gazdagodas

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok !
Sokáig melóztam és hajtottamész nélkül, hogy minél több pénzem legyen, de valahogy mindig csak elégséges volt belőle. Aztán rájöttem, hogy inkább a lehetőségeket kell felkutatnom, időt szánnom arra, hogy észrevegyem, mit is kínál fel nekem a világ. Mióta így gondolkozom, és cselekszem, teljesen megváltozott a viszonyom a pénzhez és munkához. Mostmár több van mint elégséges :)


szia
gratulálok!
ehhez is kell ""tudomány"" hogy észrevedd a lehetőségeket. a pénz, anyagi javak sokszor így jönnek!
köszönjük, hogy megosztottad velünk!
 

mayacska0717

Állandó Tag
Állandó Tag
21 napig minden este meditálj erről, mielőtt aludni mész! Mindkét részt csináld végig, az elsőt és másodikat egymás után. Ha valamelyik este nem tudnál meditálni, akkor kis szünet után ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.


Első rész:

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz, de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy, hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik-másik arc nem mosolyog, küldj neki magadból pozitív energiát, hogy mosolyogjon, és gondolatban üzend meg neki, hogy hamarosan újra látni fogod. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc, akkor hagyd, hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat. (Ez a része a meditálásnak több embert vonz az életedbe... olyanokat mint te vagy, olyanokat akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni, stb.)


Második rész

Képzeld el, hogy egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz. Most vedd észre, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz amit az arany por vonz, ragad hozzád az aranypor miatt. Lásd magad, hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod hogy a tied. Nem kell neked semmit tenni ezért a pénzért, mert igazán megérdemled: ez a pénz tied, és senki másé! (Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot, néha teljesen váratlanul, olyan helyekről, vagy olyan formában amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditalsz erről, az segiteni fog, akár hiszel benne akár nem! A 21. nap után mem fontos folytatni. Kell, hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuiciód majd megmondja, hogy legközelebb mikor, vagy milyen gyakran csináld a 21 napos Pénzmágnes meditációt.
Ezt a meditácit nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinalni, nem lehet senkinek semmi kárt okozni vele.
Figyelj fel arra, hogy új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen, ahol találkozhatsz, vagy hallhatsz olyanokról, akikről régen hallottál, vagy akik valamilyen formában segitségedre lehetnek. Lehet, hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakitől, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában - valaki segít, vagy talán csak mosolyog rad.
Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban elősegíti a gazdagságodat. Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minnél több gazdagságot teremtünk meg, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal!
szia delphine nincs ez véletlenül meg mp3 hanganyagban neked?ha megvan feltudnád rakni?elöre is megköszönöm sok szeretettel mayacska0717kiss
 

minimoris

Állandó Tag
Állandó Tag
SZiasztok,

gondoltatok -e mar arra, hogy valojaban szellemi lenyek vagyunk emberi tesben, akik emberi tapasztalatokat jottek megelni a Foldre?
Ez is vagy Ez a tanulas?
 

hetcsillag

Állandó Tag
Állandó Tag
SZiasztok,

gondoltatok -e mar arra, hogy valojaban szellemi lenyek vagyunk emberi tesben, akik emberi tapasztalatokat jottek megelni a Foldre?
Ez is vagy Ez a tanulas?

Sziasztok. Ez a tanulás szerintem. Tudjátok, én szegénynek születtem. Aztán egy véletlennek köszönhetően, (bár véletlenek nincsenek) saját erőből nagyon meggazdagodtunk a férjemmel, nem spóroltunk, mindig a jelennek éltünk, utaztunk, szórakoztunk, nem gondoltunk arra, hogy ennek vége lehet. Aztán vége lett, egyik pillanatról a másikra minden vagyonunkat elvesztettük, lászólag tőlünk független körülmények miatt, mégis hisszük, hogy nincsenek véletlenek. Nem rokkantunk bele lelkileg és nem bántuk meg, hogy annak idején a jelennek éltünk. Most is azt tesszük, sokkal szerényebb körülmények között, rengeteg tapasztalatot szereztünk közben és sokkal bölcsebbek lettünk. Sok "barátot" elvesztettünk, és sok új ismeretség érkezett. Az értékrendjeink, a tárgyakhoz való viszonyunk megváltozott, azt hiszem, most is boldogok vagyunk, mert akik és amik igazán fontosan voltak, azokat nem vesztettük el és segítettek feldolgozni az életünk eseményeit. Erről szól az egész élet. A pénz ugyan nem boldogít, de jó ha van, mert próbáljunk meg anélkül élni. Sajnos, nem lehet. Ugyanakkor a pénz csak eszköz, amely fizikai szinten a létfenntartást hivatott segíteni, az élet célja azonban nem a boldogság, (gazdagság, szerelem, stb.), hanem a spirituális fejlődés. Ha az ember az élete minden mozzanatában, a szenvedésben képes meglátni a jót is, azaz az értelmét, akkor a legapróbb dolgok is boldoggá teszik. Szinte magától történnek a dolgok, magától jön a pénz, a szerelem, valóra válnak az univerzumba kiküldött őszinte vágyak, görcsös ragaszkodás nélkül, mint ahogyan már most látszik a mi esetünkben is, hogy a sorskerék ismét fordulni fog egyet. És hiszünk is ebben. Pedig semmi mást nem teszünk, csak szeretünk élni, minden körülmények között, és teljes lelki nyugalommal alkalmazkodunk a jelenhez.:) Ezt is meg kellett tanulni, mert nem volt könnyű feladat. Olyan ez, mint egy társasjáték, van amikor kiütnek, de kár elveszteni a lelkesedést a veszteség matt, hiszen bármikor újrakezdhetjük a játékot és akár meg is nyerhetjük. Egyébként, valaki írta, hogy tanulni kell. Igen, az életünk eseményeiből elsősorban. A gazdagság nem függ az iskolai végzettségtől. Nekünk csak középiskolánk van, mégis elértük, átéltük a hatásait, és az életszemléletünk miatt valószínűleg még át is fogjuk. Néhány ismerősünknek azonban több diploma ellenére is mindig fáj az élet, ezért nem is nagyon jutnak előbbre.
 

Meastick

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem a gazdagság először is belüről fakad. Ha el tudod fogadni, akkor a kevést is gazdagságként fogod megélni.
 

minimoris

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Ez a tanulás szerintem. . Egyébként, valaki írta, hogy tanulni kell. Igen, az életünk eseményeiből elsősorban. A gazdagság nem függ az iskolai végzettségtől. Nekünk csak középiskolánk van, mégis elértük, átéltük a hatásait, és az életszemléletünk miatt valószínűleg még át is fogjuk. Néhány ismerősünknek azonban több diploma ellenére is mindig fáj az élet, ezért nem is nagyon jutnak előbbre.

Szerintem teljesen igazad van!

Sokszor talalkozom megkeseredett, sirankozo emberekkel.
Szeretnek nekik segiteni, elmondani, hogy lehetne ez maskepp is....:p
Viszont ok csak legyintenek , ha azt mondom BETTER EVERY DAY.
Keres nelkul pedig senkinek sincs joga " segiteni":)

Minimoris
 

tundermano

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!!!

Megtaláltam a cikket amit ígértem...ma, pont most, csak úgy!!! "véletlenül"!!!

Íme:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CSIMONG%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Meginterjúvoltam Cs. Ágit, aki agykontrollos programozással az egyik szerencsejátékon megnyerte a főnyereményt, sok millió forintot.
– Ági! Hogy sikerült elérned ezt a célodat?
– Úgy, hogy nagyon meg voltam szorulva, és nagyon kellett hinnem abban, hogy nyerek, mert ez tűnt az egyedüli kiútnak a nehéz helyzetemből.
– Tehát izzó vágy élt benned a pénzhez jutás iránt. A vágy ereje ezek szerint kulcsfontosságú volt a sikeredben. Annyira padlón voltál?
– Nagyon. Úgy nézett ki, hogy még a lakás is elmegy a fejünk fölül. Két gyerekkel ott álltam egyedül, és muszáj volt valahonnan pénzhez jutnom. Nem láttam más kiutat ahhoz, hogy hirtelen pénzhez jussak, mint hogy nyerek. Ezért ezt programoztam magamnak.
– Konkrétan hogyan programoztad?
– Mindennap ezzel a gondolattal keltem és feküdtem. Minden gondolatomban a pénznyeremény, a pénzhez jutás szerepelt. Képi programozás is volt, de főleg a Gazdagság című kazettát hallgattam. Már ott tartottam, hogy este is beraktam a magnóba, és azon aludtam el, meg reggel azzal ébredtem. A meditációim elején pedig a következő pozitív állításokat mondtam mindig: „Én, Cs. Ágnes megérdemlem, hogy gazdag, szerencsés, egészséges és boldog legyek, és ez most meg is valósul számomra. Te, Cs. Ágnes megérdemled, hogy gazdag, szerencsés, egészséges és boldog legyél, és ez most meg is valósul számodra. Cs. Ágnes megérdemli, hogy gazdag, szerencsés, egészséges és boldog legyen, és ez most meg is valósul számára.” Még munkába menet is ezt mondogattam, úgy módosítva a szöveget, hogy „Én, Cs. Ágnes megérdemlem, hogy szerencsejátékon nagy nyereményem legyen, amiből az adósságaimat kifizethetem, és ez most meg is valósul számomra.” Egyes szám második és harmadik személyben is elmondtam. Egy könyvből merítettem ezt az ötletet. Az agyunk így jobban elhiszi. Olyan, mintha más is bizonygatná nekem, hogy ez igaz, hogy ez így fog történni.
– Ezt szinte imamalomként mondogattad, szajkóztad magadban napközben is, sokszor?
– Így igaz. A Gazdagság kazettát meg folyamatosan hallgattam.
– Mennyi ideig tartott a cél elérése?
– Körülbelül két hétig. Akkor kezdtem el programozni, amikor végre szembe mertem nézni a ténnyel, hogy mennyi adósságom is gyűlt össze. Ez is kellett hozzá, tehát hogy szembe merjek magammal nézni, és az igazságot el merjem mondani magamnak.
– Elképzelted-e képszerűen is, hogy pénz áramlik az életedbe?
– Igen. Alfában egy nagy asztalt képzeltem el, amin töménytelen sok pénz van. Az adósságaimat akartam visszafizetni. Semmi másra nem gondoltam. Nem akartam különösebb dolgokat venni. Hát sikerült azért többet nyernem, így aztán mást is tudtam belőle vásárolni.
– A számok, amiket megtettél, megérzés segítségével jöttek?
– Úgy történt, hogy a szelvény kitöltésekor az első gondolatomra hagyatkoztam. Siettem munkába, és előtte fel akartam adni. Ezért kivételesen nem gondolkoztam, hogy jók lesznek-e ezek a számok vagy nem. Utólag megnéztem a számokat, és olyan szabályosan helyezkedtek el, hogy azt hittem, ezekkel úgyse fogok nyerni.
– Tehát az a tapasztalatod, hogy érdemes az első gondolatra hagyatkozni?
– Igen, nem szabad utána gondolkodni. Az első ötlet nagyon fontos, és akkor kell cselekedni. Meg kell csinálni rögtön, mert ha elkezdünk gondolkozni, a többi az már nem jön be. Egyszer ezzel már megjártam egy másik szerencsejátéknál. Amikor utólag meggondoltam magam. 580 ezer forintról maradtam le így… Pedig a jel is jött. A szomszédasszonyom háromszor jött át, fölajánlva, hogy feladja a szelvényemet! Rá egy hétre nyertem 38 ezer forintot. Hitem szerint kicsit azért megmutatta ekkor a Jóisten, hogy ha odafigyelek az első megérzésemre, jól járok. Ez esetben is, ha az egyik számnál az első gondolatomra hallgatok, 10 milliót nyerek…
– A nyereményedből adtál szegény ismerősödnek is. Örült neki?
– Nagyon örült. Túl sokat persze nem tudtam adni, de nagyon örült annak, amit adtam. Örömében sírva fakadt.
– A hit mennyire játszott fontos szerepet a sikeredben? El tudtad hinni, hogy sikerülni fog?
– Ha nem tudtam volna elhinni, akkor nem játszottam volna. Inkább úgy mondanám, hogy eleinte csak bíztam a sikerben, de amikor már nagyon szorult a hurok a torkomon, akkor már hittem is benne. Nem tudom elmondani, hogy ez a hit mennyire a mélységből jön. Hogy abszolút semmi másra nem gondoltam, csak erre koncentráltam. És ez nagyon sokszor bejön nekem. Úgy egészségi téren, mint más téren is.
– Jól értem, hogy azt tapasztalod: szinte megszállottan kell a célodra gondolni, hogy végül el tudd hinni annak elérhetőségét, és akkor születik meg a siker?
– Ez így van. Igen, szinte megszállottként. Arra nem is szabad gondolni, hogy ez nem jöhet össze. Szóval itt nem szabad félregondolni semmit. Itt csak arra kell koncentrálni, és ez nagyon nehéz. Tényleg nagyon nehéz megcsinálni. Még akkor is, hogy ha nagyon szorul a hurok. A negatív gondolatokat abszolút kerülni kell.
– Ági, nagyon köszönöm az interjút azoknak a nevében is, akiknek a tapasztalatod megosztásával hitem szerint nagy segítséget nyújtottál.
Domján László
 

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
bármilyen jellegű dolgot lehet kérni gondolat-érzés-érzelem.3-as együtt állásával
milliméter pontossággal működik a vonzás törvénye a megvalósulás mikéntje az
univerzumfeladata
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
A gazdagok és a gazdagsággal kapcsolatos negatív előítéleteink nagyban gátolják saját meggazdagodásunkat.
 

cathy222

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálam a vonzás a következőképpen működik:
:( Nálam meg a következőképpen: Hétvégére meghívásom volt, de semmi kedvem (sem időm, sem energiám) nem volt, hogy elmenjek. Elkezdtem kifogásokat gyártani, különös tekintettel az autómra, hogy mondjuk ha valami baj lenne vele, nem kellene elmennem. Az jó hivatkozás lenne. Végül vettem a bátorságot, és bevallottam a meghívómnak, hogy miért nem élek a lehetőséggel. És vajon mire ébredtem reggel? Hát természetesen arra, hogy az autóm nem indul. Megteremtettem a kifogásaimat, mégha végül nem is volt rá szükség.
Köszönöm a gratulációkat. :D
 

HoZsanna

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudtátok, hogy a mai nap tízmilliószoros nap?


Évente négy ilyen nap van a tibetiek szerint. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat, ezért nagyon fontos, hogy arra gondolj amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.
A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettel telinek. Tegyél meg mindent, amit szeretnél 10 milliószoros erővel hatni! Szólj nyitott ismerőseidnek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezen a napon.
 

Dyte

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Ismeritek Barbel Mohr:Rendeld meg az Univerzumtól? Ha valakit érdekel fel tudom tenni. Én elolvastam és szorgalmasan "rendelek". Már volt amit sikeresen "le is szállítottak"
 

Ildici_68

Új tag
Én még elég új vagyok a fórumon, de nagyon örvendek, hogy ideérkeztem. Csak azt tudom ajánlani mindenkinek, hogy szorgosan gyakorólja a "vonzás törvényét", de ugyanakkor maradjon szerény és mindenekelőtt hálás. Ha Önzetlenül tudsz adni (én itt a titok, mert ha azért adsz, hogy kaphass, az nem nevezhető önzetlenségnek) akkor mindent megkaphatsz amire vágysz. És ez tényleg működik!
 
Oldal tetejére