A kanadai diplomatákat is utolérte a kubai rejtély

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 17.

Melitta - 2018 Április 17, 07:29
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az Egyesült Államokat követve Kanada is hazahívja diplomatái családtagjait Kubából rejtélyes agyi panaszok miatt - adta hírül hétfőn a kanadai kormány.

  Kubában 27 fős a kanadai képviselet. Az ott dolgozók és családtagjaik közül tíz panaszkodott fejfájásra, szédülésre, émelygésre. A kormány közölte, hogy a szokatlan egészségügyi panaszok oka még mindig nem tisztázott.

  Ugyanilyen tünetekre panaszkodtak már 2016 őszén az Egyesült Államok kubai nagykövetségén dolgozók, kiket szintén hazahívtak egy idő után. Az orvosok arra jutottak, hogy agykárosodást szenvedtek, és "akusztikus támadások", vagyis hanghatáson alapuló szerkezetek betegítették meg őket.

  Kuba mindig tagadta, hogy köze van a megbetegedésekhez. Washington az "akusztikus támadásokért" nem Kubát okolja, de az amerikai állampolgárok épségének és biztonságának garantálásáért a kubai hatóságokat tette felelőssé, és ezért tavaly októberben kiutasított 15 kubai diplomatát.

  MTI

  akusztikus támadások.jpg
   
  CasaLoma kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 17.

  1. gysny
   gysny
   Lehet, hogy a kubai szivarnak van ilyen hatása? :)
   prudencio kedveli ezt.
  2. prominor
   prominor
   Itt a Fórumon sokszor volt szó az elmúlt években a Schumann hullámokról.. Na meg általában az alacsony frekvenciák szerepéről.. Anno a halálos 6 Hz megállapítása is egy német kutató intézetben fejfájásra, hányingere panaszkodások előidéző okának megtalálásának következménye. Ott a légkondi állította elő az alacsony frekvenciát.. A Bermuda háromszögben a tengeráramlások. Nemzetközi nyomásra függesztették fel az oroszok és a franciák a tengeralattjárók elleni fegyverekben alkalmazható alacsony frekvencia kibocsájtókkal végzett kísérleteiket, már ha valóban felfüggesztették.. Az amerikaiak HARP programja ( bár Ők hivatalosan mást állítanak a célt illetően) most is folyik...
   Ugye legegyszerűbb az oroszokra kenni mindent.. De most is beigazolódott, hogy a NATO is használja azt a szert amivel Skripált a kettős ügynököt és lányát feltételezhetően megmérgezték.. S az is beigazolódott, hogy csak a NATO által is használt szer lehetett a mérgezés kiváltója, mert Putyin első nyilatkozatának megfelelően, az oroszok "anyaga" azonnali halált okozott volna, de felépülni annak alkalmazása esetén teljesen kizárható.. S mind Skripál, mind a lánya teljesen meggyógyul..
   Vagy itt van a Szíriai vegyi támadás esete, amit a szír kormányra próbáltak fogni, megkockáztattak egy esetleges végzetes háborút is a bizonyítékok eltüntetéséért, s ismét Amerika áll a háttérben.. London a Skripál balfogása miatt kénytelen volt beállni az US mögé, Macron pedig ékes bizonyítékát adta, hogy a francia külpolitika meghatározója továbbra is a fegyvereladás folyamatosságának biztosítása..
   Ekkora feleslegesnek tűnő bevezető után szerintem az Egyesült Államok áll a háttérben a Make America Great Again projekt alapján.. Saját embereit pedig csak falból vonja ki, de azt is bizonyították már, hogy náluk a hatalomért semmi sem drága...
   Utoljára módosítva: 2018 Április 17
  3. eddy56
   eddy56
   A "kubai" szivar sajna nem kubaban keszul.
   A castroista rezsim aldasai kozt szerepel, hogy ma mar del-amerika mas orszagaiban sodorjak ezt az '50-es evekben meg kubainak szamito csodat.
   Ma is kubai szivarnak hivjuk, de mar csak a neve az.
   Castro jelkepe volt a mindig szajaban logo vastag kubai szivar,, de ezen kivul sajna nem sok keszul ott.
   Adoma, szivarozo emberek kozt elterjedt, mosolyra gerjeszto dologo, amikor megelegedetten fustolve elalmodoznak, hogy kubai szuzlanyok a combjukkal sorodrjak a fustolnivalojukat:)
  4. gumelig
   gumelig
   Biztos öregek. Ha elmegyek az ötvenhatosok klubjába ordítoznom kell. ;)
  5. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Az igazságot, mint számtalan más esetben, nagy valószínűséggel soha nem tudjuk meg. De a gyanú nem véletlenül merül fel bárkiben, hogy csak példaként említsem az LSD kísérleteket, a kisváros megfertőzéseket, stb. Azoknak ott fönn a politikában, a fegyver-, gyógyszer, stb gyártó multiknál, katonaságnál, stb. az istenadta nép a feledhető veszteség kategóriába tartozik... sajnos nem csak Amerikában.
   prominor és Georgina Bojana kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Igazat adok. Egyre furább dolgokat tudnak kieszelni, s az természetes, hogy védeni kell a saját embereiket. Tény, hogy egyre fejlettebb a technika, a kémia és minden, amivel rombolni, de gyógyítani is lehet(ne).
   ladybug7spots kedveli ezt.
  7. prominor
   prominor
   Ez persze nem így van .. Sőt Obama rendelete óta minden amerikai polgár 100 szál Habannát és 1l rumot bevihet Amerikába az enyhülés jegyében.. S csak a Kubában gyártott a kubai.. annak ellenére hogy francia kézben van a kubai szivargyártás 50%-a.. kizárólag csak a gépi sodrást végzik külföldön, de ezek nagyságrenddel olcsóbb szivarok.. 1762-ben Kubából került be a dohányzás és a dohány termesztés is észak -Amerikába, annak ellenére, hogy maja hagyomány.. Az európai terjesztés pedig kifejezetten a franciákhoz kötődik, hisz a nikotin elnevezés is Nicot portugáliai francia követre utal... Az elmúlt években Kuba jelentősen növelte termelését...
  8. *Rima
   *Rima
   ez azert nem igaz !!
   nem tudom mennyi szivarkeszito uzemben jartal te cubaban
   DE EN IGEN SOKBAN MEGFORDULTAM
   tobbekkozt utoljara 2016-ban
   kakukmanci, varázsdoboz és prominor kedveli ezt.

Megosztás