Elbukott az alkoholteszten a repülőgép legénysége

Nem szállhatott fel az Air Baltic lett légitársaság Görögországba tartó járata Norvégiában, mert a rendőrség alkoholfogyasztás miatt elvezette a repülő pilótáját és a legénység három további tagját.

„Az alkoholszonda megerősítette, hogy az öttagú legénységből négy személynek 0,2 ezrelékponttal az elfogadott határérték felett volt a véralkoholszintje" – mondta Edith Ek Sorensen rendőrségi ügyész az AFP-nek.

A norvég hatóságok azonnal őrizetbe vették az Air Baltic légitársaság pilótáját, másodpilótáját és két légiutas-kísérőjét, akiket a kórházba kísértek vérvizsgálatra. Annak eredményéről várhatóan később érkeznek információk, de ha bebizonyosodik, hogy a repülő legénysége valóban ittasan akart gépre szállni, akár két év börtönbüntetésre is ítélhetik őket.

Sorensen elárulta, hogy a rendőrség egy névtelen betelefonálótól kapta a tippet, ezért vetették vizsgálat alá a dolgozókat. Az ügyész nem árulta el, hogy a repülőgép - amelynek legénységét elvezették - pontosan hova indult volna. Egy norvég lap információi szerint a gép egy charterjárat lehetett, amely turistákat szállított a görögországi Haníaba. A repülőn összesen 109 utas tartózkodott.

Air Baltic.jpg
 
Egyébként ha ez egy hajnali időpont volt, akkor simán annyi történt, hogy este munka után jót iszogattak együtt, reggelre meg nem ürült ki a szervezetükből még teljesen az alkohol és most beleszaladtak a gereblyébe.
Amúgy simán lehetne minden repülőtéren egy pilóta checkin, ahol bele kell fújni egy légalkohol mérőbe. Semeddig nem tart, és legalább a durva eseteket kiszűri. Bár tegyük hozzá, hogy vélhetően még egyetlen repülőgép szerencsétlenség oka sem volt ittas vezetés.
 
Várok legalább a WOMEN.98.0.7 verzióra. (a 98 nem évszámot jelöl, csak főverziót).

Pedig a 98-as évjáratú verziók hamarosan upgradelhetők WIFE 1.0-ra :) Igaz ez csak növeli a potenciális hibalehetőségeket, jelentősen megnő az éves support költség, sokkal komplikáltabb az uninstall, a multitasking GIRLFRIEND futtatásokra kernel panic-kal reagál, folyton meg akarnak jelenni child processek, amik újabb erőforrásokat igényelnek, de hát olyan ez mint az új Windows, akárhogy küzdesz egyszer csak fel fogod telepíteni :)
 
Szervusztok ,
ma a reggeli TV-hirekben azt közölte a Norvég rendörség szóvivöje , hogy az ott megengedett 0,2 ezrelék fölött volt az alkohol szint . Az egyik pilotának 0,7 a másiknak 1,7 volt az alkohol szintje és a többié is magas volt , 2 évig terjedö börtön büntetés is kiróható ilyen esetben .
 
Szervusztok ,
ma a reggeli TV-hirekben azt közölte a Norvég rendörség szóvivöje , hogy az ott megengedett 0,2 ezrelék fölött volt az alkohol szint . Az egyik pilotának 0,7 a másiknak 1,7 volt az alkohol szintje és a többié is magas volt , 2 évig terjedö börtön büntetés is kiróható ilyen esetben .
Már a 0.7 is sok, talán a szalonspicc kategóriával lehetne jellemezni. Az 1.7 pedig a részeg szóval lenne leírható. Ha ez a társaság képes lett volna ilyen állapotban egy repülőgépnyi ember életét kockáztatni, sok mindent megérdemelnek.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,485
Tagok
615,887
Legújabb tagunk
koborfruzsi
Oldal tetejére