Terrortámadás Franciaországban - már 12 halott

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Mifelenk is volt olyasvalami mondas, hogy "ilyen szar szoviccekert pofanbaszas jar am", de mi mindig csak kepletesen ertettuk. Egyetertek abban, hogy a konkret karikaturak kifejezetten benak, "nyomokban mogyorot tartalmazhat" kategoria, de ez legfeljebb arra jogositja fel a kedves olvasokozonseget, hogy tomegesen lemondjak az adott ujsag elofizeteset.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Különben meg butaságot mesélsz , nem tudodm olvastad e a Pegida 19 pontját ? Az kérlek nem Iszlám ellenes heccelés csak rámutatt arra a lehetettlenségre ,
-
Kedves Kágyula
-
Most voltam két hétig Mo.-on, az emberek jo része azt állitja, hogy a nyugat masszivan megsérti Mo. szuverinitását, "beleszolnak abba, hogy mit tegyünk". :(
-
Különösen aggaszto volt a számomra, hogy az emberek azonos szokészlettel rendelkeztek ezen a területen függetlenül attol milyen képzettségük volt, az egyetemi tanár szoszerint ugy fogalmazott mind az egyszerü nénike. Teljesen világos volt, hogy ugyan annak a propaganda gépezetnek az álldozatai. De erröl majd késöbb.
-
Korábban "alacsonyabbrendü emberi fajokrol" beszéltek az emberek, Dachauban láthatod a letartoztatási papirokat: "Tatbestand: Zigeuner" (Büntett megnevezése: cigány) és hasonlok.
-
(Megjegyzem ennek a gyüjtötábornak az ajtaját nem mohamedánok lopták el. A tábor nem haláltábor volt mégis több tizezer fogvatartott lett halálra kinozva benne.)
-
Ma finoman fogalmaznak, ma nem fajokrol, hanem "kulturkörröl" beszélnek a Pegida követök észre sem veszik milyen "barátok" veszik öket körül.
-
Németországot semmi féle kulturális veszély nem fenyegeti a bevándorlok miatt. Neu-Köln nem most jött létre Berlinben hanem amikor a fal állt. A Bundesrepublik küldte oda a bevándorlokat "Statthalternek", helyfoglalonak mert senki nem akart a papiron-fövárosnak nevezett helyen lakni. Most kell a hely, a telek, most szembeugrik a "probléma".
-
Már régota ugy van itt, hogy ha egy nagyvárosban egy utca után érdeklödsz, szinte tutti, hogy az illetö nem beszél németül "Entschuldigung, politische Tschehoszlovakisch" kaptam én is sokszor a keleti blok szétesése elött a választ.
-
Németországban az utcákon nemcsak menekültek vannak, segédmunkások hanem turisták, itt dolgozo szakemberek egészen a nagy cégek felsö emeletén üllü managerekig. Nem igaz, hogy az országot károk érték volna azáltal, hogy a savanyukáposztához a Dönner, a Pizza és egy orjási kulturális meggazdagodás jött. Ha már Berlinnél vagyunk, ennek a városnak a kulturális élete sok magyar ujlenyomatát is hordja, akikre a világ büszke. De mondom erröl késöbb. Bántana ha te is az utcára mennél az NPD-vel protestálni.
-
Nincs kizárva, hogy azért teszed, hogy eltereld magadrol a figyelmet, te is csak egy "jött-ment" vagy keletröl ezek szemében.
-
Kedves Jászladány
-
Egyáltalán nem meglepö a számomra, hogy a humoristák gyakran a vallásos tanokra nyulnak vissza.
Emögött semmi gunyolodás nincsen, a vallásos tanok olyan groteszkek, hogy csak nevetve lehet öket elviselni.
-
Hol olvas az ember másutt beszélö kigyorol, az égböl kövel dobálo istenröl, szeretet jelképzö bitofárol? Az én szememben teljesen groteszk egy vallás amelyik a kutyánál intelligensebb malactol irtozik.
-
A vallásos mythoszok tulszárnyalnak minden vicclapot, csak figyelmessen kell olvasni. Talán az a probléma, hogy ezek a szatirikus lapok a fején találják a szöget.
-
A kereszténység szemében a hitetleneket örök tüzre fogja vetni az isten, a házasságon kivüli gyerekek a haláluk után egy Limbus-nak nevezett hideg, sötét helyen fognak sinylödni, ahol a tetejében még "visszhangzik is". :eek:
-
A mohamedánok szerint a keresztények nem lesznek megpörkölve a halál után de mindenesetre disznová, vagy majommá fogja öket változtatni a mindenhato.
-
Ilyen tanokon csak röhögni lehet már bocsánat. ;)
 

steve3

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernoe!
Ha csak a felszínt nézzük,ha csak ennyit engedünk meg magunknak,akkor lehet röhögni.Ha a tartalmat,akkor koránt sem olyan vicces a helyzet.
Az emberi szív olyan mint egy albérlet..Valakit elküldesz-mondjuk a kigúnyolható Jézust-,jön helyette másik.És azt mondja én nagyon fáint csávó vagyok..
A címkék,önreklámok nem számítanak,az albérlőt lakva fogjuk megismerni.
Az örök tűz nem azt jelenti,hogy gyötrődni fogunk az örökké tartó rezsiszámla miatt.Azt jelenti,hogy learatjuk azt amit vetettünk.Tiszta tudomány,tiszta mezőgazdaság.
 
Utoljára módosítva:

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Láttad a rajzokat? Pl. ez szatíra? A felirat: "Mohamed: Csillag születik!"

mahomet-etoile.jpg


Ki tekinti humorosnak egy általa mélyen tisztelt személy, vallásalapító, vagy akárki ilyen fajta ábrázolását, aki ráadásul már halott? Biztos, hogy ezt jelenti a sajtószabadság?
Persze nem azt mondom, hogy ezért ölni kell. De ez már nem szatíra, akármilyen kultúrkörből is nézzük.
Miért vicces ez a kép? Azért mert ha mi férfiak mesztelenül lemennénk hidba igy néznénk ki.
Ha egy formás hölgy menne le térdeplö positioba nem mérgelödnénk. Mindeniki ismer ezeket a használati tárgyakat, nö mind asztal, nö mind kabátkaszto, nöi melleket ábrázolo kötény....
-
245364_0_mittel_640_434_87054_.jpg
RT011.jpg
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Nem ide tartozik, de ha már megemlítetted, "helyesbítem". Nekem úgy tűnik, hogy valójában te nem az SZDSZ-re szavaztál, hanem legfeljebb arra, amit hittél róluk - elég tévesen.

Igen, lehetséges. Tulajdonképpen arra szavaztam, ami a vezetőikről áradt a médiákból. Nyugalom, intelligencia, humorérzék, műveltség, magabiztosság, kompromisszumkészség, jó modor, a becsületesség látszata (!), stb... Én kis hülye, azt hittem, hogy egy demokráciában, ahol valóban azt jelenti ez a szó, amit jelent - nem úgy, mint 90 előtt - ennyi elég is. Kellett pár év, hogy rájöjjön az ember, hogy a politikában nem jelent semmit a látszat, mindaz ami valójában történik, nincs az uralkodóosztály, a démosz képviselőinek orrára kötve.
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusz Ernoe ,
igaz már megszoktam töled , de mi a fenének haddoválsz itt megint ??? Magam nem Dachauról , meg a nyugat Magyarországi politikájáról irtam vagy ? Hanem a Pedigáról és annak az állitolagos 19 pontjáról meg a hazug Médiáról , na csak ennyit . Különben meg látod ez a Strucc eljárás amit Ti "elittek" csináltok a problémákkal szemben ! Aki nem veletek szajkozik az vagy Linke baccile vagy rohadt Náci , de arra nem vagytok képesek hogy meghallgasátok a másikat és normális érveléssel meggyözzétek . Pont ugy mint Basta ! Mivel mind csak patkányok !!!
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez közönséges, igazad de ezért embereket ölni???

Abszolút egyetértek veled, nincs semmilyen ok, amiért jogos lenne embereket ölni, pláne nem egy rajzért, akármilyen is.

Véletlenül se gondoljátok, hogy én ezzel mentegetni akarom a gyilkosokat, szó sincs erről!!! Csak azt akartam mondani, hogy az ehhez hasonló rajzok számomra túllépnek a szatíra fogalmán, és igen közönséges és ízléstelen.
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
A helyzet az Kishugom, hogy ezeknek mindegy hogy mit csinalsz vagy mit nem csinalsz. Ha nem gunyrajz az ok akkor nem volt rajtad sapka, vagy nem fustszuros cigarettad volt.
Ezek abszolut agymosott extremistak akkikel nem lehet egyzkedni vagy kielegiteni oket. Mindig lesz ok hogy elvagjak a torkunkat.

Tudom pitti drága, és teljesen egyetértek veled.
Én csak a "mit nevezünk szatírának" témához hoztam ide a rajzot, nem arra, hogy csak ezzel lehet kiverni a biztosítékot a szélsőségeseknél. Tudom, hogy a radikális muszlimoknak egyetlen programjuk van: mindenkit kiirtani, akinek nem kell Allah és Mohamed. Valóban tökmindegy nekik, hogy mit firkálgat, vagy van-e rajta sapka.
 
Utoljára módosítva:

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Kyra
Felolem oda szavazol ahova akarsz, es az eredmenyet remelem kelloen elvezed is.
A valaszom nem neked szolt hanem gettositasrol, a bevandorlasrol beszeltunk amit beideztel. Canada egy multikulturalis orszag, es ezt elvezuk elonyet es hatranyat, de allithatom tobb elonye van mint hatranya. A bevandorlok tettek Canadat es Ameriakat is naggya. Nincs elonye se hatranya a muszlimnak a kinaival az europaival a Del-Ameriakival, az Afrikaival stb vel szemben.
Canada nagyon sok menekultet fogad be evente, akiknek az eletuket menti meg ezzel.
A terroristaskodas halalos bun , kovese el barki , nincs bocsanat ra.

Az okokat keresve szerintem a vallasi vezetoknel van a megoldas kulcsa, mert nem csak a hitet szorjak naponta 5-szor , hanem a kozossegek vezetoi es fegyverbe dzsihadra is ok szolitjak fel hiveiket.

Nem a liberalis demokraciat kell megregulazni es korlatozni ,hanem ezeknek a "vezetoknek elkapni a mogyoroit".
Az elet tiszteletet kene oktatniuk, es a XXI.szazad tudasat vivmanyait nepszerusiteni hasznalni.
Az arab kutura hires volt regen a matematikaba csillagaszats tb ......eltunt ahogy a vallas lett az uralkodo.

http://www.hir24.hu/kulfold/2015/01/08/tiz-ev-bortont-es-ezer-korbacsutest-kap-egy-szaudi-blogger/

A csirajaban kell megolni aki gondolkozik akinek mas velemenye van arra fele ez a modi.

Nem a bevándorlók tették naggyá, hanem a rabszolgák, az indiánok ellopott földjei és a gyarmatok. Most a petrodollár és a FED, meg Afrika ásványi kincsei.

Annyira hamis amit állítasz. Ha a bevándorlók tették gazdaggá Kanadát, akkor miért külditek vissza nekünk a cigányokat? Talán nekik is robbantani, torkot elvágni és lövöldözni kellene, mint az araboknak? Ők egy békés nép, miért nem maradhatnak, hogy még gazdagabbá tegyenek benneteket? (erre nem kell válaszolnod, mert költői kérdés volt...
clear.png
)

Csírájában megoldani a dolgokat!? Ezt hogy képzeled? Egyszer csak minden muszlim megjavul és soha többé nem lesznek ilyen eszelősek? Nem igaz, hogy nem tudod, hogy a zavargásokat, terrorcselekményeket sokszor olyan fiatalok követik el, akik már generációk óta ott élnek Németországban, Franciaországban, vagy Angliában.

"Tíz év börtön és korbácsütés" - írod. Azért elgondolkodtató, hogy egy olyan nép között, amely évszázadok óta ebben a szellemben él, talán csak így lehet fenntartani a rendet - hisz mi van Irakban, amióta a jóságos USA elvitte oda a demokráciát nekik...?
clear.png


Soha, de soha nem fognak megváltozni! Már óvodás koruktól ismételgettetik velük a Koránt. Már az anyatejjel szívják magukba, hallják apjuktól, anyjuktól a mormolást. A tudomány már pontosan ismeri ezt a programozást, soha az életben nem fogják őket a nyugati kultúra befogadására nevelni. Akkor fogadják majd el, amikor a liberalizmusnak köszönhetően kihal a fajtánk és átveszi a helyet a folyamatosan szülő arab, vagy cigány. Nálunk minden második baba kórházban cigány jelenleg, de ez az arány folyamatosan emelkedik.

idealis-muszlima-3b-kep.jpg
kicsik.jpg
 
Utoljára módosítva:

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért vicces ez a kép? Azért mert ha mi férfiak mesztelenül lemennénk hidba igy néznénk ki.

Igazad van Ernoe, nagyon vicces kép lenne, ha úgy általában egy meztelen férfit ábrázolna kutyapózban, én is mosolyognék.
A gondom a képpel az, hogy ez egy bizonyos embert ábrázol, aki történetesen a muszlimok által legmélyebben tisztelt vallásalapító.

Ami engem illet, felőlem nyugodtan ábrázolhatják Mohamedet, ahogy akarják, nem ezzel van bajom. Én azon se sértődök meg, ha Jézust hasonló rajzokkal gúnyolják, amit ez a lap meg is tett (sőt, talán még durvábban), mivel Jézus se sértődne meg rajta. De egyiket se helyeslem. Mert ezzel nem csak a radikális muszlimok vallási érzéseit sértik, hanem minden muszlimét. Én embertelen vallásnak tartom az iszlámot. De a másik ember tiszteletéhez hozzátartozik, hogy nem bántom az érzéseit azzal, hogy gúnyolódok az általa szentnek tartott dolgokon vagy embereken. Még akkor sem, ha nevetségesnek tartom az általa követett vallás tanait.
Ez egy kicsit nekem olyan, mintha valaki anyját leprostiznám, vagy az apját ábrázolnám hasonló pózban. A muszlimok pedig, szerintem, jobban tisztelik Mohamedet a szüleiknél.

De ismét mondom: azzal, hogy én ezt a fajta rajzos gúnyolódást nem helyeslem, egyáltalán nem mentem fel a gyilkosokat szörnyű tettük súlya alól. Arra semmiféle mentség nincs.
Csupán azt szeretném mondani, hogy még ha a törvény nem is tiltja, azért van egy etikai szabálya is annak, hogy miből űzünk gúnyt vagy csinálunk viccet. Vannak dolgok, amikre tekintettel kell lenni.
Bár úgy tudom, Kanadában még pont életben van az a törvény, ami tiltja az ilyenfajta blaszfémiát. Szóval ott nem is lehetett volna ilyen rajzokat megjelentetni. Bár most épp el akarják töröltetni:
http://news.nationalpost.com/2015/0...-groups-to-seek-end-to-canadas-blasphemy-law/
 
Utoljára módosítva:

ratalics

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, lehetséges. Tulajdonképpen arra szavaztam, ami a vezetőikről áradt a médiákból. Nyugalom, intelligencia, humorérzék, műveltség, magabiztosság, kompromisszumkészség, jó modor, a becsületesség látszata (!), stb... Én kis hülye, azt hittem, hogy egy demokráciában, ahol valóban azt jelenti ez a szó, amit jelent - nem úgy, mint 90 előtt - ennyi elég is. Kellett pár év, hogy rájöjjön az ember, hogy a politikában nem jelent semmit a látszat, mindaz ami valójában történik, nincs az uralkodóosztály, a démosz képviselőinek orrára kötve.
Elnézést mindenkitől, ez itt tényleg nagyon off, csak egy mondat a tisztázás kedvéért.
Én arra gondoltam, hogy a számomra látszó nézetrendszered, világnézeted olyannyira távol áll a néhai liberális SZDSZ-étől, mint Makó Jeruzsálemtől, ezért furcsállom, hogy rájuk szavaztál háromszor is, ez mondhatni hihetetlen a te kifejezetten antiliberálisnak tűnő világnézeteddel.
Nem akarok itt ezen rugózni, de ha már szóba hoztad, megjegyeztem.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Igen, antiliberális nézeteim vannak, de nem volt ez így mindig. Miért csodálkozol? Olyanról még nem hallottál, hogy a történések hatására megváltozhat az ember politikai nézete? Épp az ehhez hasonló történetek hatására is (!) jöttem rá, hogy milyen ártalmas világnézet ez. Jelenlegi miniszterelnökünk is liberális volt, nem tudsz róla? :dr_31:
 

cdurmol

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ernoe, nem idézem be az inkriminált karikatúrát. Nem csak azért, mert nekem nem tetszik, nem találom humorosnak. Amíg még nevelhető voltam, anyukám sikerrel rögzítette bennem, hogy másokat nem bántunk meg szándékosan, pont elégszer kell bocsánatot kérni a szándéktalan bántásokért. Nem állok egyedül a világban ezzel a nézettel, ime, a világ vezető lapjai közül többen is hasonlóan gondolkoznak.
http://www.ma.hu/kulfold/236551/Isz...lternek_az_allaspontok_az_oncenzurat_illetoen
 

cortes

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, antiliberális nézeteim vannak, de nem volt ez így mindig. Miért csodálkozol? Olyanról még nem hallottál, hogy a történések hatására megváltozhat az ember politikai nézete? Épp az ehhez hasonló történetek hatására is (!) jöttem rá, hogy milyen ártalmas világnézet ez. Jelenlegi miniszterelnökünk is liberális volt, nem tudsz róla? :dr_31:
Kedves Kyra! Egy politikusról soha nem lehet biztosan tudni, hogy liberális- e valójában, vagy rasszista- e például, ha rasszista eszméket hirdet. Egy politikus azt hirdeti, amiről úgy látja, támogatókat tud maga mellé állítani az egyéb céljai eléréséhez. Magyarországon gyűlöletre alapozva, rasszista eszmékkel, elég hatékonyan lehet ezt folytatni,… de máshol is. Szerintem a jelenlegi miniszterelnökünk (sem) volt soha liberális.
 

zsolt0v

Kitiltott (BANned)
Nem a bevándorlók tették naggyá, hanem a rabszolgák, az indiánok ellopott földjei és a gyarmatok. Most a petrodollár és a FED, meg Afrika ásványi kincsei.

Annyira hamis amit állítasz. Ha a bevándorlók tették gazdaggá Kanadát, akkor miért külditek vissza nekünk a cigányokat? Talán nekik is robbantani, torkot elvágni és lövöldözni kellene, mint az araboknak? Ők egy békés nép, miért nem maradhatnak, hogy még gazdagabbá tegyenek benneteket? (erre nem kell válaszolnod, mert költői kérdés volt...
clear.png
)

Csírájában megoldani a dolgokat!? Ezt hogy képzeled? Egyszer csak minden muszlim megjavul és soha többé nem lesznek ilyen eszelősek? Nem igaz, hogy nem tudod, hogy a zavargásokat, terrorcselekményeket sokszor olyan fiatalok követik el, akik már generációk óta ott élnek Németországban, Franciaországban, vagy Angliában.

"Tíz év börtön és korbácsütés" - írod. Azért elgondolkodtató, hogy egy olyan nép között, amely évszázadok óta ebben a szellemben él, talán csak így lehet fenntartani a rendet - hisz mi van Irakban, amióta a jóságos USA elvitte oda a demokráciát nekik...?
clear.png


Soha, de soha nem fognak megváltozni! Már óvodás koruktól ismételgettetik velük a Koránt. Már az anyatejjel szívják magukba, hallják apjuktól, anyjuktól a mormolást. A tudomány már pontosan ismeri ezt a programozást, soha az életben nem fogják őket a nyugati kultúra befogadására nevelni. Akkor fogadják majd el, amikor a liberalizmusnak köszönhetően kihal a fajtánk és átveszi a helyet a folyamatosan szülő arab, vagy cigány. Nálunk minden második baba kórházban cigány jelenleg, de ez az arány folyamatosan emelkedik.

idealis-muszlima-3b-kep.jpg
kicsik.jpg
Azért azt nem mondhatjuk, hogy az Iszám és a muszlimok mind terroristák lennének, nem mélyedtem el az Iszlámban, de úgy tudom, hogy alapvetően az is egy békés vallás, az ultra szélsőségeseknek meg eszköz a fanatizáláshoz. A kereszténységnek is voltak/vannak sötét foltjai.
 

Gagul

Kitiltott (BANned)
Azért azt nem mondhatjuk, hogy az Iszám és a muszlimok mind terroristák lennének, nem mélyedtem el az Iszlámban, de úgy tudom, hogy alapvetően az is egy békés vallás, a ultra szélsőségeseknek meg eszköz a fanatizáláshoz. A kereszténységnek is voltak/vannak sötét foltjai.

na most ez hogy jön ide?
 

blober

Őstag
Gyémánt támogató
Állandó Tag
Ha Franciaországot nézzük a nagyszámú arab kisebbségével akkor a problémák szinte adottak. A franciák talán az összes nép között a legnacionalistábbak de mégis együtt kell élniük az arabokkal. Az arabok, persze nem mindegyik, hátrányos helyzetü másodrangú állampolgárok és mint ilyenek egy állandó feszültség okozói. Ezt használják ki mindazok akik látják a lehetöséget a zavarosban halászni. Az elövárosok arab lakói meg követik öket mert a helyzetük reménytelenül elfogadhatatlan.
Már régóta minden nagyobb város körül van egy "gyürü" ahol külföldiek laknak a világ minden részéröl. Ezek egy része egyszerüen megköveteli, hogy a szabadság nevében minden és mindenki ö hozzájuk alkalmazkodjék. De hogy nekik kellene alkalmazkodni az elképzelhetetlen.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Nem a bevándorlók tették naggyá, hanem a rabszolgák, az indiánok ellopott földjei és a gyarmatok. Most a petrodollár és a FED, meg Afrika ásványi kincsei.

Annyira hamis amit állítasz. Ha a bevándorlók tették gazdaggá Kanadát, akkor miért külditek vissza nekünk a cigányokat? Talán nekik is robbantani, torkot elvágni és lövöldözni kellene, mint az araboknak? Ők egy békés nép, miért nem maradhatnak, hogy még gazdagabbá tegyenek benneteket? (erre nem kell válaszolnod, mert költői kérdés volt...
clear.png
)

Csírájában megoldani a dolgokat!? Ezt hogy képzeled? Egyszer csak minden muszlim megjavul és soha többé nem lesznek ilyen eszelősek? Nem igaz, hogy nem tudod, hogy a zavargásokat, terrorcselekményeket sokszor olyan fiatalok követik el, akik már generációk óta ott élnek Németországban, Franciaországban, vagy Angliában.

clear.png

Nem art atolvasni a tortenelem konyvet. A nagy gyarmatositok europaiak voltak, angol , francia, holland, spanyol belga stb. Rabszolga felszabaditas az eszak del haboruval befejezodott 1867 ben,
Az indianokat karpotoltak ,a mai napig.
Tudod nincs mit a szemere vess mas continensnek mikor a sajatod tortenelme meg verzivatarosabb volt ha csak a XX. szazadot emlitsem es ne menjek vissza az osidokre.
EN meg nem hallottam ervelni ameriakit vagy canadait hogy ugyan mar konnyu letarolni mas nepeket es annak lakossagat elhurcolni, leigazni teruleteket elcsatolni alig 70 eve es nem tobbszaz ev torteneseit emlegetve.
A FED finansziroza az amerikai kormanyt, es ugy nez ki nem rosszul, meg ha voltak hibak is igyekeztek orvosolni,igaz ok nem foglalkozak ,olyan befektetesekkel mint Matolcsi ur, es valoszinu nem is fogjak kovetni a szisztemajat.
Petro es az afrikai kincsekert rendesen fizetnek amit a tozsden kovetni is tudsz.

A romakat amiert visszakuldtek es kuldik, hogy van egy nemzetkozi menekult torveny ami alapjan dontik el , aki bizonyitani tudja es Canada ugy iteli meg,hogy valoban megfelel a kerelmezo a menekult torvenyben eloirtaknak. Sok roma ugy nem nyert bizonyitast. Minden ugyet kulon birosag vizsgal meg, nagyon alaposan, es donti el maradhat vagy nem a kerelmezo. Csak hogy tudjal rola sok roma nyerte meg az ugyet es kapott letelepedesi lehetoseget Canadatol.
Tizezer szir menekultet fogad be Canada a kovetkezo 3 evben, akik ide szeretnenek jonni , es uj hazajuknak akarjak Canadat.

"Tíz év börtön és korbácsütés" - írod. Azért elgondolkodtató, hogy egy olyan nép között, amely évszázadok óta ebben a szellemben él, talán csak így lehet fenntartani a rendet

Talan azt kene megkerdezni aki kapja a korbacsuteseket hogy mennyire jo es fontos es nevelo celzatu, ha egyaltalan tul eli.

Lehet hogy meg a boszorkany egetest a tudosok magjara kuldeset is jonak talalod akar be is vezethetnek ujbol, mert akkor rend es fegyelem honolt.

Hogy humanum,,,emberi empatia.....mind smafu dolog. Valoban nem ertunk egyet, mert en megalazonak konyortelenek tartom es elfogadhatatlanak a XXI.sz-ban az ilyen jog gyakorlatot.
Ne hogy azt ird hogy annak is ugyan ugy faj aki korbacsol mint aki elszenvedi.......

Visszaterve a terroristakra, nem tudom hol tortent a hiba, ezek a oldoklok mar a feljett orszagokban szulettek, es nottek fel, csak a vallasra tudok tippelni hogy ott valami olyan dolgokat tanitanak ami ezt a vallast ilyen agresziv , gyilkolo celzattal gyakoroljak es minden ember fole helyezik magukat akik itelkezhetnek, akik gyilkolhatnak, buntetlenul, sot megdicsoulnek a kozossegukbe. A vallasi vezetok felelossege oriasi.
 
Oldal tetejére