Üzentek Belgiumból a magyaroknak! Ez már kiveri a biztosítékot minden magyarnál!

Guy Verhofstadt egykori belga miniszterelnök arra buzdítja a magyarokat, hogy szavazzanak igennel az október 2-i kvótaszavazáson, és támogatja a Magyar Liberális Pártot abban, hogy meggyőzzék erről polgártársaikat.

“Hamarosan egy nagyon fontos kezdeményezésbe vágtok bele, hogy megismertessétek honfitársaitokkal a kormányotok által szervezett, október 2-i népszavazás valódi tétjét, és kampányoljatok az IGEN mellett, egy európai megoldásért” – írja a Liberálisoknak küldött levelében Verhofstadt, aki 1999 és 2008 között volt Belgium miniszterelnöke.

“Orbán Viktor ahelyett, hogy épített volna saját és szövetségesei súlyára a migrációs kihívásra adandó közös európai válasz befolyásolása és alakítása érdekében, sajnálatosan úgy döntött, hogy egy sugalmazó és manipulatív kérdésen alapuló népszavazást rendez, amely képes meggátolni vagy éppen teljesen ellehetetleníteni minden közös EU-s megoldást”

– fogalmaz a politikus, elismerve, hogy a menekültválság felfedte az Európai Unió hiányosságait, megkérdőjelezte a schengeni övezetet, a belső határok nélkül működő Európát, és veszélyeztette az egész EU koherenciáját.

Ugyanakkor úgy véli, hogy tovább kell dolgozni a migrációs válság közös megoldásán és az európai egység megőrzésén. Ez szerinte csak az EU külső határainak védelmével és a nemzetközi jogi szabályok betartásával valósítható meg, “ami egyúttal azt is jelenti, hogy minden egyes tagországnak együtt kell működnie abban, hogy menedéket nyújtsunk azoknak az embereknek, akiket ellenőriztünk és jogosultnak tekintünk a menekült státuszra.”

A magyar kormány által kezdeményezett népszavazáson a következő kérdésre lehet válaszolni: Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?

“Orbán Viktor nem válasza sajnos azt jelenti, hogy ő ehelyett inkább Magyarország körbekerítését választja, esetleg más európai uniós tagországok is erre az útra tévednek.

Illúzió azt gondolni, hogy az Unión belüli határok nyitottak maradhatnak anélkül, hogy kiépülne egy közös európai rendszer, és hogy a biztonság és a prosperitás fenntartható úgy, hogy a tagországok elszigetelik magukat, kerítéseket építenek egymás között, és gátolják a közös, európai megoldásokat.”

Levele végén Verhofstadt biztosítja a Liberálisokat arról, hogy az “igen” melletti kampányukban számíthatnak mind az ő, mind a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért Párt (ALDE) támogatására.

Sir Graham Watson, a Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európa Párt korábbi elnöke is kampányolt már videóüzenetében a kvótaszavazáson való aktív részvétel mellett.

newscast team

belga.jpg

http://legfrissebb.info/author/porondmester/
 
Miért bánt téged ha kulturát hoznak magukkal a bevándorlok? A világ sokkal szinesebb lett.
ezekben a negyedekben gondolom az életszinvonal nem valami magas, főleg segélykből és bűnözésből ének

Undorito dolog, hogy azért mert nem akarsz az országodba csak magyarkodást ezért kriminalizálsz más embereket. Budapesten is van egyed ahova nem szivesen menne az ember este.

Ez igaz, ez a cigányok kerülete és valamiért az átlagosnál több a tolvaj, itt is nagy a mélyszegénység, dolgozni ezek sem akarnak, enni-inni cigizni meg kell.
 
"Üzennek" a magyaroknak. Kossuth is üzent...
De, félre a tréfát.
A belga üzenete nálam egy kissé fura aspektusba kerül.
Onnan érkezik az üzenet, amelyik ország Parlamentje olyan törvény alapján működik, amelyik meghatározza, hogy a vallon képviselő, csak vallon nyelven, a flamand csak flamand nyelven szólalhat meg, holott mindegyikük beszéli a hivatalos belgát, és mindezt szinkron tolmács fordítja.
Ott ahol törvény határozza meg, hogy a flamand lakta területeken mennyi százalék vallon vállalhat munkát és fordítva.
És hogy mire is szavazzak, vagy ne szavazzak, mindezt egy volt belga miniszterelnök üzeni, beleavatkozva az én legbelsőbb magánügyembe.
Igaz, hasonló üzengetés történt korábban is egy magyar miniszterelnök részéről és megtörtént a Brexit... :)
OLyan,hogy belga nyelv,nem letezik.:DVan flamand,francia es nemet nyelv es a kiraly,a miniszterelnok,miniszterek beszelik mindharom nyelvet.A "mezei" politikusok inkabb csak a sajat nyelvukon kommunikalnak.
 
Magyarország aki elméletileg NATO-tag, meg EU-tag, illene hogy ne különcködjön.

Ja ja, anyukám is azt mondogatja mindig nyolcéves korom óta: Ahelyett, hogy csinálnád amit mondanak neked.

Van aki szerint jó ha az erősebb (gazdagabb, szerencsésebb, hatalmi pozícióban lévő, stb) kinyilatkoztatja, hogy miként működjön a világ a többinek kuss, van aki fenntartja a (legalább elméleti) jogát arra, hogy beleszóljon alkalomadtán a világ működésébe.
 
manapság az amerikaiak kezdenek
a legtöbbjük szemében
A legtöbb amerikai ugyanis magasról leszarja

a legtöbb amerikainak van annyi esze

akit viszonylag kevésbé kedvelnek, azok épp a MAGYAROK...

az amerikaiak szemében afféle „mini britek”-nek vannak tartva,
A legtöbb amerikai ugyanis kifejezetten azt pártolja hogy az EU igenis váljon Európai Egyesült Államokká!
Es hülyének tartják mindazokat akiknek más a véleményük.

Sőt, a legtöbb amerikai azt se igazán érti,

Visszatérve a magyarokra, kb ez a véleményük róluk:

The rumour roams in America, that 1 intelligent race lives on the Earth: the human race (=the "Homo Sapiens"). Even 2 races exist may become intelligent soon in the next future: The dolphins and the Hungarians...

Magyarul:

Az a hír terjed Amerikában, hogy a Földön 1 intelligens faj él: az emberi faj (=a Homo Sapiens). Él azonban még 2 másik faj is, mely a közeljövőben esetleg intelligenssé válhat: a delfinek és a magyarok...

Kedves Advocatus,
Tudom, hogy nem regen elsz az USA-ban aminek kb. 320 millio allampolgara van. Nem ertem hogy mi hatalmaz fel arra, hogy megmond hogy mi tobb mint 160 millio amerikai velemenye, foleg europarol es particularly Magyarorszagrol.

En itt elek tobb mint 30 eve es az en tapasztalatom az, hogy a nagy tobbseg akivel talalkoztam nem tudja hol van Europa es fingja sincs hogy hol van Magyarorszag. Nem is igazan erdekli.

Akik tudjak, azok azok az emberek akik utazgattak europaban es ellatogattak magyarorszagra is. Ezek az emberek a legnagyobb elismeressel es szerettel beszelnek magyarorszagrol.

Akiknek meg volt Magyar kollegajuk mindegyik boldogan ujsagolta, hogy "de jo hogy te is Magyar vagy" en dolgoztam az XY-nal aki Magyar es milyen jo volt!

Persze ez csak az en szereny tapasztalatom es abszolutly nem beszelhetek az eszak amerikaiak tobbsege neveben......
 
Utoljára módosítva:
Kedves Advocatus,
Tudom, hogy nem regen elsz az USA-ban aminek kb. 320 millio allampolgara van. Nem ertem hogy mi hatalmaz fel arra, hogy megmond hogy mi tobb mint 160 millio amerikai velemenye, foleg europarol es particularly Magyarorszagrol.

En itt elek tobb mint 30 eve es az en tapasztalatom az, hogy a nagy tobbseg akivel talalkoztam nem tudja hol van Europa es fingja sincs hogy hol van Magyarorszag. Nem is igazan erdekli.

Akik tudjak, azok azok az emberek akik utazgattak europaban es ellatogattak magyarorszagra is. Ezek az emberek a legnagyobb elismeressel es szerettel beszelnek magyarorszagrol.

Akiknek meg volt Magyar kollegajuk mindegyik boldogan ujsagolta, hogy "de jo hogy te is Magyar vagy" en dolgoztam az XY-nal aki Magyar es milyen jo volt!

Persze ez csak az en szereny tapasztalatom es abszolutly nem beszelhetek az eszak amerikaiak tobbsege neveben......

Kérlek, akkor a részletek:

1. Senki se „hatalmazott fel”, annak alapján írtam amit írtam, hogy bennem ilyen benyomás alakult ki az amerikaiak véleményéről, azon beszélgetések alapján, amiket lefolytattam néhányójukkal. Hajlandó vagyok elismerni, ha ez megnyugtat téged, hogy az én „magán-közvéleménykutatásom” nem tekinthető a teljes északamerikai populációval kapcsolatban reprezentatív mintavételnek!

2. Igen, a legtöbb amerikainak fingja sincs arról hol van Magyarország vagy bármelyik keleteurópai ország, nekem volt még olyan élményem is hogy egyikük azt hitte, az tulajdonképpen Finnország egy megyéje. (De még Finnországot is először Kamcsatka környékén kereste...) Ettől még azonban, hogy nem tudják hol van a térképen, olvasnak róla néha az újságban, így hiába tudnak csak annyit a helyéről hogy „A Nagy Vizen túl” van, a politikai dolgaival jobban tisztában vannak. Persze azzal se igazán, de annyi azért lejön nekik, hogy „ez valami mikroszkopikus kis ország, és ehhez képest állandóan gizdáskodik, ami marhára nem illene neki”.

3. A fentiek ellenére, magam is elismerem, az amerikaiak óriási többsége azt se tudja, létezik olyan hogy Magyarország. Ezeknek természetesen nincs is a magyarokról semmiféle véleménye. Se jó, se rossz. De én nem is ezekről beszéltem, hanem azokról akik valami picit azért már hallottak róluk (a magyarokról).

4. Amit írtam, annak nem mond ellent hogy aki ismer egypár magyart személyesen, ott az USA-ban vagy Kanadában, tehát olyan magyart aki ott él, az arról jó véleménnyel van. LEHET. A magyarországi magyarok azok főleg, akikről kezdenek izé... inkább úgy fogalmazok, hogy akiket értetlenül szemlélnek és akikkel kapcsolatban nő a bizalmatlanságuk. Akik kijönnek az USA-ba, mindenképp jobb véleményt kapnak annyiból, hogy eleinte feltételezik róluk, amiatt utaztak ide mert szeretik az USA-t. Általában az amerikaiak kedves emberek, s többnyire hajlamosak megelőlegezni a jó véleményt egy ismeretlenről. Aztán hogy rászolgál-e az más kérdés...

5. Véleményem inkább csak az északi államokban élőkre vonatkozik még így is, mert még egyetlen déliben se voltam. Az ottani helyzetről én is csak az újságokból értesülök.

Így már oké?
 
"Az állitolagosan megeröszakolás Mühlhausenben nem igazolodott be"

"Vermeintliche Vergewaltigung in Mühlhausen bestätigt sich nicht"
-
"
Mühlhausen. Der Verdacht auf ein Sexualdelikt in Mühlhausen hat sich nicht bestätigt. Das mutmaßliche Opfer – eine 39 Jahre alte Mühlhäuserin – gab Dienstagnachmittag bei einer Befragung der Kriminalpolizei an, dass sie nicht vergewaltigt worden sei."

"Laut Thomas Soszynski konnte die Frau keinerlei Angaben machen, sie war zu betrunken." Die 39-Jährige wurde zur Untersuchung ins Krankenhaus gebracht.
-
A hivatalok nem magyar hanem Mühlhauseni nöröl irnak aki tök részeg volt, a földön feküdt, nyitva volt a nadrágja (valoszinü kakilni akart de eldöl) ugy kellett bevinni a korházba. A közelbe nemcsak Eritreait hanem német férfit is találtak mind nyitott gatyával, pisiltek. Mit csinál az ember egy hid alatt.
-
Ez a szemétség tölletek, uszitotok, hecceltek mert nincsenek éppész érveitek....
 
Németellenes multikulturalista rezsim irányítja a sajtót és médiát ... várjuk ki a végét. Olyasmit is hallottam, hogy pár napon belül ez a jólelkü eritreai trió már másodjára került előzetesbe. Ami biztos Németország szapora léptekkel menetel saját pusztulása felé.
 
OLyan,hogy belga nyelv,nem letezik.:DVan flamand,francia es nemet nyelv es a kiraly,a miniszterelnok,miniszterek beszelik mindharom nyelvet.A "mezei" politikusok inkabb csak a sajat nyelvukon kommunikalnak.
Ok, precízelek. Belgium hivatalos nyelve: a holland, a francia nyelv és a német nyelv, a flamand és a vallon nem. A parlamenti hozzászólások mégis az adott népcsoport nyelvén történhet meg. Hogy van az, hogy az EU "szívében", az EU "fővárosában", egy demokratikus alkotmányos monarchiában mégiscsak olyan törvények vannak, amelyek diszkriminatív módon veszik, vagy nem veszik figyelembe, az évszázadok óta kibékíthetetlen két legnagyobb és egymással szemben álló népcsoportot, amelyeknek képviselői kötelező módon használják nyelvüket a törvényhozásban, de mégsem sorolják a hivatalos nyelvek közé saját hazájukban?

Széchenyi István szerint: "Nyelvében él a nemzet".

És ehhez képest Magyarországnak üzen a volt Belga miniszterelnök. Hadd használjuk csak mi a saját seprűnket a saját portánkon.
 
"Az állitolagosan megeröszakolás Mühlhausenben nem igazolodott be"

"Vermeintliche Vergewaltigung in Mühlhausen bestätigt sich nicht"
-
"
Mühlhausen. Der Verdacht auf ein Sexualdelikt in Mühlhausen hat sich nicht bestätigt. Das mutmaßliche Opfer – eine 39 Jahre alte Mühlhäuserin – gab Dienstagnachmittag bei einer Befragung der Kriminalpolizei an, dass sie nicht vergewaltigt worden sei."

"Laut Thomas Soszynski konnte die Frau keinerlei Angaben machen, sie war zu betrunken." Die 39-Jährige wurde zur Untersuchung ins Krankenhaus gebracht.
-
A hivatalok nem magyar hanem Mühlhauseni nöröl irnak aki tök részeg volt, a földön feküdt, nyitva volt a nadrágja (valoszinü kakilni akart de eldöl) ugy kellett bevinni a korházba. A közelbe nemcsak Eritreait hanem német férfit is találtak mind nyitott gatyával, pisiltek. Mit csinál az ember egy hid alatt.
-
Ez a szemétség tölletek, uszitotok, hecceltek mert nincsenek éppész érveitek....
Úgy tűnik, hogy a mühlhauseni vasúti viadukt környéke egy nagy nyilvános, szabadtéri WC.
 

Csatolások

  • Mülhausen, viadukt.jpg
    Mülhausen, viadukt.jpg
    778 KB · Olvasás: 52
Akkor vahogy násképp kellene bizonyítani a dolgot...nincs a közeledben valami városnegyed ahol már elérték a kritikus 20% -ot a migránsok? Olyasmi mint Brüsszelben, vagy Párizsban ...ahova a rendőrök sem mennek be szívesen. Ezek a migránsok, hozzák a kultúrájuakat, szokásaikat is ...nem pusztán munkaerők.
Tehát felmerül, hogy néhány évszázad múltán a történészek így fognak írni Európa meghódításáról?
"A XXI. szd. első évtizedeiben színre lépő XYZ Az Arábiai Konkvisztádor hódításai során...."
 
Németellenes multikulturalista rezsim irányítja a sajtót és médiát ... várjuk ki a végét. Olyasmit is hallottam, hogy pár napon belül ez a jólelkü eritreai trió már másodjára került előzetesbe. Ami biztos Németország szapora léptekkel menetel saját pusztulása felé.

Németellenes az aki ugy beszél mind te. Hagy jegyezzem meg, hogy tavaj, a menekültekkel egyidöben 29.000 magyar jött No.-ba dolgozni. Szerinted a Németek menekülnek Mo.-ra. Szerinted menyi kötözött ez idö alatt No.-bol Mo.-ra?
-
Ha megnézed a gazdasági paramétereket No.- mindenek ellenére jol áll anyagilag.
-
Abban igazad van, hogy az AfD politikai térnyerése nem kecsegtet joval.
 
Szervusztok ,
elösször is ez a háborura serkentö kuszafogu Belga balga csinált volna rendet a saját hazájában aztán majd utána pofázzon bele a máséba . Mert hány hónapig is volt mondjuk Belgium miniszterelnök nélkül ?? Hogyan is van ez a Brüssel-Molanbbek ? na majd ha ott rendett tett a Verhofsadt elvtárs majd akkor ugason , addig kuss az ilyennek ! Igaz nekik mindent lehet hiszen ott él a demokrácija , mivel az afrikai gyarmatokon megszedték tiszteségesen magukat , csak megkell nézni a sok kongoi nyomorékot melyett a Belgák tettek azzá !! Moslék !
 
Utoljára módosítva:
Ez a kulcsszó,kedves Ernoe,hogy DOLGOZNI. Nem erőszakolni. Egyébként a németek sem jártak rosszul a magyarokkal,mivelhogy fillérekért szerezték meg a rendszerváltás után a magyar energia-és szolgáltatószektor jelentős részét...EON,TELEKOM, GÁZMŰVEK, hogy csak a legzsírosabb falatokat említsem . Talán innen is van az a német jólét...

Látod ez a scheiße a te személyiségedben, hogy az embereket diszkriminálod, egy piszkos raszista vagy.
Hogy mondhatsz olyat, hogy emberek millioi azért jönnek ide, hogy szexuális eröszakot kövessenek el.
-
Hagy emlékeztesselek arra, hogy két menekült kisgyerek elrablása, szexuális megeröszakolása és kegyetlen modon valo meggyilkolása itteni lakosok számlájára megy, mégsem terjesztjük, hogy a pädofilok kielégitése véget engednek ide menekülteket.
-
Te valoban mondom egy Scheißkerl vagy. Te vagy a saját országodra és No.-ra nézve is egy veszély.
 
Látod ez a scheiße a te személyiségedben, hogy az embereket diszkriminálod, egy piszkos raszista vagy.
.
Ezért nem szabad a többségi társadalomnak karba tett kézzel nézni,ahogy elszaporodnak a bűnesetek. Ez olyan,mint a gaz a kertben: folyamatosan, módszeresen irtani kell.A gonoszság ugyanis félelmetes gyorsasággal képes megtöbbszörözni önmagát,ez a természete.
Hogy mondhatsz olyat Ernő hogy Ez a alak rasszista lenne?
Hiszen az általam beidézett válasza a Kanadában "A nyolcvanas évek óta több mint 4 ezren haltak meg vagy tűntek el, a rendőrség pedig mintha sokszor hajlamos lenne eleve feladni a nyomozást"
Témában válaszolta és Ott sem próbált kisebbségre fogni semmit!
Nem akarta mocskos kisebbségnek, bevándorlóknak nevezni a különböző csoporthoz tartozó ismeretlen elővetőket.
Vagy igen?
Egy féle szemellenző mögül nézi?
Mindenre egy a válasza?
 
Utoljára módosítva:
Ez a kulcsszó,kedves Ernoe,hogy DOLGOZNI. Nem erőszakolni. Egyébként a németek sem jártak rosszul a magyarokkal,mivelhogy fillérekért szerezték meg a rendszerváltás után a magyar energia-és szolgáltatószektor jelentős részét...EON,TELEKOM, GÁZMŰVEK, hogy csak a legzsírosabb falatokat említsem . Talán innen is van az a német jólét...
es milliardokat pumpaltak bele , mert ano 40 eveket vartak az emberek a telefonra.
Csak a kapitalista nagy toke nagycegek tudtak ilyen beruhazasokat befektetni, mert akkor meg a magyar milliardosok apropenzzel rendelkeztek.
legyen benzin kutak , vagy gaz ami az orszag nagyreszeben elavult uj modern halozatot kellett letrehozni.
Mikor valaki felroja a fejlodest nem is ertem ,hogy hogy lehetet volna kikerulni ?rendszert valtani es maradni a 70 eves il. regebbi lerohadt muszaki allapotoknal technologiaknal.
Annyira rossz annyira faj hogy otthon is a legujabb okostelefonokat tudjak hasznalni, vagy olom mentes benzinnel jarhatunk? elesleg a keverek se rossz vegul a celallomasra lehetet azzal is erni.....
 
A fejlődés önmagában véve nem baj,de az már igen,hogy az energiaszektor nem a magyar állam kezében van.Lehet,hogy maradi álláspont,de nekem az a meggyőződésem,hogy az alapvető energiahordozókat,az ivóvizet,az ásványkincseket stb. nem szabad köztulajdonból kiadni.Ez közkincs,kezelése legyen az állam feladata. Leegyszerűsítve: ami a mienk,az maradjon is az.
Nincs idom pontosan utana nezni , de az idealis az ha 51% a magayr allame. Ha nem igy van akkor meg kell venni a reszvenyeket hogy igy legyen.
Temeszetesen nem ugy mint a MOL reszvenyekkel hogy a lenyult nyugdijpenztarbol az emberekkel vetetik meg ha akarta hanem .;):cool2:
Sem ano sem most nincs annyi penzuk hogy az uj technologiakra befektesenek es fejleszenek se fentartsak ugy ahogy teszik azok a cegek akik erre szakosodtak evtizedek ota.
 
Túlságosan lassan erodálódik ez a befogadás politika, a szeptember 4.-én meglátjuk hogy áll az AfD...tesztnek jó az a kis választás.
Sokkal fontosabb október 2. itthon, meg Ausztriában.

Kedves Barátom

A hét végén lesz választás, Mecklenburg-Vorpommern-ben.
Mecklenburg-Vorpommern lakoinak a száma 1,6 millio ez összevetve a szövetségi-köztársaság 82 millio létszámával nem sok.
Mecklenburg-Vorpommern népsürüség 69 fö/négyzetkil. mig az egész Bund területén 230 ember/négyzetkil. a népsürüség.
-
Ebböl is láthatod, hogy az idegengyület idegenek nélkül is virágzik.
-
Becslések szerint, a választopolgárok 22%-fog az AfD-re szavazni.

Tételezzük fel, hogy a polgárok 2/3-a választási joggal rendelkezik, és ennek a 60%-a megy el választani, akkor kb. 144.000 wálaszto jut az Afd-re. Ez testvérek között sem sok egy ekkora országban.
Ha megnézed az összlakoságot 82.175.000, és leveszed a 82 milliot, még az is ami a tizedesvesszö mögött áll több mind 144 ezer.
-
Bizony a Magyar választás sokkal jelentösebb, megfogjuk tudni szám szerint, hogy mekkora az idegengyülölet Mo.-on.
-
Jogilag nincs jelentösége a magyar választásnak de biztos vagyok benne, hogy a világ értékelni fogja tudni a mentalitásotokat. Mert csak ennek fogtok tanubizonyságot adni.
-
A választáson feltett kérdés ugyanis sehol sem áll dispositioban.
 
Szervusz Melitta ,
amugy igen is nagyon könnyü volt fillérekért ugye megvenni a Multiknak , hiszen az elvtársak árulták nekik mintha a sajátjuk lenne . Aztán miért is nem volt annyira fejlett a Magyar ipar ? Nehogymár most ezt is Orbán Viktornak vettesd a szemére ! azért mert lakatos meg pék inasok mert még segéd levelük sem volt álltak az ország vezetö posztjain akiknek fogalmuk sem volt egy cég egy iparág nemhogy egy állam vezetéséröl . Aztán tudod akkoriban ugye a Deutsche Telekom még 100%-os állami tulajdon volt a Deutsche Post egyrésze ! tehát volt pénze dögivel ! Az EON meg hasonlóan állami energia konszernek összekötödése alapján jött létre igy pl. PreussAG , Bayern és más állami energia vállaltok egyesülése majd késöbbi "privatizálása" után ez ugy 2000. körül volt .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,762
Tagok
615,964
Legújabb tagunk
Schanna93
Oldal tetejére