Pro Darwin

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Ernoe

Állandó Tag
Te azt állítod hogy egy szerv ami visszafelé nem egyszerűsíthető mert működéséhez szüksége van minden részegységére, megjelenhet fokozatosan is. A kérdés kedves ernoe az hogy hogyan fog ez megtörténni és erre várok egy hosszú, szépen kiteregetett és kifejtett példát vagy magyarázatot, ugyanis eddig csak annyit olvashattam tőled hogy ez szerinted pedig, de bizony így van.
-
Kedves Aeren
-
hogy én mit állitok azt hagyad töllem megfogalmazni, ha valamit nem értesz kérdezz utána. ;)
-
Michael Behe számit az irreduzierbare komplexitás atyjának ami az ID vesszöparipálya. Hagy emlékeztesselek arra, hogy Behe 2001-ben nyilvánosan beismerte, hogy gondolati hibát követett el. Ezek a tények.
-
Koszi Ernoe, szoval a szem termeszetes lepesenkenti kialakulasara ragyogo bizonyitek a folyomeder termeszetes kialakulasa. Asszem megvan a valasz.
-
Kedves Pitti
-
Egy folyo egy igen komplikált rendszer, nemcsak egy meder. Egy szakember tudja ezt, egy laikus hamar felismeri ha elkezd gondolkodni. A folyok nem egy csapásra jöttek létre, nem is tervezettség utján. A változások potentiálisan magukban hordozzák az azt követö lépéseket de nem kell a folyamat elejétöl a végeredménynek lefektetve lennie.
-
A lánchid biztos nem volt a Duna létrejöttének a kezdetén papirra vetve, a halak jegyzéke sem volt lerögzitve sehol. Az élet igy müködik. Te definicio szerint kiakarod zárni, hogy a bakterium ostorának az elödje nem forgatomotorként müködött, hanem kiválasztorendszerként, ez egy gondolkodási hiba.
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W96AJ0ChboU
-
„ Az intelligens tervezés szószólói nem állítanak fel hipotézist a tervező személyéről, nem javasolnak mechanizmust, és egy tervezőt senki sem figyelt meg.”
-
Ezt fektette la az amerikai biroság Behe tanuvallomása alapján. (Wikipedia) :D
-
 

stereotypehunter

Állandó Tag
Sziasztok
Remélem nem késtem le mindent.
Esetleg másik topikban megy a folytatás? Hol?
Szívesen diskurálnék hasonló témában, kisebb nagyobb időközökkel.

Amúgy a fotoszintézis egy nagyon spéci fény érzékelő mechanizmus, talán a szem őse is lehet(csak egy felvetés) hiszen minden növény követi a fényt lehetőségein belül, pedig tudtommal nem fedeztek fel "látó" szervet náluk.

Egy idézet talán jól kifejezni milyen irányban várhatók érvek tőlem:


 

Ernoe

Állandó Tag
Kedves stereotypehunter
-
Welcome! Van egy folytatása a topiknak. Ide olyan szenvedélyes emberek járnak akik minden alkalommal hajbakapnak, elszaladnak, beszednek egy nyugtatotablettát aztán visszajönnek. Már nem is tudunk élni egymás nélkül.
-
Le a kalappal az idold elött, Neil DeGrasse Tyson egy figyelemremélto tudos.
-
Mielött elkezdünk vitatkozni egy isten létén, megkell beszéljük mit értünk egy Istenen?
-
En teljes mértékben atheistának számitok ha arrol van szo, hogy két hét mulva lesz a világot teremtö isten születésnapja aki egy Földet és millionyi galaxist értünk hozott volna létre. :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére