Foci

Spita

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos beszélni fognak akkor is, ha nem érdemes - hiszen nagyon sokan jól megélnek abból, hogy erről bűn-rossz magyar fociról elmélkednek.
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Szóval ami ma M-országon zajlik foci címen az egy nulla.Azt hallani,hogy sokszor egy NB III-as v. megyei 1.-2. osztályú meccs izgalmasabb mert ott legalább hajtanak.
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
http://www.borsonline.hu/

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=titlered background=gfx/simple_top.jpg>Szünetelteti az UEFA az MLSZ-nek szánt kifizetéseket </TD><TD width=14>
simple_top_right.jpg
</TD></TR><TR><TD width=14 background=gfx/belso_left.jpg>
belso_left.jpg
</TD><TD class=titlebox><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD align=justify>A Kentaro AG áprilisban indított pert az MLSZ-szel ellen Zürichben. Döntés még nincs, de a FIFA és az UEFA szünetelteti a magyar szövetségnek szánt kifizetéseit. Kisteleki István, az MLSZ elnöke szerint azonban nincs ok az aggodalomra.
A Kentaro a nemzetközi tévés- és reklámjogok értékesítése miatt kártérítési igényt (kb. 2.485 millió euró) kíván érvényesíteni az MLSZ-szel szemben. A zürichi bíróság a Kentaro kérésére felfüggesztette az MLSZ FIFA-val és UEFA-val szembeni követeléseinek teljesítését. A kérelmet a bíróság elfogadta, és ezt jelzésértékûnek értékeli a cég, a Kentaro a kártérítési igényét így talán érvényesítheti.
Az MLSZ és a Kentaro 2004. május 14-én 2010. június 30-ig szóló együttmûködési megállapodást kötött a magyar labdarúgó-válogatottak hazai mérkôzéseinek nemzetközi televíziós, valamint a kapcsolódó média- és reklámjogok értékesítésébôl származó bevételek növelés érdekében. Az új elnök., Kisteleki István azonban kivásárlási megállapodást kötött a Kentaro versenytársával és felbontotta a szerzôdést.
– Bozóky Imre elnöksége idején felhôtlen volt cégünk és a magyar szövetség közötti kapcsolat – mondta Philipp Groethe Kentaro igazgató egyik közeli munkatársa. – Kisteleki István azonban egyoldalúan felrúgta a korábbi megállapodást. Nem tudjuk meddig zárolják a kifizetéseket, ez a bíróságon múlik. Mi csak érvényesíteni akarjuk a szerzôdésben foglalt jogainkat.
bors

Mindent fizet a Sport5?
– Nem örülünk az új fejleménynek, de megnyugtatok mindenkit, ez nem veszélyeztetik a mûködésünket, nincsenek hatással programjaink végrehajtására – nyilatkozta Kisteleki. – Az MLSZ-t a bírósági döntéssel kapcsolatban nem érheti kár. Némi késedelmet szenvednek azok az átutalások, amelyekrôl megállapodásunk van a FIFA-val és az UEFA-val. A televíziós jogok régi-új tulajdonosával, a Sport5-val tavaly kötött szerzôdésünkben rögzítettük: amennyiben ez ügyben bárkivel szemben pert veszítene az MLSZ, a Sport5 fizet minden kártérítést. S erre garanciánk is van


</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
 

lejo

Állandó Tag
Állandó Tag
Üzleti sport, sport üzlet...?

Én úgy vélem azóta van baj a magyar focival, mióta az üzleti sportok kategóriájába tartozik. Nem a sport szeretete és a dicsőség a fő mozgatója, hanem a kőkemény üzleti szabályok és a hirdetők pillanatnyi érdekei. Maga a foci csak egyfajta keret az üzlethez.
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is mára már teljesen üzlet lett a foci a magyar is a külföldi is.A különbség csak az ,hogy nyugaton vannak hozzá játékosok létesitmények szakemberek stb. míg nálunk ezek hiányoznak. A szurkolókat nem írom mert azok jönnének ha lenne értelme.Csak a nagy duma, mindent megmagyaráznak vereség esetén./ a balszerencse a körülmények stb. /
Egyébként is a szurkolók vagy az újságírók a hibásak ,hogy merik kritizálni ezt a sz..t.
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismét "remekeltek" kupacsapataink.Az MTK egy nevenincs örmény csapat ellen esett ki,a Honvéd nagy nehezen ment tovább a hasonló kaliberű moldáv csapat ellen.És örülnek a Hamburgnak, mert lesz bevétel !Az nem lett volna baj ha kaptunk volna egy "gyengébb" ellenfelet és csak utána egy nagyobb csapatot.Akkor tán még nagyobb lehetett volna a bevétel...
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja a Debrecen.Ezeknek a svédeknek igen nehéz, szinte lehetetlen lesz gólt lőni.A továbbjutás szerintem már eldőlt.
 

gutika

Állandó Tag
Állandó Tag
Ennyit tudunk!!!
De legalább a ligakupában láthatjuk mind a három csapatot!!! Sőt, innen ki sem lehet esni :)
Kicsit visszavehetnének a játékosok az arcukból, mert itt aztán nincs mire nagyképüsködni!!! (Ez alól Tóth Iván a Honvéd kapusa kivétel, mert ő aztán több, mint mindent megtett!!!)
 

Tommyboy25

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze megint a bíró a hibás./Debrecen/Vagy igaz vagy nem.Ezzel együtt esélyünk sem volt.A svéd edző eufóriában volt.Azért nem volt olyan nehéz dolga.Majd ha a Valenciát is kiveri...
 
Oldal tetejére