Autópályán kerekezett a nagymamájához egy hatéves kisfiú

A kanadai rendőrök sértetlenül hazavitték az édesanyjához.

A kanadai rendőrök helyezték biztonságba azt a hatéves kisfiút, aki kerékpárjával egy autópályán indult el nagymamájához.

A sisakot viselő hat éves bicikliző gyerekről hétfőn délután értesítették a helyi hatóságokat, édesanyja szólt az eltűnéséről. A fiú a Hamiltonból Torontóba vezető 403-as autópályán kerekezett. Szerencsére semmi baja nem esett, a rendőrök a riasztás után pár perccel megállították.

„A kis kerékpáros az édesanyjától indult a nagymamája házába. Nem tudjuk, hogy tisztában volt-e az útvonallal, de helyes irányban haladt” – mondta el Daniel Hunter, az ontariói rendőrség szóvivője.

(MTI)

autopalya.jpg
 
Lassan mineden hétre jut egy ilyen autópályás hír Magyarországra is. Forgalommal szemben haladó autósok, stb. Külön kresz modul kellene az autópálya használatra, aki azt is leteszi vehetne csak autópálya matricát, vagy erre is kellene egy nemzeti konzultáció, hogyan közlekedjünk címmel.
 
Nesze neked covid-19, meg lépcsőzetes munkakezdés, meg lépcsőzetes iskolakezdés.
A szülő azt sem tudja, hogy melyik csemetéjére figyeljen, aztán amikor közli a kis hat évessel, hogy tökfőzelék lesz ebédre, akkor meg csodálkozik, hogy a kicsi elindul a nagyihoz, mert ott tuti a tejbepapi... cicus mosoly.jpg
 
Azért az is jó lenne ha a biciklisek is ismernék a KRESZt, mert sokszor nem úgy tűnik amikor simán átcangáznak a piros lámpán, meg Frici bácsinak is csak az orra piros de világítása nincs és csodálkozik ha elcsapják!
 
Azért az is jó lenne ha a biciklisek is ismernék a KRESZt, mert sokszor nem úgy tűnik amikor simán átcangáznak a piros lámpán, meg Frici bácsinak is csak az orra piros de világítása nincs és csodálkozik ha elcsapják!
Folytatva...: jó lenne, ha az autósok, a taxisok, a gyalogosok, és általában mindenki, aki az utcán valamilyen formában közlekedik.
Mert, hát ugye, záróvonal, irányjelző, sebességhatár, út- és látási viszonyoknak megfelelő közlekedés....
Nem folytatom. Ki, ki a saját portáját tegye előbb rendbe, és akkor ez a kérdés már nem is lenne kérdés... :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,804,152
Tagok
615,824
Legújabb tagunk
Doctornug
Oldal tetejére