Foci

Zolka71

Állandó Tag
Állandó Tag
az olaszoknak sokszor van szerencséjük...
bár nem láttam az olasz-spanyolt...
remélem következöleg nem az fog dönteni majd :)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Kiváncsi leszek az olaszok ellen mit fogunk mutatni, remélem egy nagyon jó és küzdelmes focit :)
MAJD MI KÜZDÜNK AZ oLASZOK MEG FOGJÁK JÁTSZANI AZ UTÁLATOS VÉDEKEZŐS EGYGÓLOS BUNKERFOCIJUKAT.A FIORENTINÁRÓL MEG ANNYIT MILYEN CSAPAT AKINEK LILA A SZERELÉSE??:p
 

afca

Kitiltott (BANned)
DAC-Slovan összecsapás október 28 !!!!!!
Megszületett a dátum!!Az elmaradt slovan elleni meccset végre lejátszuk.Letörlöm a port a jegyemről!!:):)
 

Zolka71

Állandó Tag
Állandó Tag
Majd meglátjuk milyen focit játszanak az olaszok, de szerintem a mieink ellen a védekező foci, szinte öngyilkosság! :)
Bár szerintem attól függ ki fog gólt rúgni előbb!
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
<table class="cikkinfo table_w100p" style="border-collapse: collapse;" width="540" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><caption>A KÖZELMÚLTBAN EGYMÁS ELLEN </caption> <tbody> <tr> <td class="xl24" align="left">2009.02.11</td> <td>Olaszország–Magyarország</td> <td>3–0</td> <td>Alpok–Adria-kupa (U20)</td></tr> <tr style="background-color: rgb(223, 223, 223);"> <td class="xl24" align="left">2008.10.01</td> <td>Magyarország–Olaszország</td> <td>2–1</td> <td>Alpok–Adria-kupa (U20)</td></tr> <tr> <td class="xl24" align="left">2008.07.23</td> <td>Olaszország–Magyarország</td> <td>1–0</td> <td>U19-es Eb-elődöntő</td></tr></tbody></table>
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha azt vesszük figyelembe, hogy ezen a VB-n sokszor a "gyengébb" csapatok nyertek (Egyiptom-Olasz, EAE-Venezuela, Ghána-Anglia, Ausztrália-Costa Rica, Magyarország-Honduras, Spanyol-Olasz, Paraguay-DélKorea, Egyiptom-Costa Rica) akkor azt kell mondjam ma igen nagy esély van a továbbjutásra! Remélem a Németek kiütik Braziliát, no nem mintha nagy Német drukker lennék, de én szívesebben néznék egy Magyar-Német döntőt. Remélve, hogy megnyerjük törlesztve "54-ért", majd az Aranycsapatnak ajálva a meccset.
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerünk srácok, meglehet szorongatni az olaszokat! De ne legyünk akkor sem csalódottak ha esetleg vereség lesz a vége. Ami eddig történt, az is csodálatos :)
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Elkezdődött a mérkőzés. Máris tizenegyeshez jutottunk!
Németh forgolódott a tizenhatoson belül, Gentili érthetetlen módon megráncigálta a magyar támadó mezét, majd földre is vitte őt. A játékvezető teljesen jogosan a tizenegyespontra mutatott. Koman pedig higgadtan értékesítette a büntetőt. (1–0)
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Óscar Julián Ruiz Acosta a játékvezető neve, aki befújta az első percben a büntetőt. A kolumbiai spori civilben ügyvéd, hobbija a zenélés. Eddig jól fúj, tartsa meg szokását!
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Koman szenzációs. Sokat fut, jól passzol,jól lő, remek versenyző típus (hiszen eddig simán belőtte a tiziket, kiélezett szituációkban), igazi csapatkapitány. Most már nagyon remélem, hogy a Magyar válogatottat választja.
 

Mangalica

Állandó Tag
Állandó Tag
Jól játszunk nagyon :) Holnap pedig visszatérünk a megszokott forgató könyvhöz a Portugál-Magyaron? Remélem ott is láthatunk egyszer egy olyan játékot ahol mi uraljuk a meccset....
 
Oldal tetejére