Folytasd a történetet...2. rész

eszti75

Állandó Tag
Állandó Tag
...amikor a doki egy pillanatra hátat fordított neki, elvette az asztalról a gyógyszeres fiolát a fecskendővel, és egy pillanat alatt eltűnt az ajtó mögött..
 

Stylle

Állandó Tag
Állandó Tag
a szive hevesen vert, és csak mondogata magának, hogy a dokinak van igaza.
A padló vészjóslóan nyikorgot, Sam megfordult és akkor...
 

Maged

Állandó Tag
Állandó Tag
és az ablak díszes üvegtáblája milliónyi apró szilánkra hasadva a földre hull. Sam megborzong. Hideg, jeges kéz érintését érzi a vállán.
- Itt vagyok! - szólal meg mögötte egy rekedtes hang.
 

daremo

Állandó Tag
Állandó Tag
Tehát eljöttél értem...? - suttogta Sam, miközben szeme sarkából egy könycsepp áztatta fel porral fedett arcát és alakított ki medret magának melyben alácsordult állának. Melegség töltötte el testét, térdre rogyott. A kirakó összeillet és Sam tudatára ébredt, ezzel együtt érzékszervei kiélesedtek és elhatározásra jutott: Oldalra tekintett...
 

Maged

Állandó Tag
Állandó Tag
Azonban nem látott mást, mint egy sejtelmesen tovatűnő árnyat. A villanás felfoghatatlanul gyorsan távolodott. Sam érezte, ahogy a félelem gombócként gyűlik össze gyomrában, és görcsösen kúszik fel a torka felé. Hirtelen szűkölés hangját hallotta, mintha egy félelemtől vinnyogó kiskutya nyüszögne...még fel sem tudta fogni, mi történik, amikor teste megfeszült, majd összerándulva a földre esett.
 
Oldal tetejére