Foci

afca

Kitiltott (BANned)
Labdarúgó NB II: szurkolói rendbontások a Baktalórántháza-Ferencváros meccsen .

Rendbontások miatt két embert előállított a rendőrség a Baktalórántháza-Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, egy szurkolót pedig a mentők szállítottak kórházba súlyos sérüléssel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
A vasárnapi bajnoki találkozón a súlyosan sérült néző egy általa előidézet baleset során sebesült meg, miután felkapaszkodott a lelátót és a játékteret elválasztó rácsra, ami felhasította a kezét - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint az egyik előállított, egy szabolcsi férfi a vendégszektorban a kerítést rángatta és rugdosta, ezért garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A szóvivő hozzátette: az előállítás során egy másik férfi megpróbálta megakadályozni, hogy társát beültessék a rendőrautóba, majd nem volt hajlandó igazolni magát. Végül őt is előállították és gyorsított eljárásban húszezer forint pénzbírságot szabtak ki rá.

A szabálysértési őrizetbe került embert bíróság elé állítják.

A labdarúgó-mérkőzést a szakértői bizottság nem minősítette kiemelt kockázatúnak, ezért a rendőrség csak a baktalórántházi sporttelep külső biztosítását látta el, a meccs alatti rendbontások miatt - az előállításokat kivéve - többször a biztonsági emberek léptek fel a szurkolókkal szemben.
MTI
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
A Honvéd indul az intertotóban. 3 meccset kell nyerniük, hogy továbbmehessenek az UEFaA kupába. 55 csapat 11 UEAFA kupás helyért küzd, az első ellenfelük a Kazahsztányi FC Kazany csapata lesz.
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Íme a vonatveréses vizsgálat eredménye. Egy nagy semmi:
"Közlemény belső vizsgálat eredményéről! (Debreceni Rk.)
2008.06.03. kedd 14:31






A Debreceni Rendőrkapitányság Vezetője soron kívüli vizsgálatot rendelt el a 2008. május 30-án az egyik internetes honlapra felkerült 2008. május 31-én 15.00-17.00 óra között a debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban megrendezett DVSC-TEVA-Újpest FC labdarúgómérkőzés első 15 percére meghirdetett és ott történt „Csend” demonstrációt megelőző, illetve a tiltakozást kiváltó események vonatkozásában.

A szurkolók szerint 2008. május 28-án Budapest Honvéd- DVSC-TEVA labdarúgó mérkőzésről hazajövő szurkolók közül a vonaton egy fő „rendőri túlkapás” áldozata lett.

Az indított belső vizsgálat lezárását követően, a vizsgálat eredményéről a mai napon Dr. Sóvágó Sándor r. alezredes, kapitányságvezető úr tájékoztatta a sajtó megjelent képviselőit.

A vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a Budapestről Debrecenbe tartó vonaton műszaki meghibásodás következtében nem működött a világítás. Az utazás során egy ittas személy a jegyvizsgálóval kiabálni kezdett, ekkor kollégánk felszólította, hogy térjen vissza a szurkolók részére fenntartott vagonba.
Az internetes hírportálon jelzett bántalmazás ténye a belső vizsgálat során nem került megállapításra. A keletkezett iratanyagot – tekintettel arra, hogy a szurkolók részéről bántalmazásra utaló körülmény merült fel - a mai nap folyamán megküldjük a Debreceni Nyomozó Ügyészség részére további vizsgálat lefolytatása céljából.
Az üggyel összefüggésben a Debreceni Rendőrkapitányságra feljelentés nem érkezett.
Dr. Szőke Bernadett r. hdgy "
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
PSV hírem is van. Az NRC-ben (a legigényesebb holland napilap) cikk jelent meg a klubról. Furcsa dolgok történtek ott az utóbbi években. Stan Valckx technikai igazgatónak nem tudtak akkora fizetést adni, mint amennyit akart, így szerződésébe bevették, hogy az eladott játékosok árának 5%-a az övé lesz. Ez azt jelenti, hogy egy technikai igazgató, akinek feladata, hogy minél jobb játékosok legyenek a keretben, abban volt érdekelt, hogy eladja a legjobbakat. Kb. €1,5 milliót keresett így. A híres ügynök, Lemics, ezalatt €10-15 milliót kapott a PSV-től közvetítési díjként. Pénzt kapott a belga Simons leszerződtetése után is, bár ahhoz semmi köze nem volt.
Az új edző, Stevens még bízik abban, hogy Gomes marad, de ennek esélye kicsi. ajaxhirek.nl

Gomest sokan akarják megtartani, de ő a másik oldalon, Lemics oldalán áll. Ha az elnök kirúgja Lemicset, viszi magával a kulcsjátékosokat is valamilyen úton módon. Úgy tudom többek között a szerbeknek is ő a menedzsere.
Olyan ott most a helyzet, mint az almánál amelyik belülről kezdett elrohadni.
Ázért mondam, hogy jövőre szerintem a PSV vel nem kell számolnotok mint bajnokesélyes. Bár lehet hogy meg fogják tudni oldani a helyzetet.
 

dibiagio28

Állandó Tag
Állandó Tag
nade akkor az olimpiai arany az még sokat szamitott!!! de a friss hir: cannavaro kidolt! nem lesz ott az eb-n...
na ti kinek szurkoltok? forza italia
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
A vonatveréses ügyhöz, azt írod Pisti72, hogy egy nagy semmi.
Mi van, ha tényleg nem történt verés, és akkor ez van. Csak akkor lenne valami, ha akármi történt is, mindenképp kikiáltanák a rendőrt bűnösnek?
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem mindkét csapat megérdemelte volna.De ha az egész BL szezont vesszük figyelembe, akkor a MU abszolút megérdemelte.
Viszont a döntőben nem az számít, hogy ki érdemli meg, hanem, hogy ki lő nyer, és a MU nyert, mert jobban lőtték a tiziket. Ennyi.

Terryt nagyon sajnálom!De előfordul ilyen mással is, ugye emlékszünk..Továbbra is szeretjük!Sőt, még jobban. :)
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
El voltam foglalva.Tanfolyamon voltam, közben meg Giro d'Italia volt.Szóval nem sok időm volt fórumozgatni. :rolling eyes:
 

afca

Kitiltott (BANned)
A PSV €10 millióért eladta Farfant a Schalke 04-nek.
------------------------------------------------------

Úgylátszik megindult az invázió.
 

filozófus

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusz barátom.:pLátom még nem szólltál hozzá a neked összehodott Fradi cikkekhez:p
Elolvastam azokat, de nem akartam hozzászólni, most már nem is emlékszem, mik voltak.
Az utóbbi 1 hónapban nem sokat foglalkoztam a Fradival, volt más is, ami számomra fontos volt.Meg aztán vége a szezonnak.:)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Költözik a Fradi?

Elköltözteti az angol tulajdonos az FTC labdarúgócsapatát? Úgy tudjuk, előfordulhat, hogy a Fradi új stadionját nem a jelenlegi helyére, hanem a Könyves Kálmán körút túloldalán lévő buszpályaudvar mögé, az Üllői úton lévő Bolyai János katonai főiskola területére építik. A távolság alig 300 méter a mostani stadiontól.

d0002886D6f4e17764eca.jpg

A Ferencváros jelenleg az Üllői út–Könyves Kálmán körút sarkán található létesítményben játszik, az újat innen 300 méterre építenék fel, miután a Bolyai főiskola egy részét lebontják


Évek óta húzódó sikertelen pályázatok után a magyar állam idén februárban értékesítette az FTC Üllői úti ingatlanját. Kevin McCabe (59) cégének 8 milliárd forintjába került a 8 hektáros terület és a futballcsapat megvásárlása. A pályázati kiírás szerint a győztesnek 25 évig kell helyet biztosítani a Fradi számára, és vagy fel kell újítania a mostani stadiont, vagy újat kell építenie. A Sheffield United tulajdonosa többször nyilatkozta, hogy az elképzeléseiben egy új létesítmény kivitelezése szerepel. Arról azonban senki sem beszél, hogy vannak-e már tervek, s ha igen, hol készül el a pálya.

Információink szerint szóba került, s már néhányszor az elnökségi üléseken is említést tettek arról, hogy a jelenlegi stadiont nem bontják el, amíg az új fel nem épül. Úgy tudjuk, hogy a mostani stadionnal szemben lévő buszpályaudvar mögötti, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem műszaki karának több mint 10 hektárjából foglalna el 3 hektárnyi területet az új pálya.

Lapunk értesülését alátámasztja az is, hogy Szekeres Imre honvédelmi miniszter 2007 őszén arról beszélt a Bolyai diákjainak az évnyitón: a következő tanévben már a Hungária körúti HM-létesítményekben tanulhatnak tovább, mivel Bolyai katonai kollégiumot eladják. A Blikk természetesen megkereste Rieb Györgyöt, az FTC elnökét, de sem ő, sem a pályázatnyertes Esplanade vezetői nem nyilatkoztak a stadionkérdésről. Úgy tudjuk, ha valóban elköltözik a Fradi, az angolok a nagyobb érdeklődést kihasználva olyan létesítményt építenének, amelyben több szakosztály, elsősorban a csapatsportok is otthonra lelnének.

P. N.


Olimpiai helyszín volt

Nem először merül fel, hogy a Bolyai területén sportlétesítményt építenének. Amennyiben Budapest pályázott volna, és elnyeri a 2012-es olimpia rendezési jogát, a területre szintén építettek volna olyan létesítményt, amelyben az ötkarikás játékok egyes versenyeit rendezik.


Blikk.
<!-- /cikk cache -->
 
Oldal tetejére