Foci

szolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyerekek milyen aranycsapatról beszélünk? Tudomásom szereint Olimpiai aranyon kívül fociban csak futottak még kategoria4
Plutó! Azért frissítsd fel a tudomásodat! Az olimpiai aranyak mellett Magyarországnak van két világbajnoki ezüstérme is. Ez azért nem a futottak még kategória. Az aranycsapat több éven keresztül végigverte a világot, amikor második lett a vb-n, akkor is elismerten a világ legjobb csapata volt. A berni vereséget azóta is titkok homálya fedi. De aki így áll hozzá a kérdéshez, talán kár is magyarázni. Ma már valóban nem lehet ehhez hasonló sikereket remélni. Sajnos. Ezzel a háttérrel, ilyen színvonallal, csak maketteken létező stadionokkal vakmerőség az EB rendezésről álmodozni. Persze, én is szeretném Magyarországon látni az európai elitet, de ehhez komolyabb játékerő is kellene. Nem is beszélve arról, hogy amilyen jegyárak szoktak lenni, az a magyar átlagnak megfizethetetlen. Az MLSZ már most, a törökök elleni selejtező áraival is arcul csapja a magyar szurkolókat, s lemond a tömeges támogatásról. Így hiába rendezünk bármilyen világversenyt, a magyar szurkolók a televízión kénytelenek követni az eseményeket.
 

szolo

Állandó Tag
Állandó Tag
EZ VAN!! Ha megkapjuk az EB. rendezesi jogat,vajon mi lesz?
Hogy mi lesz, gondolom óriási égés. Az idén azt az egy uszodát alig bírtuk produkálni az EB-re, hogyan lenne itt hat új, megfelelő stadion? Aztán, ha mégis felépülnének, milyen lenne a kihasználtságuk utána? Azt a szerencsétlen Stadler stadiont is benövi a gaz, ami valóságos kis ékszerdoboz volt a maga idejében a puszta közepén. Kár érte!
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt mar senki sem optimista!?Szerintem pont egy vilag vagy europai fotbalvetelkedo hozhatna ki a magyar focit a melypontrol!
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem biztos, hogy nem lenne sikeres a foci EB. Végül is a megrendezés után az egekig dícsérték az úszó EB-t. Szerintem olyan stadionokat kellene építeni (a budapesti kivételével), hogy vissza lehessen valamennyire bontani, legalább új, modern stadion lenne Magyarországon 5-6 db, ami azért szükséges lenne. Foci azért mindig lesz, és a régi, lepusztult stadionok úgysem tarthatók sokáig, így legalább kapnánk hozzá támogatást is az UEFA-tól, a szponzorok száma is nőne.
A jegyárak biztosan nem lennének olcsók, de azért mikor jött a Manchester United, Real, Argentína, Brazília, mégis megvették az emberek a jegyeket. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez nem VB, hanem EB, és Európából azért szép számmal érkeznének, és kétlem, hogy egy nálunk felépült stadiont az angolok, franciák ne tudnák betölteni. Mégis jobb lenne, ha azért figyelne ránk Európa, mert foci EB-t rendezünk, nem pedig azért, mert szétverjük a Magyar Televízió épületét.
 

szolo

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mégis jobb lenne, ha azért figyelne ránk Európa, mert foci EB-t rendezünk, nem pedig azért, mert szétverjük a Magyar Televízió épületét."

Ezzel a megállapítással maximálisan egyetértek. Bár ugyanezek szokták a stadionokat is bontani.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyenlőre a török válogatott elleni meccset kellene hozni. Ki fog gólt rúgni, ha győzni akarunk?
 

Ati73

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha a magyar focistak olyan ambicioval jatszanak,ahogy a kozonseg szurkol nekik a lelatokrol, akkor hiszem, hogy beindul a szeker az EB-re. Itthonrol,( Erdelybol),mindig lelkesito a nemzeti tizenegy valogatott sorakozoja!RIA-RIA<HUNGARIA!
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
A torokok ellen az egesz csapatmunkara lesz szukseg,nem kell keresni egyedi embereket akik eldontsek amerkozest.Egyel tobbet rugjunk mint ok(mindegy hogy ki)-az a fontos!
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak támogatni tudom, hogy mindegy ki lövi a gólt, csak eggyel több legyen, mint kapunk. Talán szerencsésebb lenne a focimeccsre hívni az embereket, szúrkolókat, mint nagygyűlésre. Sajnálom, hogy az UEFA elhalasztotta a döntését, mert attól tartok, nálunk addig nem indul be semmi, mert arra várunk megkapjuk-e a rendezést, mert ha nem, akkor nem lesz sehol stadion.
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
es ha a dontes elott megegyszer ellenoriznek!? Akkor mi lesz? Tovabb kell folytatni az elokeszuleteket mintha megkaptuk volna a rendezesi jogot!
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Most nézd a meccset és egy tippet kérek. Mi lesz a végeredmény? Válaszod most küld és a végén meglátjuk! 1:0 javunkra.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
No, ez pont fordítva sikerült. Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nekünk semmi sem sikerül. Gera nagyon szép kapufát lőtt, de hát az is kifelé pattant.
 

luis enrique

Állandó Tag
Állandó Tag
A törökök 1 "súlycsoportal"ha nem 2 vel- feljebb vannak nálunk-szerintem elég jól felvettük velük az iramot, egyenlőre ez a realitás amit az eredmény tükrözött,bár a lehetőség meg volt. Gera első helyzetét vagyis az egyetlent inkább rákellett volna tűznie éles szögből, de ez már a mi lett volna kategória. a szabadrúgás pedig mesteri volt így is.

végre itthon is elkezdődőtt valami lásd újpest, az áldozat pedig Tóth Norbert, ideje radikális változtatásokhoz nyúlni.nem biztos , hogy eredményes lesz de a lavina veszély fennáll-mindenki pótolható-ezt már én is hallottam:) igaz megye II-ben.
 

WebDragon

Állandó Tag
Állandó Tag
A futbalhoz kevés a szerencse. A tudást a gólok mutatják. 10 éve igazán csak a "sorsdöntő" eseményeket, de azokat is csak összefoglalva nézem meg. Itthon a foci csak a maniról szól, a tehetségkutatás, ifinevelés a béka segge alatt van. Bocsi csocsike.
 
Oldal tetejére