A kanadai Mohawk College betiltotta a saría törvényt és iszlám kalifátust támogató csoportot

A hamiltoni Mohawk College nevű főiskola arról a szokatlan lépésről tájékoztatta a sajtót, hogy egy helyi muszlim egyesületet tiltott ki az intézményből, miután kiderült, hogy a saría törvényeket és az iszlám kalifátust éltető előadást tartottak az iskola egyik termében.

Tavaly november 28-án került sor az "Igazság a szíriai menekültválságról" című előadás, amiről az egyetem adminisztrációra azt hitte, hogy valóban a válságról lesz szó. De mint később kiderült, Mazin Abdul-Adhim 40-perces előadása azt találta mondani, hogy "a Saría életforma, illetve a kalifátus e föld legjobb rendszere."

A Mohawk College-ben elhangzott előadás lényege, hogy egy egységes iszlám kormányt kéne létrehozni a világ valamennyi muszlim többségű ország számára. Az előadás szponzora egy Hizb ut-Tahrir nevű nemzetközi szervezet, amely a kalifátus létrehozását hivatott elősegíteni. Ez a szervezet Kanadában eddig nem volt aktív, de fiókjai már korábban is léteztek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Dániában és Oroszországban. A szövetség egyik célkitűzése as jelenlegi izraeli állam "szétszedése" és beolvasztása az új kalifátusba.

Jay Robb, a Mohawk College igazgatója szerint az előadás anyaga - amire csak később derült fény - "a gyűlöletbeszéd határait súrolta". Ezen felül Robb szerint a csoport félrevezette az intézményt, amikor az adminisztráció rákérdezett arra, hogy milyen jellegű előadásra kellene a bérelt tanterem. Mazin Abdul-Adhim azzal érvelt prezentációjában, hogy a szíriai polgárháborút, valamint az iraki instabilitást a nyugat, illetve Izrael okozza, annak érdekében, hogy ne jöhessen létre a kalifátus.

Mazin Abdul-Adhim az Ontario tartománybeli London városában él és több mint ezerötszázan követik a Facebookon. Kanadában született, de iraki származású a fiatalember.

Jay Robb jelezte, hogy "soha többé" nem engedi, hogy Mazin Abdul-Adhim felléphessen az iskolában és a csoport sem bérelhet tőlük többé termet. Az igazgató egyben aláhúzta, hogy a Mohawk College fontos szerepet játszik a szír menekültek integrációjában. Eddig egy új ösztöndíjat hoztak létre számukra.

Christopher Adam
m ali.jpg
 
Szilvi!

Hajnalban


Ez meg egy 2009-es térkép. Milyen elgondolkodtató. Honnan tudták, hogy hasonlítani fog arra, amit te becsatoltál? ;)

View attachment 1416485

Ez lesz a 3 sebességes EU? Ezért kellene hagyni ránkvándoroltatni az arabokat, hogy mi is csatlakozhassunk a gazdagabb, nyugati országokhoz? Ezért fenyeget bennünket a szabadkőműves parancsokat teljesítő Merkel, hogy lezárják a sengeni határokat, ha nem fogadjuk el a kvótákat?

Már megint két rossz között választhatunk, mint történelmünk folyamán olyan sokszor?
Nem értem. Németországnak nincs schengeni határa, csak államhatára. Azt lezárhatja. Azonban Magyarország ezt megtette és lezárta az állam-, egyúttal schengeni határát is Szerbia irányába.
schengen_terkep.jpg
 
Nem értem. Németországnak nincs schengeni határa, csak államhatára. Azt lezárhatja. Azonban Magyarország ezt megtette és lezárta az állam-, egyúttal schengeni határát is Szerbia irányába.View attachment 1416518

Ez vagy bosszú lesz, vagy zsarolás. Magyarország egyetlen haszna az EU-ból a határ könnyű átjárhatósága. Most egy "belső schengent" akarnak csinálni Hollandia javaslatára, azaz bennünket ki akarnak zárni. Ugyanis ha nem zárják le a határokat, akkor legfeljebb zárt táborokban lehetne itt tartani az arabokat, mert itt annyi a szegény ember nálunk - hát még keletebbre (!) - akik nem tűrnék el, hogy jobban éljenek a táborlakók, mint ők. A táborlakóknak meg az kevés, ami itt van.

Megmondták: csóró Magyarországra nem jönnek. Ezt nekünk meg kellene oldani, hogy hajlandók legyenek ittmaradni. Csakhogy miként? Le kell zárni a határokat. Akkor meg minek az EU?
 
Nem értem. Németországnak nincs schengeni határa, csak államhatára. Azt lezárhatja. Azonban Magyarország ezt megtette és lezárta az állam-, egyúttal schengeni határát is Szerbia irányába.View attachment 1416518

Ilyen elképzelés is van 2035-re:

europa_hatarai_2035_eur_hoz.jpg


Ezt egy orosz, Igor Leszjov filozófus tette közzé az Obozrevatyel portálon a tanulmányában Európa közeljövőbeni fejlődésének egyik lehetséges változataként.

A szerző szerint a határok változása éppoly természetes folyamat, mint mondjuk a demográfiai vagy a gazdasági körülmények átalakulása, épp ezért arra kell számítani, hogy a közeljövőben is módosulni fognak a határok.
 
Ezt nekünk meg kellene oldani, hogy hajlandók legyenek ittmaradni.
Én szeretném. De ehhez egy valóban "dübörgő" gazdaság kell(ene) és akkor volna miből juttatni az ide vágyók számára. Azonban sem a dübörgésre, sem az idevágyásra vonatkozó "veszélyt" én nem látok.
Bár a Központi Statisztikai Hivatal jelentései hatalmas előrelépéseket %-olnak... és hát, ugye ismert a churchilli mondás a statisztikáról.... :)
 
Rofike nem csak kizartak magukat a eus hatarbol hanem onkent bekeritettetek magatokat. A kerites az azt is jelenti kintrol nem lehet bejonni de bentrol is nehezebb lesz kijonni.
A menekulteket az Egysult Nemzetek finansziroza minden orszag befizetesebol.
Nem a menekultek koltsege nagy hanem az lesz nagy fizetni valo ha senkit nem fogadunk es megis ki kell fizetni mas orszagnak a menkuletek koltsegeit.
Nem a menekult kap sok penzt hanem a kozmunkasok keveset ehbert ezert kene inkabb szot emelni.
 
Melitta, az ország minden legális határátkelőhelye nyitva van. A kerítés a susnyást zárja le, ahol eddig sem lehetett sem bejönni, sem kimenni. Nem értem, mitől olyan nagy bűne egy országnak, hogy azt a kerítést felépítette a többi tizenvalahány nem kifogásolt, országhatáron húzó kerítés mintájára.
 
A kerites az korlat. Megoldast nem hozott, tovabbra is jonnek a menekultek. Mo megkerulve, de a vege olyan szamla lesz amit fizethettek masoknak ,hogy lehet arany arban szamolhatjatok az arat.
Csupana a veletlen muve Cameron 4 evre akarja emelni a migansok korlatait. Nem lehet megdicsoulni mikor mindenaron szellel szembe megyunk.
 
A Mohawk College-ben elhangzott előadás lényege, hogy egy egységes iszlám kormányt kéne létrehozni a világ valamennyi muszlim többségű ország számára.
Egyáltalán nem vagyok meglepve, hiszen ilyen jellegű előadásért,bárhol kitiltanának csoportokat előadókat
 
A jelenlegi kutatási adatok szerint 2030-ra Európa lakosságának 8%-a lesz/lehet muszlim.
1. Az Európai Unió tagországai közül Németországban és Franciaországban van a legnagyobb muszlim népesség.
2010-ben 4,8 millió muszlim élt Németországban (összesen 5,8%) és 4,7 millió élt Franciaországban (összesen 7,5%). Európán kívül az Oroszországban élő 14 millió muszlim népesség (10%) volt a legnagyobb a kontinensen.
2. Az európai muszlim népesség folyamatosan növekszik.Az elmúlt évtizedekben a muszlim népesség Európában 1%-kal növekedett 10 évente. Az 1990-ben mért 4% 2010-re 6%-ra növekedett. Ha ez a tendencia tovább folytatódik, akkor 2030-ra az összlakosság 8%-a muszlim lesz Európában.

Ha a számokat (az egyszerűség kedvéért) kerekítjük, nem vagyok abban biztos, hogy ez a legfeljebb (maximum) 10%-os arányúra növekedő létszám olyan nagy veszélyt jelentene Európa lakosságára.
View attachment 1416481
A világot irányító pénzpiaci és katonai hatalmak folytatják 2015 őszén megkezdett, a Közel-keleti térséget pacifikáló militáns tevékenységüket és ezt kiterjesztik Afrika konfliktusokkal terhelt területeire, és a jelenleg bevándorolt, bemenekültek jelentős részét visszatranszponálják saját hazájukba, abban az esetben ez a prognosztizált 8-10% nem valósul meg.

Az Európában maradó és bűnözői életmódot folytató, vagy erre az életmódra térők vonatkozásában, pedig a mindenkori hatályos törvényeket, jogszabályokat kell egységesen alkalmazni az első, második, harmadik, vagy akárhányadik generációra való tekintet nélkül, mert a bűnöző, az bűnöző, legyen az „ős”európai, vagy bármilyen nációjú.

Ez utóbbi megfelelő kezelésre pedig megfelelő mennyiségű és minőségű igazságügyi és rendvédelmi létszám szükséges.

Ez 2010-es esztimate. Az azota beozonlo hullamot nem veszi szamitasba.
 
Nem lehet megdicsoulni mikor mindenaron szellel szembe megyunk.

Hát pedig Viktorral pont ez történt. A nyáron még kelet-európai neonáci kisdiktátornak tekintett Viktor a nyugati világ egy jelentős részének a szemében a kívánatos miniszterelnök lett. Mert ők nem látják a Mutyiland belső problémáit, csak pl. Párizst és azt tudják, hogy nem Budapesten történtek a szilveszteri megerőszakolós-kirabolós kalandok, hanem Kölnben.
 
Igen nagy tevedes van ha Orbant Churchillhez hasonlitjak. Politikailag gazdasagilag teruletelileg, arrol az aprosagrol nem is beszelve o tortenelmet csinalt.
Orbanrol mi marad majd fent? a mutyi , /trafik , fold,/orszag, a korupcio , a soha nem latott kivandorlas, a soha nem latott meretu gyerek ehezes, a kozmunka a banki tozsde botranyok alig egy ev alatt 3 +Marcsika. ezzel is lehet be lehet vonulni a tortenelembe, de Churchillel osszehasonlitani kizart dolog.
 
Igen nagy tevedes van ha Orbant Churchillhez hasonlitjak. Politikailag gazdasagilag teruletelileg, arrol az aprosagrol nem is beszelve o tortenelmet csinalt.
Orbanrol mi marad majd fent? a mutyi , /trafik , fold,/orszag, a korupcio , a soha nem latott kivandorlas, a soha nem latott meretu gyerek ehezes, a kozmunka a banki tozsde botranyok alig egy ev alatt 3 +Marcsika. ezzel is lehet be lehet vonulni a tortenelembe, de Churchillel osszehasonlitani kizart dolog.
Mi fog fenn maradni Gyurcsanyrol ?
 
A hamiltoni Mohawk College nevű főiskola arról a szokatlan lépésről tájékoztatta a sajtót, hogy egy helyi muszlim egyesületet tiltott ki az intézményből, miután kiderült, hogy a saría törvényeket és az iszlám kalifátust éltető előadást tartottak az iskola egyik termében.

Tavaly november 28-án került sor az "Igazság a szíriai menekültválságról" című előadás, amiről az egyetem adminisztrációra azt hitte, hogy valóban a válságról lesz szó. De mint később kiderült, Mazin Abdul-Adhim 40-perces előadása azt találta mondani, hogy "a Saría életforma, illetve a kalifátus e föld legjobb rendszere."

A Mohawk College-ben elhangzott előadás lényege, hogy egy egységes iszlám kormányt kéne létrehozni a világ valamennyi muszlim többségű ország számára. Az előadás szponzora egy Hizb ut-Tahrir nevű nemzetközi szervezet, amely a kalifátus létrehozását hivatott elősegíteni. Ez a szervezet Kanadában eddig nem volt aktív, de fiókjai már korábban is léteztek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Dániában és Oroszországban. A szövetség egyik célkitűzése as jelenlegi izraeli állam "szétszedése" és beolvasztása az új kalifátusba.

Jay Robb, a Mohawk College igazgatója szerint az előadás anyaga - amire csak később derült fény - "a gyűlöletbeszéd határait súrolta". Ezen felül Robb szerint a csoport félrevezette az intézményt, amikor az adminisztráció rákérdezett arra, hogy milyen jellegű előadásra kellene a bérelt tanterem. Mazin Abdul-Adhim azzal érvelt prezentációjában, hogy a szíriai polgárháborút, valamint az iraki instabilitást a nyugat, illetve Izrael okozza, annak érdekében, hogy ne jöhessen létre a kalifátus.

Mazin Abdul-Adhim az Ontario tartománybeli London városában él és több mint ezerötszázan követik a Facebookon. Kanadában született, de iraki származású a fiatalember.

Jay Robb jelezte, hogy "soha többé" nem engedi, hogy Mazin Abdul-Adhim felléphessen az iskolában és a csoport sem bérelhet tőlük többé termet. Az igazgató egyben aláhúzta, hogy a Mohawk College fontos szerepet játszik a szír menekültek integrációjában. Eddig egy új ösztöndíjat hoztak létre számukra.

Christopher Adam
View attachment 1415900
Hüvösre kellene tenni a haverjaival együtt.
 
Ez 2010-es esztimate. Az azota beozonlo hullamot nem veszi szamitasba.

Tudod mi az, amit még nem vesz figyelembe ez a statisztika? Azt, hogy ezek 20-35 év közötti fiatalemberek, akik most jöttek több mint egymillióan. Őket a német 20-35 év köztiek számához kell arányítani, nem a német lakosság teljes köréhez a 100 évestől az 1 évesig és nem a Kelet-Németországban lakó, 0.6 % utódot produkáló némethez.
upload_2016-1-10_18-52-15.jpeg

Úgyhogy egy az egyben hazugság ez a táblázat. 3 millió migránst várnak ebben az évben. Meglesz az az iszlámosodás sokkal előbb, kezdhetik a németek a kölni dómot lebontani, ne kelljen szegényeknek fáradságos munkával felrobbantani, mint a többezer éves Palmyrát.
pripadnici-isa-tesko-ostetili-hram-bel-u-siriji_1441003132.jpg
 
Igen nagy tevedes van ha Orbant Churchillhez hasonlitjak. Politikailag gazdasagilag teruletelileg, arrol az aprosagrol nem is beszelve o tortenelmet csinalt.
Orbanrol mi marad majd fent? a mutyi , /trafik , fold,/orszag, a korupcio , a soha nem latott kivandorlas, a soha nem latott meretu gyerek ehezes, a kozmunka a banki tozsde botranyok alig egy ev alatt 3 +Marcsika. ezzel is lehet be lehet vonulni a tortenelembe, de Churchillel osszehasonlitani kizart dolog.
Nem én voltam!!! A Telegraph volt!! És látod, lehetett. És a népek több, mint ötezren megszavazták.
Tudod, a történelem csuklónyújtásnyiról egészen másként látszik, mint megfelelő időtávlatból. Akkor már a zavaró részletek nem látszanak. Én átéltem 1956-ot, tapasztaltam, mennyire más látszik akkor ott. Az viszont kétségteln, hogy történelmi időket élünk.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Latest posts

Latest profile posts

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Forum statistics

Threads
38,162
Messages
4,810,077
Members
616,194
Latest member
Minelabhot
Top