Csak ha akarsz velem beszélgetni

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
E

elke

Vendég
Oh ja, a velemenyek itt is kevertek.
A szegenyek azt "kiabaljak", hogy inkabb rajuk koltenek a penzt mint az Olimpiara. Vagy eppen az egeszsegugyi dolgokra kolsek a penzt ne pedig "cirkuszokra (aka Olimpia)".
Van aki meg ugy nezi (tobbekkozt en is), hogy az ilyesmi sok munkat csinal az embereknek.

Hagy keveredjenek a vélemények. Az Olimpia pénzt hoz és gazdasági fellendülést. A szállodák a kocsmák a taxisok szinte bárki profitál végül belölle. Ráadásol a világból sokan arra figyelnek.

Kicsit elvitte a figyelmet az olimpiáról a Haiti földrengés. Valójában döbbenetes is ez a katasztrófa. Ilyenkor mindig rácsodálkozom AMERIKÁRA aki egyemberként mozdul, ott van, segit... Igen jó helyen vagyunk...kiss

Örülök. hogy elöntött a csodálat és a büszkeség jó érzés tudni, hogy segítő jó emberek vannak szervezetten.

Igazad van Pufi, de a magyarok is elsőként mennek.

Igaz a magyarok sem a közönyükről híresek.
 

m.szolar judit

Állandó Tag
Állandó Tag
Öt hónapos lett az unokám.
<table style="width:auto;"><tr><td><a href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/5P7IfvoqI2jmGfLvHO6zwg?feat=embedwebsite"><img src="http://lh5.ggpht.com/_r-Wl7ommfB8/S1SayYP7WrI/AAAAAAAABdI/Cg1aiwf3law/s288/DSCF2134.JPG" /></a></td></tr><tr><td style="font-family:arial,sans-serif; font-size:11px; text-align:right">Származási hely: <a href="http://picasaweb.google.com/mszolarjudit/OAzUnokank?feat=embedwebsite">Ő az unokánk</a></td></tr></table>
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Izgalmas napokat elek at. A felesegem a kis kivancsi, kinyitotta a legnagyobb virust a computeremen amit a Bill Gates valaha is feltalalt. Szoval le voltam fagyva.
De itt vagyok s a kettos boldogsag keirtett hatalmaba. Ad. 1/ itt van az unokam, persze most a fenykepezogepemet nem talalom, szoval boldog nagypapa vagyok, a masik elindult a Kek To cimu TV jatekom 6 - folytatasban. Jonnek az e mailek. De jo.
Ha kozuletek valaki latja irjon rola. Kosz Pufi
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Megveszlek magamnak! Aranyos vagy. Minden szombaton 12:30 kor a 4-es csatornan es minden csutortokon reggel 8 orakor ugyanott!

Holnaptol fennt lesz a honlapunkon is www.kmtv.ca/adasaink
Kellemes szorakozast.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Meghalt Rékai Kati

Rékai Kati 88 éves korában elhunyt.
Rékai Kati gyermekkönyv iró az Order of Canada kitüntettje elhunyt Torontoban.

Emléke örökre velünk marad.
Isten Veled Katika.
 

Borella

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Pufi,

a változások óta nem nagyon jártam topikba, pedig rég készülök beköszönni Hozzád. Örülök, hogy jó híreket hozol magadról, unokádról.

Az új évem fogászati inkvizícióval kezdődött:(, egy letört és begyulladt gyökérrel, és még most is tart, igaz a végéhez közeledik.
Látom megy a darabod, amint lesz kis időm, a megadott linken megnézem.

Ma volt az olimpiai megnyitó, gondolom, titeket, ott élő magyarokat is büszkeséggel tölt el, hihetetlen volt a szervezés, a látvány. Sajnálom a szerencsétlenül járt grúz bobost, de a megnyitó maga katartikus élmény volt, tanulhatnánk idehaza, így kell valamit megszervezni.
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Borikám! Nagyon kedves vagy a beirással. Sajnos a csapat törvényszerűen szétesett. Robi szállt el először, majd B s aztán Te. Kár. Sajna ma éppen a legrosszabbat irhatom csak Neked. Egy hetet voltam kórházban. Levegő gondjaim vannak. Remélem helyrejövök. Sziasztok.
Pufi


Még annyit: ma vagyok itt 35 éve. Ennyi idő kellett, hogy kanadaiként drukkoljak az olimpian. Igen a megnyitó elképesztő volt. A trükkök felét ismerem, de hogy mi volt a többi?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
NAgyon hianyoltunk, hogy merre jarsz?
Vigyazz magadra ne sporolj azzal a levegovel mert van boven!;)kiss
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
Még annyit: ma vagyok itt 35 éve. Ennyi idő kellett, hogy kanadaiként drukkoljak az olimpian. Igen a megnyitó elképesztő volt. A trükkök felét ismerem, de hogy mi volt a többi?
-----------------------------

Kedves Pufi gondolok Rad, remelem hamarosan rendbe jossz. Most, elvezd az olimpiat . Sokat vartal erre . Es Orok elmeny marad . Pussz
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm Gyerekek, aranyosak vagytok. Szar dolog ez. Az orvos kivette alólam a kocsit 3 hónapra. Valójában az semmi, de az érzés, hogy akkor most már bármi megtörténhet? Na ennyi, nem foglalkzom vele. A szerencsém a nejem. Fantasztikus ahogy mellettem van...

Lesz talán jobb is.:rolleyes:
 
E

elke

Vendég
Lesz jobb is! Vigyázz magadra, maradj türelmes, tartsd be az orvosi utasításokat:p gyógyulj minnél hamarabb meg:kiss: pisiltetőt is kapsz?:p Költői kérdés volt:)

Az olimpia megnyitóját néztem és nemcsak ámulat volt bennem mint máskor hanem büszkeség is. Úgy látszik a CH miatt Kanadát is magaménak vallom:-D

Nagyon sajnáltam hogy nem Leonard Cohen énekelte a Halleluját szerintem ha ő énekli sírva is fakadok annyira szeretem őt.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
...Egy hetet voltam kórházban. Levegő gondjaim vannak. Remélem helyrejövök. Sziasztok.
Pufi! Mielőbbi teljes felépülést kívánok neked!

Még annyit: ma vagyok itt 35 éve. Ennyi idő kellett, hogy kanadaiként drukkoljak az olimpian.
Sajnos nagyon kevés magyarnak tudunk szurkolni. Nem is láttam még őket az eddigi közvetítéseken, pedig állítólag itt vannak. Mindenesetre örülök, hogy 35 év után "új" hazádnak is tudsz szurkolni! Én erősen búsultam, amikor a jenkik kiporoltak minket tegnap hokiban...
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére