Foci

breferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Érzésem szerin a a ma esti Fiorentina elleni meccsen lesz a Lokinak a legnagyobb esélye a pont(vagy pontok) szerzésére, illetve a góllövésre.
A realitás sajnos mindezek ellenére a csoport 4-edik hely, de ez is nagyszerű.
 

breferi

Állandó Tag
Állandó Tag
A Fradi visszatérésére még várni kell néhány évet, az angolok nem döntik bele a megyar fociba ész nélkül a pénzt, majd csak akkor ha lesz eredmény is.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Mire számítunk? Tisztes helytállásra. (meg kéne má' egy gól is ;))

Micsoda álom micsoda mámor,mikor a csapatom a stadionba látom.Neked az érzés nekem az élet gyere és megmutatom miaz ami éltet mindenki itt van mindenki tapsol,mindenki a Lokinak szurkol!!!!!!
---------------------------------------
3-4 de nagy eredmény!!!!!Igaz,hogy a Loki harmadszor is kikapott de abból 2x emelt fővel jöhettek le a pályáról,,Liverpool,Fiorentina,,!!!
Éjjeles voltam,a rádióból tudtuk csak az eredményt.Zengett a csarnok:p:p:p:p:p
 

zsenieger

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, szerintem is jó meccs volt. És igaz az is, hogy lassan az agyon fizetett játékosok ott a messzi nyugaton nem tudnak annyit nyújtani, mint erre felé. Persze, nézzük reálisan, van még mit pótolni és fejlődni, de nincs ok az elkeseredésre sem a 3-4 hallatán.
 

Ágnes1974

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit szóltok az U20-as focistáink sikeréhez? Világbajnoki 3. helyezés, gyönyörű eredmény! Bűszkék lehetünk rájuk! Van még remény a jó magyar focira!!!
 

zsenieger

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, szép volt. Az igazság az, hogy igazán nagyon sajnálom a Ghána elleni meccset. Azt hozni lehetett volna, ha kicsit jobban figyelünk. Legrosszabb esetben is második a csapat, így harmadik. Eredmény szempontjából nagyon szép és már nagyon kellett egy kis ösztönzés a magyar foci számára, mert a fiatalok sok jót nem láttak az elmúlt több, mint 20 évben. Remény, ez jó kérdés. Nem szabad abbahagyni és ráülni az eredményre. Tovább kell dolgozni és nevelni sok hasonló fiatalt még a magyar sport számára.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Labdarúgó Szlovák Kupa, 3. forduló: Bognár Zoltán találatával a DAC a negyeddöntőbe jutott !!!!!!!

Egy gól döntött a továbbjutóról a DAC-stadionban a honi kupasorozat 3. fordulójában.


A nyolcaddöntő kedd esti csallóközi párharcát, melyen a Corgoň Liga két résztvevője, a DAC és a Tatran Prešov mérte össze tudását, a dunaszerdahelyiek nyerték meg a hazai nevelésű Bognár Zoltán első félidőben szerzett fejesgóljával. A 3. fordulóban egy mérkőzés döntött a továbbjutóról. Sikerének köszönhetően a Garger-legénység győzelmével a negyeddöntőben folytatja kupaszereplését.

DAC–Tatran Prešov 1:0 (1:0), g.: Bognár Zoltán (23.).
DAC: Novota–Nikolic, Adiaba, Speranza (71. Halimi), Koejoe, Hassan (90. Németh Zsolt), Bognár, Boya, Helísek, Selaus, Kazlauskas.

<!-- /#content-header -->
 

afca

Kitiltott (BANned)
BL-szerda, csoportkör, 3. forduló: Dida bakija, pirosáradat, öngólok!!!

A madridiak a Milantól kaptak ki 3:2-re, pedig Dida kapustól nagy segítséget kaptak első góljuknál. Simán győzött a Chelsea, nehezebben a Juventus. A Bordeaux két elrontott tizenegyes ellenére 2:1-re legyőzte a meccset kilenc emberrel befejező Bayernt, ugyanebben a csoportban a Juventus szűken nyert a Maccabi Haifa ellen. A Chelsea továbbra is százszázalékos, miután négyet rúgott a pocsék formában lévő Atléticónak, a Porto fordított a ciprusi APOEL ellen, a Marseille Zürichből hozta el a pontokat. A Besiktas megszerezte első pontját az idei sorozatban, miután gól nélküli döntetlent ért el a Wolfsburg otthonában.
A szerdai játéknap eredményei:
A csoport: Girondins Bordeaux–Bayern München 2:1 (2:1), g.: Ciani (27.), Planus (40.), illetve Ciani (6., öngól).
Juventus–Maccabi Haifa 1:0 (0:0), g.: Chiellini (47.).

Az állás: 1. Bordeaux 7 pont, 2. Juventus 5, 3. Bayern München 4, 4. Maccabi Haifa 0.
B csoport: Wolfsburg–Besiktas 0:0 CSZKA Moszkva–Manchester United 0:1 (0:0), g.: Valencia (86.).
Az állás: 1. Manchester United 9, 2. Wolfsburg 4, 3. CSZKA Moszkva 3, 4. Besiktas 1.
C csoport:
Real Madrid–Milan 2:3 (1:0), g.: Raúl (19.), Drenthe (76.), illetve Pirlo (63.), Pato (66., 88.).

Zürich–Olympique Marseille 0:1 (0:0), g.: Heinze (69.).

Az állás: 1. Real Madrid 6 (10:5), 2. Milan 6 (5:4), 3. Zürich 3 (3:6), 4. Marseille 3 (2:5).

D csoport:
Chelsea–Atlético Madrid 4:0 (1:0), S. Kalou (41. 52.), Lampard (69.), Perea (91., öngól).

Porto–APOEL 2:1 (1:1), g.: Hulk (33., 48., a másodikat 11-esből), illetve Álvaro Pereira (22., öngól).
Az állás: 1. Chelsea 9, 2. Porto 6, 3. APOEL 1 (1:3), 4. Atlético Madrid 1 (0:6).
 

konya55

Állandó Tag
Állandó Tag
Dvsc - fiorentina 3-4

Három gólt rúgott, mégsem tudott pontot szerezni a Fiorentina elleni BL-meccsen a DVSC-TEVA - ezt sajnálja leginkább Bodnár László, a debreceniek válogatott jobb bekkje. A dvsc.hu-nak nyilatkozó szélsőhátvéd szerint most már előre kell menekülnie a Lokinak, így a hátralévő három csoportmeccsén a maximálisan megszerezhető kilenc pontot kell megcéloznia.

Nagyon sajnálom azt a négy gólt. Úgy álltunk hozzá a mérkőzéshez, ma tényleg mindent beleadunk, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk, de nem sikerült. A második félidőben későn jött a gól, bár addig is mindent megpróbáltunk, hogy egyenlítsünk. Azért vagyok különösen csalódott, mert három gólt rúgtunk egy BL-mérkőzésen, mégsem tudtunk pontot szerezni. Még van három mérkőzésünk, ebből kettő idegenben: kilenc pont – nyilatkozta optimistán-Bodnár László
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Nqagyon jó volt látni a Loki küzdőszellemét, kár azokért a védelmi hibákért.,de igy is remek volt!Tisztes helytállás,gratulálunk! HAJRÁ LOKI!!!!!
 

konent

Állandó Tag
Állandó Tag
Hajrá!

Néztem én is a meccset és sajnálom, hogy nem jött össze a pontszerzés, pedig megérdemelték volna. Viszont a foci nagy igazsága, hogy rúgott gólok száma a döntő, amivel jól álltunk, csak a kapott volt kicsit sok.
 

konent

Állandó Tag
Állandó Tag
-

Viszont, ha a Loki, vagy másik csapat ezt látván "vérszemet" kap és minden évben felkerül magyar csapat a főtáblára, akkor még lehet részünk sikerélményben.
Én reménykedem.
 

zsenieger

Állandó Tag
Állandó Tag
Így van. Nem kell mindjárt temetni az egész focit. Egyenlőre ennyire futotta. Nekünk nincsenek nagy sztár játékosaink, hiszen nem is tudjuk megfizetni őket. Ennyi pénzből, mint amennyiből egy magyar csapat gazdálkodik, ők sem tudnának csapatot építeni. Lehetséges, még ennyire sem futna nekik.
Én egy másik hazai csapat drukkere vagyok, de ettől függetlenül az összes hazai csapatnak úgy drukkolok, mikor oda kerül a nemzetközi porondra, mintha az én csapatom lenne.
 
Oldal tetejére