Családunk kedvence - háziállataink

eraniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem egy bicolor beagle kutyám van,lassan 4 éves és akármilyen konok,makacs,önfejű is imádom.
 

juckó57

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem van egy lány kutyám ő Kyra és egy fiú cicám ő Bandi meg jó pár aranyhalam, de Bandi szeret horgászni, így nem szaporodnak nagyon el az aranyhalak, de az életre valók átvészelik a horgász szezont.
 

Christyne

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel 2laki vagyok (Magyarországon éltem, aztán Szerbiába mentem férjhez), 2 helyen vannak állatok:) Odahaza (mezőberényi származású vagyok) sajnos már nincs meg a kutyus, aki Gombóc névre hallgatott (idén február végén hunyta le örökre a szemeit, 15 éves volt), sem Mila cica (ő március elején pusztult el, alig volt 1,5 éves), de van egy cicája, Maszat. Na ő aztán huncutkodik összevissza újdonsült párjával, Jancsikával :) Itt Szabadkán van Boni kutya és néhány környékbeli macsek. Ja és a kiserdő miatt borzasztóan sok madár :) Néha egy-egy brekus is erre téved :)
 

rozalie2

Állandó Tag
Állandó Tag
Szintén van

Mivel kertes házban lakunk, van kutyánk, cicánk/mellesleg ők jóban vannak/ Olyan édesen játszanak, pofozkodnak játékból. Van a lányomnak nyuszija, a saját szobályában. Vannak díszhalak is. Hát ennyi. rozali2
 

radobea

Állandó Tag
Állandó Tag
Én amióta az eszemet tudom, mindig körülvettek a háziállatok. Gyerekkoromban: disznók, tyúkok (közöttük rohangáltam), cicák, kutyák, na meg sok-sok nyúl, akiknél rengeteg időt eltöltöttem. Felnőttként sajnos már csak 2 kutyám van, meg egy tengeri malac, meg egy törpe nyúl. A nagy fenyőfánkon meg tavaly óta él 2 galamb is, amikor hazaérünk, ott ülnek az erkélyen, és szinte köszönnek nekünk. A tengeri malacom szintén köszön reggel is, meg amikor hazaérkezem. A kutyákról nem is beszélve.
Az viszont érdekes, hogy a lovaktól, szamaraktól félek, talán azért, mert gyerekkoromban megkergetett egy szamár. De megsimogatom őket, ha egy olyan tanyára megyek. Szóval én amíg élek, mindig körül fognak venni az állatok.
 
Oldal tetejére