gazdagodas

vivula

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen igen, működik a dolog, én is tanusíthatom, pedig én hegyikristályt sem használok, csupán az Emoto dr. kísérleteiben használt módszert alkalmazom, azaz feliratozom szépen egy vízálló filccel az ásványvizes palackjainkat, és azt isszuk már három egész éve.

Én nem írok rá semmi extra szöveget, kizárólag a már jól bevált "SZERETET ÉS HÁLA" szavakat, hiszen azok váltották ki a vízből a legharmonikusabb mintázatokat. No meg Emoto dr. is azt állította a könyveiben, hogy ez a két szó éppen elegendő a testünket/lelkünket/elménket folyamatosan bombázó káros környezeti hatások semlegesítésére.

És valóban. Én pl nagyon beteges voltam világ életemben, úgy értem, mindenféle aktuálisan terjengő vírust bekaptam, és rendre ki is dőltem tőlük. Najahh, az immunrendszerem nem volt éppen a topon: mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozással súlyosbítva /kész csoda, hogy nég nem híztam el/, kellhet ennél rosszabb? ;)

De amióta ezt a végtelenül egyszerű módszert alkalmazom, azóta sosem voltam beteg! Már harmadik éve! És a családomnál is müxik, pedig ők nem is hisznek benne. Épp hogy csak ki nem nevetnek érte. ;) De azért csak isszák a vizemet... ;) Persze a kétkedők érvelhetnek azzal, hogy szimpla placebo-hatásról lehet szó, de én ezt határozottan cáfolom, mert korábban kipróbáltam egyéb módszereket - hittem is bennük -, ám azok mégsem működtek...

Szóval Vivula, szerintem feltétlen próbáld ki te is - vesztenivalód nincs vele - max azok a nyavalyás betegségek! ;) :D :cool:


Nagyon hálás vagyok az infóért. Egyébként más szöveget is lehet ráírni, amit szeretnék????
 

vivula

Állandó Tag
Állandó Tag
Én a Mi a csudát tudunk a világról c. alapfilmben hallottam erről először, azután kerestem rá a témára, és Emoto dr-tól "A víz igaz hatalma" és a "A víz rejtett bölcsessege" c. könyveket olvastam, amik számomra éppen elegendő infót tartalmaztak, de vannak más írások is ebben a témában, pl. Batmanghelidj-től a "Tested vizért kiált", és biztosan nem ezek az egyedüliek...
Nem tudom ezek fent vannak-e itt, ha nem, szívesen felteszem őket. :D


Húúúúúúúúú! tedd már fel az említett könyveket. Szerintem sokunkat érdekelne. Előre is köszönet érte!
 

Mithrandir22

Állandó Tag
Állandó Tag
Robert T. Kiyosaki - Gazdag papa befektetési tanácsai
Robert T. Kiyosaki - Visszavonulni fiatalon és gazdagon
Robert G. Allan - Passzív jövedelem források

Ezeket mind olvastam. Ajánlom nektek.

Ezeket még nem sikerült megszereznem,örülnék neki ha fel tudnád tölteni.
Írtad,hogy már megvan hozzá a szkenner is..ha lesz rá időd,meg tudnád csinálni? :)

Köszönettel
Mithrandir
 

szalios

Állandó Tag
Állandó Tag
annyi sok okos dolgot írtok, én még új vagyok, bár az ezotéria érdekel, és olvadtam is már az víz programozásról, de csak keveset és nem értem most a csapvizet vagy a palackozott vizet programozzuk, vagy mindegy? mert a programozott víz lehet bármilyen úgy hat ahogy, és arra amire programozzuk?
 

mumucska

Állandó Tag
Állandó Tag
annyi sok okos dolgot írtok, én még új vagyok, bár az ezotéria érdekel, és olvadtam is már az víz programozásról, de csak keveset és nem értem most a csapvizet vagy a palackozott vizet programozzuk, vagy mindegy? mert a programozott víz lehet bármilyen úgy hat ahogy, és arra amire programozzuk?
én se tudok túl sokat arról,hogy mire lehet programozni avizet ,de úgytudom,hogy a szénsavmentes ásványvizet a legobb progizni,és az is lehet,hogy mindenre.Pl:fogyókura,pénz bevonzására,egészségre stb.
 

agii83

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de számomra kegyetlenül nehéz el is hinni és egyáltalán elképzelni, hogy agzdag vagyok, hogy jól élek, jólétben... stb.Persze, elképzeltem már, hogy milyen lesz a kertes házam, meg az új autóm, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg el is hiszem...Nem könnyű...legalábbis nekem.
 

agii83

Állandó Tag
Állandó Tag
"Évek óta tanítom az Ultra nevű, kétnapos továbbképző-tanfolyamot Magyarországon és külföldön is. Egy különösen jelentős technika (is) szerepel benne: a vízprogramozás.
Zseniális unokaöcsém a Melbourni Egyetemen kutat és oktat. Nemigen hisz az agykontrollban. Amikor azonban azt mondtam neki: "Képzeld Dávid! Az ivóvizet lehet mentálisan programozni!", így felelt: "Na, látod Laci, ezt elhiszem. Újabban ugyanis olyan kísérleti számítógépeket építenek egyes egyetemeken, amelyekben az információt víz raktározza."

Tehát tudományosan is bizonyított tény, hogy a víz befogadja az információt. Az pedig közismert, hogy meg lehet inni... A kettő együtt azt jelenti, hogy bármelyik sejtednek küldhetsz gyógyító információt.

crystalsmall.jpg


Tolnai Gergely így ír sikeréről:
"Snowboard-baleset következtében jobb kezemben eltörött a sajkacsont (os naviculare). Féléves gipszrögzítés ellenére sem forrt össze a csont, ami gyakori jelenség, mert a sajkacsont az emberi testnek vérrel egyik legrosszabbul ellátott csontja. Kicsi csont, de nagyon fontos a csukló működéséhez. Törés esetén eleve 3 hónapra gipszelik be a kezet és az alkart, mert a csonthegképződés (callusképződés) itt nagyon lassú folyamat. Nálam a féléves gipszrögzítés után is 2 mm-es volt a hézag, és álízület alakult ki. Operációra szorultam, melynek során a könyökcsontból vett, ékalakú csontdarabbal töltik ki a hézagot. A műtét - különféle okok miatt - 5 napot csúszott. Én ez alatt végig agykontrolloztam.

A csont összeforrasztására több technikát is alkalmaztam, egymás után, váltogatva őket.
- Ultrán tanult kézrátételes energiagyógyítás: a bal kezemet a sérült területre tettem, és elképzeltem, hogy fehéres-kékes fény áramlik belőle a törött csontba. "Láttam", hogy a csont törésvonala - a 2 mm - lassan feltöltődik.
- Ultrán tanult vízprogramozás: csak és kizárólag programozott vizet ittam, napi 3-4 litert.
- Elmetükre-technika: a tanultak szerint.
- Orvosi jellegű programozás: én úgy tudok célokat elérni, hogy igyekszem a problémát a lehető legmélyebben megérteni. Tanulmányozom a hagyományos megoldásokat, az alternatív lehetőségeket és az olyan megoldásokat, amelyek esetleg még csak fel sem merültek. Ehhez azonban a témában alaposan el kell mélyedni. A neves kézsebészprof és kollégái nagy meglepetésére a baleseti sebészet könyvtárából kikölcsönöztem minden elérhető könyvet a témában. Sokat segített az angol és német tudásom, mert leginkább ezeken a nyelveken volt elérhető orvosi szakirodalom. Tanulmányoztam anatómiailag a csont elhelyezkedését, szerepét, formáját, a callusképződés folyamatát, a hasonló sérülések lehetséges gyógyítási módszereit, a műtét során használt orvosi műszereket. Mindebből megtudtam, mi kell ahhoz, hogy callus képződhessen ezen a ponton.
- Rengeteg kalciumot, magnéziumot és cinket vettem magamhoz, sokat ittam és szinte megállás nélkül programoztam. Emellett imádkoztam is.

Öt nap után sor került a műtétre. A szakmában nagyhírű professzor a műtét után elmesélte, hogy még szétvésni sem tudta a csontot, úgy össze volt forrva. "Ilyet még nem láttam, pedig már vagy 40 éve praktizálok!" Vannak röntgenfelvételeim is, amelyeken pár nappal korábban még tisztán kivehető a 2 mm." "
 

Akyrea

Állandó Tag
Állandó Tag
Gazdagodjunk...gazdagodjunk....:)
Kedves Csipkebogyó!
Lapozgatok, olvasgatok, és most megtaláltam azt, amit annyira keresek!
Annyira imádom! Annyi jót "kaptam" tőle.
Pont ma írtam le délután az agykontrolos oldalra, hogy ezért mindent megadnék! Éééés, most! Itt látom, A gazdagság forrásánál. mp3 anyagot!
Sajnos nem vagyok jogosult a letöltésére. :( :( Annyira szeretném megkapni!! Tudnál segíteni??
 
S

secret70

Vendég
Dr Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége

A keresőben találtam!!!

Ha javasolhatom, inkább "A tested vízért kiállt" c. könyvet olvasd el. Szépek az Emoto kristályai, de a deszt vízzel nem tudok egyetérteni. Ha valaki ismeri a test működését, rájön.
A fent említett könyv alá támasztja az eddigi tudásomat.

Hi All! :D

Feltettem a vízzel kapcsolatos könyveket a Rapidra, - és a Balogh Béla előadás hanganyagát is, ha valakinek nincs kedve olvasni, hanem hallgatná inkább -, itt a link, ahol mindegyik általam említett anyagot megtaláljátok:

http://rapidshare.com/users/L4GQZL

Dr. F. Batmanghelidj - Tested vizért kiált
Dr. Masaru Emoto - A víz rejtett bölcsessege
Dr. Masaru Emoto - A víz igaz hatalma
Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata |Mesterkurzus előadás, mp3-ban |
Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata |A teljes könyv, borítókkal, fülszöveggel |

Szép estét mindenkinek! :0:
 

Twilight83

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Új vagyok!

Sziasztok! Még új vagyok!
Sose fórumoztam még sehol! Szóval használni is csak tanulom! Öszinte leszek. Édesanyám miatt regisztráltam. Tanítgatom internetezni! Két éve mély depresszión esett át. Az agykontrolos és angyalos könyvekkel gyógyszerek nélkül átvészelte az egészet (azelőtt hónapokig tartó gyógyszeres kezeléssel sikerült). Nehéz időszak volt. Azóta rentgeteg könyvet olvas (pedig addig újságot is lusta volt olvasni), sok ezzekkel a dolgokkal kapcsolatos filmet megnézett. Nagyon sok erőfeszítést beletesz az agykontrolba és a meditálásba. Azóta könnyebb vele az élet és neki is "könnyebb". Sokat felolvas nekünk lelkesen. Egyszer megkért, hogy böngésszünk az interneten. Valahogy erre az oldalra kallódtunk. Nagyon tetszettek neki a hozzászólásaitok. Rendszeresen feljön ide, olvasgat. Amolyan passzív szemlélő. Mindig mondja, hogy "na látod! Ők már tudnak valamit". A gazdagság számunkra tényleg nem csak pénz. Pont ezért kell neki/nekünk még több. Nagyon sok érdekes dolgot felraktok. Mindig mondja hogy na ez nekem is kell. De nem igazán értette miért nem tudom neki letölteni a dolgokat. Úgyhogy regisztráltam, mert szeretem és segíteni akarom, hogy napról napra még boldogabb legyen. Nektek gratulálok az elért eredményekhez, megszerzett tudásotokhoz. Csak így tovább!!!
Végül én is szeretnék egy idézetet adni nektek, ami egy nagyon nehéz napon pont jókor szólt (hozzám) a rádióból:
"Egyek vagyunk, de nem egyformák":55:
 

gazela

Új tag
sziasztok! uj vagyok ,nagyon tetszik a forumotok.igazan`nagy dolog ha valaki akaratero altal kigyogyul egy depresziobol.minden elismeresem az anyukadnak es csak igy tovabb sok sikert kivanok a tovabiakban is neki.Bocs az ekezetekert
 

Twilight83

Állandó Tag
Állandó Tag
MInden jó!

Szia Imi! Nem tanácsot csk véleményt mondok!
Nekem írtózatos káosz van az életemben!A mindennapok túléléséhez csak annyit teszek, hogy megpróbálom értékelni az apró dolgokat!Hogy vagyok azért hálás vagyok!itt a tavasz hálás vagyok!hogy van társam hálás vagyok!
NEhéz időszak a tétlenség, amikor bármit teszel a jóért és nem elég!Édesanyám éveken át depressziós volt, édesapám vállalkozó szóval nap mint nap görcsben a gyomra. 2 éve keresek munkát!
De hálás vagyok mert együtt vagyunk és meg tanultunk egymásnak segíteni, pedig már én se vagyok nagyon fiatal! A házasságodat ne hagyd elmenni ha szereted!Éreztesd vele hogy nő!Sőt, hogy most kívánatosabb mint valaha!Cirógasd lefekvésnél!Hidd el jön a jó, csak akard, éldd át és engedd el!Elsőnek szerintem a családi békére koncentrálj - mégha nehezen is esik!Gondolj csak bele ha jó szót szólnak hozzád, akkor neked is nyugodtabbnak tűnik minden. Ahogy az emberekhez hozzáállsz, úgy állnak hozzád is!Adj hálát, hogy élsz, hogy vannak körülötted!
 
Oldal tetejére