Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sorcier

Kormanyos
Fórumvezető
Kormányos
Igen én tudom, annak ellenére, hogy New Yorkban élek.
Nem egyszer hallgatom őt a youtube-on.
És pontosan olyanná válik az egyénisége, amilyen nyelven énekel. Ha oroszul, akkor orosz, ha portugálul, akkor portugál, és még folytathatnám a sort.
Ez az egyik nagy érdeme!
És ezt a számát is ismerted, kedves Sorcier?
Tudom,hogy NY-ben elsz Katherine:)es biztos voltam abban,hogy jol ismered Te is a dalait.
Igen,ismerem ezt a szamat is,a ferjemnek is Lotti volt az egyik kedvence enekese,oaltala ismertem meg en is.
 

Kirjava

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma a takarítós napom van végre. Lassan haladok,mert mindent megcsinálok aztán könnyebb lesz,de ez a meleg időszak egy kicsit visszatartott a nehezebb munkáktól.
Most éppen ebéd szünet van:)rohog:) engedélyeztem magamnak egy órácskát.:rohog:
Nem tudom ti , hogy vagytok a ventilátorral,de még ilyen koszosnak nem láttam.Már az is felmerült bennem ,hogy így lett elrakva,de remélem ez csak a kisördög játéka és senki nem merészel ilyet csinálni. :eek:Mindenesetre szétszedtem és átmostam ,most újra ragyog.:p A szekrénytetején egy párásító is porosodott, összecsomagoltam és betettem nejlon zacskóba,így legközelebb csak le kell porszívóznom. :DA maketthez nem merek porszívóval nyúlni sem a puzzle-hoz. :oops:Viszont,hogy most itt a szekrénytetején megtaláltam megvan a karácsonyi ajándéka a fiamnak. Be fogom kereteztetni és felrakhatja a falra ahová szeretné .:pŐ és a párja rakta ki valamikor. :)Most a szembelévő könyvespolc a következő áldozat. :DLefotóztam, hogy eredeti formájában vissza tudjam rakni. :rohog:Hiszen én itt csak bevándorló vagyok!:DAztán az íróasztal szeretnék ablakot is mosni,de olyan az idő ,hogy hol esik egy párcseppet hol nem,így nem tudom,hogy elkezdjem-e.

Evelyn hány darabos a pazzle?
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szép, nekünk is van egy pár dobozzal ami szerelem első látásra amíg haza nem értünk, ki bontottuk és annyi ezek 1000 darabosak. A kicsi lányom nagyon szereti, de a kapacitása kimerül 200-250 darabnál.
Régebben mikor kisebbek voltak a gyermekeim akkor vettem nekik 250-500 darabosakat,aztán rátértünk az 1000-1500 darabosakra. Sajnos hiányosak lettek,mivel nem egyszerre lettek kirakva és hát 3 gyermeknél minden előfordulhat,lehet,hogy összeporszívóztam,sajnos pedig mindig megnéztem a zsákot mielőtt kidobtam,hogy legó vagy kisautó nincs-e benne ,mert előfordult ilyen baleset,de puzzle darabbal nem találkoztam. Most egy ismerősöm szólt,hogy lehet írni a gyártónak és küldi a hiányzó részt utánvétellel. Na most ,hogy határozzam meg a koordinátákat,hogy honnét hiányzik ezen még nem gondolkoztam. Persze érdemes lenne kipróbálni a lehetetlent, majd keretet venni valami olcsó helyen és készre csinálni,mert azok is nagyon szépek.
 
Utoljára módosítva:

Kirjava

Állandó Tag
Állandó Tag
Régebben mikor kisebbek voltak a gyermekeim akkor vettem nekik 250 500 darabosakat,aztán rátértünk az 1000-1500 darabosakra. sajnos mivel nem lettek hiányosak,mivel nem egyszerre lettek kirakva és hát 3 gyermeknél minden előfordulhat,lehet,hogy összeporszívóztam,sajnos pedig mindig megnéztem a zsákot mielőtt kidobtam,hogy legó vagy kisautó nincs-e benne ,mert előfordult ilyen baleset,de puzzle darabbal nem találkoztam. Most egy ismerősöm szólt,hogy lehet írni a gyártónak és küldi a hiányzó részt utánvétellel. Na most ,hogy határozzam meg a koordinátákat,hogy honnét hiányzik ezen még nem gondolkoztam. Persze érdemes lenne kipróbálni a lehetetlent, majd keretet venni valami olcsó helyen és készre csinálni,mert azok is nagyon szépek.

Sok türelemmel összerakod egésznek és elkezded vízszintes 20. függőleges 35. és így tovább. Egyébként falra tudok mászni attól amikor a gyermek kirakja majd szétszedi és megszámolja és ha elkever egyet addig zaklat míg meg nincs. A múltkor is majd félóráig kerestük, végül meg lett valahogy alá került.
 

KatherineYork

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom az-e,a szarmazast sosem preferalom,de nagyszeru enekes.:)

Nekem zsidó ismerőseim mondták, hogy ő is az. Ha nem mondtak igazat, akkor én se.
Én ugyan vitatkoztam velük, hogy mindenhol flamand származásúnak van feltüntetve, ők viszont azzal érveltek, mindegy, hogy egy zsidó hol születik, az akkor is zsidó marad. Más dolog az állampolgársága.

Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy milyen származású, mind az egyéniségével, mind a hangjával ragyogóan megfogja a közönséget.
Én a spanyol nyelven előadott dalait szeretem a legjobban. Hét nyelven beszél, öt nyelven énekel, ami kész csoda.
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Egomnak!
Egom ne búslakodj!A gyerekek nehezen fogják megérteni ,de sokkal jobban fognak rád vigyázni! Ezt az állapotot amiben vagy azt roppantul sajnálom.Én mikor váltam ,mivel ez egy nem könnyű időszak akkor voltam a legszebb .Új ruhákat vettem a hajam az mindig úgy nézett ki,mintha a fodrásztól jöttem és jókedvűnek látszottam.Volt,hogy a volt felesem elment mellettem ,mert nem ismert meg kalapban. Belül nagyon szenvedtem,de kívül előtte nem mutattam. Ez volt az én egyéni bosszúm,mert ,mindenkiben benne van a kisördög ,bennem is ,nem akartam,hogy tudja mennyire fáj a dolog! Szépen megbeszéltünk mindent és én mentem jobbra ő meg balra. Azóta sem találkoztunk szerintem így a jó. Mindenesetre akkor még amúgy is vékonyka voltam ezután kb 10 kiló simán lement. Lábon kihordtam egy ideg összeroppanást amit csak a jó Édesanyám meg a körzeti orvosom tudott. Mindennap mentem dolgozni senki nem vette észre mi dúl a lelkembe.
Nekem azért a Te helyzetednél sokkal könnyebb volt,hiszen a házasságunk után egy évre váltunk. Se gyerek se vagyon! Nem volt min osztozkodni. A közös emlék az fájt nagyon,mivel gyerekszerelem volt és előtte legalább már 3 évet udvarolt. Nos ezt volt a legnehezebb kitörölni a fejemből. Most,hogy Édesanya meghalt és nézegetem a hagyatékot nos ott találtam egy pár fényképet az esküvőnkről,mert én mindent kidobtam,de Édesanya megőrizte amiket kapott. Mára annyira letisztult , hogy simán csak egy rossz emlék.
Neked is lesz egy két kemény éved ,de ne add fel és legyél mindig erős és csinos.Szerintem az ,ha a volt társad látja,hogy kit hagy el és az az emlék marad meg az agyában az neki is fájni fog egy pár év múlva mire rá jön mekkora hülyeséget csinált.
Ezért fontos,hogy erősnek lásson és csinosnak,hiába van a lelkedben egy háború,azt nem szabad látnia. Legyél legalább látszatra higgadt és magabiztos. Mindig az legyen a szemed előtt ,hogy ez egyszer csak egy rossz álom lesz,csak addig kell kibírnod és addig a gyermekeid adják az erőt a boldogságot.
A mostani házasságom sem fenékig tejfel,pont egy agglegény hálójába kerültem anno és csak amikor a rozsaszin felhőcskék elszálltak ébredtem fel ,hogy ezt nem így kellett volna csinálnom. Addigra már több gyermekes anya lettem. Mára már annyira higgadt tudok lenni,hogy kívülről is próbálom szemlélni a kapcsolatunkat. Sok mindenre rájöttem.
Az,hogy ikerházban lakunk azzal a testvérrel akivel nem éppen szoros a feles kapcsolata,valamint az anyósom ügyködései miatt már rég szétmehettünk volna,de ezt az örömet nem szerzem meg egyiknek sem.Ráadásul a felesemnek sok jó tulajdonsága is van vagy lenne ,de a köldökzsinór még összeköti az anyjával. Sajnos. Még egyszer ha lehetne ezt a házasságot újra kezdeni ,ami persze lehetetlen,de ha mégis akkor sem ikerházba sem anyóssal közös telken való lakhatásba nem mennék bele.
Mindenkitől távol,hogy ne más akarja megmondani,mit és hogyan csináljunk. Persze ez lehetetlen ,de sok házasságot meglehetne ezzel menteni.
Kívánok neked erőt és kitartást! Csak jobb jöhet egy féregért nem küzdenék! Küzdjön Ő ha akar!
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Tecumamó

Állandó Tag
Állandó Tag
30 éves barátságra keresek mintát születésnapra, barátságosat de ízléseset, nőciset, amit egy dobozra lehet tenni, amiben mondjuk ékszereket, az idő múlásával pedig műfogsort és pótműfogsort lehet tárolni :D hol és merre keresgéljek, tudtok nekem tervezőt vagy akármit ajánlani? akár javaslatokat, képeket is, akár üziben, akár nem tudom merre kérjem, mert elképzelésem nincs, csakhogy ehhez kapcsolódva szeretnék valami elegánsabb mintát valami frappáns felirattal, ami akár angol is lehet - lévén a barátnőm angol szakos is volt
IDE >>töltöttem fel egy mintát, talán......????
:):)
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos én is hoztam nektek valami kis zenét .Szalárdnak akartam,de amint látom a linket elfelejtettem elküldeni neki.
Ezek nagyon fiatal fiúk egy tehetség kutatón tűntek fel és az ,hogy szemtelenül fiatalok,de brutálisan tehetségesek és nagyon helyesek is.
Piero Barone 1993
Ignazio Boschetto 1994
Gianluca Ginoble 1995
[HIDE]https://www.youtube.com/watch?v=B-ojhwmK9jU[/HIDE]
 

Egom

Állandó Tag
Állandó Tag
Evelyn!

Köszönöm a kedves szavaid!
Igen a munkába menekülök, az utóbbi hetekben annyi ruhát vettem mint talán az utóbbi 2 évben. Sok minden fáj amiről sajnos nem is beszélhetek, talán ez a legrosszabb, hogy az igazi okokat nem mondhatom el (persze ez is miatta). Sajnos úgy érzem magam mint egy elhasznált mosogatórongy amit minden gond nélkül el lehet dobni mikor már nem kell.
Igen van közös vagyon egy közös gyerek. A vagyon a legkevesebb tudom hogy soha nem semmizne ki, és nem lesz ebből vita.
Itt állok 37 évesen egy olyan városban ahova miatta költöztem a szülőhelyem 180 km-re ahol felnőttem. Persze már itt élek 13 éve mégis hontalannak érzem magam, a fiúnk miatt nem költöznék vissza hiszen itt a suli , barátok,éppen elég megrázkódtatás lesz ez az egész neki.
Biztos jön valaki- vagy nem, de az tudom hogy soha többet nem adom fel magam ennyire senkinek fel és át. Az ember lánya elképzel egy életet amihez tartja magát úgy él hogy megvalósuljon és rádöbben hogy kevés volt valami de mi?
Én mindig is nagy családot szerettem volna 3-4 gyermeket, ezt is nehéz feldolgoznom.....
 

lucamami78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Lányok!

Csak meg szerettem volna mutatni nektek, hogy ezt a kis képecskét varrtam ki két példányban a Camino Primitivo Utamra. Először persze többet akartam volna, de valahogy így alakult, hogy egy az én hátizsákomra került, egy másik meg el lett rakva, hogy ha találkozom majd valaki igazán különlegessel, annak odaadom. Az ÚT nagy részén egyedül voltam, csak az utolsó három napra lett egy társam, aki velem is maradt, és rengeteget segített, egy lengyel lány volt, akivel kétszer véletlenül találkoztunk össze, majd az ÚTon is találkoztunk, és utána már együtt mentünk Santiagoig. Az utolsó 100km-n sokat beszélgettünk, és együtt értük el a katedrálist. Neki adtam a másikat.
Nagymamám velem volt végig, és az Égiek is segítettek, és erőt adtak. El tudtam engedni mamikámat, ezt a 343km-t együtt tettük meg, és tudtam sírni is. Nem hittem volna, hogy ezt meg tudom csinálni, de kitartó vagyok, és ha nagyon akarok valamit, az sikerül is. Talán nem voltam olyan gyors és fitt, ahogy sokan mások, de mentem napi 30-40km-ket, és sokszor csak este 6-7 vagy 9-re értem a szállásra. (elneveztem magam Kisteknősnek, vagy ha épp jó ütemben haladtam, Turbótekinek, mert a gyors nyulak már délre a szálláson voltak, én meg lassan de kitartóan ugyanannyit, vagy többet mentem, mint ők :))
Küldök eg pár képet is, ha majd kiváncsiak lesztek az online albumomra,a napi érzésekkel-történésekkel, akkor majd ha a végére értem, megosztom veletek.
12nap, 343km, és SIKERÜLT! :)
 

Csatolások

  • 20150618_071816-1_fact_2.jpg
    20150618_071816-1_fact_2.jpg
    51 KB · Olvasás: 28
  • 20150705_070520.jpg
    20150705_070520.jpg
    438.7 KB · Olvasás: 32
  • 20150706_190102.jpg
    20150706_190102.jpg
    520 KB · Olvasás: 30
  • 20150714_102738.jpg
    20150714_102738.jpg
    956.1 KB · Olvasás: 37
  • 20150715_173945.jpg
    20150715_173945.jpg
    777.6 KB · Olvasás: 35
  • 20150716_092947.jpg
    20150716_092947.jpg
    361.7 KB · Olvasás: 35
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére