WC-s topic

szlemese témája a 'Humoros írások' fórumban , 2006 Október 13.

 1. melfoy

  melfoy Állandó Tag

  Hmmmm...még gyermekkoromban..vidéken..a nagyapám építette "űrhajóban" én is én is töltöttem pár megkönnyebbült percet:)
   
 2. útkereső

  útkereső Vendég

  Egy teljesen leegyszerűsített natúra-kivitel:
   
 3. sequence9

  sequence9 Állandó Tag

  Azok a legjobbak! Amikor a sarokban egy rohadt nagy keresztespók szövöget, és várja a nem messze tébláboló jókorára hízott döglegyeket... Kint ciripelnek a mindenféle bogarak, és azon imádkozol, hogy be ne szakadjon alattad ez a ki tudja milyen régi szétkorhadt deszka, mert akkor aztán xarban leszel... :)
   
 4. mikimi

  mikimi Állandó Tag

  Nem csak Én vagyok akkor így vele!:)
   
 5. Fantzi

  Fantzi Állandó Tag

  Ez az egyetlen hely, ahová ha bemész, biztosan nem mondják azt, hogy már megint elfutsz a problémák elől... Én is ide szoktam bemenni, amikor már unom a vitázást! Jó taktika.
   
 6. amiak

  amiak Állandó Tag

  Én régen féltem a mamámék vécéjétől, mert csúnya hangokat adott ki, amikor lehúztam. :D
   
 7. smiley85

  smiley85 Állandó Tag

  Teljesen új fényben látom a wct ez a toppik olvasása után! :656:Köszönöm!:777:
   
 8. Greg Francisco

  Greg Francisco Állandó Tag

  :p Fantasztikus topik! Nekem is van 2 történetem.
  Az egyik a gimiben történt. Kiöntött a wc az egész alagsorban (itt vannak a szekrények) 10 centi mélyen állt a [email protected] és a papírpép a padlón (a szekrények lába pontosan 11 cm; huh...:D), és nem átallottak azt írni a lejáró ajtóra, hogy "technikai okok miatt zárva". Persze üveges ajtóról volt szó.

  A másik szintén suli, de az még az általános volt. Itt is egy szép napon eldugult a fővezeték. (Így nem lehetett használni a wc-ket az egész épületben.)

  Nos, fura dolgok bukkanhatnak elő egy eldugult csőből; ebben épp egy tanga és egy melltartó kukucskált... Kérdem én, ki tesz ilyet(bele)? :shock: :confused:

  Üdv.: Greg.:cool:
   
 9. Bloodberry

  Bloodberry Állandó Tag

  Hát lehet valami nyomokat tűntettek el... xD

  Nekem az öcsém azt mondta, hogy a wc két dologra jó. Elmélkedésre, meg van egy hely, ahova ha ő bemegy, zavartalanul trónolhat... (még utána majd egy órával is alig merünk bemenni... szóval igaza van... xDDD)
   
 10. ViccElek

  ViccElek Állandó Tag

  - Milyen a szibériai wc?
  - ???
  - Két karó. Az egyikbe fogódzol, a másikkal kergeted a farkasokat...
  :)
   
 11. starker

  starker Állandó Tag

  Angol Wc felirat a kocsmában:Kérjük ne dobja a cigaretta csikket a wc-be,mi se szarunk a hamutartoba.
   
 12. Lipi66

  Lipi66 Állandó Tag

  Egy golfklubban volt olvasható a következo szöveg:

  1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.
  2. Két kézzel, laza csuklóval tart.
  3. A fej lefelé néz.
  4. Gyorsan hátracsapni tilos.
  5. Vigyázzon a vízre!
  6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.
  7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.
  8. Ne álljon közvetlenül senki elé.
  9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.
  10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra elott.

  És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-bol.
   
 13. ViccElek

  ViccElek Állandó Tag

 14. djcsaby

  djcsaby Állandó Tag

  a wc az a hely ahol a legkeményebb ember is összeszarja magát :D
   
 15. eveart86

  eveart86 Állandó Tag

  Az egyik nyilvános wc falán látta anyukám,azóta is emlegeti:
  -Ülök a budin
  és nagyot sz**ok,
  de nem nagyobbat,
  mint én magam vagyok.
  Azóta bekerült a családi kincstárba :))
   
 16. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Bill Gates megoldotta a büdös vécék problémáját


  A világ leggazdagabb embere szívén viseli az egész bolygó jövőjét. Alapítványa segítségével egy sor globális problémára keresi a lehetséges megoldásokat.
  Ma a világon több mind 2,5 milliárd ember nem használ vécét és kényszerül a szabadba végeznie a dolgát. A túlnépesedett nagyvárosokban ez a gyakorlat könnyen fertőzésekhez és járványokhoz vezethet. Ilyen körülmények között körülbelül 800 ezer gyerek hal bele minden évben olyan könnyen gyógyítható betegségekbe mint a vírusos hasmenés.

  A Windows atyja, Bill Gates szerint ez csak azért fordulhat elő mert a harmadik világ országaiban élők számára hozzáférhető illemhelyek annyira büdösek, hogy inkább nem használják őket.

  Ezért a világ leggazdagabb emberének alapítványa karöltve a svájci Firmenich parfümgyárral kifejlesztett egy olyan speciális port, ami a tömény ürülékszagot is semlegesíti.

  A csodaszer árát szeretnék a lehető legalacsonyabbra szorítani, hogy az a szegény emberek számára is könnyen elérhető legyen. A Gates alapítvány pedig nemzetközi forgalmazók segítségével juttatná el a készítményt a válság sújtotta övezetekbe, amilyen hamar csak lehetséges.

   
 17. baggins

  baggins Vendég

  Még a nyolcvanas években történt amit elmesélek. Akkoriban jártam a harmincas éveimben. Minden nyáron motorral mentem az azóta megszűnt NDK-ba, a Honekker érába, Többnyire Drezda volt az úti célom, az ottani Mokritz városrészben található kempingben sátraztam le, és onnan jártam mindenfelé csillagtúraszerűen felderíteni a látnivalókat. Amikor első alkalommal szálltam ott meg, akkor történt a vécés kalandom, amihez ezt a hosszú bevezetőt írtam. Amikor eljött az ideje, hogy mint minden ember, a szükségemet végezzem, megkerestem a kemping vizesblokkját, ahol legnagyobb meglepetésemre szovjet mintájú, úgynevezett tappancsos vécé állt rendelkezésre. Hát az életben egyszer ezt is ki kell próbálni gondoltam, és mivel a dolog egyre sürgetőbbé kezdett válni, elszántan beleguggoltam. Dolgom végeztével meghúztam a vízöblítés láncát. És itt ért a meglepetés. Szóval ez a fajta vécé úgy működik, hogy miután elvégezted a dolgodat, először ki kell lépni abból a kis mélyedésből, ami a lényegében pottyantós lukat is tartalmazza, és EZEK UTÁN kell az öblítést indítani. Ezt akkor egy életre megtanultam. Saját káromon. :p

  A másik sztorim vagy harminc évvel ezelőtt esett meg velem. Akkoriban kezdett a tejcukor érzékenységem kialakulni, de akkor még nem tudtam, hogy egyáltalán van ilyen. A párommal a lengyel Tátrában sétára indultunk egy verőfényes délelőttön. Egy patak partján kanyargott a turistaút. Bal kéztől a patak, jobb kéztől egy eléggé meredek, kopár sziklás hegyoldal. Már jócskán benne voltunk a túrában, amikor éreztem, hogy gond van. Mivel egy ideje senkivel sem találkoztunk, mondtam a páromnak, menjen előre egy kicsit, én lemaradok a dolgomat végezni. Egyéb hely nem lévén a jobb oldali meredek hegyoldalon felmásztam egy darabon, ott letoltam a nadrágomat, és lekuporodtam. Már a papírmunkával is végeztem, amikor a párom irányából megérkezett a családanya a gyerekével. Szerencsére olyan magasra mentem, ami csak akkor került látótérbe, ha valaki felfelé nézett volna. A mama éppen alattam állt meg a gyerekkel a patakban pilinckázni, háttal nekem. Én mozdulni sem mertem, nehogy észrevegyenek. Arccal a meredek lejtő felé guggoltam, és vártam, hogy elegye őket a fene alólam. De csak nem ette. Már remegett a lábam. Aki már próbált egy háztető meredekségű felületen hosszabban guggolni, az át tudja érezni a helyzetemet. A párom aki az egészet látta, pókerarccal nézelődött, de tudtam, belülről rázza a nevetés. Nekem egyre kevésbé volt nevethetnékem. Elképzeltem a mamát milyen arcot vágna, ha letolt gatyával a nyaka közé gurulnék. Végre nagy nehezen odébb ette a fene a kis családot, én pedig megkönnyebbülten felöltöztem, és visszaereszkedtem a turistaútra. Amikor a páromhoz értem, láttam, hogy könnyes a szeme a visszafojtott nevetéstől.
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 November 28
  pitti és setni kedveli ezt.
 18. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  WC-háború tört ki az Alitalia légitársaságnál

  A menedzsment arra akarja kötelezni a légiutas kísérőket, hogy a jövőben ők takarítsák a gépek WC-it, mert a költségeken akarnak spórolni - írja az orf.at

  WC-háború az Alitalianál - ezzel a cíemmel tudósít az osztrák közszolgálati televízió honlapja a meglehetősen furcsa döntésről, amelyet a bajban levő olsaz légitársaság vezetése hozott.

  A szakszervezet máris bírálta a döntést, amely nem csak a toalettek takarítását foglalná magába, hanem a hoszabb távú járatokon az utasteret is.

  [​IMG]

  Légiutas kísérők mint WC-takarítók?

  A takarítás nem az első fekete leves, amit a személyzettel próbálnak lenyeletni. A pilóták és légiutas kísérők bére akár 20 százalékkal is csökkenhet, miközben arról is felröppentek hírek, hogy az Alitalia akár 1500 embert is elbocsáthat - írja az orf.at
   
 19. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Helyzetjelentés az óbudai Müller presszóból: kakilás van?
  Sarkadi kolléga ismeretlen okokból kifolyólag az óbudai Müller Presszóban tartózkodik, ahonnan ezt a hangulatos képet küldte:

  [​IMG]
  Fotó: Sarkadi Zsolt, 444.hu
  Első pillantásra semmi különös, de nézzük csak meg közelebbről!

  [​IMG]
  Fotó: Sarkadi Zsolt, 444.hu
  Az óbudai Müller Presszóról nyolc évvel ezelőtt az Óbudakocsma blog írt hasonlóan hangulatos beszámolót.
   
 20. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hihetetlen illemhelyek a világ minden tájáról. A 3.-nál elakadt a lélegzetünk!
  Hihetetlen illemhelyek a világ minden tájáról. A 3.-nál elakadt a lélegzetünk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 0 Views

  [​IMG]


  A MyToilet weboldal olyan nők történetét mutatja be, akiknek ez a kicsi, de a mindennapi élet alapvető részéhez hozzátartozó helyiség erős befolyásoló hatással hat az önbecsülésükre és az életkörülményeikre.

  A világ hétmilliárdos lakosságából hatmilliárdan rendelkeznek mobiltelefonnal, de csak 4,5 milliárdnak van lehetősége illemhelyhasználatra az ENSZ szerint. „Csöndes katasztrófának” nevezte Jan Eliasson az ENSZ-főtitkárhelyettes a világban tapasztalható mérhetetlen szegénységből és kiáltó egyenlőtlenségekből fakadó helyzetet, amely miatt 2,5 milliárd ember él az alapvető higiéniai feltételek nélkül.


  Belgium

  [​IMG]

  Egy belga iskolában 230 diák és 22 tanár közös illemhelye.

  Haiti

  [​IMG]

  A haitin élő Martine napközben egy 15 percre lévő közösségi vécét használ, de de éjjel a sötétség miatt kénytelen a kertjében ásott gödörig elbotorkálni.

  Banglades

  [​IMG]

  Rubina Banglades fővárosában, Dakkában él, ahol a házuktól 20 méterre lévő közösségi vécét használja.

  India

  [​IMG]

  Az indiai Katra faluban élő Saritadevi nem használhatja a házban lévő vécét, így a közeli földekre kénytelen kijárni.

  Ausztrália

  [​IMG]

  Renee a sűrűn lakott Sydneyből költözött ki egy csendesebb területre, ahol a kültérre épített fürdőszobáját teljes nyugalommal tudja élvezni a fákkal és bokrokkal körülvett telkén.

  Ghána

  [​IMG]

  A 47 éves Ima Ghána második legnagyobb városában, Kumasiban él, ahol napközben a nyilvános vécét használja, ahol dolgozik, este azonban műanyag zacskót kénytelen használni a távolság miatt.

  Egyesült Királyság

  [​IMG]

  Az Észak-Londonban élő June egy különleges víz nélküli komposztáló vécét használ, amivel kerti növényeit tudja táplálni.

  Thaiföld

  [​IMG]

  A 71 éves Sineha a helyi templom nyilvános vécéjét használja. “Így a legkényelmesebb, mert naponta takarítják és külön helységek vannak a férfiaknak és a nőknek”- Mondja Sineha

  Mozambik

  [​IMG]

  A Mozambikban élő Assucena 30 emberrel osztozik ezen a vécén.

  Brazília

  [​IMG]

  A Rio de Janeiro favelláinak egyikében élő 16 éves Lorenának nincsen vécéje, de azt mondja keményen dolgozik, hogy építhessen egyet. Vizet csak csütörtökön és vasárnap tud venni, amikor nyitva vannak a csapok.

  Japán

  [​IMG]

  A Tokióban élő 61 éves Eiko a közeli bevásárló központ vécéjébe jár, hiszen ezek a mosdók extrém példái a magas higiéniai elvárásoknak és sokrétű funkciókkal rendelkeznek. A fűthető ülések mellett térhatású zene, telefontöltő, TV vagy talpmasszázs is hozzájárulnak a kellemes élményhez.

  Etiópia

  [​IMG]

  Meseret az Etióp Addisz-Abebában vezet egy éttermet, azonban éjszaka a házuk udvarának oldalsó részén kialakított vécét kénytelenek használni.

  Zambia

  [​IMG]

  A testi fogyatékkal élő Susannak igen nagy kihívást jelent a vécé használata, különösen az esős évszakban, mert a kezével tud csak eljutni az illemhelyig.

  Románia

  [​IMG]

  A 48 éves Ghita büszke tulajdonosa a Buzescu falu legnagyobb, 20 m2-es fürdőszobájának. A falu nagy részében azonban nincs vezetékes víz és szennyvízcsatorna.

  Madagaszkár

  [​IMG]


  A 17 éves Vanessa Madagaszkár Antananarivo nevű községében él és a házuk előtti udvaron tisztálkodnak és mosnak.

  Nagyon Kutya
   
  rituevu kedveli ezt.

Megosztás