Foci

afca

Kitiltott (BANned)
sziva_futballhaboru.jpg
 

afodorne

Állandó Tag
Állandó Tag
Szombaton 2:0 ra vertük a Honvédot.Talán idén meglesz a dobogó.Jobbulást Vujonak!

Nem olvastam el minden régebbi hozzászólást úgyhogy nem tudom valaki felvetette-e a témát.Volt "szerencsém" látni v. inkább végigszenvedni a hétvégén a Tottenham - Liverpool meccset.Külföldi klubok közül a Pool a favoritom de ez a mérkőzés borzalmas volt.Tavasszal hajszálon múlott a bajnoki cím,idén erre esély sem lesz (csak ha valami csoda történik).Xabi Alonso-t nem pótolja senki idáig,Arbeloával együtt kihagyhatatlanok voltak.Jön helyettük valami töltelék ember vagy olyan "csillag" mint N'Gog meg El'Zahr.Hiába a sok szöglet,ha nincs egy Hyppia aki jól fejel.Vagy azt hiszi Benitez,hogy Carragher egymaga mindent megold hátul?
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a nem gyenge.....:)


Szenzáció! Az Arsenalba tart Dzsudzsák!

Létrehozva: 2009. augusztus 18. 16:42
N.K.

0_4.jpg



Exkluzív! Bár valószínűleg Dzsudzsák Balázs nem csupán a múlt hét végi játékával nyitotta fel az európai szupercsapatok illetékeseinek szemét, ám az Ajax elleni eufóriában végigfutballozott kilencven perc biztosan sokat nyomott a latba. Tessenek megkapaszkodni: a 22 esztendős válogatott középpályásért többek között az Arsenal is bejelentkezett! A játékos a SportHirado.hu-nak megerősítette, ő is most értesült arról, ajánlatot tett érte a patinás angol klub. A hírek szerint még augusztus 31-e előtt nyélbe üthetik az üzletet! Pénzről viszont egyelőre nem beszélnek az érintettek.
Holland sajtóértesülések szerint ajánlatot tett a PSV Eindhoven labdarúgójáért az Arsenal. Arsene Wenger együttese állítólag szívesen látná együttesében a fiatal tehetséget, a magyar nemzeti együttes meghatározó játékosát.
A SportHirado.hu megkereste Dzsudzsák menedzserét, ám Vörösbaranyi József egyelőre nem kívánt túl messzire menni az ügyben. Igaz, nem is cáfolta a híreszteléseket.
„Mindig nagyon szívesen állok a sajtó rendelkezésére, de amíg nincs konkrétum, addig nem szeretnék mondani semmit - kezdte a menedzser. - Felesleges találgatni, ugyanakkor valóban, több kérője is van Balázsnak, egyikük éppen az Arsenal.”
Nos, akik úgy gondolták, Dzsudzsák Balázsnak helye lenne egy még erősebb bajnokságban, egy még erősebb egyesületben, nem tévedtek. Hogy mi lesz az ügy vége, még nem tudni, a hír mindenesetre jelzésértékű.
Dzsudzsák Balázs négy órás repülőút után értesült a nagyszerű fejleményekről (a PSV az izraeli Bnej Jehuda ellen játssza soron következő Európa Liga-találkozóját). A magyar futballista tulajdonképpen levegő után kapkodott.
„Az imént kaptam a hírt, miszerint hivatalosan is ajánlatot tett értem az Arsenal! - újságolta a SportHirado.hu-nak a szélső. - Most mondja meg, mit lehet ehhez hozzáfűzni! Egy ekkora csapat, az Arsenal! Szóhoz sem tudok jutni! Persze nem akarom beleélni magam az egészbe, de azt hiszem, ha valaki után ilyen kaliberű egyesület érdeklődik, csak büszke lehet magára.”
A hírek szerint olyannyira komoly a dolog, hogy már az idei nyári átigazolási időszakban, tehát augusztus 31-i előtt megköttethet az üzlet. Összegről még nincs szó. Kérdés viszont, hogy az egykori debreceni futballista képes lenne-e Arsavint vagy Diabyt kiszorítani az Ágyúsok bal oldaláról.
Mi is csak kapkodjuk a levegőt...
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
csodálagtos este volt!!!!!!!!!!!!!
BL-SELEJTEZŐ Bodnár bombájára és Czvitkovics góljára csak a francia Bardon tudott válaszolni. A Loki 2–1-re nyert a Levszki ellen.
Csodás Loki-este, egy gól az előny

Remek helyzetből várhatja a budapesti visszavágót a Debrecen labdarúgócsapata, ugyanis a BL-selejtező 4. körének első mérkőzésén 2–1-re győzött a Levszki Szófia otthonában. A DVSC-nek először Bodnár László szerzett vezetést a 12. percben bombagóllal, s bár a második félidőben a francia Cédric Bardon egyenlíteni tudott, Czvitkovics Péter góljára már nem érkezett válasz, így a Levszkinek legalább két gólt kellene lőnie a Puskás-stadionban ahhoz, hogy esélye legyen a továbbjutásra.
<!-- .cikkhead --> <!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]-->
<!-- Adserver zone (js): 68443, NSO_468X180_BAJNOKOK_LIGÁJA --> <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=68443&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]> </script><script type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=68443&ord=23364219"></script> <noscript> </noscript>
<table class="cikkkeptable" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
SOF102_SOCCER-CHAMPIONS-_0819_11540.jpg
</td></tr><tr><td class="cikkepalairas">Kétszer mutathattak be ilyen gólörömöt a DVSC játékosai a Levszki stadionjában (Fotó: Reuters)</td></tr></tbody></table>Nagy rohamokra lehetett számítani a hazaiak részéről, akik nem titkoltan azzal a céllal futottak ki a gyepre, hogy megnyugtató előnyt szerezzenek a budapesti visszavágóra. Ebből azonban nem lett semmi, az első tíz perc nagyobb helyzet nélkül telt el.
Ez még nem hatott sokkolóan a bolgár szurkolókra, amit viszont a 12. percben láttak, az vélhetően igen. Bodnár László vezette fel a labdát a jobb oldalon, majd mintegy 28 méterről lövésre szánta el magát, a labda pedig óriási erővel vágódott a bal felső sarokba. 0–1.
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="425" height="355">







<embed type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" scale="exactfit" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" loop="false" flashvars="file=http://static.pixter.hu/playlist2_14211.xml" src="http://static.pixter.hu/video_player/pixter_player_embedfs.swf" width="425" height="355"></object>
Az első negyedóra végén Máté Pétert sérülés miatt le kellett cserélni – Komlósi Ádám állt be a helyére –, ezt leszámítva viszont minden a mi szánk íze szerint alakult. A Loki az előny tudatában sem állt vissza, és a bolgárok bizony örülhettek, hogy a szünetre csak egygólos hátránnyal vonultak.
A 25. percben például Leandro löketét tolta ki a jobb felsőből a hazai kapus, majd nem sokkal később Czvitkovics Péter fejelt a földre Leandro beadása után, onnan pedig a lécre pattant a labda.
A kimaradt lehetőségek ellenére összességében természetesen elégedettek lehettünk a félidei eredménnyel.
A szünet után sajnos hamar egyenlített a Levszki, Cédric Bardon maradt üresen 12 méterre a kaputól, és a francia játékos védhetetlenül lőtte a labdát a jobb felső sarokba. 1–1.
Félő volt, hogy esetleg lendületbe jönnek a hazaiak, de szerencsére a debreceniek nem vesztették el a fejüket. Olyannyira nem, hogy teljesen egyenrangú ellenfelei maradtak a Levszkinek a továbbiakban is. Nemcsak a védekezésre figyeltek oda a magyar bajnokcsapat játékosai, hanem erejükből arra is futotta, hogy vezessenek néhány veszélyes támadást.
Egy ilyen végén szerezte meg újra a vezetést a Debrecen. A csereként beálló Dombi Tibor húzogatott a jobb oldalon, majd az alapvonal közeléből laposan középre adott, ott Czvitkovics Péter érkezett remekül a rövid sarokra, és kapásból a kapu bal oldalába lőtte a labdát. 1–2.
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="425" height="355">






<embed type="application/x-shockwave-flash" scale="exactfit" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" loop="false" flashvars="file=http://static.pixter.hu/playlist2_14216.xml" src="http://static.pixter.hu/video_player/pixter_player_embedfs.swf" width="425" height="355"></object>

A bolgárok néhány kósza beívelésen kívül ezután sem tudtak igazi veszélyt okozni, így Tallinn után Szófiából is győztesen jöhettek le a pályáról Herczeg András fiai.
LEVSZKI SZÓFIA–DEBRECEN 1–2
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="425" height="355">






<embed type="application/x-shockwave-flash" scale="exactfit" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" loop="false" flashvars="file=http://static.pixter.hu/playlist2_14218.xml" src="http://static.pixter.hu/video_player/pixter_player_embedfs.swf" width="425" height="355"></object>
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
SziaPisti!
Gratulálok A Lokinak!Remek hireid vannak,D.Balázssal kapcsolatban is,nem hiába biztunk benne,remélem sok örömet okoz még nekünk!Üdvözöllek!
 

afca

Kitiltott (BANned)
Bajnokok Ligája-selejtező: Debreceni bravúr Szófiában


<!-- /#content-header -->2009, augusztus 19 - 22:56
A Debrecen labdarúgócsapata minden várakozást felülmúlva 2:1-re legyőzte idegenben a bolgár Levszki Szófiát, így jövő kedden a Puskás-stadionban már nyernie sem kell ahhoz, hogy bejusson a Bajnokok Ligája főtáblájára.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>
Debrecen karnyújtásnyira a BL-főtáblától
Reuters


Bajnokok Ligája-selejtező, 4. forduló, első mérkőzések: Bajnokok ága:
Levszki Szófia–Debrecen 1:2 (0:1), g.: Bardon (51.), illetve Bodnár (11.), Czvitkovics (76.). Játékvezető: Laurent Duhamel (francia), 25 000 néző. Sárga lap: Petkov (81.), ill. Kiss Z. (81.). Levszki: Petkov–Minev, Topuzakov, Genev, Lúcio Wagner–Soares, Szarmov, Bardon, Jovov (71. Joaozinho)–Taszevszkij (60. Ortega, 60.)–Hrisztov (85. Krasztovcsev).
Debrecen: Poleksic–Bodnár, Mészáros N., Máté P. (15. Komlósi, 15.), Leandro–Szakály P. (55. Dombi), Varga J., Kiss Z., Czvitkovics (79. Ramos)–Rudolf, Coulibaly.
ái
-------------------------------------
És a JÓISTEN meghalgatott!!!!!!!
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
SziaPisti!
Gratulálok A Lokinak!Remek hireid vannak,D.Balázssal kapcsolatban is,nem hiába biztunk benne,remélem sok örömet okoz még nekünk!Üdvözöllek!

Szia Anikó!

Hála Istennek, hogy ilyen jó hírek vannak!
Most Magyarországon minden a Lokiról szól. Jövő hét kedden ,ha a Jóisten is úgy akarja, valóra válhat a legvérmesebb álmunk és bejutunk a BL csoportkörbe.
Szerintem augusztus elején ember nem volt, aki erre bármilyen esélyt látott volna. Igazi csoda, amit ezek a fiúk már idáig is megcsináltak!
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Pisti!
Nagyon nagy örömet szereztek minden magyarnak aki szereti a focit,szurkolunk nekik hogy tovább jussanak,és bizonyitsanak!Jelszó marad:HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!
 

Sunshower

Állandó Tag
Állandó Tag
Én Szófiában élek, de sok gondolkodnivalóm nem volt. Hajrá Loki! Nagyon nagy arcuk volt itt, főleg, mert a Levski az az itteni Fradi, azaz a legnagyobb szurkolótáború csapat. Hm, most már kicsit halkabbak a fiúk... :) Bár nagyon fogadkoznak. Ez még egy kemény meccs lesz, de meg kell csinálni!
 

afca

Kitiltott (BANned)
Edzői nyilatkozatok a DAC–Dukla B. Bystrica (0:2) találkozó után


<!-- /#content-header -->
Szombaton megszakadt a DAC győzelmi szériája, folytatódott viszont a besztercebányaiak idénybeli veretlenségi sorozata.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>
Kurt Garger ezúttal elégedetlen volt a helyzetkihasználással
Deutsch Attila


Kurt Garger (DAC): „Az első félidőben nem tettük próbára a vendégek védelmét. Ellenfelünk egy védelmi megingásból, konkrétan hátsó alakzatunk oldalának hibájából haszot húzva szerzett vezetést. A félidei pihenőt követően rákapcsoltunk, mezőnyfölénybe kerültünk. Ekkor egyenlítési alkalmat puskázott el Nkendo. A hajrában kinyitottunk, újabb megingásunkból másodízben profitáltak a besztercebányaiak. Az iramra nem lehet panasz. Sajnos a végeredmény számunkra kedvezőtlen.“
Jozef Jankech (B. Bystrica): „Már a meccs elején előnyt szerzhettünk volna. Vezető gólunk után megnyugodtunk, taktikailag éretten játszottunk, a hazaiakat nem engedtük kibontakozni. Szünet után a DAC irányította a játékot, jobbára a mi térfelünkön zajlott a játék. Második találatunk után már érezhető volt, hogy a hazaiak ellenállása, harci kedve alábbhagyott. A csúszós talajon mindkét fél nagyon igyekezett. Színvonalas, sportszerű mérkőzést látott a szé számú, sportszerűen buzdító nézősereg.“
ái
 

afca

Kitiltott (BANned)
Edzői nyilatkozatok a DAC–Dukla B. Bystrica (0:2) találkozó után


<!-- /#content-header -->2009, augusztus 22 - 22:03
Szombaton megszakadt a DAC győzelmi szériája, folytatódott viszont a besztercebányaiak idénybeli veretlenségi sorozata.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:p></O:p>
Kurt Garger ezúttal elégedetlen volt a helyzetkihasználással
Deutsch Attila


Kurt Garger (DAC): „Az első félidőben nem tettük próbára a vendégek védelmét. Ellenfelünk egy védelmi megingásból, konkrétan hátsó alakzatunk oldalának hibájából haszot húzva szerzett vezetést. A félidei pihenőt követően rákapcsoltunk, mezőnyfölénybe kerültünk. Ekkor egyenlítési alkalmat puskázott el Nkendo. A hajrában kinyitottunk, újabb megingásunkból másodízben profitáltak a besztercebányaiak. Az iramra nem lehet panasz. Sajnos a végeredmény számunkra kedvezőtlen.“
Jozef Jankech (B. Bystrica): „Már a meccs elején előnyt szerzhettünk volna. Vezető gólunk után megnyugodtunk, taktikailag éretten játszottunk, a hazaiakat nem engedtük kibontakozni. Szünet után a DAC irányította a játékot, jobbára a mi térfelünkön zajlott a játék. Második találatunk után már érezhető volt, hogy a hazaiak ellenállása, harci kedve alábbhagyott. A csúszós talajon mindkét fél nagyon igyekezett. Színvonalas, sportszerű mérkőzést látott a szép számú, sportszerűen buzdító nézősereg.“
ái
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Afca!

Van két jegyem a G jobb szektorba a 15. sorban a holnapi meccsre a Puskásban. (darbja 2500 Ft) Nekünk is ide szól a jegyünk ezek mellé közvetlen.
Gyertek el a fiaddal, nincs messze tőletek és legalább személyesen is megismerkedünk.
Állítólag teltház lesz, szóval nagy fieszta lesz, ha bejutunk, bár nekem is menni kell reggel dolgozni.
Szólj minél hamarabb, ha úgy döntessz, hogy jöttök!
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajrá!
Ha a Jóisten is velünk van, megvalósulhat a legnagyobb álmunk!!!.

Afca, a jegyeket eladtam, mivel nem jelentkeztél, már nem várhattam tovább.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Hajrá!
Ha a Jóisten is velünk van, megvalósulhat a legnagyobb álmunk!!!.

Afca, a jegyeket eladtam, mivel nem jelentkeztél, már nem várhattam tovább.
Éjszakás vagyok csak most jutottam fel a fórumra.Rendes tőled,hogy gondoltál rám :p.

A JÓISTEN SEGÍTSEN BENNETEKET!!!!!!HAJRÁ LOKI!!!!
 
Oldal tetejére