Hírek Új nevet kaphat India - így hívhatják az országot a jövőben

Narendra Modi miniszterelnök pártjának egyik képviselője nyilvánosan beszélt arról, hogy tulajdonképpen az egész ország követeli a névváltoztatást.

Komoly szándék állhat az elképzelés mögött


Megváltoztathatja nevét India - írja a CNBC. Az ország hamarosan szavazhat arról, hogy a jövőben egészen más néven szerepeljen a térképen.

Az elképzelés mögött valóban komoly szándék állhat, ezt jelzi a puszta tény is, hogy nemrégiben egy G20-as vacsorameghívót az új, pontosabban leendő névvel küldtek ki. Narendra Modi pártjának egyik képviselője, Harnath Singh Yaday nemrégiben nyilvánosan beszélt arról, hogy voltaképpen az egész ország követeli a névváltoztatást.

Indiát a jövőben Bharati Köztársaságként kellene emlegetnünk.





1694216537723.jpeg
 
Jajjnemá'!
Csak irigykedtek.
Afrikában 10 percenként váltanak nevet az országok.
Amúgy csendben jegyzem meg, hogy fél életem leéltem egy országnévvel, a másik felében már a harmadikat nyűvöm (MNK, MK, Magyarország). Termeszetesen a megkérdezésem/sünk nélkül cserélték.
Igaz, a Magyar benne van mindháromban...
 
Jajjnemá'!
Csak irigykedtek.
Afrikában 10 percenként váltanak nevet az országok.
Amúgy csendben jegyzem meg, hogy fél életem leéltem egy országnévvel, a másik felében már a harmadikat nyűvöm (MNK, MK, Magyarország). Termeszetesen a megkérdezésem/sünk nélkül cserélték.
Igaz, a Magyar benne van mindháromban...

Ne hivatkozz Afrikára.... hol van azoknak annyi igazolványuk, kártyájuk, amit cserélni kell ? ... ;)
 
Hm.. egy kis hazatekintés ...a legfrissebb...
2023 a Petőfi emlékév.
Hogy is lehetne megemlékezni róla?.....
Megvan!!!
A vitéz Szurmay Sándor Helyőrség Dandár laktanyája felveszi a dandár kötelékébe tartozó 32. Gyalogezredet 1741-ben megalapító Mária Terézia királynő nevét – jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Budaörsi úti, egykori Petőfi Sándor laktanya hétfői átnevezési ünnepségén.
Mi így ünnepeljük a Petőfi-emlékévet,
(persze majd megmagyarázzák és a választókhoz már csak az jut el...ezt várják el )
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,398
Tagok
615,793
Legújabb tagunk
ViperHun
Oldal tetejére