Nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak Orbán Viktornál

A mai nap nem túl vidám a miniszterelnöknek, mivel olyan hírt kapott, amit nagyon nehéz lesz megemésztenie – írja az Ellenszél.

“A cezaromániát mint összetett, bonyolult személyiség-struktúrát, mint pszichológiai képződményt fogjuk vizsgálni Orbán Viktor esetében:
A cezaromániás személyiségre vonatkozóan az alábbi különös ismertetőjegyeket jelölhetjük meg:

1, gátlástalan hatalomvágy. Általában véve a hatalom megszerzése két okból történhet. Az egyik ok az, amikor a politikusok a politikai programjukat kívánják megvalósítani, amihez maga a hatalom csupán eszközként szolgál. Ilyen esetekben azonban a hatalomtól való megválás minden zökkenő nélkül megtörténhet, tehát nincs személyiségzavar akkor, amikor a hatalomtól, vagy a vágyott hatalomtól el kell búcsúzni.


A másik eset az, ha a hatalmat annak velejárói miatt kívánják megszerezni, és a politikai program megvalósítása csak másodlagos szerepet játszik. Ebben az esetben a hatalom megszerzésében a fő motívum a hatalom, mint cél elérése. Hiszen ebben a helyzetben lehetséges azokat a járulékos előnyöket bezsebelni, amivel maga a hatalom birtoklása jár. Ilyen járulékos előny lehet a megfelelő informáltság, vagy bizonyos pénzügyi források elérése. De ide sorolhatók például a szabadságjogok is, amiért tudjuk nagyon jól, sok forradalmi megmozdulás történt nemzetünk történetében. Orbán esetében egyértelműen kimutatható az, hogy a hatalom, mint cél jelentkezett.

Orbán esetében azonban az elvesztett hatalom súlyos személyiségzavarhoz vezetett 2002-ben. Ebben az időben néhány hétig semmit sem lehetett róla hallani, és a pesti pletyka arról szólt, hogy a sógorokhoz kellett mennie némi idegrendszeri karbantartásra. Ez joggal feltételezhető, hiszen a vereségük idején láthatóan összetört volt, de a jelzett időszak után lelkileg megújulva láthattuk viszont. Mindez azért fontos momentum számunkra, mert ez is alátámasztja azt, hogy a hatalom számára különleges jelentőséggel bír. Ugyanis, ha nem lenne az, akkor súlyos pszichés zavarokat sem okozott volna számára.

2, fejlett küldetéstudat. Ez az ismertetőjegy az előző ismertetőjegyből következik, hiszen valamivel meg kell majd magyarázni azt, hogy miért van szükség a hatalom megszerzésére. Azért, mert nekik olyan történelmi küldetésük van, hogy kivívjanak többlet szabadságjogokat, és Magyarországon egy demokratikusabb rendszert hozzanak létre
Orbán esetében elég későn derülhetett ki az, hogy miről is van szó. Tudjuk, hogy 8 éven keresztül ellenzékben volt a rendszerváltozás után, és csak 1998-ban jutott olyan helyzetbe, hogy a „megnövekedett szabadságjogaival” éljen. Ez akkor történhetett meg, amikor a székházukat eladták, és az így szerzett pénzt a fantasztikus agyú Simicska megfialtatta a saját zsebükre. De ehhez hasonlókra még tömegével lehetne példákat hozni, ami bizonyítja azt, hogy a hatalom Orbán számára valóban cél volt, és a fejlett küldetéstudat pedig ezt támasztotta alá, magyarázta meg.

3, féktelen agresszivitás, ami az előző kettőből egyenesen következik. Hiszen a hatalomvágy kielégítése érdekében, illetve a küldetéstudatuknak megfelelően nagyon akarni kell magát a hatalmat annak érdekében, hogy kellő súlyt adjanak a követelésüknek. A hatalom korábbi birtokosainak nyilvánvalóan az a céljuk, hogy megtartsák a hatalmukat, ezért minden lehetséges eszközzel fellépnek az új trónkövetelőkkel szemben. Ez a két ellentétes cél aztán nyílt konfliktushoz szokott vezetni, amelyeknek azonban a történelem során rendkívül sok változata alakult ki.


Orbánék színre lépésekor már nem volt jellemző a véres leszámolás, ezért a békés átmenet útját lehetett választani. De az agresszivitás abban azért megmutatkozott, hogy a tüntetések, a nagygyűlések során legalábbis virtuálisan a korábbi rendszer híveinek a likvidálását helyezték kilátásba. Erre bizonyíték Németh Zsoltnak az a kijelentése, hogy a földbe kell döngölni a korábbi hatalom képviselőit. Ez az agresszív jelleg azonban mind a mai napig megtalálható némelyik Fideszes képviselő retorikájában. Közülük első helyen említendő Kövér László, aki az akasztós kijelentéseivel szerzett „elévülhetetlen érdemeket”.

A Fidesz agresszivitása mind a mai napig kimutatható a retorikájukban, ami nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy megkülönböztessék magukat az MSZP-től, mint a korábbi hatalom utódpártjától. Ez a módszer azonban az elmúlt 20 év alatt oda vezetett, hogy az ország úgymond kettészakadt. Vagyis a cezarománia káros hatása nyilvánvalóan jelentkezett.

Hatalom expanziója. Ez a sajátosság is levezethető az előző három sajátosságból. Ugyanis akiben a hatalomvágy különösen erősen jelentkezik, annak nincs olyan nagy hatalom, amit ne szeretne birtokolni. A minél nagyobb hatalom megszerzésének vágya már-már olyan lelki kényszerré válhat, hogy az már a személyiség nyilvánvaló torzulásához vezethet. Ez többek között abban is megnyilvánulhat, hogy céltudatosan rombol. Orbán esetében ilyenre már a gyermekkorban is láttunk példát a mákos bejgli ügy kapcsán. De később is volt sok ilyen eset, amikor a hatalom iránti vágy miatt inkább rombolt.

A Fidesz történetéből ismerjük, hogy elnököt csak viszonylag későn választottak a párt élére. Ekkor két személy jöhetett számításba: Fodor és Orbán. Az előbbi a gentelemen’s agreement nevében lemondott az elnöki posztról Orbán javára. Ez volt Fodor második nagyon súlyos hibája! Orbán ugyanis később nem támogatta Fodort abban, hogy a „szőke herceg” legyen a választmány elnöke. Tudjuk, hogy ezt követően sok régi Fideszes hagyta el a pártot, ami nyilván veszteséget jelentett számukra. Itt azonban az a lényeges, hogy Orbán vállalta azt a kockázatot, hogy a párton belül szakadás lesz, csakhogy a párt vezérévé válhasson. Tehát a hatalomvágy fölébe kerekedett a józan észnek, a rombolás nyilvánvaló.”

orban.jpg
 
"ezzel nem azt mondtam hogy a fideszesek olyan jók lennének." Ez azért nem semmi kritika egy velejéig romlott kormányról. Te honnan veszed a 35% jövedelemadót nem vagyok fideszes? Te lehet abba a kategóriába tartoztál, és ez bizonyítja miért rettegsz? Felhívnám a figyelmed, hogy igen annak idején 36% adót fizettek azok akiknek a jövedelme anno 1,5 később 1,9 millió felett volt és nem 35, hanem 36%. Forrás hogy megnézhesd!! https://nav.gov.hu/nav/archiv/szolgaltatasok/adokulcsok_jarulekmertekek/adotablak/sav.html#1999
Senki de senki nem akar meggyőzni semmiről. Az ilyen tipusú embert aki, még mindig azon "rugózik" hogy mi volt Gyurcsány ideje alatt, és nem látja mi van most nem látja a fától az erdőt. Bármi jobb mint ami most van. Én az EU-ban szeretném ha a gyerekeim éljenek, és nem keleti diktatúrák befolyása alatt. Orbán több nyilatkozatában is megemlítette, hogy nem hajlandó fejet hajtva bólogatni az Eu-nak, és lehet jobb "kint mint bent" Persze mindezt azután nyilatkozta több helyen, hogy ellenőrizni fogják az Eu-s pénzek felhasználását. Tehát Kamu mert gondolom nem véletlen a megnevezésed, mégegyszer senki nem akar meggőzni. Ezek érvek és bizonyítékok amik bár nem a teljesség igénye nélkül a sok letitkosítás miatt csak a jéghegy csúcsa. Maradj olyannak amilyen vagy szived jogod, de engedd hogy a sok kisember, akinek elege van ebből a kormányból hangját adja annak tudatában, hogy lehet elviszi a rendőrség kihallgatásra... mert ugye ilyen is volt nem egyszer.... Van két független politikus szives figyelmedbe ajánlom a Facebook-on az oldalukon számtalan esetben eredeti dokumentumokkal bizonyított korrupciós eseteket,Hadházy Ákos, és Széll Bernadett által.
Nem hiszem, hogy bárkibe belefolytottam volna a véleményét. Csak leírtam a sajátomat, mert azt gondoltam ez egy szabad fórum, ahol meg lehet írni a véleményünket, az adott témáról és az annak kapcsán felmerülő egyéb kérdésekről. Lehet, hogy tévedek, de azt gondolom egy a fórumnak az a lényege, hogy szabad gondolat és véleménycsere folyjon rajta, és nem probléma ha valakinek nem egyezik 100% -osan, vagy egyes dolgokban eltér a véleménye a többiekétől.
 
Le lehet irni a velemenyedet de ha lehetne az igazat es ne a fidesz propagandat szinte szoszerint.
Gyurcsany fobiat nem itt kezelik, mit nem lehet erteni azon hogy nem indul a Miniszter ELnok valasztasokon ergo hiaba allitod hogy o a vezeto.
Eloszor is az ellenzek nem egyenlo a baloldallal. PAlinkas Marki Fekete JAkab stb meg veletlenul se baloldali.
A valosag ez, es nem a Gy.F. szemelye mert ha a kozvelemeny kutatast megnezed jol all a DK de a Jobbik se all rosszul.
Komoly munka van mogotte hogy felepitett egy partot ilyen ellenszelben es karaktergyilkolasba.
Az elovalasztasokon mindenkinek egyforma eselye van az ellenzeki oldalon.
Hogy tele a gatya a fidesznel az osszefogastol , elhiszem.
Meg veletlenul sem azonos a DK az Mszp -vel.
Ugy gondolom ma erett be az ellenzeki oldalon a politikai kultura , hogy le tudnak ulni kulonbozo nezetu emberek beszelgetni es nem az a cel hogy egymas nyakat torjek ki.
NeKed az egeszbol Gyurcsany akadt be, akkor akartlanul is a fidesz szoveget nyomod.
 
A probléma ott kezdődik amikor valaki vitatkozik olyan dolgokon, amit nem tud megcáfolni. Csak azt nyomja, amit ezerszer hallott, de nem nézett utána csak spontán elhiszi mert azt hallja a kormánymédiában hogy amit az ellenzék mond, állít az hazugság, az hülyeség. Mindez az egész gyűlölködés nem kezdődött volna és nem folytatódna, ha olyan emberek vezetnék az országot, akik minden magyar adófizető, és Magyarországon élő állampolgárt egyformán képviselnék. Addig míg a fékeket, és ellensúlyokat egy oldalra állítják soha nem lesz demokrácia, és egyensúly. Addig amíg a legfőbb ügyész nem a bűncselekmények felgöngyölítést végzi, hanem azok eltusolását, még akkor is amikor teljesen nyilvánvaló bizonyítható bűncselekmények vannak addig nem lesz nyugalom az országban. Amíg a parlamenti ülésszakokon olyan emberek nyomkodják a gombokat, és ülnek a képviselők székében akik ellen évek óta húzzák, jegelik a nyomozásokat addig nincs demokrácia. És még egy dolog Orbán családtagjai közül mindenki milliárdos, csak ő a szegény ember. Aki rezzenéstelen arccal azt meri mondani a parlamentben, hogy sose voltam gazdag most sem vagyok, és nem is leszek az az ember Oscar díjat kapna ezért a teljesítményéért ha ezt egy filmben mondaná ezt.
 
Szia. Ha figyelmesen elolvastad, amit írtam láthatnád, hogy tőlem politizálhat Gyurcsány, csak nem bízom benne, és az tény, hogy ő irányítja a mai magyar baloldalt. Egyébként, nem tudom, hogy te hány éves voltál mikor hatalmon volt, de én megtapasztaltam, hogy akkor sokkal rosszabb volt a helyzet, mint most. Sőt azt látom, hogy a legtöbb ismerősömnek jól megy az élete. És még mielőtt előjönnél ezzel NEM VAGYOK FIDESZES! Megjegyezném, hogy Gyurcsányt jórészt ugyanaz a slepp veszi körben mint az MSZP -ben.

Egyébként ha megfigyelted Magyarországon bevett eljárás, hogy a kormányon lévők mindig a saját embereiket helyezik pozícióba, így csinálták a baloldali kormányzatok is.

Az oltásokkal kapcsolatban, ha megfigyelted nyitnak a nyugat európai országok is, csak ott a legtöbb helyen csak a lakosság 60 év feletti rétege van beoltva.

Kérlek adj pontos adatokat a média 90% -nak felvásárlásáról. Korábbi hozzászólásaimkor adtam egy listát a bal és jobboldali médiumokról, nekem nem tűnik úgy mintha 90% -os túlsúly lenne.


Szemelvények @Kamu István 1 hozzászólásából:

Ha figyelmesen elolvastad



Egyébként, nem tudom


És még mielőtt előjönnél ezzel

Megjegyezném, hogy

Egyébként ha megfigyelted

ha megfigyelted nyitnak

Összegezve:

Egyébként, ha megfigyelted, megjegyezném az tény, sőt azt látom, ha figyelmesen elolvastad és még mielőtt előjönnél ezzel, láthatnád, egyébként nem tudom.

.
 
Végigolvastam a hozzászólásokat ...
Az, hogy Orbánnak mennie kell, Habonyostul, Szíjjártóstul, Semjénestül, Poltostul, stb. az létszükséglet ennek az országnak.

Az, hogy ne azért kerüljön valaki az országvezetésbe, mert Orbán ellenfele, azt gondolom, az is létszükséglet.

Egy szakértő kormány kellene, hosszú távon jó munkát végezve, s talán csitulnának a társadalmi ellentétek.

Ami szomorú, hogy ennek Orbánékon is kell/kellene múlnia, s látva a természetét, a személyiségét, félek, inkább a polgárháború felé megyünk.
Valami azt súgja, hogy minden energiájukkal, összeharácsolt pénzeikkel, a hatalomba beillesztett csinovnyikjaikkal azon lesznek, hogy semmi ne sikerüljön, ha nem ők vannak hatalmon, lásd. ellenzéki önkormányzatok ellehetetlenítése.

Persze ha, lesz igazi választás, s ha Orbánék elveszítik azt.
 
Végigolvastam a hozzászólásokat ...
Az, hogy Orbánnak mennie kell, Habonyostul, Szíjjártóstul, Semjénestül, Poltostul, stb. az létszükséglet ennek az országnak.

Az, hogy ne azért kerüljön valaki az országvezetésbe, mert Orbán ellenfele, azt gondolom, az is létszükséglet.
Az a baj, hogy ez az utóbbi kissé sántít.
Ha nem ellenfele, akkor eleve nem indul ellene. Akkor nem kínál alternatívát.
Egy szakértő kormány kellene, hosszú távon jó munkát végezve, s talán csitulnának a társadalmi ellentétek.
Ezzel a vágyálommal meg az a problémám, hogy a kormányra kerüléshez kellő támogatottság szükséges. Azt meg (jelenleg) csak politikai úton lehet elérni.
Aki mögött nincs politikai támogatottság, az a vezetés közelébe sem kerülhet.
Ha pedig a politikusi attitűd eluralja a személyt, akkor ott a szaktudás háttérbe szorul.
Az EMMI miniszterünket nem ismerem személyesen, de állítólag kiváló onkológus szakember és intézményvezető (volt).
Most?
De ugyanez áll a honvédelmi miniszterünkre is. Amikor még "csak" ezredesvolt, küzdött/lobbizott a debreceni csapatáért. De ahogy elfogytak felette a vezetők (ő lett a nagyfőnök) kihúnyt a harcosság és szakemberből (na jó, vezetőből) politikussá vedlett át.
Szóval kevés esélyt látok egy szakértő kormány létrejöttére.
Ami szomorú, hogy ennek Orbánékon is kell/kellene múlnia, s látva a természetét, a személyiségét, félek, inkább a polgárháború felé megyünk.
Sajnos (ezen a téren) mi nem olyanok vagyunk, mint az ukránok, akik hetekig sátoroztak a fővárosuk főutcáján, míg el nem zavartak az ő Viktorukat.
Fegyveres konfliktustól meg azért nem kell tartani, mert lassan 20 éve nincs sorkatonai képzés. Annak a 30 ezer kisemmizett egyenruhásnak (bohócforradalom) meg talán, ha a fele él, akiktől 2011-ben orbánék megvonták a szolgálati nyugdíjat. (Kevesen tudják, de a katonák átlagéletkora 59 év.)
Akik meg meg aktívak, azok zömmel a rendszer kiszolgálói (pl. TEK)
Valami azt súgja, hogy minden energiájukkal, összeharácsolt pénzeikkel, a hatalomba beillesztett csinovnyikjaikkal azon lesznek, hogy semmi ne sikerüljön, ha nem ők vannak hatalmon, lásd. ellenzéki önkormányzatok ellehetetlenítése.
Ez létszükséglete a jelen rendszszernek, mert, ha veszítenek, kártyavárként omlik mindenük össze.
Persze ha, lesz igazi választás, s ha Orbánék elveszítik azt.
Nyugi, amig orosz szervereken futnak a nyilvántartások...
 
Az a baj, hogy ez az utóbbi kissé sántít.
Ha nem ellenfele, akkor eleve nem indul ellene. Akkor nem kínál alternatívát.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a szavazók ne csak azért szavazzanak bárkire, mert Orbánnal szemben indul.
Jó lenne végre észérvek mentén gondolkodni a jövőről, s nem pusztán Orbán ellenpontjaként megjelenni.
Ezzel a vágyálommal meg az a problémám, hogy a kormányra kerüléshez kellő támogatottság szükséges. Azt meg (jelenleg) csak politikai úton lehet elérni.
Aki mögött nincs politikai támogatottság, az a vezetés közelébe sem kerülhet.
Ha pedig a politikusi attitűd eluralja a személyt, akkor ott a szaktudás háttérbe szorul.
Az EMMI miniszterünket nem ismerem személyesen, de állítólag kiváló onkológus szakember és intézményvezető (volt).
Most?
De ugyanez áll a honvédelmi miniszterünkre is. Amikor még "csak" ezredesvolt, küzdött/lobbizott a debreceni csapatáért. De ahogy elfogytak felette a vezetők (ő lett a nagyfőnök) kihúnyt a harcosság és szakemberből (na jó, vezetőből) politikussá vedlett át.
Szóval kevés esélyt látok egy szakértő kormány létrejöttére.
Nos, a szakértő kormány, mint elvárás szerintem nagyon is fontos.
Hogy ez nálunk még nem lehetséges a fenti okokból?
Lehet, hogy igazad van.

Azonban azon is el kellene gondolkodni, hogy a szakértés egyszemélyű hatáskört jelent-e, vagy egy szakterületén jó szervezőt, aki össze tudja hozni a fejlődéshez szükséges feleket, véleményket, eszközöket és persze a pénzt.
Szerintem, ez utóbbi.
Én nem doktorokban, 2x-es dokotorokban, majd 3x-os professzorokban gondolkodom, ha szakértőről beszélek.
Amíg rangként kezelik a miniszterséget és nem szolgálatként, addig az "ugyanazok" csoport törekvő tagjai fogják betölteni a tisztséget, legyen bármilyen színű a kormány.
Ezt is csak a választók tudják kierőszakolni, mert maguktól nem fognak megváltozni.

Sajnos (ezen a téren) mi nem olyanok vagyunk, mint az ukránok, akik hetekig sátoroztak a fővárosuk főutcáján, míg el nem zavartak az ő Viktorukat.
Fegyveres konfliktustól meg azért nem kell tartani, mert lassan 20 éve nincs sorkatonai képzés. Annak a 30 ezer kisemmizett egyenruhásnak (bohócforradalom) meg talán, ha a fele él, akiktől 2011-ben orbánék megvonták a szolgálati nyugdíjat. (Kevesen tudják, de a katonák átlagéletkora 59 év.)
Akik meg meg aktívak, azok zömmel a rendszer kiszolgálói (pl. TEK)
Polgárháborún sem kifejezett utcai harcokra gondoltam, hanem arra, ahogyan Orbánék nehezítik majd a napi munkát a Parlamentben, az önkormányzatoknál, az utcai, ill. média-propaganda területén.

Engem már elvisz a képzeletem elképzelhetetlen világba is, ha róluk van szó.
Ha győzne az ellenzék, a legkevesebb a választási csalás emlegetése, amit el tudok róluk képzelni, hasonlóan Trumphoz.
Manipulált hangfelvételek, filmfelvételek - egész tévés-üzemág dolgozhat ezen, ahogyan a sajtó is nyilván zeng majd az elégedetlenségtől.
Mindennapi cirkuszok, a különböző munkahelyi szerverek működésének ellehetetlenítése, szolgáltatás-kimaradások, bármi, amivel aztán azt lehet mondani, hogy lám-lám, ezeknek ennyire futja. Váltsátok le őket!! Bizalmatlansági indítvány az országgyűlésben, tömegdemonstrációk az utcán.
Ellenállás, ellenállás. Ez a lényeg. Kicsiben már tapasztalhattuk.
Főleg, ha Orbánékat perbe fogják mindazért a disznóságért, amit elkövettek.
Ez létszükséglete a jelen rendszernek, mert, ha veszítenek, kártyavárként omlik mindenük össze.

Ebben egyetértünk, s valószínű, hogy mi isszuk meg a levét mindannyian, mert Orbánékat semmi és senki más nem érdekelte soha, s a jövőben sem fogja, csak saját maguk.
De akkor is menniük kell.
 
Le lehet irni a velemenyedet de ha lehetne az igazat es ne a fidesz propagandat szinte szoszerint.
Gyurcsany fobiat nem itt kezelik, mit nem lehet erteni azon hogy nem indul a Miniszter ELnok valasztasokon ergo hiaba allitod hogy o a vezeto.
Eloszor is az ellenzek nem egyenlo a baloldallal. PAlinkas Marki Fekete JAkab stb meg veletlenul se baloldali.
A valosag ez, es nem a Gy.F. szemelye mert ha a kozvelemeny kutatast megnezed jol all a DK de a Jobbik se all rosszul.
Komoly munka van mogotte hogy felepitett egy partot ilyen ellenszelben es karaktergyilkolasba.
Az elovalasztasokon mindenkinek egyforma eselye van az ellenzeki oldalon.
Hogy tele a gatya a fidesznel az osszefogastol , elhiszem.
Meg veletlenul sem azonos a DK az Mszp -vel.
Ugy gondolom ma erett be az ellenzeki oldalon a politikai kultura , hogy le tudnak ulni kulonbozo nezetu emberek beszelgetni es nem az a cel hogy egymas nyakat torjek ki.
NeKed az egeszbol Gyurcsany akadt be, akkor akartlanul is a fidesz szoveget nyomod.
Azt írtam le amit tapasztaltam a kormányokkal kapcsolatban. Az tény, hogy egy csomó fiatal ismerősöm tudott házat építeni, a mostani támogatásoknak köszönhetően. Az tény, hogy mikor az állam visszavásárolta az energiaszolgáltatókat csökkentek a rezsi díjaim. Ezeket jó dolgoknak tartom, azon dolgok melett amik nem tetszenek a Fidesz kormányzatban.

Csatolnád kérlek a közvéleménykutatást, mert amilyen információkhoz hozzájutottam aszerint a Mi Hazánk elég rendesen szívja el a jobbik szavazóit. Egyébként sem értem, hogy az ellenzéki pártok, miért szövetkeznek egy ilyen nyilvánvalóan szélsőjobb, rasszista párttal, akik most eljátszák a jófiút, hogy hatalomhoz és pénzhez jussanak.

Gyurcsány Ferenc tényleg komoly munkával építette fel az új image -ját, de az is tény hogy egyszer már hazudott és az általa vezetett párt (akkor az MSZP) majdnem csődbe vitte az országot, az is tény hogy azonosítójeleket nem viselő rendőröket küldött a tüntetők közé és közéjük is lövetett. Most ezért tudják karaktergyilkolászni. Szkeptikus vagyok vele szemben, de nem hiszem, hogy ez Gyurcsányfóbia lenne. A DK valóban nem az MSZP, de sok exmszp -s van köztük. Véleményem szerint nem sok idő és a DK lesz a meghatározó erő az ellenzékben.
 
Véleményem szerint nem sok idő és a DK lesz a meghatározó erő az ellenzékben.
Amíg ilyen sok kis párt áll szemben egy jól működő kormánypárttal addig esélyük nem lesz.
Azt írtam le amit tapasztaltam a kormányokkal kapcsolatban. Az tény, hogy egy csomó fiatal ismerősöm tudott házat építeni, a mostani támogatásoknak köszönhetően. Az
Így van.
 
A probléma ott kezdődik amikor valaki vitatkozik olyan dolgokon, amit nem tud megcáfolni. Csak azt nyomja, amit ezerszer hallott, de nem nézett utána csak spontán elhiszi mert azt hallja a kormánymédiában hogy amit az ellenzék mond, állít az hazugság, az hülyeség. Mindez az egész gyűlölködés nem kezdődött volna és nem folytatódna, ha olyan emberek vezetnék az országot, akik minden magyar adófizető, és Magyarországon élő állampolgárt egyformán képviselnék. Addig míg a fékeket, és ellensúlyokat egy oldalra állítják soha nem lesz demokrácia, és egyensúly. Addig amíg a legfőbb ügyész nem a bűncselekmények felgöngyölítést végzi, hanem azok eltusolását, még akkor is amikor teljesen nyilvánvaló bizonyítható bűncselekmények vannak addig nem lesz nyugalom az országban. Amíg a parlamenti ülésszakokon olyan emberek nyomkodják a gombokat, és ülnek a képviselők székében akik ellen évek óta húzzák, jegelik a nyomozásokat addig nincs demokrácia. És még egy dolog Orbán családtagjai közül mindenki milliárdos, csak ő a szegény ember. Aki rezzenéstelen arccal azt meri mondani a parlamentben, hogy sose voltam gazdag most sem vagyok, és nem is leszek az az ember Oscar díjat kapna ezért a teljesítményéért ha ezt egy filmben mondaná ezt.
Kedves Ildi. Leírtam egy véleményt - személyes megtapasztalások alapján - ti ugrottatok nekem egyből. A bűncselekmények nem hiszem, hogy fel lesznek gönyölítve, ahogy a rendszerváltás óta sem, mindegy melyik oldal van hatalmon mert mindkettő sáros és ebben egymást fedezik, vagyis nem bolygatják a dolgokat mert akkor róluk is kiderül. A demokrácia a többség uralma, ezért nemtudja soha minden igényt kielégítően képviselni az összes állampolgárt.
 
Még hogy beteg orbán....
Szerintem nagyon előre látó egy politikus. (most más kérdés hogy kedvelem-e vagy sem)
Pl: családpolitika nem tudom olvastátok már a kínai család modell változást?
Látszólag a kínaiakat is meglepte a központi kormányzat hétfői bejelentése, mely szerint az ázsiai országban élő valamennyi házaspár három gyermeket is vállalhat a jövőben.
Megérkezett a háromgyermek-politika! A Kínai Kommunista Párt Központi Bizottsága május 31-ei döntése értelmében a házaspárok harmadik gyermeket is vállalhatnak, s jelentősen támogatják az ezzel kapcsolatos költségeket.
----------------
---------------
Nos újabb megerősítés a kormánypolitikájának.
 

Ezzel vitatkoznék, mint hiteles.

A feltételeket nézzük meg: 3 gyereknél 10 milla marad a fiataloknál.
Meg kell a 3 gyereket hozzá szülni, ez már munkás dolog, hiszen amíg nincs gyereked, könnyen ígérsz.
Bármennyire szeretem a sajátomat, a gyerekeken nincsen érzékelő, s a szülő kezében távirányító.
Nem akkor csendesíted le, kapcsolod alvó állapotba, amikor neked jól jön.
2 gyerek még több teendő, s 3 vagy 4 bizony akkor látható el, ha van segítség.
Akinek nincs, gyakorlatilag 24 órában szülő. Alvásproblémái biztosan nem lesznek.

A magyar családokban gyakori a válás (lehet, máshol is, de nem ismerem a statisztikákat). Mi lesz akkor a felvett összeggel?
Mi lesz, ha mégsem születik meg a 3 vagy 4 gyerek?
Nem sokan, rengetegen vannak körülöttem (fiatalok), akiknél "nem jön össze" a gyermek.

S még annyi, tényleg nem csak az akadékoskodás miatt, csak mint írtam, hitelesként én már félek.

Az új lakások ára itt megnézhető - alul a hivatkozásokra kattintva:
Még Győrságon is 56 M forint egy új lakás.

A használt lakásokhoz is, az újhoz is hitelt kell felvenni, ez a 10 millió nem sokra elég, ami megint gyerekszám függő.
De vegyenek fel 10 milliót két gyerek esetén "kedvezményes" 3%-os kamatra. Még mindig sehol sincsenek.

Felújításhoz 6 millió pl. a hitel gyermeket nevelőknek, ha jól látom.
A felújításhoz viszont rendelkezni kell az összeggel, mert utólag számolható csak el, a számlák bemutatása szükséges két feltétel érvényesülése esetén.
1622650168432.png

Ezekkel a feltételekkel kaphatják vissza a max. 3 milliót, igaz, erre is vehetnek fel hitelt. Felhasználási időkorlát is be van építve, akár a lakástakarékoknál volt.

S ott van a Babaváró hitel is, aminek a részletei a kínáló szerint szuperek, de ezt mondták a devizahitelekről is, s aztán jöttek a bajok.

Én inkább féltem a fiatalokat ettől, mint örülök neki, de lehet, sőt remélem, hogy ők nem ütik meg a bokájukat.
(Csak én még nem láttam olyan pénzügyi rendszert, ahol az ügyfél jár jól.)
 
Utoljára módosítva:
Ezzel vitatkoznék, mint hiteles.

A feltételeket nézzük meg: 3 gyereknél 10 milla marad a fiataloknál.
Meg kell a 3 gyereket hozzá szülni, ez már munkás dolog, hiszen amíg nincs gyereked, könnyen ígérsz.
Bármennyire szeretem a sajátomat, a gyerekeken nincsen érzékelő, s a szülő kezében távirányító.
Nem akkor csendesíted le, kapcsolod alvó állapotba, amikor neked jól jön.
2 gyerek még több teendő, s 3 vagy 4 bizony akkor látható el, ha van segítség.
Akinek nincs, gyakorlatilag 24 órában szülő. Alvásproblémái biztosan nem lesznek.

A magyar családokban gyakori a válás (lehet, máshol is, de nem ismerem a statisztikákat). Mi lesz akkor a felvett összeggel?
Mi lesz, ha mégsem születik meg a 3 vagy 4 gyerek?
Nem sokan, rengetegen vannak körülöttem (fiatalok), akiknél "nem jön össze" a gyermek.

S még annyi, tényleg nem csak az akadékoskodás miatt, csak mint írtam, hitelesként én már félek.

Az új lakások ára itt megnézhető - alul a hivatkozásokra kattintva:
Még Győrságon is 56 M forint egy új lakás.

A használt lakásokhoz is, az újhoz is hitelt kell felvenni, ez a 10 millió nem sokra elég, ami megint gyerekszám függő.
De vegyenek fel 10 milliót két gyerek esetén "kedvezményes" 3%-os kamatra. Még mindig sehol sincsenek.

Felújításhoz 6 millió pl. a hitel gyermeket nevelőknek, ha jól látom.
A felújításhoz viszont rendelkezni kell az összeggel, mert utólag számolható csak el, a számlák bemutatása szükséges két feltétel érvényesülése esetén.
Csatolás megtekintése 1798183
Ezekkel a feltételekkel kaphatják vissza a max. 3 milliót, igaz, erre is vehetnek fel hitelt. Felhasználási időkorlát is be van építve, akár a lakástakarékoknál volt.

S ott van a Babaváró hitel is, aminek a részletei a kínáló szerint szuperek, de ezt mondták a devizahitelekről is, s aztán jöttek a bajok.

Én inkább féltem a fiatalokat ettől, mint örülök neki, de lehet, sőt remélem, hogy ők nem ütik meg a bokájukat.
(Csak én még nem láttam olyan pénzügyi rendszert, ahol az ügyfél jár jól.)
Jól látod.
Sok ismerősöm inkább bevállalja a gyereket , gyerekeket és ha nem jön össze akkor visszafizetik. lakás kell hogy össze tudjanak költözni.
Persze hogy kell önerő is.
Ami bizonytalan hogy a házasság után meddig is maradnak együtt??
 
Kedves István!
Teljesen egyetértek a korrupció jelenlétével a politikában. Ahogy az Eu korrupciós ügyeinek statisztikája is mutatja nincs olyan, vagy alig an olyan ország ahol ne ütné fel a fejét. De sajnos mi ebben élenjárunk. Továbbá az is látható, hogy kis hazánkban már annyira gátlástalanul történik ez, hogy elindírják a 7-es cikkelyben található eljárást, ami szégyen. Most jöhet az, hogy támadják Magyarországot mert utálják Orbánt. Megkérdezném, hogy akkor eddig miért nem, miért most? Mert választások jönnek? Neeem! Eddig is voltak választások. Amit fentebb leírtam, Mert már annyira gátlástalanul teszik az EU-s pénzek eltüntetését amit már nem lehet következmények nélkül elviselni.
 
Egyetértek veled. A probléma megoldását, a többpárti kormányzásban látom. Ha. Sikerül leváltani Orbánt, akkor lehetőség lesz az összefogásban résztvevő pártoknak osztani szorozni, hogy a kormányváltás után mennyire lesznek képesek visszaállítani a demokratikus népköztársaság alapjogait, az elharácsolt pénzeket visszavenni, és megalkotni egy olyan kartát, ami nem teszi lehetővé, hogy mégegyszer valaki visszaéljen a hatalmával. Sajnos azt látom, hogy Orbán karhatalommal kapcsolatos tervei nem a békés megoldást vizionálja.
 
Ha nem lesz vége, akkor nyilván nem lehet a választást sem megtartani.
Nincsenek választások, mikor értitek meg. Olyan ez mint eme hír, tagadni tagadni... Reppenteni aki hozza...

 
Egyetértek veled. A probléma megoldását, a többpárti kormányzásban látom. Ha. Sikerül leváltani Orbánt, akkor lehetőség lesz az összefogásban résztvevő pártoknak osztani szorozni, hogy a kormányváltás után mennyire lesznek képesek visszaállítani a demokratikus népköztársaság alapjogait, az elharácsolt pénzeket visszavenni, és megalkotni egy olyan kartát, ami nem teszi lehetővé, hogy mégegyszer valaki visszaéljen a hatalmával. Sajnos azt látom, hogy Orbán karhatalommal kapcsolatos tervei nem a békés megoldást vizionálja.
Kedves Ildi. Ne legyenek illúzióid, nem lesznek soha az elharácsolt pénzek visszavéve, mert az ellenzék is sáros ilyen téren és a kéz kezet mos elvet vallják a kormánypárttal. Aki meg még nem tudott eddig lopni az alig várja, hogy hatalomra kerüljön és megtömje a zsebét. Véleményem szerint már az nagy eredmény, ha a hatalmon lévők a harácsolás mellett, olyan intézkedéseket is hoznak amik kedveznek az állampolgároknak és előreviszik az országot.
 
Kapcsold be a tv-t melyik csatorna is jön először...másodjára ....harmadjára..stb....?
A kereskedelmi csatornákat ne nagyon emlegessük azok oda húznak ahonnan pénzt látnak illetve kapnak.
Az állami csatornáknak kellene ellenzéki híreknek is helyt adni. Kivéve ha az állam és a párt egy. De, ilyen már volt....
Feltenném a kérdést: hány helyi újság, tv és rádió nem fideszes???? Ti tudtok ilyenről? Az ATV folyamatosan nyomja a fideszt, minden választás előtt, alatt- garmadával(ja, gyakran Magyarország Kormánya álarca mögé bújva...)! Ez 4 éve is így volt és most is így van. Amennyit engfednek ellenzéki hangnak,. az mindössze a látszatdemokrácia kedvéért létezik-azaz alkut kötöttek németh sándorral,(szándékosan nem nagy betűvel), aki eleve NEM ellenzéki! Rádió- nincs, pedig a lakosok jó része háttérrádiózik! Újság nincs jelentős, hisz a magyar népesség java nem a 168 órára, meg a Hócipőre fizet elő!! A helyiek, ha jól sejtem, minde fidesz-közeli kézbe kertültek....
A jogi puccs után, szinte teljes a média puccs is. Már a Youtube-onm is árasztják a mocskos, hergelő szövegeket. az egész undorító! Pont.
 
Feltenném a kérdést: hány helyi újság, tv és rádió nem fideszes???? Ti tudtok ilyenről? Az ATV folyamatosan nyomja a fideszt, minden választás előtt, alatt- garmadával(ja, gyakran Magyarország Kormánya álarca mögé bújva...)! Ez 4 éve is így volt és most is így van. Amennyit engfednek ellenzéki hangnak,. az mindössze a látszatdemokrácia kedvéért létezik-azaz alkut kötöttek németh sándorral,(szándékosan nem nagy betűvel), aki eleve NEM ellenzéki! Rádió- nincs, pedig a lakosok jó része háttérrádiózik! Újság nincs jelentős, hisz a magyar népesség java nem a 168 órára, meg a Hócipőre fizet elő!! A helyiek, ha jól sejtem, minde fidesz-közeli kézbe kertültek....
A jogi puccs után, szinte teljes a média puccs is. Már a Youtube-onm is árasztják a mocskos, hergelő szövegeket. az egész undorító! Pont.
Ne aggódj jövőre választás és ott kiderül minden.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,584
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére