Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vöry

Állandó Tag
Állandó Tag



Angyali üdvözlet :)




Ez az anygal a lányokat üdvözli;)

pasik_001.jpg
 

dzset

Állandó Tag
Állandó Tag
Márpedig a csábítás jó dolog...;) és néha igenis engedni kell neki, hisz ez adja az életben az apró örömöket. Nagy dolgok úgyis ritkán történnek!

Copy_3_of_halo_2.jpg


Akkor minek fogyózni, és alakkal törődni? Hisz a jó, és csábító dolgok végeredménye. Jónak csak jó lehet a vége.

Vagy mégsem? Annyira mégsem ok a csábítás?
 

afca

Kitiltott (BANned)
Akkor minek fogyózni, és alakkal törődni? Hisz a jó, és csábító dolgok végeredménye. Jónak csak jó lehet a vége.

Vagy mégsem? Annyira mégsem ok a csábítás?

Azért mert valaki fogyizik nem azt jelenti,hogy az élete árán is le akar fogyni.Nem kell mindent ilyen mereven ,görcsösen felfogni.
A fogyizásba azért belefér egy kis nasi is.Istenem nem holnapra dobok le fél kilót hanem holnaputánra.:pElvégre amit ma megehetsz ne halaszd holnapra.:mrgreen:
 

Vögike

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért mert valaki fogyizik nem azt jelenti,hogy az élete árán is le akar fogyni.Nem kell mindent ilyen mereven ,görcsösen felfogni.
A fogyizásba azért belefér egy kis nasi is.Istenem nem holnapra dobok le fél kilót hanem holnaputánra.:pElvégre amit ma megehetsz ne halaszd holnapra.:mrgreen:
lol Igaz. Az a lényeg, hogy nasit inkább reggel egyél, sokat mozogj, de nem kell kiszenvedned a lelked és kemény gyakorlatokat végezni. Sétálj gyakran és ne egyél öt óra után. Én így fogytam egyszer hat kilót.
 

csakrozsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!:-D
Szép napot mindenkinek!
Azt már tudjuk,hogy a szex jó hatással van a fogyásra.
De forditva is igaz:

A fogyás jó hatással van a szexre
elhízás, szex, fogyókúra

Egy amerikai kutatás szerint mintegy 10 százalékos súlyveszteség igen jó hatással van a szexuális életre. 161 elhízott nő és 26 férfi bevonásával végezték a kísérletet. Céljuk az volt, hogy az elhízásnak ezt az igen fontos, ám mindeddig kevéssé ismert aspektusát tanulmányozzák.
<table id="<XPO_TX_PLACEHOLDER></XPO_TX_PLACEHOLDER>" align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="4"> <tbody><tr> <td> </td> </tr> <tr> <td class="artimdesc" align="center">
</td> </tr> </tbody></table> Korábbi kutatások már megállapították, hogy az elhízottak számos nehézséggel küzdenek szexuális életük minőségét tekintve. Azt azonban, milyen hatással van a súlycsökkenés, mindeddig még nem tanulmányozták.

A kutatás résztvevőitől két éven át háromhavonta gyűjtöttek adatokat egy kérdőív segítségével, és a következőket állapították meg: ha valaki elhízott, szexuálisan nem érzi magát vonzónak, csökken a nemi vágya, nem szeretné, ha meztelenül látnák, és kerüli az alkalmakat az együttlétre.

A tanulmányban részt vevők kezdetben szinte valamennyien arról számoltak be, hogy nehézségeik vannak a szexualitás terén. Két év alatt testsúlyuk átlagosan 13 százalékától szabadultak meg, és jelentős javulásról számoltak be. A nők 67 százaléka tartotta magát előnytelen külsejűnek a vizsgálat elején, és ez a szám 26,4 százalékra esett vissza egy év elteltével. Nem akarta, hogy meztelenül lássák 62,7 százalék, ám a kísérlet végén ezt már csak 34,3 százalék mondta.

Már 10 százalékos súlyvesztés is jó hatással van szinte valamennyi, az egészséggel összefüggő tényezőre. – A testünkről alkotott kép igen jelentős része a szexualitásnak – mondja Lona Sandon, az amerikai dietetikai társaság szóvivője. – Ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, az azt jelenti, hogy mással sem érzi jól magát. A fogyás által az elhízottak pozitívan viszonyulnak a saját testükhöz, és ezáltal a szexualitáshoz is.

Medicine Net
 

afca

Kitiltott (BANned)
5 biztos fogyasztó tipp
Nem megy a fogyókúra? Nem bírod tartani a megkötött étrendet, és a sport sem erős oldalad? Akkor ezeket a tippeket neked találták ki!



1. Tipp – hallgass az ösztöneidreTöbb kutatás is bizonyítja, hogy a gyermekkorban kialakuló evési ösztön diktálta étkezési mennyiség és minőség tökéletesen kielégíti az egészséges igényeket. Éppen annyit és azt veszel magadhoz, ami a megfelelő növekedéshez és egészséges testsúly megtartásához szükséges. Ezek szerint tehát, ha természetes ösztöneidtől hajtva étkezel, nem hízol el. Ezeket az ösztönöket azonban a legtöbb szülő a különböző fegyelmezési eszközzel elrontja. Ilyenek például „mind meg kell enned, ami tányérodon van”, vagy a „nincs más, azt edd, ami az asztalon van” típusú figyelmeztetések.
Ezek szerint, ha szeretnéd álomsúlyodat tartani, akkor mindig éhségérzetedre kell hallgatnod. Akkor egyél, amikor éhes vagy, csak annyit, hogy ez az érzés elmúljon, így szervezeted napi ötször éhezik meg és mindig keveset eszel majd.
2. Tipp – sose rohanj

Ha lassan eszel az agyad hamarabb érzi a telítettséget és hamarabb küldi ezt az ingert a gyomrodnak. Rágj lassan, ebben segíthet a komolyzene, mely automatikusan lassítja az emberek cselekvési ütemét. Egy falatot rágj meg legalább harmincszor. Ezzel nem csak a telítettség jön hamarabb, de emésztésed is gyorsabb lesz, hiszen a jól megrágott ételt hamarabb bontod le.

lusta2.jpg
3. Tipp – lakj jól


Tulajdonképpen bárki lehet karcsú. A hízás nem veleszületett adottság, hanem a természetes zsírégető rendszered helytelen működésének eredménye. Ennek a rendszernek a motorját a táplálék hajtja. Olyan benne, mint az autóban az üzemanyag. Az elhízás tehát nem más, mint túlzásba vitt étkezés, vagy helytelen étkezés, ami miatt ez a motor egyensúlyát veszíti. Az egyszerű szénhidrátok gyorsan a vérbe kerülnek és megnövelik a vércukorértéket. Ellenreakcióként a hasnyálmirigy inzulint bocsát ki, miáltal a vércukorszint lecsökken. Következményeként az ember éhes lesz és szinte programozott robotként nyúl az édességhez.
Egyél komplex szénhidrátokat és ballasztanyagban gazdag élelmiszereket, mint a hántolatlan gabonákat és azok teljes kiőrlésű lisztjéből készült termékeket, gyümölcsöt, zöldséget. Ezek tartósan jóllakottságérzetet keltenek és stabilizálják a vércukorszintet.

4. Tipp – aludj, hogy karcsú légy

Az alvás és az étkezés között bizonyított összefüggés áll. Ha eleget alszol tested kiegyensúlyozott, jobban működik anyagcseréd, immunrendszered, vérkeringésed. Egyszóval az alvás alapjaiban határozza meg egészségi állapotot és szervezeted helyes működését. Ugyanígy az alvás, a jó alvás hatással van étkezési szokásaidra is. Ha keveset alszol, többet eszel, mert a fáradságot, melyet eredetileg pihenéssel kellene egyensúlyoznod, tested úgy próbálja meg kompenzálni, hogy több energiát követel. Ehhez pedig több táplálékra van szüksége.

lusta4.jpg
5. Tipp – igyál az éhség ellen


A levegő után a víz a második legfontosabb éltető elem. Hogy a sejtek megszabaduljanak a salakanyagoktól, hogy a májon és vesén át történő méregtelenítés hatékonyabban működjön, naponta legalább 2 liter folyadékot kell inni. De vizet lehet többet is. Egy pohár langyos nátriumszegény ásványvíz minden étkezés előtt nemcsak az éhséget csillapítja, hanem – egy új amerikai vizsgálat szerint – a zsírégetést is felélénkíti. Ázsiai kutatók a zöldteának tulajdonítanak hasonló „zsírfaló” tulajdonságot.
dagi_fejes.jpg
 

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag

Figyuuuu! Nagyon ügyes vagykiss, én meg végre ideértem.
Osztom a szlogened "mit várhatunk egy olyan naptól......"
van amikor nagyon jókat, de most nekem valahogy nagyon nyögvenyelősen indult a munkakezdés 3 hét után.
Bent rumli és egy darabig még az is lesz:(
De örüljünk, annak, ami van, vagy keressünk abban is valami jót.;) Ugyi?:-D

Majd visszaolvasgatok, mert nagyon hiányoztatok ám, fogalmam sincs, kivel mi van.


 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére