Egy év börtön is járhat a cuki babafotókért Franciaországban

A francia hatóságok most arra figyelmeztetik a gyerekükről mániákusan posztolgató szülőket, hogy felnőtt gyerekük akár majd be is perelheti őket az engedély nélkül készített fotókért.

Franciaországban 45 ezer euró (14 millió forint) pénzbírságot és akár egy év börtönt is kiszabhatnak arra a szülőre, aki gyermeke beleegyezése nélkül posztolt róla képeket a közösségi médiában. A francia jog keményen bünteti, ha valakiről az engedélye nélkül tesznek közzé képeket és ez alól a gyerekük cukisága iránt elfogult szülők sem kivételek.

Mivel a kiskorúak még nem számítanak cselekvőképesnek, tőlük eleve nem lehet engedélyt kérni a közzétételre. Így aztán a hamarosan felnövő online generáció szülei könnyen börtönben találhatják magukat, ha bosszús gyerekeik abszurd esetben beperlik őket az engedélyük nélkül posztolt gyerekfotókért.

vs

geddes.jpg
 
"Mivel a kiskorú nem számít cselekvőképesnek....", ezért ÉN, a szülő vagyok aki dönthet és határozhat helyette és nevében!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,267
Tagok
615,932
Legújabb tagunk
Ventus Tamara
Oldal tetejére