Csíkszereda, Eszék és Munkács is kap magyar állami támogatást stadionépítésre

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 12.

Melitta - 2017 Augusztus 12, 01:05
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Csíkszereda, Eszék, Munkács, Dunaszerdahely és Topolya után a komáromi focicsapat kap magyar állami támogatást futball stadion építésre.

  1,8 milliárd forinttal gazdálkodhatnak. A csapat idén jutott fel a másodosztályba, de stadionnak nem nevezhető az a pálya, amin játszanak Révkomáromban. A szlovák kormánytól viszont hiába vártak segítséget. Még nem tudni, hogy ki építheti a stadiont, de a csapat szóvivője a Heti Naplónak azt mondta, ha Mészáros Lőrinc adja a legjobb ajánlatot, akkor Mészáros Lőrinc fogja építeni.

  Felcsút polgármesterének neve pedig nem véletlenül merül fel. Az utóbbi időben több határontúli csapat körül is megjelent, az Eszéki csapatot pedig meg is vette, ráadásul Komáromban már elnyert egy nagy építkezést, a több, mint 28 milliárd forintból épülő új komáromi híd építését ő nyerte el, így a városban senkit sem lepne meg, ha a stadiont is ő építhetné.

  ATV.
  stadion.jpg
   
  Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Augusztus 12.

  1. tornando
   tornando
   Hiába na világszínvonalú a beruházásaink.
   Torontóban is fogunk
  2. gumelig
  3. mechi
  4. szundi53
   szundi53
   Fogunk. Ott már padlót.
   attimenyfreemail.com és Beka Holt kedveli ezt.
  5. Beka Holt
   Beka Holt
   Úgy építgetjük ezeket a játszótereket, mintha itt élnének a legjobb játékmesterek. Focistadion nemzet lettünk, igaz hogy focizni nem tudunk, de ha tudnánk lenne hol megmutatni mit tudunk.
   Kovipisti és attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  6. Beka Holt
   Beka Holt
   Kovipisti kedveli ezt.
  7. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   A "Tetszik"-et jelöltem meg, csak azért, hogy olvastam, de NEM TECCCCCCCIK :mad: Nem, nem vagyok írigy, de eszement vezetőnknek ezek szerint már messzebbre is akar látni saját maga által, a mi pénzünkön épített stadionokat. Ezekkel a dolgokkal nem tudok megbékélni. Nem vagyok irigy, de azt mondom, hogy előbb itthon kellene a dolgokat rendbe tenni, a mi pénzünket ránk kellene fordítani, s nem a határon kívüli dolgokra. Erről ennyit. Dühös vagyok, nagyon dühös :rolleyes2:
  8. *Rima
   *Rima
   OOOOO hát jön a választás, időben köll megvenni őket,

   bár jó lenne, ha az alábbiakat még betartanák:


   20245846_688456844686255_8458402522001119034_n.jpg
  9. attimenyfreemail.com
   attimenyfreemail.com
   Igen, nem szivesen,de azt mondom egyetértek.
   A határon túli magyarokat közpénzen vásárolják meg, és ők ezt nem látják.
   Kovipisti és Beka Holt kedveli ezt.
  10. szundi53
   szundi53
   Nem látják. És ? Gondolkodni még tudnak.
   Én se látom, miből telik új buszmegállóra, útjavításra, új járdára( pedig nem lakik narancsos az utcában). Találnak rá pár forintot. Véletlenül mindig választás előtt. Utána 4 évig minden rohad tovább.
  11. Melitta
   Melitta
   Az ujdonsult bankok osztogatjak a hiteleket mint a megveto asszony . Hogy ki fogja visszafizetni?????????????Milliardok a letelepedesi kotveny ami szinten adossag.Meg az Eu fizet megy a dozs.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  12. Beka Holt
   Beka Holt
   Mindenki azt mondja, a kommunisták mennyi adósságot hagytak maguk után. Belegondolt már valaki, ha a mostani rendszer - kormány - bukik, ezek után mit kell visszafizetni? Laza kézmozdulattal milliárdokat pocsékolnak el értelmetlen, felesleges dolgokra, hagyják a fiatalokat kivándorolni ahelyett, hogy az elpocsékolt pénzekből megfizetnék őket! Ki fog annyit termelni amiből eltartják majd az öregeket, az országot, és még a kölcsönt is visszafizetik?
   sidavoq és Kovipisti kedveli ezt.
  13. szundi53
   szundi53
   Miért érdekelje azokat, akik egymásközt osztogatják az ország vagyonát? A csicskásaiknak is teletömve a zsebük. jobb dolguk van, mint az anyjuk hasában volt. Van annyi a párnacihában, h még rendszerváltás után se kelljen koldulniuk.
   Itt koldusbotra csak mi jutunk, a NÉP.
   Pofátlanul lopnak, csalnak, hazudnak. Megtehetik, hát megteszik.:mad:
   Kovipisti és Beka Holt kedveli ezt.
  14. Beka Holt
   Beka Holt
   Jelen esetben a tetszik azt jelzi, hogy olvastalak!
   Egyébként sajnos igazad van!
  15. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Hiába visítunk, ordítunk, döbrögi és sleppje megy a saját feje után és hozza a lehetetlenebbnél - lehetetlenebb stupid döntéseiket.
   Kovipisti és Beka Holt kedveli ezt.

Megosztás