Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az életünk sodrásában a felejtés a legnagyobb áldás, mert helyet csinál az új mesének, a holnapnak, az új kalandoknak. (Müller Péter)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak pillanatok az életben, mikor megértjük, hogy a képtelen, a lehetetlen, a felfoghatatlan igazában a legközönségesebb és a legegyszerűbb. Egyszerre látjuk az élet szerkezetét: a süllyesztőben alakok tűnnek el, akikről azt hittük, jelentősek, a háttérből alakok lépnek elő, kikről nem tudtunk semmi biztosat, s egyszerre látjuk, hogy vártuk őket s ők is vártak, egész sorsukkal, a jelenés pillanatában. (Márai Sándor)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az életünk előre meg van tervezve, egészen a legapróbb részletekig: megszületünk, tanulunk, egyetemre megyünk, keresünk egy férjet, hozzámegyünk - akkor is, ha a világ legrosszabb férje, nehogy azt mondják a többiek, hogy nem kellünk senkinek -, aztán gyerekeket szülünk, megöregszünk, és esténként kiülünk egy székre a ház elé, hogy nézzük az arra járókat, miközben úgy teszünk, mintha mindent tudnánk az életről, de egy pillanatra sem tudjuk elhallgattatni a szívünk hangját, amely azt ismételgeti: kipróbálhatnál valami mást is. (Paulo Coelho)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig azt mondják,
Hogy az ember csak tévelyeg,
Pedig valahol van helyed,
Még ha keresve sem leled. (Ákos)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Újévkor sokan tesznek fogadalmat, hogy megváltoztatják addigi szokásaikat, életvitelüket. A siker egyik kulcsa talán az, hogy nem kell azonnal és mindent megváltoztatnunk, megfogható és kivitelezhető célokra van szükség. (...) Érdemes őket kipróbálni - egy hét erejéig. Utána még egy hétig... meg még egy hétig... és lassan összeáll az az életmódváltás. (Meleg Sándor)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap rólad álmodtam,
Pedig már régen nem szoktam.
Tudom én, lejárt lemez, és
Mégis fáj, hogy így van ez. (Tankcsapda)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Rólad álmodtam titkon az álmomban,
Hallom messze a hangodat.
Szívem legbelül tőled ébred fel,
Most már tudom, te vagy az életjel! (Children of Distance)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Van az úgy, hogy az ember azt hiszi, jól csinálja a dolgait az életben. Aztán valaki felnyitja a szemed, és hirtelen rájössz, hogy az egész világod borul, mint akit kiütöttek. Padlót fogsz. (Így jártam anyátokkal)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha meglátok egy rejtvényt, akkor nem megy ki a fejemből, amíg meg nem oldom. Azt hiszem, hogy a rejtvények miatt választottam az orvoslást. Az orvoslás leginkább erről szól. Összegyűjteni az összes elérhető információt... kiértékelni a problémát. Koncentrálni. És megoldani a rejtvényt. Az emberek már nehezebb esetek. Sosincs egy konkrét megoldás. És sosincs meg az összes információnk. A legtöbb rejtély egy utolsó hiányzó információn múlik. Legyen a válasz orvosi rejtvényre, vagy arra a kérdésre, kik is vagyunk, vagy hová tartozunk. Minden az utolsó darabon múlik. Ezért olyan nagy élvezet berakni a kirakós utolsó darabját. Kivéve persze, ha az utolsó darab nem illik oda. (Grace Klinika)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az, hogy jó ajándékot tudj venni a másiknak, valami, ami 365 napon át tartó figyelmet igényel. (Oravecz Nóra)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindannyian csináltunk már komplett idiótát magunkból életünk során legalább egyszer. (...) Levontuk a következtetéseket, tanultunk belőle, és továbbléptünk. Ha nem e szerint a forgatókönyv szerint történt, az már a te bajod. Ne várd, hogy vigasztaljalak, hogy majd jobb lesz. Mert nem lesz. Addig mindenesetre biztosan nem fog változni az életed, amíg nem változtatsz valamin. (Oravecz Nóra)
 

P_Bea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ember néha már csak azért kapaszkodik a hibáiba, mert sok időbe telt elkövetni őket. (Stephenie Meyer)
 
Oldal tetejére