Jelenléti iv

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Henkoo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is ezeket ajánlanám.



A retin-a pattanásos arcbőrre jó, arra is mértékkel, csak a pattanásra, és nagyon kis mennyiségben. Ráncokra is jó lenne?
ROC-nál van retin-a tartalmú éjszakai krém...

Apropo, pattanásra... jó az agyagpakolás, (fehéragyag patikában beszerezhető) amit tiszta vizzel, kemillateával lehet pépesiteni és arcra kenni, 7 napig minden nap, aztán 2x egy héten.



Rendszeres tisztitással, pláne ha fested magad, sose feküdj le sminkkel, használj hidratáló krémet/pakolást, semmi esetre még ránctalanitót, igyál napi 2L folyadékot (viz, gyógyteák, gyümölcsteák, levesek), ne cigizz (öregiti a bőrt), ne igyál alkoholt, és aludj 7 órát, vagyis ne éjszakázz. És természetesen egészségesen étkezz (semmi fastfood, chips and Co.).
Nem nehéz betartani. :p
 

Henkoo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez nagyon jól hangzik!


egyszerűen csak keverj a gyógyszertári hidratálóhoz eredeti mandula illóolajat, és miután alaposan megtisztítottad a bőrödet, kend be vele. Szemkörnyéki ráncokat elég gyorsan feltölti, hosszabb távon pedig táplálja a bőrt, lassítja az öregedési folyamatokat. Tökéletes krém nincs, az idő ellen hadakozni nem lehet és nemérdemes. Ápolt bőrrel és méltósággal fogadjuk az öregedést.
 

Majki72

Állandó Tag
Állandó Tag
8) Megannyi vad ötlet látott már napvilágot az idegen értelmes lényektől kezdve, az emberi kíváncsiságtól vezérelt űrkutatókig...
 

Majki72

Állandó Tag
Állandó Tag
12 majom (Twelve Monkeys) > 1995-ben készült amerikai sci-fi film Terry Gilliam -a Monty Python társulat tagjának- rendezésében.
 

Majki72

Állandó Tag
Állandó Tag
13 kísértet (Thirteen Ghosts) > Arthur Kriticosra (Tony Shalhoub) váratlanul megörökli furcsa bácsikája otthonát. Azt azonban nem sejti, hogy nagybátyja a kísértetek palotáját építette meg...
 

Majki72

Állandó Tag
Állandó Tag
14 Penge (14 Blades - 2010) > A Ming Dinasztia idején játszódó történet a császári testőrökről szól, egyiküket árulással gyanusítják, és üldözik, míg ő igazolni próbálja magát.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére