Isten és más mesék - 2013

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ha az egyház Izraelt teszi bűnbakká,akkor átok alá kerül."(az én megjegyzésem:a megváltás hiánya miatt)/Ruben Berger

Ernoe nem számolsz azzal,hogy az ember magában hordja a problémáit,akár hívő,akár nem.Az ember nagyon megtéveszthető.Ha gyökerében nem oldódik meg ez a probléma,mindig újabb és újabb harcok törnek ki a népek között,a megélhetés,a javak,a javak élvezete miatt.Ezt materialista szinten értem.Kommunizmus,egységesített világállam,nyakkendős terror irányába vezet az út.Bujtatott fasizmus.
Alapvetően az ember hordozza magában a problémát.Ezeket a problémákat,bennünk lévő hibákat lehet nevesíteni,amelyek megakadályozzák a békés egymással élést.
Érdemes lenne ezeket összegyűjtened,átgondolnod.

Tudnál olyan egyházi példát hozni, amiben bűnbakká teszi az egyház az izraelieket? Egyáltalán mit jelent a "bűnbak"? Tudtommal báránynak Jézust tartja az egyház, amely elvette a világ bűneit és akit évről évre látványosan újra feláldoznak. Most ehhez képest micsoda a bűnbak? Fiú bárány vagy kecske.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Steve! Gondolom te sem mindig csak a Bibliát olvasod, hanem tájékozódsz is a világban. Nem tudom mennyire ismered a Bibliai régészetet, de van régészet és van Bibliai régészet, sőt! Izraelben az egyetemeken van történelem és zsidó történelem. Tulajdonképpen ennek az a következménye, hogy a vallás átcsúszik a történelembe, de a történelemben a zsidó népen kívül más nép is van és a történelem nagyon szépen dokumentált. Amióta az interneten is meg lehet találni az információkat, már könyvtárban sem kell kutatni.

Ez a térkép a zsidók babiloni fogsága idején ábrázolja az ókori keletet és ott van Babilon, ahol a zsidók éltek számüzetésben.
Achaemenid_Empire.jpg


Itt született meg ez a vallás Ezsdrás fejében, miután hozzáfért olyan írásokhoz, amelyek az emberiség addigi történelmét lejegyezték. Persze ő nem mondhatja a népének, hogy mit olvasott Assur-bán-apli perzsa király által összegyűjtött agyagtáblákon Ninivében, hanem ezt írja a negyedik könyve 14. fejezetében: „A következő napon, íme, egy hang szólt hozzám, mondván: ”Ezsdrás, nyisd ki szájadat és idd meg, amit én adok neked inni." Akkor kinyitottam a számat, és íme, egy teli poharat kínáltak nekem; olyasmivel volt tele, mint a víz, de a színe olyan volt, mint a tűznek. Elvettem és ittam; és amikor megittam, a szívem megtelt értelemmel, és mellkasomban megnövekedett a bölcsesség, mert szellemem visszanyerte emlékezetét; És megnyíltak ajkaim, és nem voltak többé bezárva.” Vajon mit adhattak neki? Van egy gombaféle, amitől látomásai lesznek annak, aki megissza az áztatott levét, ami tűzpiros!

Ebből lett aztán az, Ótestamentum, amit az írnokokkal leíratott, majd kihirdetett, mint törvényt. Ez az, amire XXIII. János pápa azt mondta, hogy "egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek megmásított történelme".
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ha most pár száz évet előbbre megyünk hamarosan ott vagyunk, ahol és amikor Jézus megszületett. Erről is mutatok egy térképet:

parthian_empire_map.gif


Ez egy hatalmas birodalom volt, a Párthus birodalom. Annyi ideig állt fenn, mint a Római birodalom. Miért nem tudunk róla jószerint semmit? Azért, mert az ellenségei írták a mi történelemkönyveinket.

A párthusok többsége a Mithrasz vallás híve volt (zoroasztriánus). Ez a vallás az akkori ókori világ nagy részét felölelte. A Mithrasz vallás kiterjedt a Római Birodalmon át messze vidékekig Európában is. (A minap láttam egy ismeretterjesztő filmet, ahol bemutattak olyan titkos barlangokat Rómában, amelyben a Római Birodalom idején a tiltott Mithrász vallásnak hódoltak) Később a Mithrasz hitrendszer beépült a kereszténységbe, a rítusok, szertartások, ünnepek a párthus hatás visszatükröződése volt az ókori világban. Ennek a vallásnak szent iratait először a párthusok állították össze. Azok az feliratos edény vagy váza cseréptöredékek, amit Niszában találtak megerősítik több helységnév zorosztrian jellegét. Sokszínű kultúra jellemezte őket. Kiterjedt birodalmuk területén gyakorlatilag minden akkor ismert hitrendszerrel megismerkedtek, alattvalóik sokféle vallást gyakoroltak a birodalmukban. Ismerték a judaizmust, és ismerték a kereszténységet, hisz a kereszténység születésekor teljes mértékben ők uralták a közel-kelet római birodalmon túli területeit.
A párthus uralkodó osztály erősen befolyásolt volt a hellén-görög kultúrával, ismerték a görög isteneket. Voltak, akik termékenységi kultuszoknak hódoltak. Ugyanakkor ismerték a buddhizmust is.

Zoroaszter volt az, aki megjövendölte, hogy mikor születik meg Jézus és az ő hatására és a próféciája ismeretében kereste fel a három Napkeleti bölcs Jézust.

Talán most már érthető, hogy miért volt ő az, akit nem fogadtak el a zsidók Messiásuknak. Nekik már volt egy messiásuk, Kürosz. Nála sem volt követelmény, hogy Dávid házából származzon, hiszen perzsa volt. Kürosz megengedte a zsidóknak, hogy felépítsék a templomot és hazaengedte őket a fogságból. Ők mindig egy hús-vér messiást vártak, nem egy égből alászálló spirituális, a szeretetet hirdető és gyenge, keresztre feszíthető ember fiát. Ezt le is írja egy Mircea Eliade zsidó-román származású elismert vallástörténész. Amerikai egyetemeken is tanított.
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
"Így lehet megérteni,hogy miért annyira kedves Izrael Isten számára.Mert a tékozló,és elveszett,és meghalt ember feltámad,és újra Isten Fiává lesz.Izraelitává."
.

Ehhez az kellene, hogy Jézus is igyon a Felejtés Vízéből. Azt mondják, hogy azért nem emlékszik az ember az előző életeire, mert mielőtt visszatér ide, inni kell a Felejtés Folyójából. :)

A Biblia telis-tele van bizonyítékokkal arra, hogy az igazi történelem a valóság és nem a zsidó történelem. Az csak egy szép mese. Ezért is van Izralben két féle történelmi tanszék. Egyik történészük mondja ezt el a You Tube-on. Úgy emlékszem Finkelsteinnek hívják.

Például egy bizonyíték az apostolok cselekedeteiből, amikor a szentlélek kiárad:

6. ....zúgás támadt, nagy tömeg verődött össze. Nagy volt a megdöbbenés, mert mindenki a saját nyelvén hallotta, amint beszéltek.
7. Nagy meglepetésükben csodálkozva kérdezgették: „Hát nem mind galileaiak, akik ott beszélnek?
8. Hogyan hallja hát őket mindegyikünk a saját anyanyelvén?
9. Mi pártusok, médek, elamiták és Mezopotámiának, Júdeának, Kappadóciának, Pontusznak, Ázsiának,

Még szép, hogy értették a galileiakat, hiszen ugyanaz a nép volt és ahogy a zsidók is mondták a galileaiak gojok voltak, nem zsidók.

Nem ők hazudnak, hanem a keresztények és kézzel lábbal kapaszkodnak a zsidó népbe. Na de van ennek valami értelme? Ha azt gondolják a keresztények, hogy Jézus valóban ismét feltámad testben és eljön, elfelejti, hogy ő nem zsidó volt és amikor kimondta, hogy Atya, akkor nem Jehováról beszélt?
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Most találtam a facebukon. Nagyon igaza van. Ideje már levenni Jézust a keresztről, hiszen amikor megfeszítették akkor sem volt fent egy napot sem. Majd 2 000 évig mégis fent függ a fán. Miért?

Vegyük le végre Krisztust a keresztről!

Nem én írtam, kaptam és adom tovább!


Drága Testvéreim!

Most elsősorban keresztény testvéreimhez szeretnék szólni. Tudom, hogy sokan vannak közöttetek, akik őszinte Istenkeresők, és akik igaz hittel próbáljátok keresni az igazságot. Kérlek Titeket, akkor is olvassátok végig és elmélkedjetek rajta, ha elsőre meghökkentő, netán eretnekségnek ítélnétek. Kérlek Titeket, ne elégedjetek meg a készen kapott válaszokkal, hanem keressétek az Élő Isten hangját a lelketek mélyén! Legyen bátorságotok felismerni, hogy az így felfedezett igazság nem minden esetben egyezik az egyházak által közvetített tanításokkal, még kevésbe a gyakorlattal. Gyümölcseiről ismerni meg a fát.

Nézzetek körül a környezetetekben! Hány ember él félelemben, szorongásban, még a magukat Jézus követőknek mondók között is, miközben mindannyian végtelen, szabad lelkek vagyunk, akik boldogságra vagyunk teremtve? Sokan vallják az egyház tanításai alapján, hogy Jézus megváltott minket, és közülük hányan vannak, akin ez látszik is. Hosszú évek óta meditálok a megváltás kérdésén. Arra jutottam, hogy Jézus nem úgy váltott meg minket, ahogy tanítják, hanem úgy, hogy kulcsot adott a kezünkbe, hogy megválthassuk magunkat. Önmagunkat megváltani nem csak egy lehetőség, hanem szent feladatunk az egész emberiség érdekében. Jézus Földi élete során saját példájával mutatta be, hogy hogyan. Ne becsüljük alá magunkat! Mindannyian képesek vagyunk rá, hiszen az Atya saját képmására teremtett minket, tehát ha Ő teremtő, mi is azok vagyunk! Nem kell lehajtott fejjel kullognunk, mint megvetett bűnös lelkeknek, hanem emelt fővel vállaljuk végre, hogy a teremtő Isten munkatársai vagyunk.

A legfontosabb üzenet most, 2015 Húsvétja előtt, hogy VEGYÜK LE VÉGRE KRISZTUST A KERESZTRŐL!!!

Jézus Krisztus megváltó műve a SZÜLETÉS –TANÍTÁS – KERESZTHALÁL – FELTÁMADÁS- MENNYBEMENETEL folyamatában látható át, aminek a keresztre-feszítés csak egyetlen állomása, halott állapota csak 3 napig tartott. A templomaink mégis tele vannak a kereszten vérző Krisztus ábrázolásával. Alig található néhány élő Jézust megjelenítő alkotás! A lakásainkban, az utak mentén, a nyakláncunkon is ott a kereszt. Jézus holttestét istenítjük??? Annak idején Jézust levették a keresztről, kősírba fektették, ott történt meg a feltámadás. Mi miért tartjuk Őt még mindig a kereszten??? Hogyan lesz így feltámadás???

Jóval azelőtt, hogy Szent István királyunk a római vallást államvallássá tette, az ősmagyarok sírjaiból tömegével kerültek elő olyan keresztek, aminek egyik oldalán a karját áldásra tartó élő Jézus, másik oldalán a Nagyboldogasszony látható. Ilyen kereszteket hordtak őseink a nyakukban. Nem lenne szabad úgy gondolnunk Jézus kereszthalálára, hogy ne lebegjen a szemünk előtt mindaz, amit az élő Jézus tanított nekünk halála előtt és után. Fektessük inkább arra a hangsúlyt, hogy megszületett értünk, hogy megmenthessen. Arra, hogy életében a feltétel nélküli önzetlen szeretetre tanított minket, aminek előfeltétele a megbocsájtás, (mindenkinek, önmagunknak is) hogy arra tanított minket, mindannyian testvérek vagyunk. És arra, hogy feltámadt a halálból, bemutatva, hogy halhatatlan lelkek vagyunk, akik földi testüket csak eszközként használják, mint egy „járművet”. Ezzel szemben nagyböjti időszakban a templomokban keresztutat járunk, és gyászos arccal emlékezünk a tragédiára. Majd a húsvéti körmeneten épp olyan gyászos arccal énekeljük, hogy „Krisztus feltámadott…”

Félreértés ne essék, senkit nem szeretnék megbántani, és nem szeretnék ítélkezni senki fölött, nem ez a célom. Ezt tanították, ezt láttuk szüleinktől, nagyszüleinktől. Ezért nem vagyunk felelősek, de azért igen, hogy felismerve ezt, benne maradunk-e, vagy változtatunk. Ha a templomok falairól az oltárképekről nem is áll módunkban levenni a Jézust a keresztről, a szívünkben megtehetjük. Rehabilitáljuk Őt! Értsük meg valódi üzenetét, és tapasztaljuk meg, hogy az igazság szabaddá tesz. A szobánk faláról, a nyakunkból azonban levehetjük a kereszteket és a helyére tehetjük az Élő Jézust. Persze ezek csak külsőségek, önmagukban semmit sem érnek, ha nincs mögötte lelki, szellemi tartalom. De tudjuk az ősi bölcsességet: „Ahogy fent úgy lent, és amint kint úgy bent” MOST van itt az ideje annak a döntésnek, amit mindannyiunknak meg kell hozni: a szeretet erejéből akarunk-e élni szabad, boldog emberekként, vagy továbbra is félelemben, szorongásban?

Drága Testvéreim! 2015 Húsvétja legyen végre igazi Húsvét! Amikor Nagypénteken Jézus perére és kivégzésére emlékezünk, azért lebegjen a szemünk előtt, hogy előre tudjuk, fel is fog támadni! Öltöztessük ünnepi díszbe a lelkünket, adjunk helyet benne az ÉLŐ, a feltámadott Jézusnak, hogy a Feltámadás valóban megtörténjen, mindannyiunk az újjászületése valóban végbemenjen. Mert akkor valóban megújul a Föld, ahogy Jézus ígérte. Ezt csak mi teremthetjük meg a szeretetünkkel! Teremtsünk végre együtt egy élhető világot, ahol mindenki jólétben, biztonságban, szeretetben élhet testvérként, származásra, vallásra, bőrszínre való tekintet nélkül. Áldott Húsvéti Ünnepet kívánok Mindannyiunknak!

Komlósi Ferenc

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy kicsit haboztam elöször ennek a péksüteménynek a közzététele elött, nem célom emberek érzéseinek a megsértése.
-
Bevallom nem értem. Ezeket a lyukas kezeket egy katholikus ovodában sütötték a gyerekek nagy szeretettel, az elvhü ovonénik vezetésével.
-
Még mindig jobb, gondolhatták mind a kereszten függö halott Jézus szobra, a folyo vér a melkasábol, a bizonyosság jele, hogy valoban meghalt és nem tetszhalott. Tegnap még levoltak takarva a keresztek a templomokban, helyette meglehetett tekinteni egy szarkofágot a krimikböl ismert pathologia stilusban. A szobor lába a sok csokolgatástol fényes, egy kézalaku linzer-tészta cseresznyelekvárral biztos izletesebb.
-
11088337_10153391001238132_852773440981654135_n.jpg

-
A Wikipediában több mind 200 Vatikán álltal elismert Stigmata-hordozo van, akiket Jézus "megajándékozott" a sebeivel. :(
-
Ma harangzugásra ébredtem - már azt gondoltam elaludtam és a locsolok csöngetnek - de nem, a harangok hirüladták, Jézus nem halt meg csak tetette magát.
-
Megvagyok könyebbülve. Aki "holokaust-industrie-rol" beszél annak belekel egyszer gondolni mit csinálunk (mi) keresztények husvétkor és az egész év alatt.
 
Utoljára módosítva:

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Most találtam. Nagyon egyetértek vele.....

2014. május 5., hétfő
Jézus tanításai, kereszténység, politikai hatalom, vallási dogmák
Jézusnak semmi köze a mai kereszténységhez, nem rabszolgáknak lettünk teremtve.

A hazugságok sorozata a csőd szélére sodorta az emberiséget erkölcsi és anyagi szinten egyaránt. Most mindent megtesznek, hogy a valóságról eltereljék a figyelmet.
A sátáni hatalom által finanszírozott politikai báb kormányok, vallási dogmák, és médiájuk, a megosztásra, a hazugságok terjesztésére, a totális butításra, a nemzetek felszámolására, Istenüktől való megfosztására és a történelem hamisításra épül.
A vallás és a politikai hatalom saját dogmájuknak megfelelően át írták a bibliát, körbe gyilkolták az egész földbolygót (Jézus nevében), kivették Jézus tanításainak nagy részét és adtak egy pusztító Istent akit összemostak Jézus apjával, amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak. Több mint 2000 éve hülyítik az emberiséget, hogy bűntudatba tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.





A mai kereszténység Mózes Istenét és törvényeit követi amiről Jézus világosan beszélt. Amikor Mózes le jött a hegyről, azonnal gyilkolásba kezdett. Milyen Isten parancsát teljesítette? Milyen Jézust követ a mai kereszténység, akik körbe gyilkolták az egész földbolygót?

Jézus egészen másról beszélt: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

Máté 23:
14. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek házát, és színből hosszan imádkoztok; ezért annál súlyosabb lesz a ti büntetéstek.

15. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál.

27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák.

Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kicsi Fecske
-
Élvezet téged olvasni ahogy megvádolod az egész világot: :)
-
"A hazugságok sorozata a csőd szélére sodorta az emberiséget erkölcsi és anyagi szinten egyaránt."
-
Hát ezt hogyan értsem? Még soha nem élt anyi ember a földön mind most, még soha nem volt az átlagéletkor olyan magas mind napjainkban (Jézus idelyében olyan hosszu életüek voltak az emberek mind egy majom, maga sem vitte többre mind 30 esztendö)
-
Még soha nem tudtunk anyit a világrol mind most.
A villám isten ostorának számitott ma egy droton levezetjük a töltéseket egy földbe, a föld Jézus idelyében egy tányér volt ma tudjuk, hogy a Föld elsösorban egy planéta és csak a véletlen következtében otthona az élölényeknek...
-
A vallás és a politikai hatalom saját dogmájuknak megfelelően át írták a bibliát,
-
Még ez a szerencse, hogy töröltünk belölle egy csomot, hogy nem vagyunk fundamentalisták, nézd meg azokat akik szoszerint veszik a bronzkori idök reguláljait. Hány embert szaladgálna betört fejjel mert félrelépés miatt megkéne kövezni. De mencsak öket hanem a feleselö gyereket is.
-
Kedvesem neked mind nönek nem lenne egy büdös szavad ha kötnénk az ebet a karohoz és úgy élnénk mind a "menyei tollbamondás" azt elvárja töllünk. Hét szoknyába szaladgálhatnál mid korábban a falusi asszonyok mert tampont nem lenne szabad használnod..... ;)
-
körbe gyilkolták az egész földbolygót (Jézus nevében), kivették Jézus tanításainak nagy részét és adtak egy pusztító Istent akit összemostak Jézus apjával, amihez semmi közünk sem nekünk, sem Jézusnak.
-
Ezt nem értem, Jézus a messiás nemde? Tehát köze van az oszövetséghez, az "atyauristenhez" Jézus az ujszövetségben rendszeressen megmondja ki küldte öt és minek. Jézus találta ki a poklot, odáig még az Oszövetség sem ment. ;)
-
Több mint 2000 éve hülyítik az emberiséget, hogy bűntudatba tarthassanak, kifoszthassanak és uralkodhassanak az emberiségen.
-
Ebben igazad van. A helyedben rögtön tiltakoznék a magyar parlamentben, hogy hagyják a hülyeséget az alkotmány elöszavával. A himnuszt is átirnám mert hiába sirunk a nota elején "Isten álld meg a magyart" a végén mindig ott áll a balsors. Valami nem stimmel. Talán mert bálványt imádunk, egy ékszert, a koronát? Ki tudja? :)
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
NEM VÉLETLEN HAZUDJÁK LE TÖRTÉNELMÜNKET!

A szent korona jogrend szöges ellentéte minden dogma rendszernek!


SZENTKORONA%2B_JOGRED.png
Ne legyünk már önteltek, nemcsak mi várjuk az égböl a segitséget és a veszélyt. Ezt teszi a "buta-liba" is amikor az esöre vagy a saskeselyüre vár és az eget kémleli.
-
Minden jo és rossz fentröl jön a jégverés és az "álldott esö" is. Ezt tudja minden nép. Ha erre a magyarok is rájöttek akkor csak felzárkoztak az állati öseink ismereteihez.
-
A piros betüvel irt költöi kérdésre nem kaptuk meg a szerzötöl a választ. "Érted, hogy miért hazudják le a történelmünket? Érted, hogy miért örörk érvényü a szent korona jogrend és miért nem irhato fölül?"
-
Azt sem értem, hogy kit kell értsek a többesszám harmadik személy alatt?
-
Politika és vallás nincs személytelenül, a tetteseknek nevük van. Ha jol tudom a korona legalább ezer évet volt a magyar uralkodok szimboluma, ebben az ezer évben történt mindaz a sok szörnyüség amit a "Fény kultura" hive elvet.
-
Nem volt globalizátio de volt helyette földhözkötöttség, jobágyság,
Nem volt kommunizmus de volt egy osztálytársadalom és munkanélküliség
Nem volt nacionalizmus de nem volt nemzet sem, ez a francia forradalom találmánya.
Nem volt kapitalizmus csak hübéresek voltak, és hétszilvafás nemesek akik megitták a pénzt ahelyett, hogy befektettek volna.
Theologia és belölle levezetett erkölcs az sajnos korábban is volt, a vallások egy képzeletbeli lényre hivatkoznak a korona-hivök pedig egy tárgyra. Mind a kettö alkalmatlan a kommunikátiora. A napjaink problémáit nem lehet egy ilyen eszközzel megoldani.
-
En csak csodálom azokat a képviselöket akik komoly arcal felolvassák a törvény-tervezetüket egy feudalista szimbolum elött és ezt nevezik parlamenti megvitatásnak. Még tisztelegnek is elötte. Ennél már csak a faragott elefánt jobb, az igazi elefántnak van elméje, a korona csak egy disz, a hatalom szinboluma, arra szolgált, hogy a hordozoját az "alatvalok fölé" emelje, egy "fölséget", egy "nagyságot" csináljon, magyarul, hogy nagyobbnak nézzen ki mind amekkora.
-
"Öseink orjási tudással rendelkeztek, békében és összhangban éltek a természettel."
-
Nem tudom melyik korra gondoljak, a vándorlásos legeltetés az valoban a természettel valo összhangrol árulkodik, ha lezabálta a joszág a legelöt, tovább kell állni, hogy ujra nöjjön. Nem rossz. Nagyon logikus.
-
Ami a bölcsességet illeti, ha jol számolom mi voltunk az utolsok Europában akik letelepedtek.
 

vandorcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne legyünk már önteltek, nemcsak mi várjuk az égböl a segitséget és a veszélyt. Ezt teszi a "buta-liba" is amikor az esöre vagy a saskeselyüre vár és az eget kémleli.
-
Minden jo és rossz fentröl jön a jégverés és az "álldott esö" is. Ezt tudja minden nép. Ha erre a magyarok is rájöttek akkor csak felzárkoztak az állati öseink ismereteihez.
-
A piros betüvel irt költöi kérdésre nem kaptuk meg a szerzötöl a választ. "Érted, hogy miért hazudják le a történelmünket? Érted, hogy miért örörk érvényü a szent korona jogrend és miért nem irhato fölül?"
-
Azt sem értem, hogy kit kell értsek a többesszám harmadik személy alatt?
-
Politika és vallás nincs személytelenül, a tetteseknek nevük van. Ha jol tudom a korona legalább ezer évet volt a magyar uralkodok szimboluma, ebben az ezer évben történt mindaz a sok szörnyüség amit a "Fény kultura" hive elvet.
-
Nem volt globalizátio de volt helyette földhözkötöttség, jobágyság,
Nem volt kommunizmus de volt egy osztálytársadalom és munkanélküliség
Nem volt nacionalizmus de nem volt nemzet sem, ez a francia forradalom találmánya.
Nem volt kapitalizmus csak hübéresek voltak, és hétszilvafás nemesek akik megitták a pénzt ahelyett, hogy befektettek volna.
Theologia és belölle levezetett erkölcs az sajnos korábban is volt, a vallások egy képzeletbeli lényre hivatkoznak a korona-hivök pedig egy tárgyra. Mind a kettö alkalmatlan a kommunikátiora. A napjaink problémáit nem lehet egy ilyen eszközzel megoldani.
-
En csak csodálom azokat a képviselöket akik komoly arcal felolvassák a törvény-tervezetüket egy feudalista szimbolum elött és ezt nevezik parlamenti megvitatásnak. Még tisztelegnek is elötte. Ennél már csak a faragott elefánt jobb, az igazi elefántnak van elméje, a korona csak egy disz, a hatalom szinboluma, arra szolgált, hogy a hordozoját az "alatvalok fölé" emelje, egy "fölséget", egy "nagyságot" csináljon, magyarul, hogy nagyobbnak nézzen ki mind amekkora.
-

-
Nem tudom melyik korra gondoljak, a vándorlásos legeltetés az valoban a természettel valo összhangrol árulkodik, ha lezabálta a joszág a legelöt, tovább kell állni, hogy ujra nöjjön. Nem rossz. Nagyon logikus.
-
Ami a bölcsességet illeti, ha jol számolom mi voltunk az utolsok Europában akik letelepedtek.


Ebben a videóban elmagyarázzák a szentkorona jelentését,működését.

 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem sokat veszítesz.

Vannak egyáltalán mértékegységeink?

".....Amikor kijelentjük, hogy a fény sebessége 300 000 km/másodperc, vagy 300 millió méter/másodperc, akkor egy eléggé evidensnek tűnő kijelentést is teszünk (talán többet is). Például, kijelentjük, hogy tudjuk, mi az a méter, és mi az a másodperc. De tényleg, mi az a méter? A hosszúság alapvető mértékegysége, amelynek definíciója - nos, talán meglepő, pont a fénysebességgel van definiálva.


Bizony, farkába harap a kígyó
- minden jelenlegi szabvány és tudományos definíció szerint a méter az a távolság, amit a fény 1/300 milliomod (egészen pontosan 1/299 792 458) másodperc alatt tesz meg. Vagyis, c=300 millió valami/másodperc, ahol valami = 1/c-ad valami által definiált harmadik valami. A definíció szerint a fénysebesség meghatározása önmaga felhasználásával történik, ami nyilvánvalóan képtelenség.

Vajon miért nem zavar ez senkit......?! "

Az csak hab a tortán, hogy a fénysebességnél sokkal nagyobb sebességet mértek:

A Hubble űrtávcső készítette az M87-es galaxisról - 1994 és 2001 között - egy távoli csillagrendszerről a felvételt, amiben heves anyagkilökődés történt. A felvétel szerint 7 év alatt 43 fényévvel távolodott el egymástól két nagyobb góc, ami kb. 6-szoros fénysebességet jelent.

De a CERN-ben lefolytatott kísérletek alatt is a fénysebességet meghaladó sebességet mértek. Csak azóta csend van.

Itt is kérdezhetnénk: Vajon miért nem zavar ez senkit......?!
Kedves Ernő! Nem kezdelek elejétől fogva soronként cáfolni, mert úgy nézne ki, mintha magamnak tulajdonítanám a tudós bölcsességet. Felsorolhatnám a tudósokat, akik megcáfolnak, de nekem nincs erre időm és úgy látszik nem is érdemes, mert te csak ismételgeted azt az elavult tudást, amit az iskolában tanítottak neked. Az már akkor elavult, amikor megtanultad. Neked abszolút nincsenek kétségeid afelől, hogy az idő elment feletted és jó lenne egy kicsit haladni vele, lehet, hogy időd sincs olvasgatni, meg talán nem is érdekel...

Így aztán nem győzködlek, higgy, amit akarsz, de én tudom, hogy messze nincs igazad és a világ egészen más, mint képzeled, sokkal több, mint amit látsz. Még a tudósok közül is sokan vallják ezt, nem ok nélkül születnek újabb és újabb tanulmányok e-tárgyban. Ha időt szakítanál erre a két könyvre, akkor utána egy kicsit szerényebben nyilatkoznál, megtudnád mi is a probléma a relativitás elmélettel, megtudnád mi a gond az "idővel", megtudnád miként erőszakolják meg tudósaink mindenféle matematikai bűvészkedéssel a fizikai törvényeket, hogy az előzetes elképzelésük teljesüljön és micsoda tragédia, amikor ez nem sikerül ( Michelson-Morley kísérlet).

Még egyszer a könyv tartalomjegyzékét megmutatom, mert egyszerűbb, mint az, ha soronként leírom miért is tévedsz:


GAZDAG LÁSZLÓ: RELATIVITÁSELMÉLET ÉS SZUPERFOLYÉKONY VÁKUUM

Egy kísérlet, amely megváltoztatta képünket a világról
Einstein relativitáselmélete
Louis de Broglie anyaghullámai
Relativisztikus tömegnövekedés, idődilatáció, hosszkontrakció
A tér és az idő is szemcsézett
Szuperfolyékonyság és szupravezetés
Hullámterjedés a szuperfolyékony héliumban
Mi van, ha a vákuum szuperfolyékony?
Milyen sűrű az éter(vákuum)?
Dirac tengere
A kölcsönhatások hidrodinamikai modellje
Az elemi részecskék állatkertje
Kvantumszín dinamika: QCD (Quantum Cromo Dynamics)
A három vákuumbozon
A mikro-és makrovilág törvényeinek összekapcsolása (A Bodonyi-Sarkadi-féle kísérletek.)
Kvantált örvények hordozzák az információt
Filozófiai következmények

KRISTÓF MIKLÓS: AZ ÉTER KONZISZTENS MATEMATIKAI ELMÉLETE
A Béta metrika:
Hangterjedés áramló közegben
Konkurrens éterelméletek
A gömbszimmetrikus fekete lyuk
Néhány gondolat a TIP-teória születési körülményeiről:
Még egy pár sor a korunkban oly divatos húrelméletről:
Az Áramló Téridő-Plazma
Az Éter Rugó-Tömeg Modellje (RUT ‘80)
A háromdimenziós RUT modell
A háromdimenziós RUT modell analízise
Miért vetették el az étert?
A Standard RUT elmélet konklúziói
A csoportsebesség
Az effektív tömeg
Sebességösszetevés
Az önmagával való azonosság problémája
Az Általános Relativitáselmélet levezetése
Gravitációs vöröseltolódás
Kozmológiai elemzés
A Fekete Lyuk

Cikkek az éterről:

Az eseményhorizont
A létezés alapjai
A relativitáselméletről
Bizonyíték az éter létére
A Mindenség szövete
Hivatásos tudósok és amatőr feltalálók
Áramlik-e az éter?
A Lorentz–erő levezetése az áramló éterből
Kérdések és válaszok az éterrel kapcsolatban
Egyszerű kísérletek a hidromechanikával
Analógiák a Lorentz–erő, a Coriolis–erő, a gravitációs erő és az áramló közegben történő hangterjedés közt


És visszatérve még arra a kifogásodra, hogy miért a Pécsi Tudományegyetem közgazdaság-tudományt oktató docense ír ilyen fizikai tanulmányt. Azért, mert annak a fizikusnak, aki abból él, hogy ő fizikus, meg van kötve a keze. Még Gazdag Lászlónak is betartottak, a kiadóját megfenyegették, amiért a jelenlegi tudományos állásponttal szembe mert helyezkedni és még kiadót is talált!

Murguly György nem talált kiadót hosszú éveken keresztül itt Magyarországon, végül az USÁ-ban adták ki a könyvét, amelyben leírtak alapján két amerikai tudós Nobel-Díjat kapott. Őt ez nem zavarta, így van ez a magyar tudósokkal.

Kristóf Miklós sem jelentethette meg "akárhol" azokat a tudományos következtetéseit, matematikai elméletét amelyekre 24 év munka után szánta el magát. Azért nem, mert nem egyezik meg az Akadémián trónoló tudományos ortodoxiával.

És ez csak három név, de ők maguk is több magyar és külföldi tudós nevét megemlítik az írásaikban. Maga Einstein is megmondta rögtön, amikor a világ elfogadta a relativitás-elméletét, hogy egyszer még vissza kell hozni az éter-elméletet. Eljött az ideje és ha elterjed, nem tud már sokáig ellenállni a tudomány-vallás és az olyan szkepszis, mint ami nálad is tapasztalható.


azért ehhez mamár még éretni sem kell megnézheted
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag


A világtörténelem leghihetetlenebb dolga történt húsvétkor


".......Ez pedig nem más, mint Jézus Krisztus testi feltámadásának eseménye. Még a legközvetlenebb társai sem hitték, pedig ők még tudták is előre. Húsvét.

Elgördítve a sírboltot záró kő, a holttest sehol. Ellopták. Természetes emberi reakció volna ez, de – bár emberi ésszel felfoghatatlan – téves.

Kétezer évvel ezelőtt Jézus közvetlen tanítványainak, az apostoloknak elregélte töviről hegyire a világ teremtése óta történtek logikai vázlatát, ennek láncolatát mutatja be most már megannyi évszázada a húsvéti szertartás.

Tegnap éjjel a húsvéti szent három nap középpontjába érkeztünk: a világosság győzött a sötét fölött, az élet a bűn és a halál fölött.



feltamadas.png



Hogy történt, mi történt? Jézus halála és sziklasírba temetése után Galileából érkezett asszonyok vittek illatszereket a holttesthez. Vasárnap, a hét első napja reggele volt. Amikor odaértek a sírhoz, azt látták, hogy a követ valaki elgörgette a sírbejárat elől. Bementek, Jézus sehol, a leplek összehajtva.

Fényes alakok jelentek meg előttük, akik azt kérdezték: „Miért keresitek az élőt a halottak között? Nincs itt, feltámadt.” http://szentiras.hu/SZIT/Lk24
http://szentiras.hu/SZIT/Lk24
A beszámoló Lukács evangelistától való. Szent Lukács ezek után azt is leírja, miként találkozott Krisztus feltámadása után első ízben az apostolokkal, akik először nem ismerték föl – hisz aligha hihették, hogy létezik ilyesmi, hogy feltámadás, még ha jelezte is ezt nekik nagycsütörtökön Jézus........
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kereszt az égen

2009 novemberében hihetetlen videók és fotók jelentek meg a világhálón. Ukrajna egén megjelent egy kettős kereszt, rajta Jézussal. Legalábbis a szemtanúk és a hívők szerint a fényből összeálló és kirajzolódó alak minden bizonnyal Jézust volt hivatott megjeleníteni. Sokan megrettentek, mivel ezzel a János Jelenések Könyve végnapokat idéző jóslatait látták beteljesülni. Tényleg lehetséges, hogy ezt az égi jelet az emberiség azért kapta, hogy vegye végre észre, Isten kezében vagyunk mindannyian ateistától a kétkedőkön keresztül a legbigottabbakig, s már közeleg a világváltás?

http://boldognapot.hu/blog/kereszt-az-egen/


http://videa.hu/videok/vicces/kettos-kereszt-ukrajna-egen-e1O7d9gHnzvu7Xk2
 
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére