Szerelmi mágia

phoenyx

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Jó néhány férfi jól süt-főz. Még a csajokat is megfőzik!:p
Egyezik a véleményem azokkal, akik állítják, szerelmi kötés nélkül érdemes.
Ha elég magabiztos a hölgy a párosból, az kisugárzik a viselkedéséből is. A pasit ezzel is meg tudja tartani. No nem arra gondolok, mikor már túlzásba viszi, és önteltségbe csap át!
Hallgassatok a szívetekre, nem kell erőltetni semmit, szerintem!Csatolás megtekintése 395636
 
D

dolphin3

Vendég
Ha megengeditek, bemásolnám ide egy régebbi cikkemet, amit abban az időkben írtam, mikor rengeteg tinédzser lánnyal futottam össze, akik örvendezve üdvözölték a mágia ezen oldalát - szóval a hangnemért előre is bocsánat, de nagyon dühös voltam, mikor ezt írtam. Ez amúgy egy "Tévhitek a mágiáról" című cikksorozatom egy töredéke. =)

5. A szerelmi kötés voltaképp egy nagyon is jó dolog, hiszen mindkét fél boldog és elégedett.

(Avagy: Jöjjön a szájbarágós szöveg, amit nehezen értenek meg a tinicsajok)

Ha valakitől ezt, vagy ehhez hasonló szöveget hallasz, soha többet - SOHA TÖBBET - ne vedd fel vele a kapcsolatot, mert vagy kifejezetten ártani akar valakinek, vagy eszméletlenül hülye. Voltaképp csak ötpercnyi gondolkozás kell hozzá, hogy rájöjj te is - a szerelmi kötés (tévesen - vagy inkább kozmetikázva: szerelmi mágia) a legfehérebbnek, és legüdvözítőbbnek tűnő, mégis legrombolóbb és legkegyetlenebb fekete mágia, amit ember agya valaha kiötlött. Elmagyarázom miért:

Egyrészt, ezt egy kezdő nagyon nehezen tudja véghezvinni, vagy ha sikerül is, gyenge lesz a hatás, instabil a varázslat, ezáltal kiszámíthatatlanná válik a célszemély reakciója. Ha valaha is próbáltál valakit magadhoz kötni, kérj meg egy BIZONYÍTOTTAN tapasztalt mágust/boszorkányt (sok a csaló, légy résen!), hogy oldja fel azt. Ha szereted ezt a valakit, megteszed. Jobb, ha jobban belemegyünk ebbe a témába, mert a 11-15 éves (női) érdeklődők, akik komolyan ekkora tévképzeteket táplálnak, nem akarnak meghátrálni akkor sem, ha ötven fórumozó magyarázza neki az ellenérveket (legalább ötvenedszerre); ki anyázik, ki megértő. Voltaképp mindegyik jogos. Próbálok a lehető legrészletesebb lenni, hogy végre felfogjátok, milyen is ez valójában.

Mikor mágiához kezdünk, először legalább egy napig azon rágódunk, biztos nem teszünk-e kárt senkiben. Itt a szerelmi kötések már meg is buknak a vizsgán. De azért tegyük fel a kérdést együtt: magamhoz kötök valakit. Miért akarom ezt tenni? Milyen hatással lesz ez rá, rám, és miért? Mi történik velünk hosszabb idő múlva? Vissza tudom-e vonni, vagy valamiképp meggátolni, ha rájövök, hogy mégsincs rá szükségem?

Miért akarom ezt tenni: legyünk őszinték. Most először piszokul őszinték, mert más életéről (is) van szó. Miért akarod ezt tenni? Mert nem kellesz neki, és nem akarod elfogadni. Vagy mert félsz kimutatni az érzéseidet, mert tartasz az elutasítástól. Mi sem egyszerűbb? Majd jól magadhoz kötöd! NEM! Ha tényleg szereted ezt a valakit, nincs szíved ezt tenni vele. Ugyanis jönnek a következő kérdéseid: a hatások.

Ő szeretni fog téged (ha sikeres vagy), és totálisan odáig lesz érted. Vagy mégsem? Mielőtt nekiállsz mágiázni, piszoksul meg kell ismerned a mágia természetét. Akárhányszor kötöd is meg a fiút/lány SOHA ismétlem SOHA nem fog téged szeretni! A cselekvéseit, a szavait, az érzelmeit mind mágikus folyamatok irányítják, méghozzá olyanra, amilyenre te akartad. De biztos, hogy te EZT akartad? Nem inkább azt, hogy szeressen? Mert szerintem de. Viszont így ő nem szeret, és a legszörnyűbb benne, hogy a lelke mélyén érzi is ezt. Minden csók és ölelés közben elfogja egy fájdalmas érzés, mintha valaki kényszerítené a tetteire (ami igaz is) és egyszerűen nem érti, miért is van ő most veled. És akkor a kedves szerelmi kötés valódi arca (MOST FIGYELJ JÓL!):

Az egyén lelkének gátolása (szerelem valaki olyan iránt, aki iránt eredetileg nincs vonzódás), a szabad akarattól való gátlástalan megfosztás, a lehetőségektől való megfosztás (nem szerethet mást, akit eredetileg szeretne, mellesleg rengeteg élménytől esik el, amit át kellene élnie a szellemi fejlődéshez), gátolás, kiszolgáltatottá tétel, gyakorlatilag kínzás.

Nos, nem tudom milyen a te erkölcsöd és felfogásod, de az enyém ezek közül egyiket sem engedi meg. Én lennék az első, aki a torkának ugrana annak, aki ilyet merne tenni (vagy csak akarna tenni!) azzal, akit én szeretek (legyen szó szerelemről, vagy barátságról, egyre megy). Ha te ezzel nem így vagy, nem vagy szerelmes. Mert ez jelenti azt, hogy szeretsz valakit. Tudom, hogy ez kezd átcsapni filozófiába, és az emberek döntő többsége nem foglalkozik ezzel, de vagy olyan peches, hogy jelen sorok írója igazán érdeklődik iránta. Már pedig itt igencsak fontos kérdésekről van szó, ami nem csak gondolat marad, de rossz esetben tett követi!

Ha jól megfigyeled a hatásokat (gátolás, megfosztás, kiszolgáltatottá tétel, stb.) rá kell döbbenünk: ezek mind negatív szavak. MIND. Én nem tudom, te hogy vagy vele, de ha én szeretek valakit, akkor boldognak akarom látni. Azt akarom, hogy helyettem is legyen boldog, és soha nem akarom sírni, vagy szenvedni látni, mert akkor bennem is meghal valami. Akkor miért tenném ezt azzal, aki ennyire kedves nekem? És még csak az érzései sem valódiak! Hisz nem önmaga! Viszont te őt akarod nem? Vagy csak egy bábot? Ez az, amit el kell döntened, és az, akarod-e, hogy szenvedjen az, akit úgy szeretsz.

Ha hosszabb ideig tart a dolog: Tegyük fel hogy vagy annyira csökkentagyú barom kegyetlen, hogy mégis elköveted a mágiát, és már huzamosabb ideig tart. Egyrészt ez gyengülni kezd (az elméje lassan kezdi legyőzni a manipulációt, és a valódi érzelmei kezdenek felszínre törni). De ami a legszörnyűbb, az mégiscsak az, hogy te előtted ott az élet, és lehet hogy beleszeretsz valaki másba! Mi lesz akkor vele? Tudom, hogy ha szerelmes vagy abban a hiszemben élsz, hogy ez örökre tart, de legyünk felnőttek egy pillanatra: a lányoknál sokkal gyakrabban váltják magukat a szerelmek, mint a fiúknál, márpedig a szerelmi mágiát a lányok választják gyakrabban (a fiúk általában vannak annyira higgadtak és objektívek, hogy rájönnek, hogy amit tennének, azzal csak ártanak, és talán mégis csak a mozi a jobb megoldás - és milyen igazuk van! Míg a szerelmi kötés képtelen igazi szerelmet előidézni, addig a sima udvarlás, stb. mint eddig is - igazi érzéseket vált ki a másikból).

A célszemélyed már nemcsak a saját önellentétével fog küzdeni, és az elnyomott valójával, hanem még azzal is, hogy akihez odaláncolták, elhagyja. És akkor felmerül a kérdés: tudsz-e tenni szegényért valamit?

Tudsz?

Kitalálom: nem.

A bajt előidézni mindig a legkönnyebb feladat, és elég egy-két egy az egyben lemásolt gportálos oldalacska az előidézéséhez, de kötéslevételt (főleg működőt) sehol nem fogsz találni. Na, edd meg amit főztél, te szívtelen dög.

Itt jön el az a pillanat, hogy karácsonyra pénzt kérsz a bicaj helyett, és szépen elmész róla levetetni az átkodat valakivel (Arisa, Frabato mind híres, és garantáltan megbízható személyek ez ügyben, csak Frabato szemtelenül drága xD Ja és vigyázz, Arisa nevét - ami az igazi keresztneve egyébként - rengeteg tini használja manapság, mert egy létező, japán női név is egyben! Nehogy velük fuss össze!).

Remélem mindenkinek elég intelligencia hányadosa áll rendelkezésére a fenti sorok értelmezéséhez (nem olyan nehéz...), és innentől kezdve elvből sem tesz ilyen borzalmas dolgot senkivel. Egyébként még Frabato-ról és Arisáról: Arisánál csak akkor köthetsz magadhoz valakit, ha az illető is beleegyezett. Ez azért van, mert gyakran előfordulnak párok, akiknél valamiért kihunyt az a bizonyos láng, és ezt szeretnék visszaállítani (ha előzőleg már volt szerelmi érzés a két fél közt, és ők - mind a ketten! - jelenleg is érezni akarják egymás iránt, a szerelmi kötés megszűnik feketének lenni, mert mindkét fél érdekében áll, és nincs negatív következménye, de ismétlem: csak is akkor, ha mind a ketten tudnak róla, és akarják is!). Más esetben Arisa elküld melegebb éghajlatra, és bizony megérdemled. Frabato már - állítólag! - más eset, őt nem ismerem személyesen. Úgy hallottam ő is közli veled a fent leírtakat, de ha te ezek ellenére is cselekedni akarsz, ő vállalja - de számolnod kell mind az anyagi (azt rebesgetik 100. 000 körül kezdődnek az árai... A tudás hatalom, gyerekek... A boldogságnak ára van...), mind az egyéb következményeivel (mint amit a háromszor visszaszálló átokról meséltem, na ez itt is fent áll). Na, akarod még?

(Hozzátoldott rész):

Amit a cikk megírásakor még nem vettem figyelembe, az egy másik tényező. Mivel sokszor hallottam az egyoldalú kötésekről, ezért inkább azokat emeltem ki (mivel ezek a gyengébbek, ezek fordulnak elő gyakrabban. Hogy miért? Erős mágiát csak fejlett tudással, megfelelő elmélyültséggel rendelkező személy tud létrehozni, ők viszont már simán átlátnak a kötések valódi természetéig, és nem választják ezt az utat. Mellesleg, én a fiatalabb lányoknak írtam a cikket, és rájuk a legjellemzőbb a gyengén sikerült, összecsapott mágiázás).

Tehát, a kihagyott elem az igazi, rendesen sikerült kötés. Ez már sokkal tovább tart, és sokkal erősebb, akár a célszemély élete végéig is, ugyanolyan intenzitással. Ámde, azzal vigyázni kell, hogy az igazi kötések nem egyoldalúak, hanem kétfelé hatnak: oda, és vissza is! Nem csak őt kötöd magadhoz, hanem magadat is hozzá. Egy ilyen végzetes hibából már nem sokan tudnak megmenteni utólag, mert valószínűleg már te sem fogod tudni, hol érnek véget a koholt érzelmek, és hol kezdődnek az igaziak. Vígasztaljon a tény, hogy a bűnöddel egyidejűleg törleszted az ADÓSSÁGOT, ugyanis a karma azonnal hatni fog, hisz lehetősége nyílik rá. Rugdossuk azokat az öngólokat, na. :mad:

Nagyon jó lenne ,ha ezt sokan elolvasnák és így gondolkoznának
ha valakit szeretni akarnak.Ha feltételezzük ,hogy működik.
Persze olyat én is éreztem már ,hogy kellemetlen valaki jelenléte
és maradtam:rolleyes: a közelében,pedig külsőleg nem kényszeríthetek.
De volt akivel az órák repültek és észre sem vettem és talán nem
is használt ilyen praktikákat ,nem volt rá szükség csak a kölcsönösség:D
 

Eddie001

Állandó Tag
Állandó Tag
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKASSAI%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-GB;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Én személy szerint, magamból kiindulva azt tapasztaltam, hogy bizonyos emberek nem tudják lezárni előző kapcsolatukat. Nem minden arany, ami fénylik. Tartja a mondás. Így sokszor a szerelem is elveszti lényegét, és egyoldalúvá válik. Sokszor tévesen megítélve egy személyben látjuk boldogságunk kiteljesedését. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag illúziókat kergetünk. A boldogságnak szerves része egy jól működő párkapcsolat, de nem tartom nélkülözhetetlen tényezőjének. Visszatérve a lezárásra. El kell fogadni, hogy adott illetővel megtapasztaltam azt a leckét, amit a sors szánt számunkra és lehet már nincs több közös feladatunk. Persze olykor nehéz lezárni a múltat és megtalálni azt a pontot, amikor már teljesen felesleges bármit is tenni. Elengedem a régit, befogadom az újat! =)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
A szerelmi mágiával kapcsolatban pedig már elmondtátok a lényeget. :)
 
E

elke

Vendég
Van értelme a szerelmi mágiának? Tartós lehet az az érzés ami bármilyen mágiával indul?
 

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismerek olyan embereket, akik igénybe vették a szerelmi kötés mágiát! Az óta is marják egymást folyamatosan, de nem bírnak megszabadulni egymástól!
A másik csak egyedül ment el, mert meg akart szerezni egy pasit, akibe szerelmes volt. A pasi az óta se néz rá, ő meg nem tud megszabadulni az iránta érzett szerelemtől.
Nem jó dolog szerintem beleavatkozni mesterségesen a dolgok rendjébe...
 

Livai

Állandó Tag
Állandó Tag
"Szerelmi mágia", talán csak akkor ér valamit, ha pároddal közösen teszel érte, ez már fél siker, ha ez kevés lenne, egy kis afrodiziákum-hatásként kellemes közös ürmösbor szürcsölés, ha nem is hódítottál meg lehetetlen ismeretleneket, de megtartottad azt, aki már biztosan melletted van... teljes a siker.
 

CsokTimi

Új tag
Sziasztok!

Angyalmágiával és jóslással foglalkozom már közel 15 éve, így muszáj kicsit beleszólnom a beszélgetésetekbe:)
Kicsit mintha összekeveredtek volna a dolgok, sok kérdést tettetek fel, megpróbálom ezeket sorba venni.

1. A mágia és a gondolattal történő bevonzás nem ugyanaz, bár az alapja valóban mindkettőnek a koncentráció. Azonban amíg a pozitív gondolatokkal kérsz, addig a mágiával parancsolsz.

Nincs olyan, "hogy varázsoltam, de mégse", "parancsoltam a szerelmet, de mégse"...! Ez akkor nem mágia, hanem álmodozás.

Programozással és a gondolkodásod megváltoztatásával magadhoz vonzhatod a vágyott szerelmi kapcsolat lehetőségét, ez számomra nem kétséges, hiszen a tanítványaim visszajelzése alapján némi felkészülés után a meditációban és a vizualizációban eladdig járatlan ember is teremthet a gondolataival.
Ez a fajta kérés "lágy", nem a befolyásolásra épül, hanem a szelíd kérésre. Ha teljesül, akkor abban már benne foglaltatik, hogy ez a szerelmi kapcsolat mindkét fél részére kölcsönösen előnyös.

2. A szerelmi kötés minden formája egyértelműen mágia: mindegy, hogy wodoo-babát használsz vagy más személyes tárgyakat.
Körültekintő mágus először maga méri fel, hogy mennyire megalapozott a kötés kérése, és ha úgy látja, elvégezhető, akkor égi segítőitől engedélyt kér rá.
Csak ezek után végzi el a kötést.

3. A kötés - mint minden mágikus cselekedet - feloldható, de csak rendkívül nehezen. Ugyanis a bontásra ítélt szerelmi kapcsolaton egyben átok is ül - és az átkot ez esetben úgy kell levenni, hogy az teljes mértékben megsemmisüljön, ne érvényesüljön a "háromszor szálljon vissza".
Fontos tudni, hogy a szerelmi kötés feloldása mindkét félben hosszú idő alatt és nehezen feloldódó negatív érzelmi gócokat okoz, amiktől nehéz megszabadulni, vagyis egyik fél sem ússza meg sérülés nélkül.

Először magadban kell eldönteni, hogy akarod-e ezt a szerelmet? Akarod-e annyira, hogy ha lejár benned az ideje, elviseld a szenvedést, amivel az elmúlása jár?

Csak akkor fordulj mágushoz, ha teljes szíveddel el tudod kötelezni magad a fenti kérdésekre adott igenlő válaszok következményei mellett.
Akkor is járj el gondosan: ha a mágus, akit felkeresel, azonnal igent mond, nem faggat ki, nem kér időt, hogy megvizsgálja a Krónikát szerelmetekről, akkor állj fel és menj el tőle azonnal!
A rosszul elvégzett mágia ezerszer veszélyesebb, mint bármilyen kötés! Ezt nagyon fontos tudni - mégis erről beszélnek a legkevesebbet.

Azok a varázslatok, leírások, amik a beavatatlan ember kezébe kerülhetnek, nem okoznak károkat, lehet velük kísérletezni. Természetesen ehhez igazodik a siker mértéke és esetlegessége is.
Valódi mágikus eljárás, szertartás leírása nem kerülhet avatatlan kezekbe, mert ez a törvény. Az ige mágusról mágusra terjed, és mindenki csak a legkiválóbb tanítványinak adja meg a végső beavatást.

Ezért aki attól fél, hogy kipróbált egy valamilyen nyilvánosan elérhető "szerelmi kötést", az ne aggódjon! Nyugodtan kipróbálhatjátok ezeket, hiszen csak akkor fognak teljesülni, ha tiszta szívvel kívánjátok, és nem árt a szertartás elvégzése senkinek.

Természetesen létezik az ilyen bizonytalan, de mégis óhajtott szerelmekre más megoldás is, ami a felkelti a vonzalmat irántad. Ez azt jelenti, hogy elkezdtek randevúzni és szépen megismeritek egymást. Vagy szerelem lesz belőle, vagy nem - de megkapod a lehetőséget. És lássuk be: tulajdonképpen ez bőven elég is kezdetnek, nem?

Mivel itt nem szabad weboldalt reklámozni, ezért akit érdekelnek még az ezzel kapcsolatos lehetőségek vagy maga a mágusképzés, az keressen meg nyugodtan privát levélben, nagyon szívesen válaszolok! Apró-cseprő kérdésekre is, mert nem ügyfeleket keresek, hanem segíteni szeretnék.

Szeretettel,
Aman


Kedves Aman!

Akkor kérlek itt a nagy nyilvánosság előtt válaszolj, hogy a honlapodon megtalálható "Barátságot újjáélesztő és megerősítő varázslat" igazából szerelmi mágia -e?
A hozzászólásokból nagyon úgy tűnik, hogy igen.
Köszönöm előre a válaszodat.
Üdv.
 

L.Vader

Állandó Tag
Állandó Tag
A topik elején elhangzott a lényeg:

A kedves hölgyek mit szólnának ahhoz, ha egy kis perverzke :111: mágiával édesgetné oda magához őket, jól meg rittyentené majd amikor már ráunt a szexre oldaná a kapcsolatot? :rolleyes:
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A topik elején elhangzott a lényeg:

A kedves hölgyek mit szólnának ahhoz, ha egy kis perverzke :111: mágiával édesgetné oda magához őket, jól meg rittyentené majd amikor már ráunt a szexre oldaná a kapcsolatot? :rolleyes:

Ez nem szerelmi kötés.
De perverzkének ehhez marhára okosnak és ügyesnek kell lennie, egyébként ha nem jól forgatja a szerszámot, hamarabb otthagyják, ráadásul röhögve :D
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Van értelme a szerelmi mágiának? Tartós lehet az az érzés ami bármilyen mágiával indul?
Nem tartós kedves Elke, de ha az ismerősöd kétségbe van esve mert a fia megakarja őlni magát szerelmét elutasítják (pedig már a lagzira készültek). Bele avatkoztam sikerült kibékülniük de nem tartott sokáig és a fiú már nem akart meghalni a kapcsolat végeztével (azóta nősült és gyermeke is született, persze mással). kiss
 

L.Vader

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nem szerelmi kötés.
De perverzkének ehhez marhára okosnak és ügyesnek kell lennie, egyébként ha nem jól forgatja a szerszámot, hamarabb otthagyják, ráadásul röhögve :D

Biztosan sok minden lehetséges... de a kérdés az volt, hogy mit szólnának azok a hölgyikék (akik itt azzal kérkednek hogy szerelmi mágiával élnek) ahhoz, ha valaki az ő fegyverüket rajtuk sütné el?

Egyébként perverzkének nem kell annyira ügyesnek meg okosnak lenni mert ezt sokan szerelmi kötés nélkül is simán megcsinálják!:D:D
 

L.Vader

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nem szerelmi kötés.
De perverzkének ehhez marhára okosnak és ügyesnek kell lennie, egyébként ha nem jól forgatja a szerszámot, hamarabb otthagyják, ráadásul röhögve :D

Persze a hozzászólásom igazi lényege a sorok között volt:

Egyes hölgyikék ugyanazt csinálják a női oldalon, mint amit az ellenkező oldalon rühellenek.

Node mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni...
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Persze a hozzászólásom igazi lényege a sorok között volt:

Egyes hölgyikék ugyanazt csinálják a női oldalon, mint amit az ellenkező oldalon rühellenek.

Node mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni...

Értem én, mit szerettél volna mondani ezzel ... erre volt a válaszom, hogy a szexuális kihasználáshoz nem a szerelmi mágia a megfelelő mágia fajta.
Az aljassághoz egyébként sem kell mágia, elég hozzá maga az ember.
 

L.Vader

Állandó Tag
Állandó Tag
Értem én, mit szerettél volna mondani ezzel ... erre volt a válaszom, hogy a szexuális kihasználáshoz nem a szerelmi mágia a megfelelő mágia fajta.
Az aljassághoz egyébként sem kell mágia, elég hozzá maga az ember.

és ha a szerelmi kötést a másik fél beleegyezése (akarata) nélkül használja valaki az nem a másik kihasználása?
 

Sziszusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerelmi kötés?!...válj szabaddá kiss


<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/6RxugDLwnjs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

Ribka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintetek annak van értelme, hogy "mágiával" teszünk valakit szerelmessé? Az a kapcsolat nem a kölcsönös szereteten alapul majd! Amúgy meg egyáltalán léteznek ilyen "mágikus" trükkök? Szerintem ez hülyeség.
 

L.Vader

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt most úgy értsük, hogy volt már részed ilyesmiben?

A használati utasításban benne van, hogy oda kell taposni ha a kötést oldani akarjuk.

Ismerek olyat akit eltapostak. Önző szándékkal teszik tönkre mások életét. Tudom miről szól ez az egész és hiába győzködne bárki a trágyalénél többre nem fogom tartani azt aki ilyet csinál!!! Ennyit a sátánizmusról!
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
A használati utasításban benne van, hogy oda kell taposni ha a kötést oldani akarjuk.

Ismerek olyat akit eltapostak. Önző szándékkal teszik tönkre mások életét. Tudom miről szól ez az egész és hiába győzködne bárki a trágyalénél többre nem fogom tartani azt aki ilyet csinál!!! Ennyit a sátánizmusról!

Ne haragudj, nem értelek, eddig kötésről, most oldásról beszélsz ... és ezt az eltaposást meg használati utasítást sem tudom, mit gondoljak mögéjük.
Egy kicsit higgadtabban ha elmesélnéd, azt köszönettel venném!
 
Oldal tetejére