy társuk nadrágját, bedugtak a végbelébe egy pumpát és beindították.

ez itt volt nálunk ,nem húzatták azok gatyát le, magasnyomású mosóval , a fenekére nyomtak vizet , csak hát ugye , az ipari mosó az ipari mosó, és hiába a 3 méter , szétkapta a gatyát, és a víz behatolt a végbélen át a gyomorig, több helyen szétnyomta a beleket , és végül is a fertőzésbe halt bele az illető, ahogy a bélsár szétterült a belsejében. .A tragédia az egészben, hogy ugyanabba az üzembe másik csapat pár évvel később eljátszotta ugyan ezt , ugyan evvel az eredménnyel. Segédmunkára se lehet bárkit alkalmazni.
 
Oldal tetejére