Sokkoló

Leona témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2005 Március 6.

 1. csocsike

  csocsike Vendég

  Betiltották a Mennyből az angyalt
  2006. december 16. 17:45


  MNO
  A karácsonyi hagyományok védelmét kérték a kormánytól az olasz katolikus politikusok, miután egy általános iskolában betiltották a Jézust megemlítő karácsonyi dalokat.

  A muzulmán diákokra hivatkozva tiltották be a tanárok a Mennyből az angyal című dalt egy bolzanói általános iskolában. A Forza Italia képviselője úgy véli: az ilyen esetek sértőek a katolikus gyerekek számára. A Kereszténydemokrata Unió és több Olaszországban élő muzulmán vezető is kérte, hogy ezt a tiltást vonassák vissza.


  (index.hu)
   
 2. csocsike

  csocsike Vendég

  7 éves drogdíler

  2006-12-18
  Birmingham - Drogfogyasztásért és -terjesztésért tanácsoltak el az iskola második osztályából egy hétéves brit kisfiút.


  A személyiségi jogainak védelmében névtelen gyermeknél egy rutinellenőrzés során találtak tiltott szereket, amelyekkel rendszeresen látta el hasonló korú, vagy legfeljebb pár évvel idősebb társait.

  A brit News of the World vasárnapi magazin tényfeltáró riportkörútra indult Anglia nagyvárosainak általános iskoláiba, ahol sokkoló esetekkel találkoztak.
   
 3. csocsike

  csocsike Vendég

  Megtalált paradicsom

  2006-12-20
  Borneó - Ki hitte volna, hogy így, a XXI. század hajnalán még mindig vannak fehér foltok földünk térképén, és felfedezetlen állatfajok az erdők mélyén?
  on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.7")))Sub banner_118817_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_118817_DoFSCommand(command, args)end sub [​IMG]

  [​IMG]

  Pedig igazi földi paradicsomra bukkantak nemrég Borneón, ahol azóta vagy 260 olyan állat- és növényfajt fedeztek fel, amelyekről korábban nem is hallottunk. Ilyen a hangzatos Rhacophorus gadingensis névre keresztelt levelibéka, ami nem túl hatékony a rejtőzködés terén, hisz a zöld falevélen ücsörgő vérpiros kétéltűt még egy szürkehályogos ragadozó is egyből kiszúrja.

  De még nála is izgalmasabb az a különleges harcsaféle, ami képes kiugrani a vízből, és speciális hasizma segítségével haladni is tud a part menti sziklákon. És hogy beláthassuk, mennyire nem a méret a fontos, a tudósokat leginkább egy még sosem látott halfaj hozta izgalomba, amely kifejlett korában sem haladja meg a két milliméteres hosszúságot.
   
 4. oma

  oma Állandó Tag

  Jujj, Bekakiralyfi, az nem joooo; piros beka zold levelen! :o
  Jo azonban, hogy a mi kedves Bekank zold, es igy rejtozkodni is tud. :D:p:D

  Ellenben a felfedezes izgalmas. Vajon barki bemehet abba a "paradicsomba"? :D
   
 5. csocsike

  csocsike Vendég


  Nem hinnem, szerintem nagyon vigyaznak ra:rolleyes:
   
 6. hajlando

  hajlando Kitiltott (BANned)

  Nagyon szomoru dolog, hogy nekunk magyaroknak, akik egy kulturnemzet vagyunk-konyorognunk kell, hogy gyerekeink tanulhassanak. Epp a primitiv nemzetek alljak utunkat, miota trianonban felhetalmazast kaptak teruleteinkre, azota basaskodnak felettunk.
  Sajnalatra melto, hogy a mai magyar politikusok elllensegeik sajat nepuknek.
   
 7. Vokri

  Vokri Állandó Tag

  reméllem 15.-én elzavarják őket mert kifosztják a lakosságot
   
 8. palinkasa

  palinkasa Új tag

  Á, a magyarnak csak dolgozni szabad.
   
 9. nuspladel

  nuspladel Állandó Tag

 10. Kate25

  Kate25 Állandó Tag

  Ha már a békákról van szó... Nézzétek meg ezt a kis filmet és gondolkozzatok, hogy érdemes-e akárcsak 1 csókot is pazarolni rájuk :)
   
 11. apaszka

  apaszka Állandó Tag

  Ebben igazat adok neked,hiszen ami ebben az országban folyik,a feudalizmus kutya f....! A múltiknak mindent szabad!:mad::confused:
   
 12. apaszka

  apaszka Állandó Tag

  Hát igen!

  A világunkban mindenre van pénz,fegyverkezésre,meg lobbira,hogy alternatív energiákat ne találhassák meg,mert az olaj körül forog minden. Pedig a jelennellll kelllene foglalkozni!
   
 13. msanyi72

  msanyi72 Állandó Tag

  Szegényke rossz békát fogott:D:D:D
   
 14. 2xB

  2xB Állandó Tag

  és az jó?:D
   
 15. b.p.

  b.p. Állandó Tag

  Tulajdonképpen nem a békacsókkal volt baj, az egészen rendesen működött. A királyfinál kezdődtek a gondok. Ha általánosítanék, akkor a férfiakra pazarólt csókdosások környékén keresgélnék! :mrgreen::mrgreen:
   
 16. samuray

  samuray Állandó Tag

  politika:( nem nekem való hely:(
   
 17. Ayumi756

  Ayumi756 Állandó Tag

  Nem érdemes politizálni még ha az egyik kormány rosszabbul irányít is az eszetlen embereket "tisztelet a kivételnek" úgy sem lehet meggyőzni az igazságról. A legtöbben csak szimpátiára választanak ezért bukik az ország!
   
 18. Dirk88

  Dirk88 Új tag

  mik vannak
   
 19. Scooter1986

  Scooter1986 Állandó Tag

  azzz igen ez durva egy picit nem ???? meglepődtem ám :D
   
 20. fip

  fip Állandó Tag

  igazság

  Főleg, hogy nincs is igazság. Minden népréteg számára más az igazság. Szimpátia alapján szavaz mindenki szinte, azt meg jól lehet manipulálni. Főleg a friss szavazók (fiatalok) és a nyugdíjasok. De persze a többiek is. Meg én is...
   

Megosztás