Rendeld meg az Univerzumtól!

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sesti, most viszont nem értünk egyet.
Egyrészt, mert szerintem két dolgot összemostál abból, amiket korábban írtam. Bár lehet, hogy én nem fogalmaztam egyértelműen.

Az én véleményem szerint, olyan nincs, hogy valaki nem használ semmiféle mágiát - hiszen minden kimondott szavunk és minden gondolatunk is egyfajta mágia! Valahol azt hallottam, hogy ha valamire legalább 17 másodpercig (ha jól emlékszem) gondolunk folyamatosan, akkor ez a valami meg fog jelenni az életünkben. Persze csak ha a következő gondolatunkkal nem teremtünk ellen...
Mi ez, ha nem mágia?

Másfelől: nem írtam egy szót sem arról, hogy mágiával más karmájába akarnék avatkozni - éppen hogy igyekszem ezt elkerülni. Ha viszont valakivel közös vagy összefügg a karmánk, akkor természetesnek tartom, hogy ahogy a saját életemmel foglalkozom, óhatatlanul kihat a másikra is. Ez ugyanolyan dolog, hogy ha jó vagy rossz passzban vagyok, az óhatatlanul kihat a páromra is, még ha ő egy tökéletesen önálló lény is, viszont együtt élünk, egy fedél alatt, és így ő is része az én életemnek, ahogy fordítva is. És valószínűleg pontosan a közös karmánk miatt (is) találtunk egymásra, tehát dolgunk is, hogy a saját karmánk oldásával egymás terheit is könnyítsük - mintegy "mellékhatásként".

Ugyanakkor nem tartom valószínűnek, hogy az Univerzum, vagy Isten, vagy bárki felsőbb hatalom céljával ellenkezne, ha pl. olyan mágiát vetek be, hogy jobban tanuljak, elfogadóbb legyek, vagy éppen beköszöntsön a jólét, a szerelem, akármi az életembe.
Természetesen roppant nagy hiba konkrét valakire bármilyen mágiát tenni - hiszen az a szabad akaratának a csorbítása lenne, ami mindenképpen fontos istenadta jogunk. Ezért ha olyan dolgot szeretnék, amihez másnak is köze van, mindig hozzáteszek valami olyan mondatot, hogy "ha ez mindenki érdekét szolgálja", vagy "ha ezzel mindenki egyetért", vagy ilyesmit - témától is függően.

És tökéletesen igazad van szerintem is abban, hogy ezekkel az energiákkal nem szabad játszani - mert akkor ők is elkezdenek velünk játszani. Ha elkezdünk "komolyan" varázsolni, azt csak megfelelő felelősséggel szabad tenni, mert különben visszaüt a dolog.
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintetek meg lehet rendelni az Univerzumtól, hogy a párom időnként megtartsa a szavát? ;-)

Éppen most írtam a dühöngő topicba, mert közölte, hogy azért nem segít nekem valamiben, amit tegnap még megígért, mert már úgysem voltam 2 napja levegőn (konkrétan betegség miatt), és ne siessek, csináljam csak szépen lassan... :-(

Univerzum, kérhetem, hogy a párom tartsa magát ahhoz, amit megígért? :)
 

begin

Állandó Tag
Állandó Tag
en is ebben hiszek!csak az univerzum helyet Istent mondok.
ha valaki hulyesegnek tartja persze hogynem mukodik.de ez igaz sok dologra..
 

VKrissz

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát én bizony anno hiába rendeltem meg ezt-azt a Nagy Univerzumtól, nemigen küldte sajna...
De azért biztos van igazság a gondolatok teremtő erejében....
 

mahasjah

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendeld meg az Univerzumtol!

Megvettem az univerzum-os könyveket, hiába rendeltem semmi nem sikerült! Akiknek sikerült rendelni, gratulálok NEKIK. Biztos valamit rosszul csináltam.
Szép estét kivánok Mindenkinek
mahasjah
 

Csipiked

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem egy darab könyv elolvasása nem fogja megadni a megfelelő tudást a "rendeléshez". Én a Vonzás hatalma-val kezdtem, majd jött a Vonzás törvénye, Kérd és megadatik stb., stb. Sőt még a Mennyei prófécia, A tizedik felismerés és még a Shambala titka is bekerült. Szép lassan több ezer oldalnyit elolvastam a témában, és most jutottam odáig kezd körvonalazódni, hogy számomra milyen formában működik (ami sajnos nem jelenti azt, hogy másnak ez a módszer beválik). Ami tény, csak azt kapom meg, amit őszintén szívből kívánok. És ami legfontosabb és ez mindenkire érvényes, csak olyasmit kell kérni amire valóban szükséged van, abban a formában ahogy kérted.

Én például január-február környékén azt rendeltem, hogy olyan munkahelyem legyen, ami csak számítógéphez és internethez köt és világ bármelyik részéről elvégezhető legyen. Az amiért ezt kértem elúszott, másik városba akartam költözni, gyermekkori szerelmem után akartam menni, kiderült mégsem az igazi. A rendelés viszont szó szerint megjött. A munkahelyem "válság van" címen megszünt, de lett másik. Most itthonról dolgozom heti kemény 2 napot (mármint azon a két napon is max 6 órát) szinte ugyanannyi fizetésért mint az előző munkahelyemen. Egy pár hétig jó is volt itthon lenni, olvasni, pihenni, ellenni, de mostanra enyhén szólva meguntam.
Most folyamatosan agyalok, hogy mi kellene, ahhoz, hogy munka is legyen, pénz is legyen és valamennyire kötött munkaidő. Nem 10-ig aludni és hajnalig kukorékolni.

Még a "tanulás" legelején voltam amikor még nem tudtam, hogy mennyire fontos pontosan fogalmazni. Március 11-én, 10 milliószoros napon, azt rendeltem, hogy társtulajdonos akarok lenni egy X tipusú cégben. Egy pár hete egész jó kis ötlett pattant ki a fejemből, amivel elég szépen lehet keresni és még másoknak is munkát, megélhetést biztosítani. El is mondtam az ötletet a barátnőmnek, akit nem hivatalosan manageremnek neveztem ki (elismerem, hogy vannak az üzletnek olyan részei amihez ő ért jobban). Ő egy csőd szélén táncoló cégnél dolgozik, mire ma azzal az ötlettel állt elő, hogy ezzel az üzlettel megmenthenénk a cégüket és bevennének társtulajdonosnak, csak rajtuk keresztül köttessék meg a dolog. Így ma döbbentem rá igazán, hogy mit is jelent a pontatlan rendelés. Isten látja pepita lelkemet, de nem vágyom egy csőd szélén álló cégben tulajdonosnak lenni.

Ezért nem lehet elmondani elégszer, hogy le kell ülni listát írni és ilyenkor piszokul odafigyelni, kielemezni ezerszer is ha kell, és addig nem feladni a rendelést, amíg nem teljes a kép számunkra, hogy valóban azt akarjuk.
 

11andi

Állandó Tag
Állandó Tag
Csipiked, hogy mennyire igazad van! Minden szavaddal egyetértek! Egyetlen könyv elolvasása nem fogja megváltani a világot! Én már a második éve foglalkozom a témával, és most két-három hónapja jutottam el oda, hogy valami bekattant, hogy „Igen, most végre megértettem, átéreztem a lényeget!”. Én is rengeteg könyvet olvastam, most, hogy ránézek a velem szemben lévő könyvespolcra, ott sorakoznak: A Titok, a Vonzás Hatalma, A teremtő képzelet csodái, A szellemi törvények, Vonzásfaktor, Tégy úgy mintha…!, Szerencseiskola, Pozitív gondolkodás, Milliomos bárki lehet, Teljesítsd be vágyaidat, meg még sok-sok könyv! Mindegyiket elolvastam, nem is egyszer, voltam agykontroll tanfolyamon, többször is, és mégsem sikerült semmi komolyat elérnem! De nem adtam fel, és nem is adom fel soha, mert tudom, egyszerűen érzem belül, hogy ez mind igaz, ez pontosan így működik, és egyszerűen el kell jutom arra a szintre, hogy ezeket ne csak megértsem, hanem át is érezzem!

Persze rengeteg hibát követtem el, most már tudom! Nagyképűen, magabiztosan ugrottam bele a témába, hogy hú de jó, most már minden az enyém, lehet, amit csak akarok, nem kell semmit tennem érte! Minek nekem olyan alapvető dolgok, mint gondolatnagytakarítás, pozitív gondolatok, meg, hogy leírjam a vágyaimat, terveimet! Ezek nélkül is fog minden menni! Hát nem ment, bármennyire is akartam! Bármennyire is akarja az ember, alapok nélkül nem lehet házat építeni, mert bizony akkor összeomlik az egész építmény!
Pár hónapja eljutattam oda, hogy ez így nem mehet tovább, kezdem, előröl az egészet, az alapoktól fogja!

Először is gondolat-nagytakarítás! Két héten át írtam mindenféle negatív, korlátozó gondolataimat, témánként csoportosítva: külsőm, emberi kapcsolatok, egészség, munka, pénzt, lelki dolgok stb. Rengeteg összegyűlt, egyszerűen megdöbbentem, hogy mennyi negatív gondolatom van-volt! Ezután minden gondolat mellé odaírtam, hogy mivel fogom helyettesíteni, mi a pozitív mondat, ezekkel kapcsolatban. És rájöttem, hogy kevés az ha mondogatom ezeket magamban, úgyhogy azóta minden áldott nap leírom ezeket a mondatokat! Naponta kb. egy-másfél órát, töltök azzal, hogy írom ezeket, a gondolatokat!
Aztán fogtam egy füzetet és elkezdtem írni! A kívánságaimat, vágyaimat, hogy mit szeretnék elérni, és mikorra! Pozitív tulajdonságaimról is írtam egy csomót, meg azt is, hogy mennyi mindennel rendelkezem, , milyen kisebb-nagyobb sikereket értem el eddig, érdekes-fontos gondolatokat azokból a könyvekből, amiket éppen olvasok! És a legfontosabb, hogy elkezdem leírni minden egy vágyamat-álmomat részletesen! De nagyon-nagyon részletesen! Ilyeneket például: cél leírása röviden, cél leírása részletesen, miért lesz jó, ha ezt elérem, mi lesz az érzelmi haszna, a témával kapcsolatos gondolat-nagytakarítás, részletes forgatókönyv (tényleg nagyon részletes, több oldalra rúg!), hogy mit meg hogyan fogom majd elképzelni az agykontrollozás alatt, milyen megerősítéseket fogok használni, milyen módon fogom kifejezni Istennek a hálámat és köszönetemet stb. stb. stb. Tehát minden, számomra érdekes, hasznos módszert amit valaha is olvastam összegyúrtam egy közös masszává!
<o></o>
A legelső kérésem az volt, hogy találjak végre egy olyan könyvet a sok-sok elolvasott után, ami tényleg nekem szól, amiből átjön valami olyan dolog, amit még soha-sehol nem olvastam, ami az igazi kulcsa a dolognak! És megkaptam, nem is egy de 15 db könyvet!!! Mégpedig dr. Joseph Murphy könyveit, amiket innen a Canadahun-ról töltöttem le! Ez volt az, amit kerestem! Rengeteg „apróságot” megértettem belőle! Egyszerűen olyan érzésem volt-van, hogy végre két év után összeállt a kép. Mintha egy hatalmas puzzle-t raktam volna ki, megvolt szinte minden kis darabja a képnek, de csak most állt össze látható képpé!
Rájöttem, hogy nem az a lényeg, hogy milyen pózban agykontrollozok, hogy hányszor mondom el, hogy gazdag akarok lenni, meg akarom találni álmaim munkáját, a lényeg az, hogy az egész tudatalattimat át kell itatnom az áhított céllal, olyannyira, hogy már eszembe se jusson kételkedni benne! Az a vicces a dologban, hogy ezt természetesen már rengeteg könyvben olvastam, megértettem, elhittem, elfogadtam, hogy így van, de most jutott el odáig, hogy egészen mélyen rögzült bennem ez a dolog!

Meg olyan dolgok, amit minden ilyen jellegű könyvben leírnak, hogy kívánjak jót azoknak, akiket nem szeretek, hogy engedjem el a múltat, hogy ne legyenek másokkal szemben agresszív gondolataim, hogy még gondolatban se bántsak meg másokat, hanem éppen ellenkezőleg, kívánjak nekik minden szépet és jót, amit csak el tudok képzelni stb. stb.
Mondogattam is magamban, hogy igen, ez mind nagyon szép és jó, meg tényleg mennyire szép dolog, ha szeretjük a másikat, igazi keresztényi módon, de valahogyan nem csináltam, mert egyszerűen nem jutott el tudatomig, hogy miért is lesz jó ettől nekem? Hát most végre rájöttem Joseph Murphy könyvét olvasva! Olyan döbbenetes felfedezés volt, hogy egyszerűen letettem a könyvet, és ültem magamban vagy fél órát, és szörnyülködtem magamon, hogy ez miért csak most jutott el az agyamig, és azon gondolkoztam, hogy „Te jó ég, hogy ez mennyire egyszerű, és világos!” Egyszerűen a helyére kerültek a kirakós darabjai és összeállt a kép! És, hogy mi volt ez a gondolat? Már régebben olvastam dr. Michael Newton 3 kötetes könyvét, a Lelkünk Útját, amiből tényleg mindent meg lehet tudni a „túlvilágról”, a lelkünkről, Istenről, és mindenről, ami a világot mozgatja. Szóval már ebből a könyvből megtudtam, hogy minden ember lelke ugyanabból az „anyagból” van, mindannyian egyek vagyunk, ezért működhet pl. sok agykontrollos módszer. És most egyszerűen leesett a tantusz, hogy ezek szerint, ha a másik ember = énvelem (persze ez egy kicsit sarkított és leegyszerűsített megállapítás), akkor, amit másnak kívánok azt magamnak is, kívánom! Ennyire egyszerű az egész! Ha pl., utálom a volt főnökömet (igen, én utáltam) és mindenféle rosszat kívántam neki, akkor azzal neki nem tudok ártani, de magamnak viszont nagyon is! Hiszen azt a sok gonosz dolgot, mind magamnak kívántam! És még több ilyen élményem is volt Murphy könyvével kapcsolatban, nem csak ez.
<o></o>
És olyan érdekes, régen elfelejtett dolgok is eszembe jutottak, mint pl., az, hogy én gyerekkoromban ösztönösen használtam a teremtő képzeletet! Sokszor előfordult, hogy vágytam valamire, és azzal a gondolattal mentem el aludni, hogy megvan már nekem az a bizonyos dolgot! Játszok vele, élvezem, gyönyörködöm benne! És minden ilyen álmom így vagy úgy, de valóra vált! Tehát amit gyerekként ösztönösen tudtam, azt, most felnőttként újra meg kell tanulnom!
<o></o>
Szóval csak azt akartam kihozni ebből, hogy egy könyv elolvasása valószínűleg nem elég ahhoz, hogy az ember milliomos legyen, idő kell ahhoz, hogy az ember ezeket az évezredes ismereteket igazán a magáévá tegye, és sikerrel tudja alkalmazni!
 

Rosolina

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is csak ennyit kell csinálni: vedd lazán, ne görcsölj. Találd meg a kisgyermeket "odabent".
"Neked is új reményt ad minden nap, adj esélyt a rejtett álmodnak, szíved rég valóra váltaná, tégy ma esküt rá...!"
 

Csipiked

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsit hosszúra sikerült

Igen Rosolina, az elmélet maga végtelenül egyszerű, és talán ezért van az, hogy az emberek sokasága nem tudja a gyakorlatban alkalmazni. A XXI. század embere mindenben bonyolult összefüggéseket keresi, és nem az egyszerű és kézenfekvő dolgokat.
Igaz annyit még hozzátennék, talán a szellemi fejletségen (akár karmának is nevezhetném) is múlik a dolog. Az én utam elég hosszúra nyúlt. Az agykontrollal még a 90-es évek elején találkoztam. Jose Silva könyvét többször is elolvastam, de a gyakorlatban idegen volt a számomra, olyannyira hogy gyakran nevetőgörcsöt kaptam. Szinte ezzel párhuzamosan a buddhizmus közelébe kerültem. Csodálatos élmény volt felvenni a "menedéket" és a lámák társaságában lenni. Éreztem a változást magamon, hogy sokkal jobb ember vagyok, hogy másként látom a világot, a többi embert. Olyan helyeken, ahol buddhista oltár volt felállítva teljesen átjárt a nyugalom, a harmónia. Aztán egyik alkalommal épp a Dalai Láma személyi titkára tartott előadást, és kibukott belőlem egy kérdés, hogy az ember honnan tudhatja meg azt, hogy milyen ember volt előző életében. Mármint hipnózis és előző életbe való visszatérés nélkül, mert az nem ajánlott. Eléggé kellemetlen dolog lenne megtudni magamról, hogy mondjuk én voltam a Hasfelmetsző Jack. A válasz roppant egyszerű volt: Nézz a tükörbe és meg tudod, hogy milyen voltál; majd nézz önmagadba és megtudod, hogy milyen leszel. Lefordítva annyit tesz, hogy amennyiben nem vagy torzszülött, nyomorék stb., hanem egészséges és szép akkor, minden bizonnyal előző életedben jó ember voltál. Ennyi épp elég is volt nekem akkor, hogy ne is törődjek onnantól semmivel. Húszon éves voltam, fiatal, csinos, a kisujjam körül forgott a világ. Mit nekem lelki fejlődés, amikor szórakozni lehet ezerrel. <O:p</O:p
Az életem is egész szépen alakult, általában elértem, amit akartam, de most már tudom, hogy mindez csak annak köszönhető, hogy csakis azokba a feladatokba vágtam bele, amiért szívből lelkesültem. Ez az önfeledt lelkesültség és felszabadult öröm pedig a Vonzás törvényének egyik alapja. <O:p</O:p
Aztán szép lassan megváltoztak a dolgok, bizony nem minden alakult úgy, ahogyan szerettem volna, és az őszinteség megkívánja, hogy beismerjem nem is lelkesültem őszintén semmiért. Voltak pillanatnyi „fellángolások” de nagyon hamar kialudtak. Prózai egyszerűséggel üres voltam legbelül. Csak annyi volt egyértelmű, hogy kell lennie valaminek, ami visszaadja azt az életkedvet, a hitet önmagamba, ami egyszer már megvolt.
Nagyjából egy éve, hogy a fiam azzal jött, hogy kapott egy nagyon érdekes filmet, nézzem meg. Rábólintottam, hogy persze, másold csak át az én gépemre, majd valamikor megnézem. Ez a film „A titok” volt. Nem néztem végig mind a mai napig, pontosan azért, mert végtelenül egyszerűnek hangzott. Nem hittem el, hogy mindössze ennyi, de elindította bennem a vágyat, hogy többet megtudjak róla. Így olvastam el több ezer oldalt, mert kerestem a nagyon bonyolult hátteret. <O:p</O:p
Végül rájöttem, hogy bennem van minden. Ami nehézzé teszi a gyakorlatban az a környezetünk és elsősorban a neveltetésünk. Igen elsősorban a neveltetésünk, mert világossá vált számomra, hogy a szülőktől és nagyszülőktől elhangzott jó szándékú intések azok, amik gátolnak. Végre eljutott az agyamig, hogy nagyapám szavai, miszerint: vigyázz, minél magasabbra kapaszkodsz a létrán, annál nagyobbat esel, nem védett meg semmitől. Sőt, elvesztettem a hitet önmagamba, alkalmatlannak éreztem magam bizonyos feladatokra, és nem mertem feljebb mászni azon a bizonyos létrán. Tudat alatt azt rendeltem, hogy nem akarok feljebb kerülni és onnantól azt is kaptam. <O:p</O:p
Mindenkinek ajánlom, hogy kudarcát önmagában keresse. Elmélkedjen el azon, hogy mi az a gátló gondolat, ami szép lassan beépült, ott van és már tudomást sem veszünk róla. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek azt mondta az anyukája, ha nagyot álmodott, hogy neked ez nem sikerülhet, te ezt nem engedheted meg magadnak. Nagyszüleink, szüleink és mi szülők is csak meg akarjuk óvni a csalódástól a szeretteinket, és el sem tudjuk képzelni, hogy tulajdonképpen mennyit ártunk ezzel. <O:p</O:p
A vonzás törvénye szüntelenül működik ép úgy mind a tudat alatti, talán ezért nem vesszük észre. Hiszen arra sem kell figyelnünk, hogy vettünk-e levegőt az utolsó egy percben…
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen Rosolina, az elmélet maga végtelenül egyszerű, és talán ezért van az, hogy az emberek sokasága nem tudja a gyakorlatban alkalmazni. A XXI. század embere mindenben bonyolult összefüggéseket keresi, és nem az egyszerű és kézenfekvő dolgokat.
Igaz annyit még hozzátennék, talán a szellemi fejletségen (akár karmának is nevezhetném) is múlik a dolog. Az én utam elég hosszúra nyúlt. Az agykontrollal még a 90-es évek elején találkoztam. Jose Silva könyvét többször is elolvastam, de a gyakorlatban idegen volt a számomra, olyannyira hogy gyakran nevetőgörcsöt kaptam. Szinte ezzel párhuzamosan a buddhizmus közelébe kerültem. Csodálatos élmény volt felvenni a "menedéket" és a lámák társaságában lenni. Éreztem a változást magamon, hogy sokkal jobb ember vagyok, hogy másként látom a világot, a többi embert. Olyan helyeken, ahol buddhista oltár volt felállítva teljesen átjárt a nyugalom, a harmónia. Aztán egyik alkalommal épp a Dalai Láma személyi titkára tartott előadást, és kibukott belőlem egy kérdés, hogy az ember honnan tudhatja meg azt, hogy milyen ember volt előző életében. Mármint hipnózis és előző életbe való visszatérés nélkül, mert az nem ajánlott. Eléggé kellemetlen dolog lenne megtudni magamról, hogy mondjuk én voltam a Hasfelmetsző Jack. A válasz roppant egyszerű volt: Nézz a tükörbe és meg tudod, hogy milyen voltál; majd nézz önmagadba és megtudod, hogy milyen leszel. Lefordítva annyit tesz, hogy amennyiben nem vagy torzszülött, nyomorék stb., hanem egészséges és szép akkor, minden bizonnyal előző életedben jó ember voltál. Ennyi épp elég is volt nekem akkor, hogy ne is törődjek onnantól semmivel. Húszon éves voltam, fiatal, csinos, a kisujjam körül forgott a világ. Mit nekem lelki fejlődés, amikor szórakozni lehet ezerrel. <O:p</O:p
Az életem is egész szépen alakult, általában elértem, amit akartam, de most már tudom, hogy mindez csak annak köszönhető, hogy csakis azokba a feladatokba vágtam bele, amiért szívből lelkesültem. Ez az önfeledt lelkesültség és felszabadult öröm pedig a Vonzás törvényének egyik alapja. <O:p</O:p
Aztán szép lassan megváltoztak a dolgok, bizony nem minden alakult úgy, ahogyan szerettem volna, és az őszinteség megkívánja, hogy beismerjem nem is lelkesültem őszintén semmiért. Voltak pillanatnyi „fellángolások” de nagyon hamar kialudtak. Prózai egyszerűséggel üres voltam legbelül. Csak annyi volt egyértelmű, hogy kell lennie valaminek, ami visszaadja azt az életkedvet, a hitet önmagamba, ami egyszer már megvolt.
Nagyjából egy éve, hogy a fiam azzal jött, hogy kapott egy nagyon érdekes filmet, nézzem meg. Rábólintottam, hogy persze, másold csak át az én gépemre, majd valamikor megnézem. Ez a film „A titok” volt. Nem néztem végig mind a mai napig, pontosan azért, mert végtelenül egyszerűnek hangzott. Nem hittem el, hogy mindössze ennyi, de elindította bennem a vágyat, hogy többet megtudjak róla. Így olvastam el több ezer oldalt, mert kerestem a nagyon bonyolult hátteret. <O:p</O:p
Végül rájöttem, hogy bennem van minden. Ami nehézzé teszi a gyakorlatban az a környezetünk és elsősorban a neveltetésünk. Igen elsősorban a neveltetésünk, mert világossá vált számomra, hogy a szülőktől és nagyszülőktől elhangzott jó szándékú intések azok, amik gátolnak. Végre eljutott az agyamig, hogy nagyapám szavai, miszerint: vigyázz, minél magasabbra kapaszkodsz a létrán, annál nagyobbat esel, nem védett meg semmitől. Sőt, elvesztettem a hitet önmagamba, alkalmatlannak éreztem magam bizonyos feladatokra, és nem mertem feljebb mászni azon a bizonyos létrán. Tudat alatt azt rendeltem, hogy nem akarok feljebb kerülni és onnantól azt is kaptam. <O:p</O:p
Mindenkinek ajánlom, hogy kudarcát önmagában keresse. Elmélkedjen el azon, hogy mi az a gátló gondolat, ami szép lassan beépült, ott van és már tudomást sem veszünk róla. Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyedüli, akinek azt mondta az anyukája, ha nagyot álmodott, hogy neked ez nem sikerülhet, te ezt nem engedheted meg magadnak. Nagyszüleink, szüleink és mi szülők is csak meg akarjuk óvni a csalódástól a szeretteinket, és el sem tudjuk képzelni, hogy tulajdonképpen mennyit ártunk ezzel. <O:p</O:p
A vonzás törvénye szüntelenül működik ép úgy mind a tudat alatti, talán ezért nem vesszük észre. Hiszen arra sem kell figyelnünk, hogy vettünk-e levegőt az utolsó egy percben…

Szia!
Nagyon elgondolkodtató, amit írtál. És tulajdonképpen igazad is van. Csak az jutott eszembe, hogy ha engem nem korlátoz az, amit otthonról hozok magammal, sosem jutok ide. Vagyis meg kellett élnem mindent, hogy eljussak pl. a Titok c. könyvig, az angyalokig, egyáltalán az ezotéria iránti érdeklődésig. Mert én sem voltam más. Régen ha nem is nyíltan, de megmosolyogtam, aki ilyen témáról beszélt. Aztán jött egy lelki mélypont, és a barátnőm adott egy könyvet. A pozitív gondolkodásról. Majd aztán jöttek szép sorban a többi ajánlások. Én meg jó "diák" elolvastam mindent, és sokmindent megtanultam. Mostmár másképpen állok a múlttal szemben is. Tudom, hogy sok korlátozást kaptam, amit most nem akarok részletezni, de még mindig bukkan fel újabb és újabb dolog, amit át kell értékelni. De ha ezek a dolgok akkor nem ivódnak belém talán nem így alakul a sorsom, és talán sosem jutok el ide.
És milyen érdekes. A barátnőmet már évekkel azelőtt is ismertem, és ő látta meg, hogy mikor értem meg arra, hogy elindítson ezen az úton.
Viszont azt ösztönösen éreztem, hogy a gyerekeimnek mit nem szabad mondani. Legalább is általában. Persze, most, hogy már annyi tanácsot végigrágtam, sok hozzászólásból tanultam, látom, hogy még mindig van min javítanom, és még jobban figyelnem a kijelentéseimre. De az az érdekes, hogy amikor a gyerekekkel beszélgetünk, és elmesélem a pozitív gondolatok és kijelentések fontosságát, sokszor ők javítanak ki, hogy "anya, és a vonzás törvénye...!"
 

gyLaca

Kitiltott (BANned)
<!-- message --> Sziasztok.
Dravenx adta nekem az ihletett és létre hoztam egy uj topikot.
A sahaja jóga(véletlen kapcsolat) meditáció hatása mindennapi életünkre

Nyugodtan ird le itt a meditáció csodálatos hatásait, hiszen ha tudod hogy mit jelent a shaja szó akkor azt is tudodd, hogy idönként mindanyian sahaja jogik vagyunk. Nem akarom szépiteni a dolgokat ,de időnként magad is Sahaja Jogivá válsz. Fontosnak tartom , hogy megoszam veletek agykontrolosokkal ezt a csodát. Hiszen magam is agykontrolos voltam 15 évig müveltem a technikákat. Most viszont megtaláltam azt amit miden kereső keres. Ha ne talán tán te is azt keresed amit én megtaláltam akkor fontosnak tartom , hogy idönként látogad meg ezt a topikot. Én ugy kezdtem ,hogy beprogramoztam az önmegvalosúlást. Itt egy kiss könyü programozó gyakorlat. Azért merem ajánlani mert annak idején én is itt kezdtem. Van egy öröm hirem számotokra . Tudom hogy hihetetlen de igy van. Negatív dolgok nem léteznek. Ezeket a negatív dolgokat én csak dolgoknak szólítom.Minden jot. Laci
 

Jupika2009

Kitiltott (BANned)
Eleve elrendeltetés törvénye

Szerintem egy darab könyv elolvasása nem fogja megadni a megfelelő tudást a "rendeléshez". Én a Vonzás hatalma-val kezdtem, majd jött a Vonzás törvénye, Kérd és megadatik stb., stb. Sőt még a Mennyei prófécia, A tizedik felismerés és még a Shambala titka is bekerült. Szép lassan több ezer oldalnyit elolvastam a témában, és most jutottam odáig kezd körvonalazódni, hogy számomra milyen formában működik (ami sajnos nem jelenti azt, hogy másnak ez a módszer beválik). Ami tény, csak azt kapom meg, amit őszintén szívből kívánok. És ami legfontosabb és ez mindenkire érvényes, csak olyasmit kell kérni amire valóban szükséged van, abban a formában ahogy kérted.

Én például január-február környékén azt rendeltem, hogy olyan munkahelyem legyen, ami csak számítógéphez és internethez köt és világ bármelyik részéről elvégezhető legyen. Az amiért ezt kértem elúszott, másik városba akartam költözni, gyermekkori szerelmem után akartam menni, kiderült mégsem az igazi. A rendelés viszont szó szerint megjött. A munkahelyem "válság van" címen megszünt, de lett másik. Most itthonról dolgozom heti kemény 2 napot (mármint azon a két napon is max 6 órát) szinte ugyanannyi fizetésért mint az előző munkahelyemen. Egy pár hétig jó is volt itthon lenni, olvasni, pihenni, ellenni, de mostanra enyhén szólva meguntam.
Most folyamatosan agyalok, hogy mi kellene, ahhoz, hogy munka is legyen, pénz is legyen és valamennyire kötött munkaidő. Nem 10-ig aludni és hajnalig kukorékolni.

Még a "tanulás" legelején voltam amikor még nem tudtam, hogy mennyire fontos pontosan fogalmazni. Március 11-én, 10 milliószoros napon, azt rendeltem, hogy társtulajdonos akarok lenni egy X tipusú cégben. Egy pár hete egész jó kis ötlett pattant ki a fejemből, amivel elég szépen lehet keresni és még másoknak is munkát, megélhetést biztosítani. El is mondtam az ötletet a barátnőmnek, akit nem hivatalosan manageremnek neveztem ki (elismerem, hogy vannak az üzletnek olyan részei amihez ő ért jobban). Ő egy csőd szélén táncoló cégnél dolgozik, mire ma azzal az ötlettel állt elő, hogy ezzel az üzlettel megmenthenénk a cégüket és bevennének társtulajdonosnak, csak rajtuk keresztül köttessék meg a dolog. Így ma döbbentem rá igazán, hogy mit is jelent a pontatlan rendelés. Isten látja pepita lelkemet, de nem vágyom egy csőd szélén álló cégben tulajdonosnak lenni.

Ezért nem lehet elmondani elégszer, hogy le kell ülni listát írni és ilyenkor piszokul odafigyelni, kielemezni ezerszer is ha kell, és addig nem feladni a rendelést, amíg nem teljes a kép számunkra, hogy valóban azt akarjuk.

Hi ! szerintem egyes kérdésekben a fogalmak tisztázására lenne nagy szükséged,pld " rendelés " törvény,Én ezt a törvényt a Metafizikából ismerem leginkább, és ott ELEVE ELRENDELTETÉS TÖRVÉNYE címszó alatt ismeretes. a lényeglátás nagyon fontos a spirituális világban számomra, mert a horoszkópom alapján is a tudatalattimban a racionális értékrendet keresem a spirituális világban. Lényeges ismeretanyagot fedeztem fel a TEOZÓFIA tanulása közben is e támakörben. A hozzászólásomban kérlek szépen,ne véld felfedezni sem az iróniát, sem a kioktató modort,csupán azt írtam le, mit és hogyan tanultam, az Asztrológusi hivatásomhoz,hogy kellően ismerjem az UNIVERZUM titkos törvényéhez vezető utat,amelyet most nagy elánnal kutatok. köszönöm szépen,hogy elolvastad a jegyzetemet,kívánok neked szép napokat, jó egészséget és mindenből ELEGET !!
 

Csipiked

Állandó Tag
Állandó Tag
Hi ! szerintem egyes kérdésekben a fogalmak tisztázására lenne nagy szükséged,pld " rendelés " törvény,Én ezt a törvényt a Metafizikából ismerem leginkább, és ott ELEVE ELRENDELTETÉS TÖRVÉNYE címszó alatt ismeretes. a lényeglátás nagyon fontos a spirituális világban számomra, mert a horoszkópom alapján is a tudatalattimban a racionális értékrendet keresem a spirituális világban. Lényeges ismeretanyagot fedeztem fel a TEOZÓFIA tanulása közben is e támakörben. A hozzászólásomban kérlek szépen,ne véld felfedezni sem az iróniát, sem a kioktató modort,csupán azt írtam le, mit és hogyan tanultam, az Asztrológusi hivatásomhoz,hogy kellően ismerjem az UNIVERZUM titkos törvényéhez vezető utat,amelyet most nagy elánnal kutatok. köszönöm szépen,hogy elolvastad a jegyzetemet,kívánok neked szép napokat, jó egészséget és mindenből ELEGET !!

Nincs miért ironikusnak vagy kioktatónak vegyem a hozzászólásod. Mindössze annyi a gond vele, hogy nem ugyanarról a témáról beszélünk. Először olvasd el a topik első bejegyzését, hogy miért is lett indítva. Itt a Bärbel Mohr könyvekből (Rendeld meg az Univerzumtól, Kozmikus csomagküldő szolgálat, Reklamáció az Univerzumnál és A Mohr módszer) kiindulva osztjuk meg tapasztalatainkat, élményeinket, és apró sikereinken felbuzdulva biztatjuk a folytatásra illetve kitartásra azokat akik még nem értek el sikereket. Szó sincs asztrológiáról, állatövi jegyekről, hozott karmáról (predesztinációról), teozófiáról. Itt a Vonzás törvényéről van szó. A meghatározást itt elolvashatod kedves Balázs Sándor József.
 
O

oliyboty

Vendég
Kicsit hülye kérdés:rolleyes:, de rendelhetek az Univerzumtól pl. Analízisből tudást/megvilágosodást?:grin::grin::grin: Ugyanis full kínai eme csodás tárgy, a vizsga pedig itt van a nyakamon... Az a problémám ilyen téren, hogy nehéz elhinnem azt, hogy matekból meg fogok világosodni és érteni fogom, pedig próbálok azon lenni, hogy legyen benne hitem, de ennél a problémánál falba ütközöm... :12: Valakinek valamilyen javaslata, tanácsa van (szokott időnként működni nálam a vonzás törvénye, csak elfelejtem néha használni)? Köszi!!kiss
 

Fritzjani

Állandó Tag
Állandó Tag
Kicsit hülye kérdés:rolleyes:, de rendelhetek az Univerzumtól pl. Analízisből tudást/megvilágosodást?:grin::grin::grin: Ugyanis full kínai eme csodás tárgy, a vizsga pedig itt van a nyakamon... Az a problémám ilyen téren, hogy nehéz elhinnem azt, hogy matekból meg fogok világosodni és érteni fogom, pedig próbálok azon lenni, hogy legyen benne hitem, de ennél a problémánál falba ütközöm... :12: Valakinek valamilyen javaslata, tanácsa van (szokott időnként működni nálam a vonzás törvénye, csak elfelejtem néha használni)? Köszi!!kiss
Nem helyetted dolgozik-hanem érted!
De ahhoz,hogy a csodák megtörténhessenek veled-magadnak is tenni kell-tanulni-tapasztalni-ha csak várod a "sültgalambot!" az "élet"-elrohan meletted-s mire fel-eszmélsz-késő lessz!-Jani:eek:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Tízmilliószoros nap


10 milliószoros napok 2009-ben:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak , sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja, február 25. Ez alapján a 10 milliószoros napok
2009-ben:

Március 11.

Június 7.

Július 25.

November 9.

Ezeken a napokon minden gondolatod 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
 
O

oliyboty

Vendég

10 milliószoros napok 2009-ben:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint.
A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak , sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, egyben a tibeti újév első napja, február 25. Ez alapján a 10 milliószoros napok
2009-ben:

Március 11.

Június 7.

Július 25.

November 9.

Ezeken a napokon minden gondolatod 10 milliószoros erővel hat. Fontos, hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.


Uhhh, november 9. Na itt a remek alkalom, hogy a sok negatívat elengedjem és sok-sok öröm, boldogság, békesség árasszon el ezen a napon. :D Köszi siriusB, hogy ezt leírtad nekem/nekünk. kiss
 
Oldal tetejére