Rátámadtak egy kanadai rabbira Budapesten

Felvétel készült az elkövetőről, a Tett és Védelem Alapítványnál lehet bejelentést tenni.

Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád bevásárlóközpont egyik üzletében megtámadta, és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit – adta hírül a Tett és Védelem Alapítvány Facebook-oldala.

29684108_925305744295865_3372094156846399488_n.jpg


Figyelem!!!
Keressük a képen látható személyt, aki az Árkád üzletház I-style üzletében megtámadta és tettlegesen bántalmazta a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbit. Minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset 11.50-kor történt és szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is. Az elkövető gyávaságára jellemző, hogy 'bátor' tette után inkább elmenekült, ám a felelősségrevonástól nem tud elbújni. Alapítványunk feljelentést tesz az ügyben és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről.
A bejelentéseket az [email protected] e-mailen, a http://tev.hu/jogsegely/#online-bejelent oldalon vagy a +36 1 510 0000 forródróton várjuk.

A támadó – mint olvasható – minden előjel nélkül megütötte a rabbit, a fejéről leverte a kipát, majd sebtében próbált távozni az üzletből. Az eset ma, csütörtökön 11.50-kor történt, az atrocitásnak szemtanúja volt a rabbi felesége, leánya és testvére is. Az illető aztán menekülőre fogta a dolgot. Az alapítvány feljelentést tesz az ügyben, és kéri azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni a képen látható elkövető kilétéről, tartózkodási helyéről.

A bejelentéseket az [email protected] e-mailen, ezen az oldalon, vagy a +36 1 510 0000 forródróton várják.

nepszava
 
Utoljára módosítva:
Munster ma delutan.
Egy furgon hajjtott a kavezo vendegei koze.

4 halott
9 ember eletveszelyes serulessel korhazban
kb 30 ember serult meg

De az igazan felhaborito, amirol mar a 7. oldalt irja tele atagsag, az az, hogy egy civil szervezet szerint levertek egy kipat a rabi fejerol.
Azt hiszem jol jellemzi a mai magyar politikat

"Anschlag in Münster: Täter soll "psychisch auffälliger Deutscher" sein - kein Hinweis auf terroristisches Motiv"
"A tettes állitolag egy lelkileg labilis német volt - semmi jel egy terrorista cselekedetre."
-
Ez egy borzaszto dolog. Bele se mer gondolni az ember abba, hogy hozzátartozoink, barátaink, ismeröseink is lehettek volna az álldozatok között. Részvétem a hozzátartozoknak, jobbulást a sérülteknek.
-
Nem akarok kapitált csinálni belölle de láthatjuk tök mindegy milyen állampolgár,
milyen vallási képzet követöje valaki.
 
Utoljára módosítva:
Megtalálta a rendőrség a Budapesten megvert rabbi támadóját
A férfi az Árkád Üzletház egyik üzletében támadt rá a családjával Magyarországon tartózkodó kanadai rabbira. A rendőrség elfogta a bántalmazót.
Egy ismeretlen fekete ruhás személy megtámadta a Pészach ünnepére családjával Magyarországra látogató kanadai rabbit az Árkád Üzletház egyik üzletében. Az esetről először a Tett és Védelem Alapítvány számolt be Facebook-oldalán.
Mint írták, a rabbival tartózkodó családtagoknak sikerült felvételt készíteni az elkövetőről, melynek alapján az alapítvány jogsegélyszolgálatának közreműködésével feljelentést tettek a rendőrségen. A rendőrség másnapra elfogta az elkövetőt, és közösség tagja elleni erőszak vádjával gyorsított eljárás keretében továbbították az ügyet a Bíróságra. A Btk. szerint az ilyen cselekmények maximális büntetési tétele 5 évig terjedő szabadságvesztés lehet – közölték.
A rabbi bántalmazásának hírére a közösségi médiában többezren ítélték el a támadást és fejezték ki együttérzésüket a rabbi családjával. A Tett és Védelem Alapítvány szerint meggyőződésük, hogy Magyarországon, mint egy az immunrendszerét egészségesen tartó társadalomban az ilyen esetek a jövőben is egyöntetű elutasításra találnak.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,034
Tagok
615,920
Legújabb tagunk
EmiliaBognár
Oldal tetejére