Erdő Péter bíboros tiltotta le Alföldi Róbert Passióját

Alföldi Róberttel rendeztet profán passiót húsvétra az Arénában Rosta Mária producer, a Zikkurat Színpadi Ügynökség vezetője. "Azért az Arénában, mert Erdő Péter bíboros letiltotta az eredeti, köztéri elképzelést" - ezt a Mandinernek mesélte el Rosta Mária.

A Passió XXI 2017. április 9-én, virágvasárnap szólal meg a Papp László Budapest Sportarénában. Rockzenés, kortárs színpadi mű lesz.

Az előadás producere, Rosta Mária korábban elmondta: régi álma egy profán utcai passió. Többször is nekifutott, de mindig meghiúsították, ezért most beviszi az Arénába, színházi előadásnak. Rosta Mária számára egy 2007-ben Manchesterben látott különleges passió-előadás adta az ötletet.

"2012-ben csinálhattam egy bibliai témájú vetélkedő-sorozatot a közszolgálati 1-es csatornán. Akkor kiverekedtem, hogy húsvétkor bemutathassam ezt az általam nagyon kedvelt világi passiójátékot. A ferencvárosi önkormányzat barátságosan fogadott" - mesélte most a Mandinernek.

"Sok helyszínt vettünk volna igénybe: a Bakáts teret, metróállomást, a Fradi-pályát. A televízió vezetése szerette a szinopszist, minden megvolt az előadáshoz. A rendező is: Alföldi Róbert. Aztán pár héttel húsvét előtt jött a telefonhívás: a tartalomért felelős akkori vezérigazgató-helyettes Gazsó L. Ferenc tájékoztatott, hogy mégsem lesz, mert Erdő Péter nem engedi" - számolt be a Mandinernek Rosta Mária, aki szerint a ferencvárosi KDNP-nek nem tetszett az ötlet.

"Azt gondolom, hogy nem nagyon szeretik bőrdzsekiben látni a Megváltót" - mondta a Mandinernek Rosta Mária. Előadásuk elmondása szerint senkit nem sért, a mindig érvényes Jézust mutatja meg a 21. század körülményei között.
mno

erdo p..jpg
 
Köztéri happeninget a rendőrség tilthat le ilyen-olyan okból.
Lemaradtam az inforól, hogy Erdő Péter lett Budapest rendőrkapitánya ?
Ha nem, hogy jön ő ahhoz, hogy letiltson bármit is ? Hol élünk, a középkorban?
Jahh...időnként elfelejtem...tényleg ott.
 
Hol van ilyenkor Jászladány meg a többi megvédeni a keresztények kicsúfolását,világivá züllesztését?
Jövök helyettesíteni :D !!!

Érdekes a kettős mérce. Egy másik hír alól hozom a hozzászólást:
Akkor most kapaszkodjatok meg , hogy a politikai korrektség ugye mert már ez is az látom , mire vezett ! Németországbeli Hessen tartomány Limburg város polgármestere betiltatta a város haragjátékának zenéjét !! Mert az egy már elnézést kérek egy zöldség zabáló Vegi hivatalnok nöszemély érzelmeit zavarta !! Mivel a haragjátok a több mint 100 éves gyerekdalt a "Fuchs du hast die Gans gestohlen"-t játszotta . Ebbe ugye az van hogy a róka ellopta a libát és ha nem adja vissza akkor majd hozom a vadász mely téged lelö és a piros véred elfog folyni ! Igen ám de a 3. Strofában benne van , hogy inkább fogjon magának egeret és akkor nemtörténik bántodása . Tehát belett tiltva a harngjáték mert ugye a nö lelkivilágát nagyon zavarta , hogy szegény rókának a vére kifog folyni ! Meg ugye a gyerekeket ez a dal arra tanitja , hogy fegyverrel oldják meg a problémáikat !! Már ennyire vagyunk , igy nem is kell csodálkozni , hogy lassan a normális nép kezd fellázadni ennyi marhaság , tolerancianélküliség miatt melyett a "kisebbség" magának követel ! Igy nem kell csodálkozni a Trump-ok gyözelmén és ha ez még tovább folytatodik akkor az idén körülnézhetnek a sok pofonokon melyeket az ugynevezett "polgári pártok" kapnak itt Europában a választásokon ! Kicsit át esünk a ló másik oldalára !!

A harangjáték zenéje zavarta valakinek az érzékenységét, betiltották.
 
M-o-n , tudod ott csak 1 -egy - személy tiltakozására tiltotta meg 5 perc alatt a polgármester az addig senkit sem zavaró harangjátékot !! Gondolom minden már hivatalos kérelmet is hasonló gyorsasággal intéz el ;). amugy valami 30 különbözö melodiája van a harngjátéknak amelyek egymást váltogatják , kiváncsi leszek melyikre kerül sor . Amugy meg mivel Hahn -nak Kakasnak hivják a polgármestert azt is leköll válltani !!:rohog:
 
Utoljára módosítva:
Idézni csak pontosan: nem betiltották, lecserélték. Zongorázod a különbséget?
Megpróbálom, de lehet, hogy sokat kell skáláznom előtte.
Ha olvasod, amire hivatkozom, akkor látod, hogy a "betiltást" pontosan idézem. Lehet vitatkozni a forrásommal, lehet engem szidni, hogy pacuha módon választottam forrást, de az, hogy nem idézek pontosan, speciel nem állja meg a helyét.
 
Megpróbálom, de lehet, hogy sokat kell skáláznom előtte.
Ha olvasod, amire hivatkozom, akkor látod, hogy a "betiltást" pontosan idézem. Lehet vitatkozni a forrásommal, lehet engem szidni, hogy pacuha módon választottam forrást, de az, hogy nem idézek pontosan, speciel nem állja meg a helyét.

De rég hallottam ezt a szót ! ...:)
 
A forrás meg én lennék :D aztán ha mára már lecserélés lett belölle mert post faktis az állitás , igy lett belölle a mai napra "lecserélés" , hasonlóan mint a politkusok nem hazudnak hanem nem mondják meg az igazat !!:rohog:Igaz csak lekellett volna cserélni a"Häschen in der Grube" dalamára :rohog:. Amugy majd minden illetékes médiában még szerdán "tiltás" volt közölve , aztán majd csütörtöktöl már a Facelity manager változtatta meg a sorrendet és a polgármester elvtárs nem is érintett ez esetben . Hasonlóan a VW botrányhoz ott meg a portás és a House keeping volt a felelös a tettekért , kész röhej lett mára ez a politikai korrektség :rolleyes2:
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,135
Üzenet
4,803,350
Tagok
615,789
Legújabb tagunk
vireni
Oldal tetejére