WC-s topic

melfoy

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmmm...még gyermekkoromban..vidéken..a nagyapám építette "űrhajóban" én is én is töltöttem pár megkönnyebbült percet:)
 

sequence9

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmmmm...még gyermekkoromban..vidéken..a nagyapám építette "űrhajóban" én is én is töltöttem pár megkönnyebbült percet:)

Azok a legjobbak! Amikor a sarokban egy rohadt nagy keresztespók szövöget, és várja a nem messze tébláboló jókorára hízott döglegyeket... Kint ciripelnek a mindenféle bogarak, és azon imádkozol, hogy be ne szakadjon alattad ez a ki tudja milyen régi szétkorhadt deszka, mert akkor aztán xarban leszel... :)
 

Fantzi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez az egyetlen hely, ahová ha bemész, biztosan nem mondják azt, hogy már megint elfutsz a problémák elől... Én is ide szoktam bemenni, amikor már unom a vitázást! Jó taktika.
 

Greg Francisco

Állandó Tag
Állandó Tag
:p Fantasztikus topik! Nekem is van 2 történetem.
Az egyik a gimiben történt. Kiöntött a wc az egész alagsorban (itt vannak a szekrények) 10 centi mélyen állt a sz@r és a papírpép a padlón (a szekrények lába pontosan 11 cm; huh...:D), és nem átallottak azt írni a lejáró ajtóra, hogy "technikai okok miatt zárva". Persze üveges ajtóról volt szó.

A másik szintén suli, de az még az általános volt. Itt is egy szép napon eldugult a fővezeték. (Így nem lehetett használni a wc-ket az egész épületben.)

Nos, fura dolgok bukkanhatnak elő egy eldugult csőből; ebben épp egy tanga és egy melltartó kukucskált... Kérdem én, ki tesz ilyet(bele)? :shock: :confused:

Üdv.: Greg.:cool:
 

Bloodberry

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát lehet valami nyomokat tűntettek el... xD

Nekem az öcsém azt mondta, hogy a wc két dologra jó. Elmélkedésre, meg van egy hely, ahova ha ő bemegy, zavartalanul trónolhat... (még utána majd egy órával is alig merünk bemenni... szóval igaza van... xDDD)
 

ViccElek

Állandó Tag
Állandó Tag
- Milyen a szibériai wc?
- ???
- Két karó. Az egyikbe fogódzol, a másikkal kergeted a farkasokat...
:)
 

Lipi66

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy golfklubban volt olvasható a következo szöveg:

1. A hát egyenes, lábak enyhén hajlítva, mindkét talp a földön.
2. Két kézzel, laza csuklóval tart.
3. A fej lefelé néz.
4. Gyorsan hátracsapni tilos.
5. Vigyázzon a vízre!
6. Igyekezzen nem eltalálni senkit.
7. Ha túl hosszúra sikerülne, figyelmeztesse az elöl állókat.
8. Ne álljon közvetlenül senki elé.
9. Maradjon csendben, ne zavarjon másokat a koncentrálásban.
10. Ne lóbálja feleslegesen mások orra elott.

És most öblítse le a piszoárt, és menjen ki a WC-bol.
 

eveart86

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyik nyilvános wc falán látta anyukám,azóta is emlegeti:
-Ülök a budin
és nagyot sz**ok,
de nem nagyobbat,
mint én magam vagyok.
Azóta bekerült a családi kincstárba :))
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Bill Gates megoldotta a büdös vécék problémáját


A világ leggazdagabb embere szívén viseli az egész bolygó jövőjét. Alapítványa segítségével egy sor globális problémára keresi a lehetséges megoldásokat.
Ma a világon több mind 2,5 milliárd ember nem használ vécét és kényszerül a szabadba végeznie a dolgát. A túlnépesedett nagyvárosokban ez a gyakorlat könnyen fertőzésekhez és járványokhoz vezethet. Ilyen körülmények között körülbelül 800 ezer gyerek hal bele minden évben olyan könnyen gyógyítható betegségekbe mint a vírusos hasmenés.

A Windows atyja, Bill Gates szerint ez csak azért fordulhat elő mert a harmadik világ országaiban élők számára hozzáférhető illemhelyek annyira büdösek, hogy inkább nem használják őket.

Ezért a világ leggazdagabb emberének alapítványa karöltve a svájci Firmenich parfümgyárral kifejlesztett egy olyan speciális port, ami a tömény ürülékszagot is semlegesíti.

A csodaszer árát szeretnék a lehető legalacsonyabbra szorítani, hogy az a szegény emberek számára is könnyen elérhető legyen. A Gates alapítvány pedig nemzetközi forgalmazók segítségével juttatná el a készítményt a válság sújtotta övezetekbe, amilyen hamar csak lehetséges.

 
B

baggins

Vendég
Még a nyolcvanas években történt amit elmesélek. Akkoriban jártam a harmincas éveimben. Minden nyáron motorral mentem az azóta megszűnt NDK-ba, a Honekker érába, Többnyire Drezda volt az úti célom, az ottani Mokritz városrészben található kempingben sátraztam le, és onnan jártam mindenfelé csillagtúraszerűen felderíteni a látnivalókat. Amikor első alkalommal szálltam ott meg, akkor történt a vécés kalandom, amihez ezt a hosszú bevezetőt írtam. Amikor eljött az ideje, hogy mint minden ember, a szükségemet végezzem, megkerestem a kemping vizesblokkját, ahol legnagyobb meglepetésemre szovjet mintájú, úgynevezett tappancsos vécé állt rendelkezésre. Hát az életben egyszer ezt is ki kell próbálni gondoltam, és mivel a dolog egyre sürgetőbbé kezdett válni, elszántan beleguggoltam. Dolgom végeztével meghúztam a vízöblítés láncát. És itt ért a meglepetés. Szóval ez a fajta vécé úgy működik, hogy miután elvégezted a dolgodat, először ki kell lépni abból a kis mélyedésből, ami a lényegében pottyantós lukat is tartalmazza, és EZEK UTÁN kell az öblítést indítani. Ezt akkor egy életre megtanultam. Saját káromon. :p

A másik sztorim vagy harminc évvel ezelőtt esett meg velem. Akkoriban kezdett a tejcukor érzékenységem kialakulni, de akkor még nem tudtam, hogy egyáltalán van ilyen. A párommal a lengyel Tátrában sétára indultunk egy verőfényes délelőttön. Egy patak partján kanyargott a turistaút. Bal kéztől a patak, jobb kéztől egy eléggé meredek, kopár sziklás hegyoldal. Már jócskán benne voltunk a túrában, amikor éreztem, hogy gond van. Mivel egy ideje senkivel sem találkoztunk, mondtam a páromnak, menjen előre egy kicsit, én lemaradok a dolgomat végezni. Egyéb hely nem lévén a jobb oldali meredek hegyoldalon felmásztam egy darabon, ott letoltam a nadrágomat, és lekuporodtam. Már a papírmunkával is végeztem, amikor a párom irányából megérkezett a családanya a gyerekével. Szerencsére olyan magasra mentem, ami csak akkor került látótérbe, ha valaki felfelé nézett volna. A mama éppen alattam állt meg a gyerekkel a patakban pilinckázni, háttal nekem. Én mozdulni sem mertem, nehogy észrevegyenek. Arccal a meredek lejtő felé guggoltam, és vártam, hogy elegye őket a fene alólam. De csak nem ette. Már remegett a lábam. Aki már próbált egy háztető meredekségű felületen hosszabban guggolni, az át tudja érezni a helyzetemet. A párom aki az egészet látta, pókerarccal nézelődött, de tudtam, belülről rázza a nevetés. Nekem egyre kevésbé volt nevethetnékem. Elképzeltem a mamát milyen arcot vágna, ha letolt gatyával a nyaka közé gurulnék. Végre nagy nehezen odébb ette a fene a kis családot, én pedig megkönnyebbülten felöltöztem, és visszaereszkedtem a turistaútra. Amikor a páromhoz értem, láttam, hogy könnyes a szeme a visszafojtott nevetéstől.
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
WC-háború tört ki az Alitalia légitársaságnál

A menedzsment arra akarja kötelezni a légiutas kísérőket, hogy a jövőben ők takarítsák a gépek WC-it, mert a költségeken akarnak spórolni - írja az orf.at

WC-háború az Alitalianál - ezzel a cíemmel tudósít az osztrák közszolgálati televízió honlapja a meglehetősen furcsa döntésről, amelyet a bajban levő olsaz légitársaság vezetése hozott.

A szakszervezet máris bírálta a döntést, amely nem csak a toalettek takarítását foglalná magába, hanem a hoszabb távú járatokon az utasteret is.

alitalia2.jpg


Légiutas kísérők mint WC-takarítók?

A takarítás nem az első fekete leves, amit a személyzettel próbálnak lenyeletni. A pilóták és légiutas kísérők bére akár 20 százalékkal is csökkenhet, miközben arról is felröppentek hírek, hogy az Alitalia akár 1500 embert is elbocsáthat - írja az orf.at
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Helyzetjelentés az óbudai Müller presszóból: kakilás van?
Sarkadi kolléga ismeretlen okokból kifolyólag az óbudai Müller Presszóban tartózkodik, ahonnan ezt a hangulatos képet küldte:


Fotó: Sarkadi Zsolt, 444.hu
Első pillantásra semmi különös, de nézzük csak meg közelebbről!


Fotó: Sarkadi Zsolt, 444.hu
Az óbudai Müller Presszóról nyolc évvel ezelőtt az Óbudakocsma blog írt hasonlóan hangulatos beszámolót.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Hihetetlen illemhelyek a világ minden tájáról. A 3.-nál elakadt a lélegzetünk!
Hihetetlen illemhelyek a világ minden tájáról. A 3.-nál elakadt a lélegzetünk! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 0 Views

9.jpg



A MyToilet weboldal olyan nők történetét mutatja be, akiknek ez a kicsi, de a mindennapi élet alapvető részéhez hozzátartozó helyiség erős befolyásoló hatással hat az önbecsülésükre és az életkörülményeikre.

A világ hétmilliárdos lakosságából hatmilliárdan rendelkeznek mobiltelefonnal, de csak 4,5 milliárdnak van lehetősége illemhelyhasználatra az ENSZ szerint. „Csöndes katasztrófának” nevezte Jan Eliasson az ENSZ-főtitkárhelyettes a világban tapasztalható mérhetetlen szegénységből és kiáltó egyenlőtlenségekből fakadó helyzetet, amely miatt 2,5 milliárd ember él az alapvető higiéniai feltételek nélkül.


Belgium

1.jpg


Egy belga iskolában 230 diák és 22 tanár közös illemhelye.

Haiti

2.jpg


A haitin élő Martine napközben egy 15 percre lévő közösségi vécét használ, de de éjjel a sötétség miatt kénytelen a kertjében ásott gödörig elbotorkálni.

Banglades

3.jpg


Rubina Banglades fővárosában, Dakkában él, ahol a házuktól 20 méterre lévő közösségi vécét használja.

India

4.jpg


Az indiai Katra faluban élő Saritadevi nem használhatja a házban lévő vécét, így a közeli földekre kénytelen kijárni.

Ausztrália

5.jpg


Renee a sűrűn lakott Sydneyből költözött ki egy csendesebb területre, ahol a kültérre épített fürdőszobáját teljes nyugalommal tudja élvezni a fákkal és bokrokkal körülvett telkén.

Ghána

6.jpg


A 47 éves Ima Ghána második legnagyobb városában, Kumasiban él, ahol napközben a nyilvános vécét használja, ahol dolgozik, este azonban műanyag zacskót kénytelen használni a távolság miatt.

Egyesült Királyság

7.jpg


Az Észak-Londonban élő June egy különleges víz nélküli komposztáló vécét használ, amivel kerti növényeit tudja táplálni.

Thaiföld

8.jpg


A 71 éves Sineha a helyi templom nyilvános vécéjét használja. “Így a legkényelmesebb, mert naponta takarítják és külön helységek vannak a férfiaknak és a nőknek”- Mondja Sineha

Mozambik

9-1-1.jpg


A Mozambikban élő Assucena 30 emberrel osztozik ezen a vécén.

Brazília

10-1.jpg


A Rio de Janeiro favelláinak egyikében élő 16 éves Lorenának nincsen vécéje, de azt mondja keményen dolgozik, hogy építhessen egyet. Vizet csak csütörtökön és vasárnap tud venni, amikor nyitva vannak a csapok.

Japán

11-1.jpg


A Tokióban élő 61 éves Eiko a közeli bevásárló központ vécéjébe jár, hiszen ezek a mosdók extrém példái a magas higiéniai elvárásoknak és sokrétű funkciókkal rendelkeznek. A fűthető ülések mellett térhatású zene, telefontöltő, TV vagy talpmasszázs is hozzájárulnak a kellemes élményhez.

Etiópia

12-1.jpg


Meseret az Etióp Addisz-Abebában vezet egy éttermet, azonban éjszaka a házuk udvarának oldalsó részén kialakított vécét kénytelenek használni.

Zambia

14-1.jpg


A testi fogyatékkal élő Susannak igen nagy kihívást jelent a vécé használata, különösen az esős évszakban, mert a kezével tud csak eljutni az illemhelyig.

Románia

15-1.jpg


A 48 éves Ghita büszke tulajdonosa a Buzescu falu legnagyobb, 20 m2-es fürdőszobájának. A falu nagy részében azonban nincs vezetékes víz és szennyvízcsatorna.

Madagaszkár

16.jpg



A 17 éves Vanessa Madagaszkár Antananarivo nevű községében él és a házuk előtti udvaron tisztálkodnak és mosnak.

Nagyon Kutya
 
Oldal tetejére