Foci

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem sajnálom őket, csak jobban szeretem a kiegyenlitett játékot!Persze hogy éljen a "LOKI!"
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg sajnálod őket?:pSzegénykék pedig megjósolták nekik,hogy bajnokságot nyernek.:)

Majd ha lesz UTE bajnokság:pAzt majd megnyerik:p

Még bajnokságot nyerhetnek. Ligakupát már azt hiszem nem.(remélem)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Juhász a Bayern, Dzsudzsák a Tottenham ellen.

Meglehetősen erős mezőny van még versenyben a labdarúgó UEFA-kupában, hiszen a legjobb 16 közé öt korábbi BEK-, illetve BL-győztes is bejutott, így a nyolcaddöntőben olyan párviadalokra is sor kerül, amelyeket túlzás nélkül lehet kuparangadónak nevezni. Elsőként mindenképpen az RSC Anderlecht és a Bayern München összecsapása érdemel említést, de a Fiorentina-Everton FC, a Tottenham Hotspur-PSV Eindhoven és a Bayer Leverkusen-Hamburger SV német házirangadó is érdekesnek ígérkezik.
Utóbbi találkozó pikantériáját az adja, hogy a két együttes a Bundesligában is vetélytársa egymásnak, és a német bajnokságban egymás ellen küzdenek a dobogós helyezésekért. A pontvadászatban már mind a két párviadalukat lejátszották, és az ott elért eredmények alapján a HSV menne tovább, lévén hazai pályán 1-0-ra legyőzte a gyógyszergyáriakat, Leverkusenben pedig 1-1-es döntetlen született.
Az UEFA-kupa azonban más kávéház, amit az is jól jelez, hogy a Bayer ebben a szezonban mind a négy hazai mérkőzését megnyerte a nemzetközi porondon, ráadásul meglehetősen fölényesen: tíz gólt szerzett, és mindössze kettőt kapott. A leverkusenieknél a csapatkapitány Carsten Ramelow sérüléséből felépülve ismét ott van a keretben, de a másik oldalon is szinte mindenki rendelkezésre áll. Bármi legyen is az eredmény a BayArenában, a HSV már biztosan begyűjtött egy trófeát ebben a szezonban, hiszen az Intertotó-kupában elindult együttesek közül már csak ők vannak versenyben, így ezt a sorozatot hivatalosan is ők nyerték meg - az ezért járó elismerést a hamburgi visszavágón kapják meg.
Az UEFA-kupa első számú esélyesének tartott Bayern München igazán patinás ellenfelet kapott az RSC Anderlecht képében, hiszen a két együttes a nyolcvanas években rendszeresen összefutott az európai kupaporondon. Juhász Rolandéknak ebben a szezonban a bajnokságban nem sok babér termett, 24 forduló után csak az ötödik helyen állnak a tabellán, így az UEFA-kupa felértékelődött a számukra - azonban a szuperfavorit bajorok ellen nem lesz könnyű dolguk.
Még úgy sem, hogy a münchenieknél a brazil középhátvéd, Lúcio sérülés miatt biztosan nem játszik, el sem utazott a csapattal Brüsszelbe. Ez azt jelenti, hogy a németeknél az argentin Martín Demichelis lesz az egyik középhátvéd, aki a hét végi, FC Schalke 04 elleni bajnoki rangadón védekező középpályást játszott - ezen a poszton a Bundesligában eltiltott Mark van Bommel szerepelhet majd. Némi meglepetésre viszont nem Oliver Kahn véd, aki szintén Münchenben maradt, és csak otthonról szurkol a csapatnak: Ottmar Hitzfeld a jelek szerint a kapusokra is kiterjesztette a rotációt.
20080224dzsudzsak2.jpg

Dzsudzsákéknak nem lesz könnyű dolguk Londonban
A legutóbbi két kiírásban egyaránt a spanyol Juande Ramos nyerte meg edzőként az UEFA-kupát (mindkétszer a Sevilla FC mestereként), és a szakvezető most a Tottenham Hotspurrel szeretné végrehajtani az egyedülálló triplázást. Az angol gárda egy trófeát már begyűjtött a szezonban, hiszen megnyerte a Ligakupát, és a hét végi, Birmingham City elleni bajnokin több kulcsember is pihenőt kapott - elsősorban a két középhátvéd, Jonathan Woodgate és Ledley King hiánya érződött meg, hiszen a Spurs 4-1-es vereséget szenvedett. Kérdés, hogy a sérüléssel bajlódó bekkek ott lesznek-e a gárdában a PSV Eindhoven ellen, amely szintén vereséggel melegített az UEFA-kupa-mérkőzésre: Dzsudzsák Balázsék az FC Utrechttől kaptak ki. Az eindhovenieknek ez volt az első kudarcuk a magyar középpályással a soraikban, de a holland gárda a londoni mérkőzésen alighanem egy minimális vereséggel is elégedett lenne, pláne, ha az egy idegenbeli góllal is párosul.
Két topligás gárda csap össze Firenzében, ahol a Fiorentina vendége a bombaformában lévő Everton FC lesz. A liverpooli együttes a Premier League-ben az ötödik helyen áll (a városi rivális Liverpool jobb gólkülönbséggel előzi csak meg), nyolc mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, az UEFA-kupában pedig legutóbbi hét meccsét egyaránt megnyerte, ami új klubrekordot jelent.
A Toffees azonban olasz csapat ellen még sohasem tudott nyerni hivatalos tétmeccsen, sőt eddigi négy próbálkozása alatt még csak gólt sem szerzett talján gárda ellen. A Fiorentina pedig nem tűnik könnyű ellenfélnek, elvégre a lila-fehérek is remekelnek hazájuk pontvadászatában, a hét végén a Juventus FC ellen nyertek rangadót - mégpedig egyik legjobbjuk, a román Adrian Mutu nélkül, aki sérülés miatt az Everton ellen sem játszhat. Az olasz csapatban alighanem ott lesz a dán hátvéd, Per Kröldrup, akit a firenzeiek éppen az Evertontól vettek meg 2006 nyarán.
Különleges alkalom lesz a Werder Bremen elleni találkozó a Rangers FC csapatkapitánya, Barry Ferguson számára, a középpályás ugyanis 77. alkalommal léphet pályára a glasgow-iak színeiben a nemzetközi porondon, és ezzel megdöntheti a skót rekordot, amit a Dundee United egykori védője, David Narey tart. Ferguson azonban nem szeretne ennyinél megállni, elmondása szerint a célja az, hogy legalább százszor játszhasson a Rangersszel az európai kupákban.
UEFA-kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzések:
Olympique Marseille (francia) - Zenit Szankt-Petyerburg (orosz) 20 ó
RSC Anderlecht (belga) - Bayern München (német) 20.45
Fiorentina (olasz) - Everton (angol) 20.45
Glasgow Rangers (skót) - Werder Bremen (német) 21
Bayer Leverkusen (német) - Hamburger SV (német) 21.05
Bolton Wanderers (angol) - Sporting Lisboa (portugál) 21.05
Tottenham Hotspur (angol) - PSV Eindhoven (holland) 21.05
Benfica (portugál) - Getafe (spanyol) 21.30
www.infosport-focivilag.hu

<SCRIPT language=javascript>prtnrPerjel ();</SCRIPT>
 

afca

Kitiltott (BANned)
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=cikk_cim width="100%">Elnézést kértek, de nem jönnek az argentinok </TD></TR><TR><TD class=cikk_alcim width="100%">
tiny.gif
</IMG>
MLSZ-közlemény a magyar-argentin mérkőzéssel kapcsolatban </TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=cikk_rovidlead width="100%">A Magyar Labdarúgó Szövetséget súlyos erkölcsi és anyagi kár érte annak következtében, hogy az argentin szövetség egyértelműen két mérkőzésre ígérkezett el.
tiny.gif
</IMG>
</TD></TR><TR><TD style="PADDING-BOTTOM: 10px; TEXT-ALIGN: center"></TD></TR><TR><TD class=cikk_hosszulead_kepes vAlign=top>
hun-arg.080306.sf.jpg
Tekintettel a június 4-ére tervezett Magyarország-Argentína barátságos válogatott mérkőzéssel kapcsolatos legfrissebb fejleményekre, a Magyar Labdarúgó Szövetség az alábbi, hivatalos álláspontot alakította ki:

Nyilvánvalóvá vált, hogy a New Line Events nevű, az MLSZ-től teljesen független cég által megrendezni tervezett találkozóra az eredeti időpontban nem kerül sor.

Függetlenül attól, hogy a mérkőzés előkészítésével kapcsolatos valamennyi teendő a szervezők felelőssége volt, az MLSZ-t a történtek miatt súlyos erkölcsi és anyagi kár érte annak következtében, hogy az argentin szövetség egyértelműen két mérkőzésre ígérkezett el, egyazon napra.

Egy bocsánatkérő levélben az argentin szövetség részéről csütörtökön javaslat érkezett az MLSZ-be, hogy válogatottjuk vendégszereplésére más időpontban (elképzeléseik szerint május 28-án vagy június 22-én) kerüljön sor, de ezek a dátumok részben a közvetlen szomszédságunkban zajló Európa-bajnokság, részben szakmai megfontolásokat figyelembe véve elfogadhatatlanok.

Az MLSZ őszintén sajnálja, hogy - rajta kívül álló okokból - a szurkolókat megfosztották egy világszínvonalúnak ígérkező sportélménytől, s várja mind az argentin szövetség, mind a szervezők további hivatalos tájékoztatását.</TD></TR><TR><TD width="100%">
tiny.gif
</IMG>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=cikk_iro vAlign=top align=left width="100%"></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
tiny.gif
</IMG>
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Halihó!
Mi ez a megcsappant érdeklődés?
Lehet, hogy Balázs ma nem is játszik. Most olvastam. (Szerintem ez inkább a taktika része , az altatás:) Csank mester nagy ebben....)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Halihó!
Mi ez a megcsappant érdeklődés?
Lehet, hogy Balázs ma nem is játszik. Most olvastam. (Szerintem ez inkább a taktika része , az altatás:) Csank mester nagy ebben....)


Én itt vagyok ha kell ha nem.De te éjjel jársz ide???:p

Nyert a PSV.Ennek örülök:pvasárnapra nem fognak regenerálódni és nyer az AJAX:p
 

kilenc9

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamikor én is jártam meccsre. Mióta az ellenfél szurkolói és a rendfenntartók a főszereplők, inkább kihagyom az eseményeket.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is úgy gondolom hogy Balázs avasárnapi meccsre tartalékol!És nem nyer az Ajax!(azértse)
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Afca!Most olvasom a hollandoknál, hogy lehet elmarad a vasárnapi derby. Nem vicc. Sztrájkolnak a rendőrök és a polgármester nem járul hozzá a meccs megrendezéséhez biztonsági okokból.
 
Top